Įkraunama...
Įkraunama...

John Masters organics

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2011 05 14, 17:41)
Dar net švelniai pafiksuoja garbanas smile.gif

Šitą ir aš pastebėjau ir mano plaukai nuo jo labiau garbanojasi. Jie linkę banguotis, tai nuo jo pirmą dieną būna tokios gražios natūralios garbanos, bet kitą dieną išsileidžia, jeigu lauke nėra drėgmės
Atsakyti
O ką daro šitas "texturizer"? Gal kas turit?

user posted image

Arba šitas modeliavimo gelis?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 16 gegužės 2011 - 23:57
QUOTE(micefee @ 2011 05 17, 00:54)
O ką daro šitas "texturizer"? Gal kas turit?

Arba šitas modeliavimo gelis?

'Texturizer' kaip suprantu kaip plauku vaskas yra - na kazkas panasaus atrodo is aprasymo. Su juo galima padaryt ir spyglius is plauku (spiky look), galima ir siaip priduot volume plaukams.

Tas modeliavimo gelis juk paprasta plauku zele yra. Visur gi plauku zele taip ir vaidnasi 'styling gel'.
Atsakyti
Neseniai atkeliavo kelios priemonės iš Johno smile.gif Nuostabi šita kosmetika thumbup.gif
Šampūnas su cinku ir šalavijais kvepia vanile, gerai išplauna, plaukai minkštučiai, švelnučiai, skalsiai naudojasi bigsmile.gif Nesitikėjau tokio kvapo, nes šampūnai jautriai galvos odai paprastai būna neutralių kvapų (turiu dar šampūną su nakvišomis, tai jo kvapas žolinis, bet man taip pat patinka). Grįžus po darbo, vonia nuo ryto vis dar kvepia šampūnu wub.gif Jau laukiu kito galvos plovimo bigsmile.gif
Citrinų ir nerolio detangleris taip pat superinis. Naudoju kaip nenuplaunamą priemonę.
Plaukų kondicionierius su avokadais puikiai atlieka savo darbą, tik kvapas man gal kiek keistokas, gal primena sintetinį g.gif
Plaukų modeliavimo želės dar neišbandžiau, nes pribaiginėju dabar naudojamą priemonę, bet manau, kad bus tokia, kokios ir tikiuosi, suteiks lengvą fiksaciją.
Vienintelis nenusiekęs pirkinys - plaukų purškiklis su jūros druska doh.gif Plaukai kaip šiaudai tapo vos pasipurškus unsure.gif Nežinau kaip jį reikės sunaudoti...
Didžiausi pagyrimai ir veido prausikliui su jojoba. Veido prausimas man lyg SPA procedūra dabar bigsmile.gif Visiškai neišsausina odos, kvapas nuostabus bigsmile.gif
Dar vienas nuostabus produktas - kūno pienelis su apelsinais ir vanile wub.gif Nesuprantu, kaip ponas Masteris tokius kvapus sugeba išgaut bigsmile.gif Oda lieka puikiai padrėkinta ir kvepianti thumbup.gif

Matau, kad ilgam susirgau šita liga. Būtinai išbandysiu ir kitas priemones cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2011 05 25, 22:36)
Neseniai atkeliavo kelios priemonės iš Johno  smile.gif  Nuostabi šita kosmetika  thumbup.gif 
Šampūnas su cinku ir šalavijais  kvepia vanile, gerai išplauna, plaukai minkštučiai, švelnučiai, skalsiai naudojasi  bigsmile.gif  Nesitikėjau tokio kvapo, nes šampūnai jautriai galvos odai paprastai būna neutralių kvapų (turiu dar šampūną su nakvišomis, tai jo kvapas žolinis, bet man taip pat patinka). Grįžus po darbo, vonia nuo ryto vis dar kvepia šampūnu  wub.gif  Jau laukiu kito galvos plovimo  bigsmile.gif
Citrinų ir nerolio detangleris taip pat superinis. Naudoju kaip nenuplaunamą priemonę.
Plaukų kondicionierius su avokadais puikiai atlieka savo darbą, tik kvapas man gal kiek keistokas, gal primena sintetinį  g.gif 
Plaukų modeliavimo želės dar neišbandžiau, nes pribaiginėju dabar naudojamą priemonę, bet manau, kad bus tokia, kokios ir tikiuosi, suteiks lengvą fiksaciją.
Vienintelis nenusiekęs pirkinys - plaukų purškiklis su jūros druska  doh.gif Plaukai kaip šiaudai tapo vos pasipurškus  unsure.gif  Nežinau kaip jį reikės sunaudoti...
Didžiausi pagyrimai ir veido prausikliui su jojoba.  Veido prausimas man lyg SPA procedūra dabar  bigsmile.gif  Visiškai neišsausina odos, kvapas nuostabus  bigsmile.gif
Dar vienas nuostabus produktas - kūno pienelis su apelsinais ir vanile  wub.gif  Nesuprantu, kaip ponas Masteris tokius kvapus sugeba išgaut  bigsmile.gif  Oda lieka puikiai padrėkinta ir kvepianti  thumbup.gif

Matau, kad ilgam susirgau šita liga. Būtinai išbandysiu ir kitas priemones  cool.gif

sveika istojusi i Johnuko ligoniu sarasa, jame ir as baisiai serganti blush2.gif
sampunas tai sis? sage and zins shampoo with conditioner? senokai i ji aki uzmetus bet norejosi bent kokio atsiliepimo nors nete giriamas kad nevelia, plaukus minkstus palieka, nes turimas levandu rosmarino velia gyvacius bet po balzamo plaukai thumbup.gif
as dar labai gundausi obuoliu sidru, scalp treatment'u skatinanciu augima, shine on'eriu ir odos priemonem, zodziu viska isbandyti norisi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintele 26: 25 gegužės 2011 - 22:57
QUOTE(Redgrape @ 2011 05 25, 22:36)
Vienintelis nenusiekęs pirkinys - plaukų purškiklis su jūros druska  doh.gif Plaukai kaip šiaudai tapo vos pasipurškus  unsure.gif  Nežinau kaip jį reikės sunaudoti...

