Įkraunama...
Įkraunama...

mergytė su auskariukais

QUOTE(ragnez @ 2011 07 06, 14:40)
is sito posto iseina, kad nesioti auskarus - privaloma. o ar tikrai taip?

Gal ir neprivaloma, bet manau, kad labai mazai mergaiciu nenores ju nesioti smile.gif Nebent seks mamos pavyzdziu smile.gif Jei mama pati labiau i vyra panasi, tai tada gal ir nenores smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2011 07 06, 21:56)
Gal ir neprivaloma, bet manau, kad labai mazai mergaiciu nenores ju nesioti smile.gif Nebent seks mamos pavyzdziu smile.gif Jei mama pati labiau i vyra panasi, tai tada gal ir nenores smile.gif

ta prasme, moterims privaloma nesioti auskarus, nes jei nenesioja, tai jos ne moterys? g.gif
Atsakyti
Na labai grziai atrodo mazos mergytes su auskariukais ir pati turejau minti savajai iverti, taciau pries tai nusprendziau pasidometi, kad is esmes auskarai tai tik groziui ir geriausias laikas juos verti 6-11 metu (greiciausias gijimas), taigi ir susilaikiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2011 07 06, 02:32)
Musu mergytes kriksto mama irgi ta pati norejo padaryti blink.gif  Pasakiau, kad jokiu budu. Tai nesipriesino, o mintyse neaisku ka man ten dare  lotuliukas.gif
Krikstijom musu princese taip pat 4,5 men smile.gif

joa, neaisku ir musu ka maste lotuliukas.gif
koks sutapimas bigsmile.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif

QUOTE(Raaima @ 2011 07 06, 22:17)
Na labai grziai atrodo mazos mergytes su auskariukais ir pati turejau minti savajai iverti, taciau pries tai nusprendziau pasidometi, kad is esmes auskarai tai tik groziui ir geriausias laikas juos verti 6-11 metu (greiciausias gijimas), taigi ir susilaikiau  4u.gif

drinks_cheers.gif 100% thumbup.gif

ir as ta info girdejau cool.gif
Atsakyti
Manau, vaikas nera jusu nuosavybe, kad zalotumete jo kuna, tik jis pats gali nuspresti ka jis nori daryti su savo kunu, verti auskarus, tatuiruotis ir t.t. manau kai uzaugs pats vaikas nuspres ko jis nori, o ne jus, kad jums grazu stai ir uzkabinate auskarus, o gal jusu mergaite paklaus, kam perverei man nepatinka....
Jei turesiu mergaite niekada neversiu mazai auskaru, uzaugs paprasys pati, prasom, kam reikia zaloti vaika ir daryti ji visai ne vaikiska... g.gif
Papildyta:
QUOTE(smiler @ 2011 07 03, 11:26)
Paaugs, nores, pradursim, bet dabar tikrai savo uzgaidu ant vaiko nebandysiu..  biggrin.gif

butent...
kai kurie tevai nesupranta to, jiems grazu ir viskas, o man asmeniskai baisu....
Atsakyti
QUOTE(Dziugidziu @ 2011 07 08, 09:37)
Manau, vaikas nera jusu nuosavybe, kad zalotumete jo kuna, tik jis pats gali nuspresti ka jis nori daryti su savo kunu, verti auskarus, tatuiruotis ir t.t. manau kai uzaugs pats vaikas nuspres ko jis nori, o ne jus, kad jums grazu stai ir uzkabinate auskarus, o gal jusu mergaite paklaus, kam perverei man nepatinka....
Jei turesiu mergaite niekada neversiu mazai auskaru, uzaugs paprasys pati, prasom, kam reikia zaloti vaika ir daryti ji visai ne vaikiska... g.gif
Papildyta:
butent...
kai kurie tevai nesupranta to, jiems grazu ir viskas, o man asmeniskai baisu....

