Įkraunama...
Įkraunama...

John Masters organics

QUOTE(shopingas @ 2011 04 22, 21:14)
Esu bandzius ta purskikli - na bent man plaukus ziauriai issausino. Buvau po kirpyklos, tai po visu plovimu, fenavimu ir pan plaukuciai tokie lengvi, purus, bet lauke vejuota buvo ir galvoju uzbegsiu i parduotuve kokiu testeriu pasunkint plauka - ir kaip tycia tik sio tebuvo testeriukas, tai pasipurskiau ir plaukai iskart ziauriai sausi pasidare, nemalonus. Na aisku ne apsunkinimui jis skirtas, o beach hair efektui, bet siaip nemanau, kad verta pirkt, nes su juros druska toki purskala patiems galima pasidaryt.

ir as va radau atsiliepimu kad issausino plaukus, sitas atkrito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 04 22, 19:03)
internete radau geru atsiliepimu apie sea salt spray, scalp treatment volumaizer bei apple sider... gal kuri bandziusi?

Šitas sakė labai geras, tikrai matosi atauginėjantis ežiukas ir sudėtis turtingesnė nei Weledos rozmarinų losjono. Aš jo labai noriu, tik dvigubai brangesnis už Weledą ir kiekis vos ne dvigubai mažesnis. biggrin.gif
Atsakyti
Ramintėle, pamenu pirkai Shine On ir aliejuko norėjai, bet kažkaip negavai kiek pamenu..
Kokie atsiliepimai apie Shine On?
Neatsidžiaugiu, kad paklausiau tavęs ir nusipirkau citrus/neroli detanglerį - nugi mano mylimiausia priemonė dabar wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 04 24, 23:25)
Ramintėle, pamenu pirkai Shine On ir aliejuko norėjai, bet kažkaip negavai kiek pamenu..
Kokie atsiliepimai apie Shine On?
Neatsidžiaugiu, kad paklausiau tavęs ir nusipirkau citrus/neroli detanglerį - nugi mano mylimiausia priemonė dabar wub.gif

Dziaugiuoi kad detangleris tiko jis man irgi thumbup.gif o shine on tada kai atsaule uzsakyma tai susilaikiau nes kazkas rase kad riebina o kai pas mane 3 plaukai tai ai apseisiu pagalvojau, o stai aliejuka uzsisakiau is kitur ir labaiiiiiiiiiii dziaugiuosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 04 25, 23:52)
Dziaugiuoi kad detangleris tiko jis man irgi  thumbup.gif o shine on tada kai atsaule uzsakyma tai susilaikiau nes kazkas rase kad riebina o kai pas mane 3 plaukai tai ai apseisiu pagalvojau, o stai aliejuka uzsisakiau is kitur ir labaiiiiiiiiiii dziaugiuosi wub.gif

Pabajink ką tas aliejukas daro ir koks jo poveikis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 04 26, 08:21)
Pabajink ką tas aliejukas daro ir koks jo poveikis smile.gif

bajinu mirksiukas.gif jis skirtas plauku galiuku, sausu plauku prieziurai, neriebina, galiukai tokie sveikesni atrodo, palieka svelnu,s kiekis mazas bet tik 3 lasiuku reikia, sudetis labai turtinga smile.gif
Atsakyti
O tikrai neriebina? Nes daugelis tų aliejukų man suriebina plaukus ir viskas...
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 04 27, 01:28)
O tikrai neriebina? Nes daugelis tų aliejukų man suriebina plaukus ir viskas...

tikrai ne schmoll.gif nors ir trys plaukai blush2.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas bande Bearberry priemones misriai-riebiai odai? Kaip prausiklis, tonikas, serumas? Aprasymai vilioja, bet kaina nera maza, todel norisi isgirsti atsiliepimu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazoji_eglute @ 2011 04 07, 22:57)
O klausimas toks, pamaciau jog jmo turi nauja linija bare, gal ka girdejot?

