siulau pabandyti pepermint detangleri JMO siomis karstomis vasaros dienomis, ta gaivi meta ant galvcs, tiesiog nereali;)
Truputeli bijojau keisti citrus neroli, bet susigundziau, pabandziau ir nenusivyliau! Super.
Bandziau shine on jau du kartus, zinokit, visai jokio poveikio. Plaukai netgi sausesni atrodo... Nei kazkokio blizgejimo suteikia, nei svelnumo, nei glotnumo... Bent jau man.
QUOTE(micefee @ 2011 06 10, 11:47)
Bandziau shine on jau du kartus, zinokit, visai jokio poveikio. Plaukai netgi sausesni atrodo... Nei kazkokio blizgejimo suteikia, nei svelnumo, nei glotnumo... Bent jau man.
Man jis labai patiko, bet atbaide ta mintis,kad per 6 men. sunaudoti reikia, niekaip nespeciau,nes puses.
O tu pamegink patepus juo,issukuoti plaukus. Mano tiesus,tai kaiptik graziau su shine on,krenta,tokie sunkesni siek tiek,tiesesni.
QUOTE(Fleur de force @ 2011 06 10, 12:57)
Man jis labai patiko, bet atbaide ta mintis,kad per 6 men. sunaudoti reikia, niekaip nespeciau,nes puses.
O tu pamegink patepus juo,issukuoti plaukus. Mano tiesus,tai kaiptik graziau su shine on,krenta,tokie sunkesni siek tiek,tiesesni.
Aš visada iššukuoju šlapius plaukus, bet tikrai jokio poveikio nepastebėjau... Netgi geriau be jo. O tas 100ml man atrodo gana greitai susinaudos jei kaskart po plovimo tepsi ir gan gausiai (kaip ir nurodyta ant pakuotės).
QUOTE(micefee @ 2011 06 10, 18:47)
Aš visada iššukuoju šlapius plaukus, bet tikrai jokio poveikio nepastebėjau... Netgi geriau be jo. O tas 100ml man atrodo gana greitai susinaudos jei kaskart po plovimo tepsi ir gan gausiai (kaip ir nurodyta ant pakuotės).
As bandziau ant sausu plauku,tai negaliu daug tepti,nes tikrai gan riebi priemone. Nebent 1 k ant slapiu ir po to ant sausu dar pridet kiek truksta.
QUOTE(Fleur de force @ 2011 06 10, 20:43)
As bandziau ant sausu plauku,tai negaliu daug tepti,nes tikrai gan riebi priemone. Nebent 1 k ant slapiu ir po to ant sausu dar pridet kiek truksta.
kaip suprantu si priemone netiktu ploniems plaukams
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 06 10, 20:13)
Nelabai,nes tikrai plaukus ,,sulyzina" kazkiek
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 06 10, 21:13)
Mano plaukai ploni, tai ant šlapių tinka, nes paprasčiausiai jokio poveikio nesimato. Ant sausų dar nebandžiau... Išmėginsiu.
tai stai sian sulaukiau savo roziu prausiklio, kvapas toks damaskiniu roziu su biskuciu chemijos konsisitencija toks skystas, gelinis, permatomas prausia labai maloniai, odele svelnut svelnutele.... kadangi pirkau makiazui prausti, tai ziuresim kaip sia savo funkcija atliks
tolimesniam noru sarasiuke green tea and rose drekinantis serumas
merginos esancios UK atradau nebloga psl, kaikuriu produktu kainos juokingos
www.theorganicskinstore.com ispradziu uzsisakiau maniau bus kokia apgaviku kontora bet sian gavau siuntiny, tik jie turi nedauk produktu
tolimesniam noru sarasiuke green tea and rose drekinantis serumas
merginos esancios UK atradau nebloga psl, kaikuriu produktu kainos juokingos
www.theorganicskinstore.com ispradziu uzsisakiau maniau bus kokia apgaviku kontora bet sian gavau siuntiny, tik jie turi nedauk produktu
sveikos noriu patarimo isskarpiau kirpciukus, jiems butina kokia nors modeliavimo priemone, kad iskarpymo forma grazia palaikyti, pas mus londone kadien lyja, dregna, nuo dregmes plaukai iskart puciasi, raitosi i visas puses nepadeda nei lakas, nei zele mastau gal pagelbetu JMO pomada kazi ji neapsunkintu plauko, sugebetu islaikyti forma plauku esant dregnam orui?
Ramintėle, aš ją po galvos plovimo būtent tam ir naudoju, neglotnina man plauko, vis tiek jie pasipūtę būna.
Isbandziau cinko sampuna, atsilipimai geri. Plaukai minksti lieka isplovus, geriau man jis nei pries tai turetas lavander rosemary sampunas.