Įkraunama...
Įkraunama...

mergytė su auskariukais

QUOTE(Soffyyy @ 2011 10 10, 15:32)
Neskleiskit dezinfrmacijos ax.gif Man abiejų rankų pirštų neužtektų suskaičiuoti kiek mergyčių iki 1 m. ausytės buvo pradūrtos Ametistėjoj nuo vasaros pradžios ax.gif

Nu gal dabar ir pasikeite kazkas, as is anksciau zinau. Ir mano DEZINFORMACIJA buvo labiau teigiama, kaip pliusas tam salonui, na bet pasirodo yra kitaip biggrin.gif Man istikruju visiskai vienodai, nes kolkas neplanuoju savo maziukei durti ausyciu smile.gif Kai bus didute, tada smile.gif
Atsakyti
pirmajai dukrytei pradurem kai pati norejo. O buvo taip biggrin.gif Sako noriu, o as jai papasakojau kaip viskas vyksta - tada apsigalvojo . karts nuo karto vis paklausdavau gal jau nori. Ir praejus kazkuriam tai laikui ( jai buvo virs 3 m) pasake taip. Tai skubiai vaziavom kad neapsigalvotu. O mazajai pradurem kai jai buvo 11 men.
Atsakyti
Kiekvieni tevai daro taip, kaip jiem atrodo geriausia smile.gif As, asmeniskai, tai nedursiu, kol ji pati nepaprasys smile.gif Tegu prisimena ta diena, taip kaip ir as prisimenu su dziaugsmu mirksiukas.gif
Atsakyti
Nezinau... Grazu tie auskariukai, bet savam vaikui nedurciau.
Pamenu, kai viena musu klasioke dar sovietiniais laikais 7 klasej auskarus "alia" del akiu isivere. Tada musu matematike tik mestelejo: "Dievas ir taip daug skyliu dave moteriai, o jos dar dvi savo noru prasikala" biggrin.gif
Atsakyti
aš dukrytei irgi nedursiu kol pati nenorės. nors jau turim gražius labai auskariukus gavę krikštynų proga
Atsakyti
Nedursiu, kol pati nepaprašys. Ir dar kelis kartus pasitikslinsiu, ar tikrai jinai jų nori...

Man asmenisškai labai negražu kūdikėliai su auskariukais. Kažkoks vaikų žalojimas atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Paulina:) @ 2011 09 18, 00:16)
Negi visoms tikrai taip gražu auskariukai mažoms mergytėms blink.gif Nu man nuožirdžiai žiauriai negražu ir nieko negaliu padaryti blush2.gif Nesmerkiu, kurioms tai patinka, čia kiekvieno reikalas, bet aš pažiūriu į mažulytes mergytes su auskariukais ir man jos tokios nenatūralios, apie grožį net nešneku  verysad.gif Labai gražu mergytėm gražūs palukučių papuošaliukai, ilgi plaukučiai, gražios suknytės ir pan.  wub.gif , o auskariukai ne  schmoll.gif Tiesiog atimtas iš tokių mergyčių džiaugsmas pačioms labai to norėti, keliauti su mama prasidurti ausytes ir po to tuo labai džiaugtis  bigsmile.gif
Visiems dalykams turi būti savas laikas, nors aišku šiais laikais supratimas kitoks, juk vėliau eis pačios prasidurti dar kelių skylių ausyse, bamboje, antakyje ar nosyje  tongue.gif  lotuliukas.gif

pritariu pritariu pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes su vyru nusprendeme, kad kai dukrele pati nores, tada ir pradursime mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

O man visai nieko, tos mazos princeses, su auskariukais bigsmile.gif
Maniske nuo vasaros vis prsydavo:- auskariuku noriu...
Rugseji nuejom i Vetrunes salona Klaipedoje. Labai patiko poziuris i 2,7 metu maze. Pakalbino, parode auskariuku variantus, leido jai paciai issirinkti. Apziurejo ausytes, pazymejo skyluciu vietas. Pakvete kolege i pagalba. Dure iskarto i abi ausytes. Maze net ne ciptelejo, tik po visko asara isspaude, bet kai paziurejo i veidrodi atsirado sypsena smile.gif.
Dabar ryte, kai atsibunda, pirma ka patkino ar auskarai vietoj. Po to keliaujam prie veidrodzio ir renkames i kurias sd keisim, turim tris variantus ir puosiames pagal norus...

4u.gif
Atsakyti
Man gražu, nors aš savo dukrai pravėriau kai ji buvo 3 metų
Atsakyti
Aš savo vaikui tikrai nedurčiau ax.gif Gal dėl to, kad pati jų užsinorėjau tik būdama 23m biggrin.gif
Atsakyti
Neseniai perskaiciau straipsni apie auskariukus mazoms mergaitems. Vokietijoje tai ivardijama kaip kuno zalojimas. Ir as siai nuomonei pritariu smile.gif
Atsakyti