Įkraunama...
Įkraunama...

John Masters organics

siulau pabandyti pepermint detangleri JMO siomis karstomis vasaros dienomis, ta gaivi meta ant galvcs, tiesiog nereali;)

Truputeli bijojau keisti citrus neroli, bet susigundziau, pabandziau ir nenusivyliau! Super.
Atsakyti
Bandziau shine on jau du kartus, zinokit, visai jokio poveikio. blink.gif Plaukai netgi sausesni atrodo... Nei kazkokio blizgejimo suteikia, nei svelnumo, nei glotnumo... Bent jau man.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 06 10, 11:47)
Bandziau shine on jau du kartus, zinokit, visai jokio poveikio.  blink.gif Plaukai netgi sausesni atrodo... Nei kazkokio blizgejimo suteikia, nei svelnumo, nei glotnumo... Bent jau man.

Man jis labai patiko, bet atbaide ta mintis,kad per 6 men. sunaudoti reikia, niekaip nespeciau,nes puses.
O tu pamegink patepus juo,issukuoti plaukus. Mano tiesus,tai kaiptik graziau su shine on,krenta,tokie sunkesni siek tiek,tiesesni.
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 06 10, 12:57)
Man jis labai patiko, bet atbaide ta mintis,kad per 6 men. sunaudoti reikia, niekaip nespeciau,nes puses.
O tu pamegink patepus juo,issukuoti plaukus. Mano tiesus,tai kaiptik graziau su shine on,krenta,tokie sunkesni siek tiek,tiesesni.

Aš visada iššukuoju šlapius plaukus, bet tikrai jokio poveikio nepastebėjau... Netgi geriau be jo. g.gif O tas 100ml man atrodo gana greitai susinaudos jei kaskart po plovimo tepsi ir gan gausiai (kaip ir nurodyta ant pakuotės).
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 06 10, 18:47)
Aš visada iššukuoju šlapius plaukus, bet tikrai jokio poveikio nepastebėjau... Netgi geriau be jo.  g.gif O tas 100ml man atrodo gana greitai susinaudos jei kaskart po plovimo tepsi ir gan gausiai (kaip ir nurodyta ant pakuotės).

As bandziau ant sausu plauku,tai negaliu daug tepti,nes tikrai gan riebi priemone. Nebent 1 k ant slapiu ir po to ant sausu dar pridet kiek truksta.
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 06 10, 20:43)
As bandziau ant sausu plauku,tai negaliu daug tepti,nes tikrai gan riebi priemone. Nebent 1 k ant slapiu ir po to ant sausu dar pridet kiek truksta.

kaip suprantu si priemone netiktu ploniems plaukams schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 06 10, 20:13)
kaip suprantu si priemone netiktu ploniems plaukams schmoll.gif  g.gif

Nelabai,nes tikrai plaukus ,,sulyzina" kazkiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 06 10, 21:13)
kaip suprantu si priemone netiktu ploniems plaukams schmoll.gif  g.gif

Mano plaukai ploni, tai ant šlapių tinka, nes paprasčiausiai jokio poveikio nesimato. biggrin.gif Ant sausų dar nebandžiau... Išmėginsiu. g.gif
Atsakyti
tai stai sian sulaukiau savo roziu prausiklio, kvapas toks damaskiniu roziu su biskuciu chemijos smile.gif konsisitencija toks skystas, gelinis, permatomas smile.gif prausia labai maloniai, odele svelnut svelnutele.... kadangi pirkau makiazui prausti, tai ziuresim kaip sia savo funkcija atliks ax.gif
tolimesniam noru sarasiuke green tea and rose drekinantis serumas bigsmile.gif
merginos esancios UK atradau nebloga psl, kaikuriu produktu kainos juokingos
www.theorganicskinstore.com ispradziu uzsisakiau maniau bus kokia apgaviku kontora bet sian gavau siuntiny, tik jie turi nedauk produktu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintele 26: 16 birželio 2011 - 14:39
sveikos 4u.gif noriu patarimo 4u.gif isskarpiau kirpciukus, jiems butina kokia nors modeliavimo priemone, kad iskarpymo forma grazia palaikyti, pas mus londone kadien lyja, dregna, nuo dregmes plaukai iskart puciasi, raitosi i visas puses doh.gif nepadeda nei lakas, nei zele schmoll.gif mastau gal pagelbetu JMO pomada g.gif kazi ji neapsunkintu plauko, sugebetu islaikyti forma plauku esant dregnam orui?
Atsakyti
Ramintėle, aš ją po galvos plovimo būtent tam ir naudoju, neglotnina man plauko, vis tiek jie pasipūtę būna. schmoll.gif
Atsakyti
Isbandziau cinko sampuna, atsilipimai geri. Plaukai minksti lieka isplovus, geriau man jis nei pries tai turetas lavander rosemary sampunas.
Atsakyti