Įkraunama...
Įkraunama...

mergytė su auskariukais

QUOTE(Angel*ina @ 2011 07 28, 14:58)
pries kitus pasirodyti "oi bu bu bu, kokia grazi lelyte su auskariukais"  doh.gif 

oi ,tikrai, kad NE schmoll.gif Man grazu , vyrui irgi ,seneliai pritare ,man to gana . O svarbiausia ,kad pritare mano mama ,kuri pati be auskaru ir man iki 16 m. buvo grieztai uzdraudziusi gun_rifle.gif O kai gime ilgai laukta anuke, pasikeite nuomone pas zmogu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano vyras baisiai pries auskarus. Rekomenduojama verti nuo 8men,iki 1-eriu metu,paskui jau tik tada,kai vaikas supranta,na kad neluptu is ausies.Tai vat ta etapa,kai nesupranta perejome nepradure.Is tikruju mamoms turbut labaiu grazu,nesmerkiu,bet jei vaikas ugtelejes nenores tu auskaru.Db mastau taip,jog kai pati nores,tada ir versime.O ar tai bus 3,ar 7,ar 18m visai nesvarbu:)
Atsakyti
praduriau, uzgijo per savaite, neplesia nors jau supranta kad pas ja ten yra auskariukai, gerai gerai o dabar galit pasiulyt tatto padaryt biggrin.gif
Atsakyti
jo jo ir man butu labai ydomu kur daro tuos tattoo vaikuciam maziem tokiem lotuliukas.gif gal adresiuka galetu duot kuri cia siule biggrin.gif
Atsakyti
aš tai prieš auskariukus,tokiems mažiukams.ir šiaip nėra ko skubėt su tais auskarais.
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2011 07 29, 21:08)
aš tai prieš auskariukus,tokiems mažiukams.ir šiaip nėra ko skubėt su tais auskarais.

kiek zmoniu tiek nuomoniu mirksiukas.gif isduriau ir nesigailiu tongue.gif
Atsakyti
Nematau tame jokios problemos- kaip kas nori taip tas daro. As vos gimus dukrytei zinojau, kad metuku laiko ji bus su auskarais. Uzgijo per savaite be jokiu problemu, neverke praduriant.
Atsakyti
Aš labai norėjau savo mažylei įverti auskariukus, kai jai suskaks metukai. Bet vyro tokie mano užmojai visai nesužavėjo schmoll.gif Tai ėmiau galvoti, kad gal per daug skubu. Paaugs mergaitė, ir, jei norės, tai ir įversime tuos auskarus. Tai vat ir nevėriau, o dabar džiaugiuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 02 02, 20:25)
grazu tai grazu, bet as asmeniskai manau kad pavojinga. Vaikai judrus. O jeigu uzsikabins kur tas auskariukas? ir sudie graziai ausytei.

Uzejau i sia tema tik is smalsumo, auginu sunu. Man grazu auskariukai ausytese, bet ar durciau, jei tureciau dukra? Nezinau.
Del sio pasisakymo, kad nera saugu, na, jei zmogus zinotum kur griusi, pagalve po uzpakaliu pasidetum. Mano sunus tikras mamyciukas, visada salia, nesiduoda, nera tornadas namie. Tiesiog ramus, geras vaikas, ir ka.. Pas senelius uzsimete senelio kolekcine masina, kokio kilogramo, ant kojos, uzmelynavo, teko vezti prapjauti pirstuka, nes pradejo rinktis pulinukai, dabar dar tas nagas atsilupes, niekaip nenukrinta.. po to, lipo, paslydo kojyte, trenke kakta i radiatoriu, siandien vaziuosim issiimti siulus. Argi nebuna nelaimiu kitais variantais? As manau, kad auskariukai rizikos didesnes nesukelia. Bet cia tik mano nuomone... Aplink tyko tiek pabvoju, kad vaika belieka kisti i kempinini burbula ir ridenti blush2.gif
Cia turbut neturintis vienareiksmiskos nuomones klausimas. Panasiai kaip ir su zindymu, kas geriau, kiekvieno tevelio ir mamytes pasirinkimas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Robertaa: 07 rugsėjo 2011 - 11:57
manau kad vaikas pats turetu nusprest ar nori auskaru ar ne, juk gali sitoj vietoj skirtis vaiko nuomone nuo tevu ir nemanau kad jie yra bitinybe schmoll.gif
Atsakyti
ohoho,kokie komentarai blink.gif vaiko zalojimas,badymas,traumavimas,randu darymas ..... nu apie ka jus cia mamytes snekat biggrin.gif biggrin.gif tai tik 2 skylutes ausytese doh.gif isemus auskariukus jos uzgis ir neliks nei zymes,kad kazkas kazkada buvo,kokie dar randai rolleyes.gif
vieniems tai grazu,kitiems ne 4u.gif bet kam taip dramatizuot?tai taip gaunasi,jei vaika rengiate pagal save,tai irgi reiktu jo atsiklaust ar jam tie rubeliai grazus,Jei skiepijate,tai irgi badymas,traumavimas,skausmas ir pan.,Jei krikstyjat nepaklausdamos vaiko ar jis nori but krikscionis,tai velgi pazeidimas jo teisiu,Jei maitinat mesa,o jis gal vegetaras ....ir dar 100 pavyzdziu 4u.gif
manau,pradziai reiktu daugiau tolerancijos kitu issakomoms nuomonems 4u.gif
Atsakyti
laba dienele, atsitiktinai radau temute sia. Mudvi issidurem 11menesiu auskariukus, dabar panelei 2.4metuku, tfu tfu tfu tfu tfu, spjaunu i toli, nebuvo ne karto uzsigavuis ju, uzgijo nepastebimai, nieko specialaii nedarem. O ir dabar jai paciai patinka, zino kad turi auskariukus ir nelenda prie ju. wub.gif
Atsakyti