Įkraunama...
Įkraunama...

John Masters organics

QUOTE(Elle- @ 2014 04 01, 02:46)
Gal galėtumėte papasakoti plačiau?smile.gif

Net nzn ka papasakoti smile.gif tiesiog nesu atradusi geresniu sampunu nei JMO, vis prie ju griztu. Jei butent apie Scalp, tai jis turi toki malonu saldanti efekta, (net akis apsaldo jei patenka lotuliukas.gif ), gerai putoja, malonus kvapas, plaukai purus, ilgiau islieka nesusiriebalave (siaip as plaunu kasdien, bet su siuo sampunu ir kita diena is bedos galeciau buti neplovus). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2014 04 04, 20:43)
Net nzn ka papasakoti smile.gif tiesiog nesu atradusi geresniu sampunu nei JMO, vis prie ju griztu. Jei butent apie Scalp, tai jis turi toki malonu saldanti efekta, (net akis apsaldo jei patenka lotuliukas.gif ), gerai putoja, malonus kvapas, plaukai purus, ilgiau islieka nesusiriebalave (siaip as plaunu kasdien, bet su siuo sampunu ir kita diena is bedos galeciau buti neplovus).  4u.gif

O internetinėjė Biotek parduotuvėjė nemačiau Scalp šampūno, gal dar jo nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2014 04 06, 18:49)
O internetinėjė Biotek parduotuvėjė nemačiau Scalp šampūno, gal dar jo nėra g.gif

Pacioj Biotekoj tikrai yra (pati pirkau is ten), o kad internetinej ju parduotuvej ne visas asortimentas jau seniai pastebejau...
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2014 04 09, 19:38)
Pacioj Biotekoj tikrai yra (pati pirkau is ten), o kad internetinej ju parduotuvej ne visas asortimentas jau seniai pastebejau...

O Jūs gal seniau pirkote?Nes pirmadienį perskambinau visas Biotekas ir sakė jau nebeturi, gaus vėliau....
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2014 04 10, 16:01)
O Jūs gal seniau pirkote?Nes pirmadienį perskambinau visas Biotekas ir sakė jau nebeturi, gaus vėliau....

As vakar buvau Klaipedos Biotekoj ir savo akim maciau kad yra wink.gif O savo pirkau tai kovo men., man atrodo irgi Klaipedoj. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Vasarą nemėgstu sunkių kremų, o be to, po žiemos dažnai turiu bėdų su nusausėjusia oda, kuri ir taip yra linkusi į dehidrataciją, naudoju jau antrą JMO Green Tea & Rose Hydrating Face Serum'ą

user posted image

Produktas tikrai vertas dėmesio - puikiai drėkina, neapsunkina odos, labai greitai atstato odos drėgmės balansą. Tačiau susitvarkius odos drėgmei ir atėjus didiesiems karščiams atsirado odos blizgėjimo ir riebalavimosi problema, todėl ėmiau žvalgytis į JMO Bearberry Oily Skin Balancing Face Serum'ą - gal kuri yra naudojusi ir pasidalintų komentarais?

user posted image

Taip pat kelioms savaitėms išvykstu atostogų, dairausi apsaugos nuo saulės veidui. Nusižiūrėjau JMO SPF30 Natural Mineral Sunscreen, tačiau daugelyje apžvalgų rašoma, jog jis LABAI kemša poras, o maniškės ir taip labai linkusios kimštis. Galbūt taip pat pasidalintumėte įspūdžiais? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2014 07 12, 22:33)
Taip pat kelioms savaitėms išvykstu atostogų, dairausi apsaugos nuo saulės veidui. Nusižiūrėjau JMO SPF30 Natural Mineral Sunscreen, tačiau daugelyje apžvalgų rašoma, jog jis LABAI kemša poras, o maniškės ir taip labai linkusios kimštis. Galbūt taip pat pasidalintumėte įspūdžiais? 4u.gif

As jo ne viena buteliuka sunaudojus ir vel zadu pirkt kai turima krema subaigsiu. Mano oda normali i sausuma (o gal labiau atvirksciai, t.y. sausa link normalios), tai man jis nekemsa poru - naudojus esu tiek vasara, tiek ziema. Tiesa sakant, tai su spf 3 megstamiausius kremus turiu: sitas JMO, Andalou 'untinted bb' (bespalvis) ir dabar turimas Kimberly Sayer 'ultra light facial moisturizer spf 30'. Is JMO (na ir kitu isvardintu) man pakanka ir apsaugos, ir drekinimo. Vyro oda misri, bet jis kartu su manim naudoja, tai jam irgi patinka ir tinka.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 07 13, 20:40)
As jo ne viena buteliuka sunaudojus ir vel zadu pirkt kai turima krema subaigsiu. Mano oda normali i sausuma (o gal labiau atvirksciai, t.y. sausa link normalios), tai man jis nekemsa poru - naudojus esu tiek vasara, tiek ziema. Tiesa sakant, tai su spf 3 megstamiausius kremus turiu: sitas JMO, Andalou 'untinted bb' (bespalvis) ir dabar turimas Kimberly Sayer 'ultra light facial moisturizer spf 30'. Is JMO (na ir kitu isvardintu) man pakanka ir apsaugos, ir drekinimo. Vyro oda misri, bet jis kartu su manim naudoja, tai jam irgi patinka ir tinka.

