Įkraunama...
Įkraunama...

mergytė su auskariukais

QUOTE(*Versacci* @ 2011 07 01, 09:38)
kazin ar buvo kada nors toks metas kad butu nemadingi auskarai  lotuliukas.gif
ko cia dauzot per galva? skauda  lotuliukas.gif  juokauju, o jei rimciau pas mane pacia 1ausy 3  kitoj 2, ir kas cia tokio, visada norejau auskaru ir pavydedavau kai kitos mergaites turejo o as ne, nes mama nepravere, tad jauciaus isskirtine blogaja prasme, tad sulaukus 16 kai atsiskyriau nuo mamos pradejau nesamones daryt atsirado ir papildomu skyliu ausyse, nosyje, liezuvy, bamboj. ir cia jusu gamla gerai? dabar kai man jau senai nebe niolika suprantu kaip elgiaus, bet nesigailiu, tokiu elgesiu nesamoningai kersijau mamai kad nieko neleido, tad pries teisdamos pagalvokit.

Aš irgi galvoju, kad per griežtas požiūris, neleidimas ir pan. dalykai vaikus skatina maištauti, o ypač paauglystėje. Nežinau, bet kažkaip rwikėtų surasti tą aukso viduriuką smile.gif

O dėl mano nuomonės apie auskariukus mažoms mergytėms, tai man yra gražu pažiūrėti, bet po kol kas saviškei dar nesiruošių jų verti. Tikriausiai nepribrendau tokiam žingsniui smile.gif Tiesą sakant kada tai padarysiu net nežinau, nes apie tokius dalykus visai negalvoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Versacci* @ 2011 07 01, 11:38)
jei rimciau pas mane pacia 1ausy 3  kitoj 2, ir kas cia tokio, visada norejau auskaru ir pavydedavau kai kitos mergaites turejo o as ne, nes mama nepravere, tad jauciaus isskirtine blogaja prasme, tad sulaukus 16 kai atsiskyriau nuo mamos pradejau nesamones daryt atsirado ir papildomu skyliu ausyse, nosyje, liezuvy, bamboj. ir cia jusu gamla gerai? dabar kai man jau senai nebe niolika suprantu kaip elgiaus, bet nesigailiu, tokiu elgesiu nesamoningai kersijau mamai kad nieko neleido, tad pries teisdamos pagalvokit.

o jus jauciat skirtuma tarp neleidimo paauglei vertis auskarus ir auskaru verimo mazam vaikui?

as tai ne. mano akimis, abiem atvejais vienodai nepaisoma vaiko nuomones ir vienodai pasireiskia mamos kontrole.

QUOTE(megasun @ 2011 07 01, 13:07)
O dėl mano nuomonės apie auskariukus mažoms mergytėms, tai man yra gražu pažiūrėti, bet po kol kas saviškei dar nesiruošių jų verti. Tikriausiai nepribrendau tokiam žingsniui smile.gif Tiesą sakant kada tai padarysiu net nežinau, nes apie tokius dalykus visai negalvoju mirksiukas.gif

