Įkraunama...
Įkraunama...

mergytė su auskariukais

QUOTE(Pusaite @ 2011 04 16, 11:55)

Ir aplamai,manau " baisuokliu" vaiku nera

Pasitaikė baisuoklė mama doh.gif
unsure.gif
Atsakyti
Mes savo lialiai pradurem 2.5 men ax.gif , viskas puikiai sugijo, jau kita diena valant galejau pasiukiot auskariukus ir visai nereagavo, net mimika. Sako, kad kuo jaunesnis orgnizmas tuo greiciau vyksta gijimo ir atsinaujinimo procesai. Dabar mums 1m ir menuo, auskariukai tapo tarsi kuno dalimi, jinai ir nezino kad gali buti kitaip, nekyla noras krapstineti. Todel as uz auskariukus labai anksti kol nesupranta, arba paskui veliau kai jau supranta (6-7 m)
Atsakyti
QUOTE(eveeez @ 2011 04 17, 01:49)
Mes savo lialiai pradurem 2.5 men  ax.gif , viskas puikiai sugijo, jau kita diena valant galejau pasiukiot auskariukus ir visai nereagavo, net mimika. Sako, kad kuo jaunesnis orgnizmas tuo greiciau vyksta gijimo ir atsinaujinimo procesai. Dabar mums 1m ir menuo, auskariukai tapo tarsi kuno dalimi, jinai ir nezino kad gali buti kitaip, nekyla noras krapstineti. Todel as uz auskariukus labai anksti kol nesupranta, arba paskui veliau kai jau supranta (6-7 m)

norejau paklausti, o isdurus anksti mergytei paaugus skylutes vieta nepakeicia vietos? na ta prasme augant ausytei? gal suprasit ka turiu omeny ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaxxx @ 2011 04 13, 00:02)
Galiu tik pasakyti, kad auskarai neprideda jokio grozio, turiu dvi drauges, kurios savo mazom mergaitem pervere auskarus, ir ka as ju net nepastebiu, nes abi labai negrazios ir tu ju net nematai. O kai yra grazi mergaite tu ja ir matai kad ji grazi, kad ir be auskaru. Dar kaip tik juokingai atrodo, kazkokios baisuokles, o mamos nuo mazens auskarus verineja, baisu.

nu bet ir išsireiškimai ir kiek supratau pati mama būdama tokiais žodžiais svaidosi, gal aš geriau patylėsiu, nelabai norisi veltis į diskusijas su ...

Man asmeniškai, auskariukai mažai mergytei atrodo tikrai gražiai, bet aš savo pupai nedrįstu verti, tebūnie bus taip, jog jeigu ji norės, sąmoningai supras savo norus, tuomet ir įversim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Versacci* @ 2011 04 17, 10:17)
norejau paklausti, o isdurus anksti mergytei paaugus skylutes vieta nepakeicia vietos? na ta prasme augant ausytei? gal suprasit ka turiu omeny ax.gif

na kol kas viskas vietoje, nemanau kad skylute nukeliaus kur i sona smile.gif , gi ausyte auga tolygiai, bet cia tik mano nuomone, beto mano vyro gimtinej visos mergytes su auskariukais, ten tokia tradicija, praveria pirmaja savaite arba gimdymo namuose biggrin.gif , visos uzauga, visu skylutes vietose lotuliukas.gif , ten kur ir turi buti - per viduri mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eveeez @ 2011 04 17, 14:49)
, visos uzauga, visu skylutes vietose  lotuliukas.gif , ten kur ir turi buti - per viduri  mirksiukas.gif

thumbup.gif cia gerai nuskambejo biggrin.gif
aisku dekui 4u.gif
Atsakyti
Man grazu, kai mazytes mergytes su auskariukasi, taciau pati iki 3-5 metuku neverciau.
Atsakyti
Mums 1metai 4 men prasiverem kai buvo 8 men smile.gif labai greitai uzgijo, nesiciupineja, nieko, dabar auksinius turime smile.gif ir taip graziai atrodome thumbup.gif
Atsakyti
LAbai norisi ir praejusia vasara gailiuosi,kad nepadariau to nes jau siemet labiau reaguos nes jau 2,5metuku tad neversiu jei matysiu,kad nenori.Tik isties graziai man atrodo,beje negalim vien tik i savo norus apeliuoti smile.gif
Atsakyti
Aš saviškei neverčiau, bet kad kitos veria, tai nematau nieko blogo.
Atsakyti
Man labai grazu, kai mzyliu ausytese blizga auskariukai
Atsakyti
MB noretu musiskei auskariuku, o as nezinau ax.gif Kazkaip visada buvau nuomones, kad tokie dalykai kaip auskariukai - ne anksciau paauglystes... Siaip grazu... Jei nebijociau, kad ji juos nusidraskys, gal ir sutikciau ax.gif
Atsakyti