Įkraunama...
Įkraunama...

John Masters organics

Ar matėt, kokių naujienų turi JMO? smile.gif Spalvą paryškinantys kondicionieriai
user posted image

John Masters Organics
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Petitgrain: 01 rugpjūčio 2014 - 21:35
QUOTE(Petitgrain @ 2014 08 01, 22:34)
Ar matėt, kokių naujienų turi JMO? smile.gif Spalvą paryškinantys kondicionieriai

Kaip idomu bigsmile.gif Bet jauciu tas geltonas per geltonas man butu - as sviesinu plaukus, bet labai sviesiai, be jokio geltonumo. Galetu violetini kondicionieriu tam reikalui isleist (naturaliu tokiu truksta)....

O siaip niekaip nesiseka subaigt nerolio detangler'io - labai patinka, kartojamas, bet kai toks skalsus, tai noru sarasas dideja, o turimi produktai nesibaigia biggrin.gif Noriu purskiamo nenuplaunamo conditioning mist'o, naujojo 'rose apricot hair milk', o dabar ir sio.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 08 04, 20:48)
Galetu violetini kondicionieriu tam reikalui isleist (naturaliu tokiu truksta)....

o yra naturaliu aplamai? gal ka nurodytumet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 08 04, 19:48)
naujojo 'rose apricot hair milk'

šito ir aš noriu, bet turiu Bare pilną butelį, plius dar kitų kondicionierių, tai irgi reik bent kažkiek vietos atlaisvint prieš perkant smile.gif

Ms. Blonde, panaudok detanglerį kaip nuplaunamą kaukę, greit susibaigs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2014 08 05, 14:37)
o yra naturaliu aplamai? gal ka nurodytumet 4u.gif

Kondicionieriu nezinau, o sampunas yra Shikai "platinum". Nors apgavau, kazkada violetinius sampuna ir kondicionieriu turejau is Mill Creek 'silver' - nepatiko kvapas ir gal patys produktai, nes daugiau netraukia kartot (nepamenu jau gerai as ju). Nors MC ir sudetis neblizga... O daugiau ne nezinau.

QUOTE(Honey @ 2014 08 05, 15:02)
Ms. Blonde, panaudok detanglerį kaip nuplaunamą kaukę, greit susibaigs biggrin.gif

Pries tai tureta taip ir subaigiau, tai jauciu ir si subaigsiu lygiai taip pat. Tuo labiau, kad per gera sale gal uz kokius $6 pirkau, tai negaila ir kaip nuplaunama sunaudot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 06 rugpjūčio 2014 - 19:25
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 08 04, 20:48)
Kaip idomu bigsmile.gif Bet jauciu tas geltonas per geltonas man butu - as sviesinu plaukus, bet labai sviesiai, be jokio geltonumo. Galetu violetini kondicionieriu tam reikalui isleist (naturaliu tokiu truksta)....

O siaip niekaip nesiseka subaigt nerolio detangler'io - labai patinka, kartojamas, bet kai toks skalsus, tai noru sarasas dideja, o turimi produktai nesibaigia biggrin.gif Noriu purskiamo nenuplaunamo conditioning mist'o, naujojo 'rose apricot hair milk', o dabar ir sio.

Šitas ir mano norų sąraše biggrin.gif

Dėl naujųjų kondicionierių tai ir man įdomu, kiek jie paryškina tą spalvą. Mano plaukai nedažyti, bet šviesiai rudi, įdomu tą geltoną būtų pabandyti, gal paryškintų šviesesnes sruogas smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ne vieni metai naudoju Dr.Hauschka, bet sugalvojau išbandyti JMO. Mano veido oda sausa (skruostai) / normali (kakta). Kokia yra JMO priežiūra? Prausiklis ar pienelis ar abu? Tonikas + kremas (ar serumas)? Gal ką galėtumėt parekomenduoti sausos odos priežiūrai?
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2014 11 27, 09:07)
Gal ką galėtumėt parekomenduoti sausos odos priežiūrai?

mano oda irgi sausa, tai rekomenduoju abu jų prausiklius (tik gal dabartiniam orui geriau būtų kreminis), rožių ir abrikosų kremą (pati dabar jį ir naudoju) bei vitamino C serumą smile.gif
Tonikai, mano nuomone, neverti dėmesio - rose/aloe per lipnus, o levandų už tokią kainą nevertas, yra ir pigesnių gerų hidrolatų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2014 11 27, 09:51)
mano oda irgi sausa, tai rekomenduoju abu jų prausiklius (tik gal dabartiniam orui geriau būtų kreminis), rožių ir abrikosų kremą (pati dabar jį ir naudoju) bei vitamino C serumą smile.gif
Tonikai, mano nuomone, neverti dėmesio - rose/aloe per lipnus, o levandų už tokią kainą nevertas, yra ir pigesnių gerų hidrolatų smile.gif

Ačiū. O to prausiklio užtenka ar reikia dar ir pienelį naudoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelė snaudalė: 27 lapkričio 2014 - 10:15
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2014 11 27, 10:12)
Ačiū. O to prausiklio užtenka ar reikia dar ir pienelį naudoti?

man prausiklis gerai nuplauna makiažą, nebereikia papildomai pienelio smile.gif
Atsakyti
O prausiklis tas rožių?
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2014 11 27, 11:24)
O prausiklis tas rožių?

Sausesnei odai tinkamas rožių putų prausiklis smile.gif
Atsakyti