Ačiū, man būtų tobulas produktas, jeigu ir drėkinimo, ir apsaugos užtektų ir dar nekimštų porų 4u.gif Manau pabandysiu iš pradžių susiveikti mėginėlį, nes visgi kiekis nemažas, kaina irgi didoka pas mus perkant.
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2014 07 13, 20:05)
Ačiū, man būtų tobulas produktas, jeigu ir drėkinimo, ir apsaugos užtektų ir dar nekimštų porų 4u.gif Manau pabandysiu iš pradžių susiveikti mėginėlį, nes visgi kiekis nemažas, kaina irgi didoka pas mus perkant.

Aha, siulyciau isbandyt megineli pirma ar bent parduotuvej is testerio pasitepliot. Nera jis skystas ar labai lengvas, bet uztepus viskas gerai, neapsunkina odos ir susigeria puikiai. Andalou tirstesnis uz JMO, o KS labai lengvas.
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2014 07 12, 23:33)

SPF30 Natural Mineral Sunscreen, tačiau daugelyje apžvalgų rašoma, jog jis LABAI kemša poras, o maniškės ir taip labai linkusios kimštis. Galbūt taip pat pasidalintumėte įspūdžiais? 4u.gif

user posted image

Esu turejusi si, tikrai gana tirstas, bet as pries tai veida purksdavau hidrolatu (rozmarinu), ir ant dregnos odos tepdavau JMO, tai poru kaip ir nekimso (mano oda misri), lengviau dengėsi. Tik pastebejau kad dirgina akis, labai stengdavausi arti netept, bet vistiek jausdavosi kazkoks perstejimas butent kai ji naudodavau, bet cia tik man gal taip. (Siaip akys tikrai nera jautrios).

Ta Green tea seruma irgi esu bandziusi, man nuo jo iskart oda susiriebaluodavo..

Bearberry Oily Skin Balancing Face Serum'o turejau meginuka, tepdavau tik spuogelius, tai labai efektyviai uzgydydavo. Jis toks kaip zele, palieka plevele, nezinau ar tepciau juo visa veida... Bandykit irgi meginuka kur nors gauti, ar parduotuvej pabandykit bent jau.

Man labai patiko JMO su vitaminu C serumas, bet vasarai gal nelabai...
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 07 13, 21:26)
Aha, siulyciau isbandyt megineli pirma ar bent parduotuvej is testerio pasitepliot. Nera jis skystas ar labai lengvas, bet uztepus viskas gerai, neapsunkina odos ir susigeria puikiai. Andalou tirstesnis uz JMO, o KS labai lengvas.

Buvau vakar Biotekoje, pasirodo būtent šio kremo nei testerio, nei mėginėlių neturi verysad.gif Bandysiu kažką kitko vasarai tuomet

QUOTE(zuika_puika @ 2014 07 13, 23:17)
Bearberry Oily Skin Balancing Face Serum'o turejau meginuka, tepdavau tik spuogelius, tai labai efektyviai uzgydydavo. Jis toks kaip zele, palieka plevele, nezinau ar tepciau juo visa veida... Bandykit irgi meginuka kur nors gauti, ar parduotuvej pabandykit bent jau.

Man labai patiko JMO su vitaminu C serumas, bet vasarai gal nelabai...

Vakar pasitepliojau tuo Bearberry Oily Skin Balancing Face Serum Biotekoje - irgi visą veidą kažin ar tepčiau juo... unsure.gif Visų pirma jis gelinis, o aš labai nemėgstu gelinių tekstūrų ir nors tepiau ranką ir užtepiau sąlyginai nedaug, liko plėvelė ir lipnumas. Be to, jautėsi, kad drėkinimo gali būti mažokai. Panašu, kad nepirksiu, nes pirmas įspūdis nebuvo wow.
Atsakyti
Kur pigiau pirkti sia produkcija ? Gal is USA siunciates? ax.gif
Atsakyti