Įkraunama...
Įkraunama...

John Masters organics

QUOTE(Maserati. @ 2011 04 06, 14:27)
Labai giriamas Sante brilliant care smile.gif

Turiu, jau porakart bandziau, man patiko, kad plaukai svelnus, pamaitinti, del slidumo tai sunku pasakyti man po poros kartu, tik va gan greit plaukai susiriebalavo. Gali buti, kad per daug uzdejau.
Atsakyti
Ant mano plauku jokio silikono niekas nebeuzteps. Net i kripykla einu tik ta, kurioje ekologiskais plauna.

Pasirodo yra tokiu Lietuvoje;) thanks god. nes nuo sintetiniu sampunu negaliu, net nosi riecia. cia ne is pasikelimo, tiesiog taip jau atsitiko, kad baisu savo galva atiduot sintetiniui kirpejui....tu zmogus plauniesi plauniesi nuo tos sintetikos, ir pykst vienu kartu viska ant galvos sudeda, o tada eini ir galvoji ot, s...kaip dabar viska nusiplaut....smile.gif

O klausimas toks, pamaciau jog jmo turi nauja linija bare, gal ka girdejot?
Mastau sampuna ar kuno krema....kazka reikia pabandyti:)

Gal galit patart?
Atsakyti
QUOTE(rasabakiene @ 2011 04 05, 22:09)
Sveikos mergaitės, smile.gif
Gal esate bandžiusios šias priemones, labai domina atsiliepimai...

John Masters Organics Bearberry Oily Skin Balancing Face Washuser posted image

John Masters Organics Bearberry Oily Skin Balancing Face Serum
http://www.simpateco...m_bearberry.jpg

turiu prausikli, naudoju - patinka smile.gif svelnus, malonaus kvapo, bet po jo vis tiek dar norisi kuo nors pasitepti.
Atsakyti
QUOTE(Mella @ 2011 04 06, 16:35)
Turiu, jau porakart bandziau, man patiko, kad plaukai svelnus, pamaitinti, del slidumo tai sunku pasakyti man po poros kartu, tik va gan greit plaukai susiriebalavo. Gali buti, kad per daug uzdejau.

Santes kondiškės labai mažai reikia, nes kai uždėdavau daug, plaukai susiriebaluodavo kitą dieną, nors ir šiaip ji man nepatiko - sukrisdavo plaukai net ir užtepus vos lašiuką

QUOTE(mazoji_eglute @ 2011 04 07, 23:57)
Ant mano plauku jokio silikono niekas nebeuzteps. Net i kripykla einu tik ta, kurioje ekologiskais plauna.

Kur čia tokių kirpyklų būna ir kokio gamintojo priemones jie naudoja?

Aš tai pagaliau išbandžiau savo citrus/neroli detanglerį. Pirmą kartą išspaudžiau siaubas kiek, kaip du graikiškus riešutus netyčia, jau galvojau tragiškai plaukai atrodys kitą dieną, bet ne, neapsunkino, nesuriebino plaukų. Išbandžiau ir antrą kartą, dėjau žymiai mažiau, irgi rezultatas tenkina. Tik va dabar kai drėgmė, aš susigarbanoju nerealiai nuo tokio oro, tai pasimato tie galai išsausėję visgi... Bandysiu šiandien jį užtepti ir nenuplauti, žiūrėsim kaip rytpj plaukai atrodys. Bet šiaip kol kas esu patenkinta detangleriu
Atsakyti
Atnesu savo atsiliepimus:
JMO samunas su levandomis ir rozmarinais - kvapas ok, konsistencija ne per skysta, putoja neblogai. Tik be kondicionieriaus man niekaip. Plaukai kaip pakulos pasidare, veliasi, neimanoma. Su kondiconieriumi uzdejau, viskas gerai, siek tiek maziau riebaluojasi plaukai.

