QUOTE(Mella @ 2011 04 06, 16:35)
Turiu, jau porakart bandziau, man patiko, kad plaukai svelnus, pamaitinti, del slidumo tai sunku pasakyti man po poros kartu, tik va gan greit plaukai susiriebalavo. Gali buti, kad per daug uzdejau.
Santes kondiškės labai mažai reikia, nes kai uždėdavau daug, plaukai susiriebaluodavo kitą dieną, nors ir šiaip ji man nepatiko - sukrisdavo plaukai net ir užtepus vos lašiuką
QUOTE(mazoji_eglute @ 2011 04 07, 23:57)
Ant mano plauku jokio silikono niekas nebeuzteps. Net i kripykla einu tik ta, kurioje ekologiskais plauna.
Kur čia tokių kirpyklų būna ir kokio gamintojo priemones jie naudoja?
Aš tai pagaliau išbandžiau savo citrus/neroli detanglerį. Pirmą kartą išspaudžiau siaubas kiek, kaip du graikiškus riešutus netyčia, jau galvojau tragiškai plaukai atrodys kitą dieną, bet ne, neapsunkino, nesuriebino plaukų. Išbandžiau ir antrą kartą, dėjau žymiai mažiau, irgi rezultatas tenkina. Tik va dabar kai drėgmė, aš susigarbanoju nerealiai nuo tokio oro, tai pasimato tie galai išsausėję visgi... Bandysiu šiandien jį užtepti ir nenuplauti, žiūrėsim kaip rytpj plaukai atrodys. Bet šiaip kol kas esu patenkinta detangleriu
www.kinokadras.ltGeras kinas, įdomūs faktai, kino aprašai ir pasiūlymai ką žiūrėti kai norisi kažko ypatingo