Įkraunama...
Įkraunama...

mergytė su auskariukais

wub.gif wub.gif Mamytes,

prisiskaiciau tiek nuomoniu ir pasisakymu...Ehh kokios kategoriskos kai kurios... Mano mergyte su auskariukais jau nuo 7 men. thumbup.gif Isdurem, beveik net nepajuto, net nepajutau kada uzgijo ausytes...nesiojam tik mazus taskiukus auskariukus, jie niekur nekimba. Man grazu ir tikrai zinau, kad mano mazoji uzaugusi tikrai nores auskariuku, nes princese nores puostis, kadangi ji mergyte wub.gif

Papildyta:
QUOTE(elikule @ 2011 05 28, 17:55)
Man ima atrodyti, kad mamom, kurios praduria savo dukrytem ausis, ju dukrytes nera ir taip pakankamai grazios g.gif .Nesupykit mamos, cia mano nuomone, jus galit manyt, kad as senamadiska ir man visai nebus del to pikta mirksiukas.gif  Na Grazu tie auskarai ir truputis tuso ant blakstienu nepamasytu rolleyes.gif ... Reikia jausti ribas. Zinoma mamos sprendzia, kaip ju vaikiukai augs, kaip rengsis, ka valgys ir t.t.. Taciau jeigu mano patarimo reiketu, patarciau nedurti, juk dabar drabuzeliai tokie grazus, kaspineliai. Mergytes gali atrodyti kaip mazos princeses ir be papuosalu. Beje mamos, kurios manote, kad vaikiukam netrukdo , nesuklyskit, juk budami tokie mazuciai jie negali to pasakyti, tiesiog ipranta, prisitaiko prie salygu, kurias mes jiem suteikiam ir ramiai sau gyvena.

Ha ha nebejuokinkit lotuliukas.gif Nepasididziuosiu parasyt, kad turiu nuostabia panelyte ir nemanau, kad taip galvoju vien del to, jog ji mano vaikas. (cia komentaras del to, kad mamos turi nepakankamai grazias mergytes... Auskariukai ja dar labiau puosia ir tai ne mano zaidimu objektas, tiesiog grazu ir isskirtina thumbup.gif

Kiekviena turi savo nuomone be abejo smile.gif
Atsakyti
Ne karta girdejau kad ir mazesnems leliukams dura ausytes
Atsakyti
As savo dukrytem zadu verti auskariukus kai jos pacios to panores,nes bent as prasiveriau studijuodama treciame kurse.Pamenu tetis siule kai dar mokiausi mokykloj,na bet nenorejau as.Taip kad neketinu ir uz dukrytes spresti reikia joms auskariuku ar ne.
Atsakyti
smile.gif as tai pries tokius dalykus smile.gif kam ta vaika badyt toki maza? smile.gif taigi prasidurs kai jau nores pasipuosti auskariukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazutyte @ 2011 06 15, 19:14)
smile.gif  as tai pries tokius dalykus smile.gif kam ta vaika badyt toki maza? smile.gif taigi prasidurs kai jau nores pasipuosti auskariukais smile.gif

Pritariu 100 proc:D o kas jei po 10 metų tokios mados nebebus? skylės vistiek matysis, turiu nemažai draugių ir pažįstamų, kurios neprasidūrusios ausų ir joms tai patinka.. gal kad jaučiasi šioks toks išskirtinumas?.. smile.gif
Atsakyti
mano pupai beveik 6 mėn, aš irgi svarsčiau ar pradurt ausytes, bet apsisprendžiau palikt tai ateičiai schmoll.gif , kai pati to norės. nesinori skriaust tokios mažiulės, juk ausytės gali ir užpūliuoti, skaudėti. kam be reikalo kankint? geriau jau tikrai gražesnį rūbelį apvilkt smile.gif
Atsakyti
nzn, cia tiek daug kategoriksu nuomoniu del tu auskariuku... as kai gime mazyte, is karto zinojau, akd kai sukaks metukai, butinai versiu auskarus. nei cia mados reikalas, nei ka, paprasciausiai tikrai zinau , akd ji tuos auskarus nesios, tai kodel dabar nepradurus? praduriau kai amzei buvo metai ir 3 dienos, sunkiausia buvo nutaikyti taskiukus kur vers, o pars procesas, viens du, ir viskas. pati kosmetologe sake, kad atveda 2 ir daugiau metu, va tada tikrai jau buna labai sunku... mamytes, kurios nusprendet verti, neabejokit, 5 min mazyte paverkia, bet tikrai verta, su auskariukais pronseces tampa nerealaus grozio karalaitemis, ziuriu ziuriu, ir atsiuziuret negaliu, kokia ji man grazi... ir jau nepulkit mamos, sakyt, kad cia del saves taip darau, gal is dalies ir taip, bet daugiausia tikrai del mazytes smile.gif
Atsakyti
Pirmiausia, kažin, kiek jau čia tų mergaičių užaugusios rausis plaukus, kad jų ausys pardurtos? Antra vertus, manau, kad tai jau ne vaiko nuosavybės/nenuosavybės problema, o vaiko ir tėvų santykių problema apskritai. Jei mamos ir dukros santykiai šilti ir yra pasitikėjimas, tai dukra, kad ir nelabai patenkinta pradurtomis ausimis, supras, dėl kokių priežasčių mama norėjo ją matyti su auskariukais. O jei abipusio pasitikėjimo ir meilės nėra, tai gali durti tas ausis, gali nedurti, vis tiek kaltas liksi

thumbup.gif
Man gražu, bet saviškei nedūriau. Dabar jai metukai ir trys menesiai. Visada galvojau kad savo dukrytei pradursiu, bet kai jos susilaukiau pakeičiau nuomonę, nes skiepijant verkiu aš o ne mažoji. Ji tik susiraukia ir viskas tuo baigiasi,o man dar ilgai širdį spaudžia. Gal aš perdėtai jautri, bet noriu kad mano mažiukė kuo mažiau nepatogumų turėtų. Nors kiek žinau, tai labai retai mažuliukai jaučia nepatogumų dėl pradurtų ausyčių.