JMO citrus ir neroli detangler - - patiko. kvapas liuks, konsistencija skalsi, drekinimas liuks, plaukai blizga, minksti. Tik standumo tiek kiek norejau nesuteike. Bandziau nuplovus, reikes pabandyti ir nenuplovus.
Atsakyti
Ateinu su atsiliepimais apie Calendula Hydrating and Toning Mask. Pirma karta naudojau pagal inkstrukcija: masazavau sudrekinta veida 1 min paskui palikau 20-ciai minuciu ir nuploviau, tai man norejosi kremo uztept, nes gal vanduo kazkiek padziovina g.gif Nors ir instrukcijoje raso, kad nuplovus reikia patept kokiu drekinanciu kremu is JMO biggrin.gif Vnzo, nepasirode superine ta kauke naudojant tokiu budu. Taigi paskutinius du kartus palikau as ja ant veido nakciai, ir taip daug geriau, palieka svelnia minksta oda wub.gif Beje, jinai labai skalsi. Ten jos tik 59 g ir as jau naudojau 3 kartus, gal koks dvidesimtadalis ir susinaudojo.
Isbandziau jau ir Shine On priemone plaukams, kol kas ne itin suzavejo,nei blizget labiau pradejo, nei ka schmoll.gif atrode, kad truputuka juos suriebalino. Bet as pradejau naudot nauja kondicionieriu, tai gal cia jo darbas. Tyrinesiu toliau blush2.gif
Atsakyti
Nu va, o man labai reikia priemonės, kad suglotnintų besipučiančius plaukus ir jų nesuriebalintų...

Kol kas bandau prisijaukinti tą pomadą, norėčiau išbandyti shine on... Bet įtariu, kad ir man šiek tiek riebalintų. g.gif
Atsakyti
Gal geriau butu issireiksti sulipino siek tiek plaukus g.gif Jie nebeatrode svieziai isplauti, ne tai, kad riebus g.gif Gal netinkama kieki nutaikiau g.gif Dar tik karta bandziau. blush2.gif
Atsakyti
Vakar išbandžiau JMO citrus/neroli detanglerį kaip nenuplaunamą balzamą. Patepiau nemažai ir laukiau kas bus smile.gif Šiandien ryte plaukučiai minkšti, sudrėkinti, pamaitinti ir tikrai patiko daug labiau nei tada, kai nuplaudavau, nei kiek neapsunkino, nors mano plaukai dažnai apsunksta nuo plaukų priežiūros priemonių. Plaukų galai linkę sausėti, pūstis, tai pats tas man thumbup.gif
Atsakyti
O as ateinu pagirti Pipirmeciu kondicionieriu - kazkas ypatingo 4u.gif kai pirkau, nesitikejau kazko TOKIO, juolab, kad sampuna is kito gamintojo turiu. Lengvas kondicionierius, skalsus, kvapas gaivus metu (laikosi beveik visa diena). Laikau as ji kokias 5 minutes, gaila nuplaut lotuliukas.gif Zodziu - tikrai rekomenduotinas. Dabar idomu pasidare, kaip gi tas Citrus ir Neroli, kuri cia visos liaupsinat smile.gif
Atsakyti
na va db knietes isbandyti ir metu detangleri nes citrus labaiiii patinka....
internete radau geru atsiliepimu apie sea salt spray, scalp treatment volumaizer bei apple sider... gal kuri bandziusi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintele 26: 22 balandžio 2011 - 18:10
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 04 22, 19:03)
internete radau geru atsiliepimu apie sea salt spray, scalp treatment volumaizer bei apple sider... gal kuri bandziusi?

Esu bandzius ta purskikli - na bent man plaukus ziauriai issausino. Buvau po kirpyklos, tai po visu plovimu, fenavimu ir pan plaukuciai tokie lengvi, purus, bet lauke vejuota buvo ir galvoju uzbegsiu i parduotuve kokiu testeriu pasunkint plauka - ir kaip tycia tik sio tebuvo testeriukas, tai pasipurskiau ir plaukai iskart ziauriai sausi pasidare, nemalonus. Na aisku ne apsunkinimui jis skirtas, o beach hair efektui, bet siaip nemanau, kad verta pirkt, nes su juros druska toki purskala patiems galima pasidaryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 22 balandžio 2011 - 20:18