Va va, sitas dalykas tai siaubingas. Nu man jokio grazaus pajurio efekto nesuteike, o plaukus issiaudino iki negalejimo, liko sausut sausuteliai, nemalonus liest. Na bet ko daugiau noret is tokios priemones. O siaip pacioms geriau ir pasigamint pasigamint - gi esme tik juros druska ir vanduo.

QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 05 25, 23:55)
sampunas tai sis? sage and zins shampoo with conditioner? senokai i ji aki uzmetus bet norejosi bent kokio atsiliepimo nors nete giriamas kad nevelia, plaukus minkstus palieka, nes turimas levandu rosmarino velia gyvacius bet po balzamo plaukai thumbup.gif

Turim si namuose sampuna - jau antras (ne is eiles). Siaip man neuztenka to jame esnacio kondicionieriaus, vistiek plaunuosiu tikru kondicionierium po sampuno. Bet kaip sampunas smagus. Vyrui irgi labai patinka, giria kokie smagus jo plaukai lieka po sio sampuno, tik jam gal kazkiek pasausina galvos oda, nes sake pradeda niezet po kurio laiko, o jei deda papildomai kondicionieriu, tai viskas gerai.
Atsakyti
Pagaliau atėjo mano JMO Bare šampūnas. Žinokit, nelabai jis man. Plaukai kaip pakulos po jo doh.gif Vienas pliusas tas, kad gerai putoja ir nėra jokio (beveik) kvapo. Sunaudosiu, bet kitąkart geriau pirksiu sausiems plaukams skirtą šampūną rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguze: 26 gegužės 2011 - 07:09
QUOTE(Redgrape @ 2011 05 25, 23:36)
Šampūnas su cinku ir šalavijais kvepia vanile, gerai išplauna, plaukai minkštučiai, švelnučiai, skalsiai naudojasi  bigsmile.gif  Nesitikėjau tokio kvapo, nes šampūnai jautriai galvos odai paprastai būna neutralių kvapų (turiu dar šampūną su nakvišomis, tai jo kvapas žolinis, bet man taip pat patinka). Grįžus po darbo, vonia nuo ryto vis dar kvepia šampūnu  wub.gif  Jau laukiu kito galvos plovimo  bigsmile.gif

Bndžiau ir aš jį - kvapas tai tarsi šokoladas su vanile ir cinamonu, baisiai skanu, atrodo suvalgyti galėtum, o ir spalva tokia karamelinė, graži wub.gif Gerai išplauna plaukus, minkština, tačiau vis tiek dėjau po jo detanglerį, nes neužteko drėkinimo. Šiaip nepirkčiau pilnos pakuotės, nes kaip šampūnas superinio įspūdžio nepadarė, o kaina tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 05 26, 09:11)
Bndžiau ir aš jį - kvapas tai tarsi šokoladas su vanile ir cinamonu, baisiai skanu, atrodo suvalgyti galėtum, o ir spalva tokia karamelinė, graži wub.gif Gerai išplauna plaukus, minkština, tačiau vis tiek dėjau po jo detanglerį, nes neužteko drėkinimo. Šiaip nepirkčiau pilnos pakuotės, nes kaip šampūnas superinio įspūdžio nepadarė, o kaina tai doh.gif

Manau, kad šis šampūnas bus mano favoritas, nebent nusipirksiu kokį kitą is Johnmasters ir jis pasirodys dar geresnis smile.gif Aš po visų šampūnų dedu balzamą, nes mano plaukai gana sausoki. Bet po šito šampūno jie minkštučiai, švelnučiai, kitą dieną neniežti galva. Būtinai kartosiu.
Aš siunčiausi tiesiai iš jų puslapio per tarpininkę. Tada buvo 25 % nuolaida Žemės dienos proga, tai kiekviena prekė išėjo maždaug po 46 Lt. Manau, kad labai normali kaina išėjo.
Atsakyti
Gal kuri gali pakomentutoi veido krema su spf30? ar nekemsa poru? Ir kaip manot,ar jei per sia vasara nesunaudociau,kita vasara dar tinkamas butu?
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 05 26, 14:37)
Ir kaip manot,ar jei per sia vasara nesunaudociau,kita vasara dar tinkamas butu?

Netinkamas jau būtų. JMO galiojimas apie 6 mėn po atidarymo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 05 26, 13:48)
Netinkamas jau būtų. JMO galiojimas apie 6 mėn po atidarymo mirksiukas.gif

Aha,ta siandien man ir pasake. Tikrai nesunaudosiu 59 ml iki velyvo rudens schmoll.gif
Atsakyti