prisiskaiciau tiek nuomoniu ir pasisakymu...Ehh kokios kategoriskos kai kurios... Mano mergyte su auskariukais jau nuo 7 men. Isdurem, beveik net nepajuto, net nepajutau kada uzgijo ausytes...nesiojam tik mazus taskiukus auskariukus, jie niekur nekimba. Man grazu ir tikrai zinau, kad mano mazoji uzaugusi tikrai nores auskariuku, nes princese nores puostis, kadangi ji mergyte
Papildyta:
QUOTE(elikule @ 2011 05 28, 17:55)
Man ima atrodyti, kad mamom, kurios praduria savo dukrytem ausis, ju dukrytes nera ir taip pakankamai grazios .Nesupykit mamos, cia mano nuomone, jus galit manyt, kad as senamadiska ir man visai nebus del to pikta Na Grazu tie auskarai ir truputis tuso ant blakstienu nepamasytu ... Reikia jausti ribas. Zinoma mamos sprendzia, kaip ju vaikiukai augs, kaip rengsis, ka valgys ir t.t.. Taciau jeigu mano patarimo reiketu, patarciau nedurti, juk dabar drabuzeliai tokie grazus, kaspineliai. Mergytes gali atrodyti kaip mazos princeses ir be papuosalu. Beje mamos, kurios manote, kad vaikiukam netrukdo , nesuklyskit, juk budami tokie mazuciai jie negali to pasakyti, tiesiog ipranta, prisitaiko prie salygu, kurias mes jiem suteikiam ir ramiai sau gyvena.
Ha ha nebejuokinkit Nepasididziuosiu parasyt, kad turiu nuostabia panelyte ir nemanau, kad taip galvoju vien del to, jog ji mano vaikas. (cia komentaras del to, kad mamos turi nepakankamai grazias mergytes... Auskariukai ja dar labiau puosia ir tai ne mano zaidimu objektas, tiesiog grazu ir isskirtina
Kiekviena turi savo nuomone be abejo