Įkraunama...
Įkraunama...

mergytė su auskariukais

As nenoriu, vyras nenori, tai mes ir neduriam. Beje, galiu paklausti, kaip jus aprengiate savo mazasias, kai ausyse auskariukai? As pati turiu, tai buna, kad net paciai besimaunant megztini ar kokia maikute uzkliuna uz auskariuko.. ir jie tikrai nera dideli, o tik akutes. Kaip besimuistanti vaika aprenkti bodikiuku, megztinuku ir t.t., be galo saugant ausytes? Juk juo labiau, kad pro kai kuriuos rubus galvyte vos pralenda pati... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Darfe @ 2011 03 26, 16:17)
Paauglei-taip, mazytei-  schmoll.gif Kad tevams butu graziau, vaikas turi atkenteti skausminga procedura, ausu prieziura kol uzgis..... kosmaras  doh.gif Ausyse pilna visokiu tasku, kuriuos pazeidus gali likti visokiu liudnu pasekmiu, be to vaikiuko ausyte auga, keiciasi, tai ir auskaras gali ,,nuvaziuoti,, is centro. Gal ir  tatoo vaikam tinka?  biggrin.gif

sveikos, cituoju sena posta, bet noriu savo nuomone issakyt.
cia su tais taskais irgi mistika... kai pati veriausi auskarus, ejau i kosmetologine gydykla, specialiai mokejau brangiau kad tik i akiu taskus pervertu. dar su spec aparu patikrino ar tikrai teisingai tasko vieta nustate. na ir ka, dabar vistiek akinius nesioju, nors tada regejimu nesiskundziau. akys silpti po daugelio metu pradejo nuo nuolatinio darbo kompiuteriu. taip kad tais taskais nelabai tikiu. cia tik mano nuomone wink.gif
Atsakyti
QUOTE(smiler @ 2011 05 14, 10:17)
As nenoriu, vyras nenori, tai mes ir neduriam. Beje, galiu paklausti, kaip jus aprengiate savo mazasias, kai ausyse auskariukai? As pati turiu, tai buna, kad net paciai besimaunant megztini ar kokia maikute uzkliuna uz auskariuko.. ir jie tikrai nera dideli, o tik akutes. Kaip besimuistanti vaika aprenkti bodikiuku, megztinuku ir t.t., be galo saugant ausytes? Juk juo labiau, kad pro kai kuriuos rubus galvyte vos pralenda pati...  g.gif

mes dukrytei auskariukus iverem kai jai buvo 2,5 metu. ji labai norejo, mes jai aiskinom kad skaudes ir pan, bet jos noras nugalejo ax.gif ir ka jokiu problemu nebuvo, nei rengiant, nei kai pati rengesi. auskariukus iverem liaudiskai tariant "barankytes" tai nera uz uzsikabinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smiler @ 2011 05 14, 09:17)
As nenoriu, vyras nenori, tai mes ir neduriam. Beje, galiu paklausti, kaip jus aprengiate savo mazasias, kai ausyse auskariukai? As pati turiu, tai buna, kad net paciai besimaunant megztini ar kokia maikute uzkliuna uz auskariuko.. ir jie tikrai nera dideli, o tik akutes. Kaip besimuistanti vaika aprenkti bodikiuku, megztinuku ir t.t., be galo saugant ausytes? Juk juo labiau, kad pro kai kuriuos rubus galvyte vos pralenda pati...  g.gif

tai vat tos akutes ir kabinasi, nesvarbus mazos ar dideles. o va reikia rinkuciu (ziedeliu) ju ir noredamas neuzkabinsi wink.gif
Atsakyti
mes taip pat nevereme auskariuku, bet ne todel, kad negrazu, o todel, kad labai nerami buvo, baisu buvo, kad issidraskys doh.gif bet siaip grazu mergytes su auskariukais, bet as manau, kad kai pati nores, tada ir iversim, kai jau supras wub.gif
Atsakyti
as ir tos nuomones, kad reikia verti tada, kai pati pasiprasys. grazu tai grazu, bet kam? tevam? o vaikas to grozio nesuvokia, jam tie auskarai tikrai maziausiai reikalingi. yra klipsiuku pazaisti, pasipuosti laikinai. geriau jau tevai koki gera zaisla nupirktu smile.gif
Atsakyti

Baisu kai vaikai tampa "suaugsiu mergyciu" gyvais zaislais.
thumbup.gif PRITARIU
Atsakyti
Man ima atrodyti, kad mamom, kurios praduria savo dukrytem ausis, ju dukrytes nera ir taip pakankamai grazios g.gif .Nesupykit mamos, cia mano nuomone, jus galit manyt, kad as senamadiska ir man visai nebus del to pikta mirksiukas.gif Na Grazu tie auskarai ir truputis tuso ant blakstienu nepamasytu rolleyes.gif ... Reikia jausti ribas. Zinoma mamos sprendzia, kaip ju vaikiukai augs, kaip rengsis, ka valgys ir t.t.. Taciau jeigu mano patarimo reiketu, patarciau nedurti, juk dabar drabuzeliai tokie grazus, kaspineliai. Mergytes gali atrodyti kaip mazos princeses ir be papuosalu. Beje mamos, kurios manote, kad vaikiukam netrukdo , nesuklyskit, juk budami tokie mazuciai jie negali to pasakyti, tiesiog ipranta, prisitaiko prie salygu, kurias mes jiem suteikiam ir ramiai sau gyvena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elikule: 28 gegužės 2011 - 17:57
O man labai gražu. Ir kodėl žaislai?
Mano 12 metų giminaitė ne kartą mamaos klausė, kodėl jai neįvėrė auskariukų kai bivo maža ir ji visai nesupranta mamos argumentų, kad tą pasidarys kai bus 18 metų. Ar tikrai būtina laukti?
Atsakyti
QUOTE(MamaVilnius @ 2011 05 28, 21:21)
Mano 12 metų giminaitė ne kartą mamaos klausė, kodėl jai neįvėrė auskariukų kai bivo maža ir ji visai nesupranta mamos argumentų, kad tą pasidarys kai bus 18 metų. Ar tikrai būtina laukti?

o as ne karta mamos klausiau, kodel leido man prasivert ausis doh.gif Uzgaida "grazu" praejo po kokiu metu, nuo to laiko ir nebenesioju. Skyles ausy matosi, siaubas kaip man nepatinka, obettaciau dabar galiu tik save kaltint, kad zyziau mamai unsure.gif
Atsakyti

Kam tų 18 metų laukt, kai pačiam vaikui suvokimas ir noras ateis, tada, o ne pilnametystės doh.gif o dar, kai mažam vaikui praduria schmoll.gif vaikas turi pats nuspręsti, nori ar ne.
Atsakyti

iki 18 metų nebūtina, bet dabar mergaitė turi suvokimą, supratimą ir jei pati nori ir gali prisižiūrėti - prašom. 12 metų mergaitė tai ne 6 mėn. mergaičiukė.
Atsakyti