O as sakau is savo patirties. Zinau, kad visos mergaites nori puostis ir nori auskariuku. kaip ir rasiau nebent mama pati nesipuosia, neturi auskaru ir t.t. As pati auskarus nesioju, megstu papuosalus ir todel neabejoju, kad dukryte tik dziaugsis, kad juos turi smile.gif O jeigu sakys, kad jai nepatinka, tai prasau. isimsime. jokia cia problema. O kad maza mergyte su maziukai sauskariukas gali negraziai atrodyti....As gi neveriu jai kazkokiu dideliu, kabanciu. Paprastos mazos akytes. Stai auskaras skendantys bambos riebaluose - tai negrazu, ausys su 10 auskaru - tai irgi negrazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2011 07 09, 23:51)
O jeigu sakys, kad jai nepatinka, tai prasau. isimsime. jokia cia problema.

o randai liks.

kodel negalima mergaiciu papuosti priklijuojamais auskariukais? arba prisegamais?
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2011 07 06, 21:56)

Hmm, paklausiau vyro ar as labai i vyra panasi, nes, matai, nemegstu as auskaru, nenesioju as ju, nors ir turiu prasiverusi ausis ax.gif Bet jo atsakymas laaaaabai mane nuramino, ne vyras as pasirodo lotuliukas.gif Nepamirskit dar ir padazyti savo mazylei akyciu, lupyciu, maciau ne viena mergyte jau tokia. Juk jos moterys, ne vyrai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smiler @ 2011 07 10, 11:42)
Hmm, paklausiau vyro ar as labai i vyra panasi, nes, matai, nemegstu as auskaru, nenesioju as ju, nors ir turiu prasiverusi ausis  ax.gif  Bet jo atsakymas laaaaabai mane nuramino, ne vyras as pasirodo  lotuliukas.gif  Nepamirskit dar ir padazyti savo mazylei akyciu, lupyciu, maciau ne viena mergyte jau tokia. Juk jos moterys, ne vyrai  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Niu nežinau blink.gif kaškaip laaaabai jau čia priešiškai daugelis nusiteike prieš auskariukus. o mes va esam prasidure nuo 10 men. ir esam labai patenkintos tikslaiu jo para6ysit kad a6 patenkinta bet va draugiu bei pažystamu mergates kai mus pamato tai visos labai pavydi ir pačios nori tik bijo. Tad mes išvegėm baimės thumbup.gif Ausytėse pas mus mažiukai taškiukai tad atrodo labai gražiai mergaitiškai. Užgijo irgi kuo puikiausiai thumbup.gif TAd jei ir kitas vaikas bus mergyte butinai dursim dar kudikystei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilim @ 2011 07 10, 23:18)
Niu nežinau  blink.gif  kaškaip laaaabai jau čia priešiškai daugelis nusiteike prieš auskariukus. o mes va  esam prasidure nuo 10 men. ir esam labai patenkintos tikslaiu jo para6ysit kad a6 patenkinta bet va draugiu bei pažystamu mergates kai mus pamato tai visos labai pavydi ir pačios nori tik bijo. Tad mes išvegėm baimės thumbup.gif Ausytėse pas mus mažiukai taškiukai tad atrodo labai gražiai mergaitiškai. Užgijo irgi kuo puikiausiai thumbup.gif  TAd jei ir kitas vaikas bus mergyte butinai dursim dar kudikystei  ax.gif

va va ir as taip mastau smile.gif mes irgi tokio pacio amziaus mergaitei isdurem tongue.gif ir visi kas pamato sako kaip grazu nei is vieno neigiamo poziurio negirdejau.. netgi vienas tetukas su savo mergaite kai vaiksciojo ir pamate labai klausinejo kas kaip kur ir kiek biggrin.gif sake ir isdurs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(samantila @ 2011 02 02, 11:50)
ax.gif Aš pati prasiduriau kai buvau 18metų, tai manau per velai nes linkusios puliuoti dabar, o dukriukas pirmasis nešioja nuo trejų tai nepuliuoja visai tik pirmas tris dienikes truputi kažkas buvo..o mažąjai jau noretumem pirmam gimtadieniui...nes viena drauge turi jau nuo šešių men taip gražiai tie taškiukai ausytese bigsmile.gif  ir nekrapšto  mažyle nelupa, jai netrukdo thumbup.gif

jo vyresniem sunkiau gyja ausys.. mirksiukas.gif o man kai buvo 11 metu drauge pradure su kilimine adata thumbup.gif visus auskarus galiu nesiot.. thumbup.gif tai vat.. o mazajai princesei eisim vert kita 3-dieni. bijau kad ji labai spurdes.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LauritukasKaČiukas: 15 liepos 2011 - 13:19