na as ir pastebejau kad dauguma pries auskariukus o mes turim nuo 6men. pradurem ir vaikas ne necyptelejo,ausyciu neciupinejo ir po 2ju savaiciu perverem i kitus auskariukus ir tikrai manau,kad mano dukryte ju neissitrauks. o kiek zinau pavizdziu kai 8metu vaikas viena ausi duoda o antros nebeduoda ir vaikas laikomas per prievarta kol antra iveria
QUOTE(linestra @ 2011 07 15, 18:32)
na as ir pastebejau kad dauguma pries auskariukus o mes turim nuo 6men. pradurem ir vaikas ne necyptelejo,ausyciu neciupinejo ir po 2ju savaiciu perverem i kitus auskariukus ir tikrai manau,kad mano dukryte ju neissitrauks. o kiek zinau pavizdziu kai 8metu vaikas viena ausi duoda o antros nebeduoda ir vaikas laikomas per prievarta kol antra iveria
tai taip ir kosmetologe sake mum kad geriau jai durt tai iki metuku kokiu nes veliau vaikui kai duri tai viena dar isduri o antro tai jau viskas niekaip .. nu tai cia mano manymu kankinimas vaiko . manoji nepese auskariuku pirmas dienas taip atsargiai graziai pasiciupinejo pasiziurejo kas cia pas ja yra ausytese ir viskas
QUOTE(FėJa. @ 2011 07 01, 13:51)
bet ir nesmerkiu tu mamu kurios neveria.
Uz ka jas smerkti, kad nekankina vaiku?
QUOTE(LauritukasKaČiukas @ 2011 07 15, 13:18)
mazajai princesei eisim vert kita 3-dieni. bijau kad ji labai spurdes..
Paklauskit vaiko, ar nebijo, kad skaudes. Matot,mama bijo, kad vaikas spurdes...
Man tos mergytes su auskariukais kaip bobulytes As pati mamos paprasiau, kai norejau, gal 10 metu man buvo.kai manes paprasys mano dukra to noredama, praversim
as manau kad tos mazos mergaites kai uzaugs padekos dar maytems kad isdure joms mazoms .. nes tai labai grazu.. as asmeniskai buciau padekojus jai man tokiai mazai butu isdure bet kiekviena turi savo nuomone
Nezinau senamadiska gal as ,ar kas su manimi yra,bet man tikrai labai negrazu mazos mergaites su auskariukais ir niekaip nesuprantu kam to is vis reikia. Mano galva mazam vaikui to nereikia.
QUOTE(deimanteS @ 2011 07 17, 20:06)
as manau kad tos mazos mergaites kai uzaugs padekos dar maytems kad isdure joms mazoms .. nes tai labai grazu.. as asmeniskai buciau padekojus jai man tokiai mazai butu isdure bet kiekviena turi savo nuomone
O tatoo nenorit padaryt? Nes man pvz ir grazu ir turiu
QUOTE(deimanteS @ 2011 07 17, 22:06)
as manau kad tos mazos mergaites kai uzaugs padekos dar maytems kad isdure joms mazoms .. nes tai labai grazu..
Abejoju. Ar padekojo kuri mamai, kad vaikystej vystyklus keite? Ar kad kaskart nagucius nukarpe. Nes svaria dupe ir trumpais svariais naguciais vaikscioti irgi labai grazu.
tatviruote tai kas kita , ir mergaitems 10 ar kito amziaus taip pat tatviruociu tikru nedarytu ir niekas nedaro
o vystiklus keist ir nagus karpyt tai yra pareiga jei ka ,, gal ne visi bet dauguma tikrai padekoja kad juos uzaugino deramai ( ir manau kad padekojo tik tada kai patys vaiku susilauke) ..taip kad vieniem grazu kitiem baisiai atrodo ir nesvarbu kokio jie amziaus vyresni ar jaunesni ..as tik isreiskiau savo nuomone kaip manau pati
o vystiklus keist ir nagus karpyt tai yra pareiga jei ka ,, gal ne visi bet dauguma tikrai padekoja kad juos uzaugino deramai ( ir manau kad padekojo tik tada kai patys vaiku susilauke) ..taip kad vieniem grazu kitiem baisiai atrodo ir nesvarbu kokio jie amziaus vyresni ar jaunesni ..as tik isreiskiau savo nuomone kaip manau pati
QUOTE(deimanteS @ 2011 07 16, 23:44)
tai taip ir kosmetologe sake mum kad geriau jai durt tai iki metuku kokiu nes veliau vaikui kai duri tai viena dar isduri o antro tai jau viskas niekaip .. nu tai cia mano manymu kankinimas vaiko . manoji nepese auskariuku pirmas dienas taip atsargiai graziai pasiciupinejo pasiziurejo kas cia pas ja yra ausytese ir viskas
mums 1,4 metu (nuo metu su auskariukais) irgi visi tik giria ,kaip grazu ...Nors tiesa sakant ilgai galvojau ar reikia Pati labai norejau ,bet vis dvejodavau ar turiu tokia teise ...ar noretu dukrele tu auskaru ...Kai kelios drauges pradure savo mergaitem ir liko labai patenkintos ,nesigailejo ,o ir mergaitem viskas greitai sugijo ,jokiu nusiskundimu negirdejau . Tik tada ir saviske nuvedziau . Dabar nesigailiu ir as..nes jau supranta dukrele ,kad pas ja auskariukai yra ,rodo i manuosius ,paskui parodo i savuosius ,kad turi ...prie veidrodzio daznai stovi ,maivosi...patinka jai paciai
As pati ausis prasiduriau 15 metu, mano mama isvis neprasidurusi ausu, ir laiminga, puosiasi, vis klipsus ivairiausius jai dovanoju
O cia ziuriu i LT nauja mada uznese vejai ir visus bandos jausmas apsedo (na o kaip gi ne). Kur gyvename yra neatsiejama tradicijos dalis tik gimusiai mergytei pradurti ausytes. Plius, mano vyro gimtineje, tai taip pat yra normalu. Bet as vyrui pasakiau, man dzin tos auskaru tradicijos, ir vietines, ir tavosios, man tai yra nepriimtina . Dukra nores, pati prasidurs ausis kai jau suvoks kas tai yra. O cia duria nes mamytems grazu paziureti ir pries kitus pasirodyti "oi bu bu bu, kokia grazi lelyte su auskariukais"
O paskui dar diskutuoja apie vaiko teise rinktis ar buti krisktytam ar ne
O cia ziuriu i LT nauja mada uznese vejai ir visus bandos jausmas apsedo (na o kaip gi ne). Kur gyvename yra neatsiejama tradicijos dalis tik gimusiai mergytei pradurti ausytes. Plius, mano vyro gimtineje, tai taip pat yra normalu. Bet as vyrui pasakiau, man dzin tos auskaru tradicijos, ir vietines, ir tavosios, man tai yra nepriimtina . Dukra nores, pati prasidurs ausis kai jau suvoks kas tai yra. O cia duria nes mamytems grazu paziureti ir pries kitus pasirodyti "oi bu bu bu, kokia grazi lelyte su auskariukais"
O paskui dar diskutuoja apie vaiko teise rinktis ar buti krisktytam ar ne