Atsakyti
Man auskaruoti vaikai kažkaip nelabai, kaip ir mergytės mažos su makiažu. Viskam ateina laikas, ateis ir auskarams ir dukra pati galės nuspręsti, nori skylučių ausyse, ar ne ir kada ji jų nori. Puošti galima milijonu kitų dalykų, nebūtina versti vaiko kęsti skausmą pradūrus ausis ir joms gyjant.

Man rodos labiausiai mada pradurti mažoms mergytėms ausis yra paplitusi tarp rusakalbių, gal čia kažkoks iš seno paprotys, nežinau, gal mamytės rusakalbės gali geriau paaiškint. Tiesiog iš mano aplinkos būtent rusų ir lenkų kilmės šeimų mergytės nuo ankstyvo labai amžiaus jau auskaruotos, ko pas lietuvius nei vienus nėra.
Papildyta:
QUOTE(lienusia @ 2011 06 17, 21:26)
ir jau nepulkit mamos, sakyt, kad cia del saves taip darau, gal is dalies ir taip, bet daugiausia tikrai del mazytes smile.gif

o kodėl taip baisu pripažinti, kad dėl savęs? Atleiskit, bet mažylei pačiai tų auskariukų tikrai nereik, ji juk nepasiprašė. Kai įveria, tai ir nešioja, nėr iš ko rinktis.
Kiek save pamenu, auskarų noras atėjo 9 klasėje, tada ir prasidūriau ir nebaisu buvo skausmą ir gijimą iškęsti, nes labai norėjau. Bet iki to laiko tikrai ne iki auskarų buvo...
Papildyta:
QUOTE(Rewilja @ 2011 06 18, 11:48)
Nors kiek žinau, tai labai retai mažuliukai jaučia nepatogumų dėl pradurtų ausyčių.

Spėju, kad taip atrodo todėl, kad jie kalbėt nemoka, negali pasakyt, ką apie tai galvoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Versacci* @ 2011 02 01, 18:08)
sveikos, neradau tokios temeles tad meginu kurti  ax.gif
user posted image

taigi kaip manot ar teisingai mamos daro kai tokiem maziukam duria ausytes? (1-3m.m.) ar tai tik mamos uzgaida?
o gal yra tokiu kurios savo pipiriukem jau pradure ausytes ir dziaugiasi/gailisi del to? ar sunkiai gyja? pasidalinkit patirtimi, pati turiu mergyte, norejau iverti auskariukus kai sukako metai bet pabijojau dabar arteja antrasis gimtadieniukas ir mastau gal jau laikas  ax.gif

Kategoriskai pries bash.gif Tik tada, kada pati nores paaugus - galesiu kad ir po tris skyles kiekvienoj ausy pradurt thumbup.gif
Zinoma, kad tai yra tik tevu uzgaida - tai gal ir bambas praverkim "panelems" - juk grazu? doh.gif

Beje - pati prasiveriau ausis budama 17-kos mirksiukas.gif Tada, kai pati norejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinele86: 29 birželio 2011 - 00:29
Pirmoji nuo 3 metuku- pati paparase, o antroji nuo 10 men su auskariukais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Victrix @ 2011 06 16, 20:54)
Pritariu 100 proc:D o kas jei po 10 metų tokios mados nebebus? skylės vistiek matysis, turiu nemažai draugių ir pažįstamų, kurios neprasidūrusios ausų ir joms tai patinka.. gal kad jaučiasi šioks toks išskirtinumas?.. smile.gif

kazin ar buvo kada nors toks metas kad butu nemadingi auskarai lotuliukas.gif

QUOTE(protinga_blondine @ 2011 06 29, 01:26)
Kategoriskai pries bash.gif  Tik tada, kada pati nores paaugus - galesiu kad ir po tris skyles kiekvienoj ausy pradurt thumbup.gif
Zinoma, kad tai yra tik tevu uzgaida - tai gal ir bambas praverkim "panelems" - juk grazu? doh.gif

Beje - pati prasiveriau ausis budama 17-kos mirksiukas.gif  Tada, kai pati norejau.

ko cia dauzot per galva? skauda lotuliukas.gif juokauju, o jei rimciau pas mane pacia 1ausy 3 kitoj 2, ir kas cia tokio, visada norejau auskaru ir pavydedavau kai kitos mergaites turejo o as ne, nes mama nepravere, tad jauciaus isskirtine blogaja prasme, tad sulaukus 16 kai atsiskyriau nuo mamos pradejau nesamones daryt atsirado ir papildomu skyliu ausyse, nosyje, liezuvy, bamboj. ir cia jusu gamla gerai? dabar kai man jau senai nebe niolika suprantu kaip elgiaus, bet nesigailiu, tokiu elgesiu nesamoningai kersijau mamai kad nieko neleido, tad pries teisdamos pagalvokit.
Atsakyti