Aš naudoju Bare šampūną, po vieno buteliuko supratau, kad būtinai kartosiu, ekonominiais sumetimais po to bandžiau kitus eko šampūnus, bet tik grįžus prie John Master'io plaukai ir vėl tapo tokie, kokie man patinka smile.gif Per trejus metus eko kosmetikos naudojimo nesu radusi plaukams nieko geriau nei John Masters Organics. Dedu ranką prie širdies ir žemai lenkiuosi 4u.gif

Man patinka, kad šis šampūnas yra labai skalsus (kaip ir būdinga JMO produktams), gerai putoja, švariai plauna, nevelia plaukų (maniškiai banguoti ilgoki mėgsta pūstis nuo vidurio plaukų). Plaukai po to labai blizga ir gražiai gula. Bent pusdieniu ilgiau išlieka švarūs nei nuo kitų šampūnų (esu bandžiusi n).Tobulas šampūnas man smile.gif

Po to naudoju kondicionierių, vėlgi - JMO. Šiuo metu naudoju irgi Bare kondiconierių - tikrai super. Labai panašus į Rosemary and peppermint detangler, tik kad be jokio kvapo. Vis dar dvejoju, kuris patinka man labiau, po poros buteliukų nuspręsiu. Gerai drėkina plaukus ir visiškai neapsunkina, neriebina.

Idealiai plaukų būklei ant viršaus kaip nenuplaunamą kondicionierių tepu Neroli and citrus detangler. Šis man per lengvas kaip nuplaunamas (nepakankamai drėkina mano sausėti linkusias bangas), tačiau idealus kaip papildomos drėgmės suteikianti priemonė. Atrodo lyg ant plaukų nieko nebūtų tepta. Dar net švelniai pafiksuoja garbanas smile.gif

QUOTE(micefee @ 2011 04 08, 15:37)
Nu va, o man labai reikia priemonės, kad suglotnintų besipučiančius plaukus ir jų nesuriebalintų...

Kol kas bandau prisijaukinti tą pomadą, norėčiau išbandyti shine on... Bet įtariu, kad ir man šiek tiek riebalintų.  g.gif

Hm, pomada gal ne visai tam g.gif Pagal aprašymą atrodo, kad turėtum pamėginti Shine on - jis būtent skirtas plaukų glotnumui suteikti, plaukų paviršiui lyginti, tiesinti. Neturėtų suriebinti, jei bus nedaug užtepta (kiekį, matyt, individualiai reikia atrasti). Užsitepus jei dar iššukuosi, tai plaukai turėtų atrodyti klasiškai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2011 05 14, 16:41)
Po to naudoju kondicionierių, vėlgi - JMO.

Hm, pomada gal ne visai tam g.gif Pagal aprašymą atrodo, kad turėtum pamėginti Shine on - jis būtent skirtas plaukų glotnumui suteikti, plaukų paviršiui lyginti, tiesinti.

O "Rosemary and peppermint detangler" netinka kaip leave-in kondicionierius? Aš turiu "Neroli and citrus detangler" mėginuką, tai kaip nuplaunamas balzamas jis tikrai per silpnas, bet kaip leave-in priemonė visai patiko.

Kodėl ne tam? g.gif Rašo: "This pomade adds incredible moisture and shine. Perfect for defining curls or taming frizzy hair, it also protects against heat when using a curling or flat iron."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 14 gegužės 2011 - 16:18
QUOTE(micefee @ 2011 05 14, 17:18)
O "Rosemary and peppermint detangler" netinka kaip leave-in kondicionierius?

Kodėl ne tam?  g.gif Rašo: "This pomade adds incredible moisture and shine. Perfect for defining curls or taming frizzy hair, it also protects against heat when using a curling or flat iron."

Na, gamintojas nenurodo, kad rosemary tinka kaip leave-in. Neteko jo bandyti nenuplauti ax.gif

Dėl pomados, taip, ji leidžia suvaldyti pasipūtimą, bet jei norisi tiesiog lengvai krintančių tiesių glotnių plaukų, Shine-on veiks kur kas geriau. Pomada labiau skirta plaukus sruogom atskirti, juos modeliuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 14 gegužės 2011 - 16:52