Įkraunama...
Įkraunama...

mergytė su auskariukais

na as ir pastebejau kad dauguma pries auskariukus smile.gif o mes turim nuo 6men. pradurem ir vaikas ne necyptelejo,ausyciu neciupinejo ir po 2ju savaiciu perverem i kitus auskariukus ir tikrai manau,kad mano dukryte ju neissitrauks. o kiek zinau pavizdziu kai 8metu vaikas viena ausi duoda o antros nebeduoda ir vaikas laikomas per prievarta kol antra iveria
Atsakyti
QUOTE(linestra @ 2011 07 15, 18:32)
na as ir pastebejau kad dauguma pries auskariukus smile.gif  o mes turim nuo 6men. pradurem ir vaikas ne necyptelejo,ausyciu neciupinejo ir po 2ju savaiciu perverem i kitus auskariukus ir tikrai manau,kad mano dukryte ju neissitrauks. o kiek zinau pavizdziu kai 8metu vaikas viena ausi duoda o antros nebeduoda ir vaikas laikomas per prievarta kol antra iveria

tai taip ir kosmetologe sake mum kad geriau jai durt tai iki metuku kokiu nes veliau vaikui kai duri tai viena dar isduri o antro tai jau viskas niekaip .. nu tai cia mano manymu kankinimas vaiko . manoji nepese auskariuku pirmas dienas taip atsargiai graziai pasiciupinejo pasiziurejo kas cia pas ja yra ausytese blush2.gif ir viskas
Atsakyti
QUOTE(FėJa. @ 2011 07 01, 13:51)
bet ir nesmerkiu tu mamu kurios neveria.

Uz ka jas smerkti, kad nekankina vaiku? laugh.gif

QUOTE(LauritukasKaČiukas @ 2011 07 15, 13:18)
mazajai princesei eisim vert kita 3-dieni. bijau kad ji labai spurdes..  doh.gif

Paklauskit vaiko, ar nebijo, kad skaudes. mad.gif Matot,mama bijo, kad vaikas spurdes...
Atsakyti
Man tos mergytes su auskariukais kaip bobulytes blush2.gif As pati mamos paprasiau, kai norejau, gal 10 metu man buvo.kai manes paprasys mano dukra to noredama, praversim smile.gif
Atsakyti
Aš prisimenu, kad mama mane nuvedė tik 6 metų, nes PATI jau norėjau:) O mažam vaikui neverčiau, kokią aš turiu teisę per prievartą tą daryti. Juk kūdikis net nesupranta, kokio bieso tie auskarai. O vien todėl, kad tėvams gražu, tai čia labai savanaudiška, mano nuomone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _night_: 17 liepos 2011 - 14:55
as manau kad tos mazos mergaites kai uzaugs padekos dar maytems kad isdure joms mazoms .. nes tai labai grazu.. as asmeniskai buciau padekojus jai man tokiai mazai butu isdure 4u.gif bet kiekviena turi savo nuomone tongue.gif
Atsakyti
Nezinau senamadiska gal as ,ar kas su manimi yra,bet man tikrai labai negrazu mazos mergaites su auskariukais ir niekaip nesuprantu kam to is vis reikia. Mano galva mazam vaikui to nereikia.
Atsakyti
QUOTE(deimanteS @ 2011 07 17, 20:06)
as manau kad tos mazos mergaites kai uzaugs padekos dar maytems kad isdure joms mazoms .. nes tai labai grazu.. as asmeniskai buciau padekojus jai man tokiai mazai butu isdure 4u.gif  bet kiekviena turi savo nuomone tongue.gif

O tatoo nenorit padaryt? Nes man pvz ir grazu ir turiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(deimanteS @ 2011 07 17, 22:06)
as manau kad tos mazos mergaites kai uzaugs padekos dar maytems kad isdure joms mazoms .. nes tai labai grazu..

Abejoju. Ar padekojo kuri mamai, kad vaikystej vystyklus keite? Ar kad kaskart nagucius nukarpe. Nes svaria dupe ir trumpais svariais naguciais vaikscioti irgi labai grazu.
Atsakyti
tatviruote tai kas kita , ir mergaitems 10 ar kito amziaus taip pat tatviruociu tikru nedarytu ir niekas nedaro schmoll.gif
o vystiklus keist ir nagus karpyt tai yra pareiga jei ka ,, gal ne visi bet dauguma tikrai padekoja kad juos uzaugino deramai ( ir manau kad padekojo tik tada kai patys vaiku susilauke) ..taip kad vieniem grazu kitiem baisiai atrodo ir nesvarbu kokio jie amziaus vyresni ar jaunesni ..as tik isreiskiau savo nuomone kaip manau pati
Atsakyti
QUOTE(deimanteS @ 2011 07 16, 23:44)
tai taip ir kosmetologe sake mum kad geriau jai durt tai iki metuku kokiu nes veliau vaikui kai duri tai viena dar isduri o antro tai jau viskas niekaip .. nu tai cia mano manymu kankinimas vaiko .  manoji nepese auskariuku pirmas dienas taip atsargiai graziai pasiciupinejo pasiziurejo kas cia pas ja yra ausytese  blush2.gif ir viskas

drinks_cheers.gif mums 1,4 metu (nuo metu su auskariukais) irgi visi tik giria ,kaip grazu wub.gif ...Nors tiesa sakant ilgai galvojau ar reikia g.gif Pati labai norejau ax.gif ,bet vis dvejodavau ar turiu tokia teise ...ar noretu dukrele tu auskaru ...Kai kelios drauges pradure savo mergaitem ir liko labai patenkintos ,nesigailejo ,o ir mergaitem viskas greitai sugijo ,jokiu nusiskundimu negirdejau . Tik tada ir saviske nuvedziau . Dabar nesigailiu ir as..nes jau supranta dukrele ,kad pas ja auskariukai yra ,rodo i manuosius ,paskui parodo i savuosius ,kad turi ...prie veidrodzio daznai stovi ,maivosi...patinka jai paciai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 28 liepos 2011 - 13:16
As pati ausis prasiduriau 15 metu, mano mama isvis neprasidurusi ausu, ir laiminga, puosiasi, vis klipsus ivairiausius jai dovanoju biggrin.gif

O cia ziuriu i LT nauja mada uznese vejai ir visus bandos jausmas apsedo (na o kaip gi ne). Kur gyvename yra neatsiejama tradicijos dalis tik gimusiai mergytei pradurti ausytes. Plius, mano vyro gimtineje, tai taip pat yra normalu. Bet as vyrui pasakiau, man dzin tos auskaru tradicijos, ir vietines, ir tavosios, man tai yra nepriimtina schmoll.gif . Dukra nores, pati prasidurs ausis kai jau suvoks kas tai yra. O cia duria nes mamytems grazu paziureti ir pries kitus pasirodyti "oi bu bu bu, kokia grazi lelyte su auskariukais" doh.gif
O paskui dar diskutuoja apie vaiko teise rinktis ar buti krisktytam ar ne doh.gif
Atsakyti