o kam cia "bresti"? uzaugs vaikas ir prasivers, jei uzsimanys (arba neprasivers, jei nenores) nepriklausomai nuo jusu "pribrendimo".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 01 liepos 2011 - 12:14
Na as visada sakiau, kad kai turesiu mergytia butinai versiu auskariukus. Turiu dukrytia ir kol buvo laikas (kol jinai buvo mazesne) as labai dvejojau ir galu gale dabar jai 2m. su virsum ir dabar jau netinkamas laikas auskariukam, nes pajutus, kad ksuda ar seip uzsigeidusi juos issimti juo gali draskytis. Taigi nusprendem palaukti kol jinai pati paaugus pasakys, kada nori auskariuku. Na ir as nesu pries mamytes kurios iveria mergaitems auskariukus, man asmeniskai tai yra grazu, bet ir nesmerkiu tu mamu kurios neveria.
Atsakyti
As uz tai, kad palaukti.. Juk mamytes labiau ju nori, o ne mergytes. ax.gif Jos dazniausiai net negali pasisakyti (kai veriama dar kudikiams). Man buvo iverti 11m gimtadienio proga ir man tai buvo labai isimintinas ivykis, kad stai - as jau didele, nuo siol nesiosiu auskariukus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Man negrazu auskarai tokioms mazoms mergaitems. Issidirbinejimas is vaikystes, tevu uzgaidu pildymas. Tai tuomet tuo paciu padazykit blakstienas, lupas, priklijuokit nagus doh.gif Spes dar tos mergaites tuos auskarus isiverti.
Asmeniskai as nenoreciau savo dukrai verti auskaru bent iki mokyklos.
Atsakyti
Esu irgi tokios nuomones, kai vakas uzsinores tada ir pradursim, tas ausytes.Manes daznai klausia kodel nepraduriu savo mergaitem ausyciu, tai atsakau jog nenoriu, kada jos pacios panores tada ir pradursim.
Kiek matau daugumai mamu patinka -grazu kai mergaites su auskariukais. Bet juk ne visos turi mergytes, tai jei jom grazu, tai ir berniukam tegu duria viena ausi ar net dvi, juk dabar grazu-madinga
Atsakyti
Paaugs, nores, pradursim, bet dabar tikrai savo uzgaidu ant vaiko nebandysiu.. biggrin.gif
Atsakyti
Man grazu, bet maziukai biggrin.gif
Atsakyti
Krikstijom savo Braskyte kai jai buvo 4.5 men, kriksto mama pareiske, nu va, kaip dovana, dabar vaziuojam, praversim mazutei ausis blink.gif
Atsisakiau, likau nesuprasta, suprask, kas cia tokio, juk grazu!
Taip grazu, ir kai kuriom mergytem tinka nepaprastai, bet as savo vaikui noreciau palikti pasirinkimo teise, lai uzauga ir apsisprendzia pati, nori-prasom, nenori, nereikia smile.gif
Pazistu moteri, kuri tai ryzosi padaryti tik per savo 50 metu jubilieju biggrin.gif nors, jauciu, manoji madiste tiek nelauks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mila* @ 2011 07 05, 22:53)
Krikstijom savo Braskyte kai jai buvo 4.5 men, kriksto mama pareiske, nu va, kaip dovana, dabar vaziuojam, praversim mazutei ausis blink.gif
Atsisakiau, likau nesuprasta, suprask, kas cia tokio, juk grazu!
Taip grazu, ir kai kuriom mergytem tinka nepaprastai, bet as savo vaikui noreciau palikti pasirinkimo teise, lai uzauga ir apsisprendzia pati, nori-prasom, nenori, nereikia smile.gif
Pazistu moteri, kuri tai ryzosi padaryti tik per savo 50 metu jubilieju biggrin.gif nors, jauciu, manoji madiste tiek nelauks  biggrin.gif

Musu mergytes kriksto mama irgi ta pati norejo padaryti blink.gif Pasakiau, kad jokiu budu. Tai nesipriesino, o mintyse neaisku ka man ten dare lotuliukas.gif
Krikstijom musu princese taip pat 4,5 men smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pjuvena po krūmu: 06 liepos 2011 - 01:34
QUOTE(Black Queen @ 2011 07 03, 10:53)
Esu irgi tokios nuomones, kai vakas uzsinores tada ir pradursim, tas ausytes.Manes daznai klausia kodel nepraduriu savo mergaitem ausyciu, tai atsakau jog nenoriu, kada jos pacios panores tada ir pradursim.
Kiek matau daugumai mamu patinka -grazu kai mergaites su auskariukais. Bet juk ne visos turi mergytes, tai jei jom grazu, tai ir berniukam tegu duria viena ausi ar net dvi, juk dabar grazu-madinga

O stai as galiu is savo patirties pasakyti. Kai pradejau lankyti darzeli ir pamaciau, kad kitos mergaites turiu auskariuku, labai irgi ju norejau. Atsimenu ligi siol kaip man buvo grazu. Kaip mamos klipsus sau segiau ir labai graudinausi, kad skauda verti tuos auskariukus. Skausmo baime nugaledavo nora tureti toki grozi. Tikrai labai norejau ir visa laika pavydedavau mergaitems su auskariukais. Todel savo dukrelei praveriau, kai jai buvo 9 men. Dure is karto i abi ausytes vienu metu dvi kosmetologes. Todel dukrele beveik neverke ir jokiu problemu nebuvo veliau. tas pats kaip pasiskiepyt smile.gif Man asmeniskai labai grazu. Kai nueiname i poliklinika ar dar kur nors, 2 - 3 m. mergaiciu mamos rodo i dukryte ir sako: "Matai koks leliukas su auskariukais, o tu bijai". Todel manau, kad geriau pradurti anksciau, negu po to laukti, kol pagaliau vaikas pasiruos moraliskai smile.gif O 3 m. mergaites tikrai nores auskariuku, bet bijos smile.gif Kam kankinti vaika veliau, jei galima tai padaryti be skausmo ir kankiniu?
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2011 07 06, 11:43)
Todel manau, kad geriau pradurti anksciau, negu po to laukti, kol pagaliau vaikas pasiruos moraliskai smile.gif O 3 m. mergaites tikrai nores auskariuku, bet bijos smile.gif Kam kankinti vaika veliau, jei galima tai padaryti be skausmo ir kankiniu?

is sito posto iseina, kad nesioti auskarus - privaloma. o ar tikrai taip?
Atsakyti