QUOTE(mazoji_eglute @ 2011 04 07, 22:57)
O klausimas toks, pamaciau jog jmo turi nauja linija bare, gal ka girdejot?
Aš naudoju
Bare šampūną, po vieno buteliuko supratau, kad būtinai kartosiu, ekonominiais sumetimais po to bandžiau kitus eko šampūnus, bet tik grįžus prie John Master'io plaukai ir vėl tapo tokie, kokie man patinka
Per trejus metus eko kosmetikos naudojimo nesu radusi plaukams nieko geriau nei John Masters Organics. Dedu ranką prie širdies ir žemai lenkiuosi
Man patinka, kad šis šampūnas yra labai skalsus (kaip ir būdinga JMO produktams), gerai putoja, švariai plauna, nevelia plaukų (maniškiai banguoti ilgoki mėgsta pūstis nuo vidurio plaukų). Plaukai po to labai blizga ir gražiai gula. Bent pusdieniu ilgiau išlieka švarūs nei nuo kitų šampūnų (esu bandžiusi n).Tobulas šampūnas man
Po to naudoju kondicionierių, vėlgi - JMO. Šiuo metu naudoju irgi
Bare kondiconierių - tikrai super. Labai panašus į
Rosemary and peppermint detangler, tik kad be jokio kvapo. Vis dar dvejoju, kuris patinka man labiau, po poros buteliukų nuspręsiu. Gerai drėkina plaukus ir visiškai neapsunkina, neriebina.
Idealiai plaukų būklei ant viršaus kaip nenuplaunamą kondicionierių tepu
Neroli and citrus detangler. Šis man per lengvas kaip nuplaunamas (nepakankamai drėkina mano sausėti linkusias bangas), tačiau idealus kaip papildomos drėgmės suteikianti priemonė. Atrodo lyg ant plaukų nieko nebūtų tepta. Dar net švelniai pafiksuoja garbanas
QUOTE(micefee @ 2011 04 08, 15:37)
Nu va, o man labai reikia priemonės, kad suglotnintų besipučiančius plaukus ir jų nesuriebalintų...
Kol kas bandau prisijaukinti tą pomadą, norėčiau išbandyti shine on... Bet įtariu, kad ir man šiek tiek riebalintų.
Hm, pomada gal ne visai tam
Pagal aprašymą atrodo, kad turėtum pamėginti
Shine on - jis būtent skirtas plaukų glotnumui suteikti, plaukų paviršiui lyginti, tiesinti. Neturėtų suriebinti, jei bus nedaug užtepta (kiekį, matyt, individualiai reikia atrasti). Užsitepus jei dar iššukuosi, tai plaukai turėtų atrodyti klasiškai