QUOTE(wytaute69 @ 2011 02 02, 20:25)
grazu tai grazu, bet as asmeniskai manau kad pavojinga. Vaikai judrus. O jeigu uzsikabins kur tas auskariukas? ir sudie graziai ausytei.
Uzejau i sia tema tik is smalsumo, auginu sunu. Man grazu auskariukai ausytese, bet ar durciau, jei tureciau dukra? Nezinau.
Del sio pasisakymo, kad nera saugu, na, jei zmogus zinotum kur griusi, pagalve po uzpakaliu pasidetum. Mano sunus tikras mamyciukas, visada salia, nesiduoda, nera tornadas namie. Tiesiog ramus, geras vaikas, ir ka.. Pas senelius uzsimete senelio kolekcine masina, kokio kilogramo, ant kojos, uzmelynavo, teko vezti prapjauti pirstuka, nes pradejo rinktis pulinukai, dabar dar tas nagas atsilupes, niekaip nenukrinta.. po to, lipo, paslydo kojyte, trenke kakta i radiatoriu, siandien vaziuosim issiimti siulus. Argi nebuna nelaimiu kitais variantais? As manau, kad auskariukai rizikos didesnes nesukelia. Bet cia tik mano nuomone... Aplink tyko tiek pabvoju, kad vaika belieka kisti i kempinini burbula ir ridenti
Cia turbut neturintis vienareiksmiskos nuomones klausimas. Panasiai kaip ir su zindymu, kas geriau, kiekvieno tevelio ir mamytes pasirinkimas