Įkraunama...
Įkraunama...

mergytė su auskariukais

QUOTE(Paulina:) @ 2011 09 17, 23:16)
Negi visoms tikrai taip gražu auskariukai mažoms mergytėms blink.gif

net labai wub.gif wub.gif wub.gif o dar tokiai pamaivai,kaip musu dukryte ir tinka labai bigsmile.gif dar nieks nepasake,kad negrazu,o jau ne viena ir ne trys drauges,taip pat pradure savo mergytems wub.gif
Atsakyti
As ir esu tos nuomones,kad dursiu tada,kai jau pati paprasys ax.gif
Atsakyti
Visos temos idemiai neskaiciau, tad gal pasikartosiu smile.gif Man irgi labai grazu auskariukai mazom mergytem, bet as saviskei nedursiu kol pati nepaprasys. Nes: 1. Labai daznai kai praduria viena ausi, klyksmas buna toks, kad mama tiesiog neisgali leisti pradurti kita. Aisku, gal ne visiem, bet drauges mergytei tai labai skaudejo. 2. O gal ji isvis nenoresveliau tu auskaru? (Turiu drauge, kuri labai didziuojasi, kad ji ne kaip visos doh.gif biggrin.gif Ir net nezada durtis ausu. 3. Normaliam salone (pvz Ametisteja Kaune) - skyliu tokiom mazom mergytem neduria, nes cia tik mamos uzgaida. Liepia kulniuoti namo ir ateiti po keliu metu. Aisku, tokios kur labai nori pradurti ausytes, tai padarys ir paprastoj vietoj, bet po tokio salono atsakymo, as pagalvociau ar verta. Todel labai saunu, kad dar yra tokiu vietu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrrre @ 2011 09 23, 15:58)
3. Normaliam salone (pvz Ametisteja Kaune) - skyliu tokiom mazom mergytem neduria, nes cia tik mamos uzgaida. Liepia kulniuoti namo ir ateiti po keliu metu.

labai gerbiu jusu nuomone 4u.gif bet ametisteja paskutinis salonas i kur vaziuociau durti ausytes vaikui blush2.gif mirksiukas.gif tik pas stipria patirti turincia kosmetologe su medicininiu rolleyes.gif 4u.gif niekur kitur mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jordan @ 2011 09 23, 21:48)
labai gerbiu jusu nuomone 4u.gif bet ametisteja paskutinis salonas i kur vaziuociau durti ausytes vaikui blush2.gif  mirksiukas.gif tik pas stipria patirti turincia kosmetologe su medicininiu  rolleyes.gif  4u.gif niekur kitur mirksiukas.gif

Pritariu del kosmetologes Jums. Tiesiog turejau omenyje, kad jie labai saunuoliai, kad neduria. Pati irgi ten nesilankau, tiesiog zinau, nes drauge ten dirbo smile.gif
Atsakyti
2men mergytei seneliai auskariukus padovanojo... as galvoju iki mokyklos nedurti.
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2011 09 22, 16:00)

As ir tokios nuomones ax.gif
Atsakyti
man asmeniskai labai patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2011 09 22, 17:00)

As irgi palaukiau kol pati paprase. Labai norejo, tai leidau kriksto mamai pradurti trecio gimtadienio proga. Buvo puiki dovana. Man grazu, ji norejo, tai kodel ne? bigsmile.gif
Atsakyti
esu nuomones, kad kudikiu auskariavimas yra tik mamyciu uzgaida, todel kad JOMS grazu...
mano dukra vos gimusi gavo dovanu auskarus. dovanotojai liko nesuprate , net isizeide, kad neduriu dukrai ausu g.gif
kai pati nores, tada ir isdursim biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrrre @ 2011 09 23, 14:58)
3. Normaliam salone (pvz Ametisteja Kaune) - skyliu tokiom mazom mergytem neduria, nes cia tik mamos uzgaida. Liepia kulniuoti namo ir ateiti po keliu metu. Aisku, tokios kur labai nori pradurti ausytes, tai padarys ir paprastoj vietoj, bet po tokio salono atsakymo, as pagalvociau ar verta. Todel labai saunu, kad dar yra tokiu vietu  biggrin.gif

Neskleiskit dezinfrmacijos ax.gif Man abiejų rankų pirštų neužtektų suskaičiuoti kiek mergyčių iki 1 m. ausytės buvo pradūrtos Ametistėjoj nuo vasaros pradžios ax.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Uzmaciau netycia sia tema, kazkada teko gincytis su draugem.. tada dar net vaiku neturejom biggrin.gif as tai asmeniskai pries tuos auskarus. Kam daryt is vaiko suaugusiji? Leiskim jam pasidziaugt vaikyste... is pradziu auskariukai, paskui jau gal makiazo prireiks, antakiu korekcijos.. depiliacijos lotuliukas.gif Auginu berna, tai del to neturiu jokiu problemu biggrin.gif
Atsakyti