QUOTE(Adera777 @ 2014 02 19, 10:32)
"Regeneruojantis šampūnas" - Kuris čia būtų konkrečiai ir kur perkate?
http://internet.biot...roduct_id=33243 šis, medaus ir konrožių Perku biotekoje, Kaune akropolyje yra, o Vilniuje berods Oze įsikūrę
Papildyta:
QUOTE(*Martina* @ 2014 02 18, 23:12)
Ambicija, noriu pasiteirauti, kokie Jūsų plaukai? Renkuosi šampūną ir svarstau, nakvišų ar cinko, ačiū.
Mano plaukai sausi, na gal ne kiek sausi, o pati plauko struktūra nedėkinga, todėl turiu atidžiai rinktis priemones, kad plaukai atrodytų normaliai, nes net ir menkiausias ne tas ingredientas, kaip pvz nerolio detanleryje esantys citrusai, iškart ant mano plauko pasimato, kad priemonė gali pasausint, o kitos struktūros plaukui tie citrusai anaiptol - suteiktų blizgesio. Rozmarinų detangleris man labiau patiko, gaivus, lengvas, duoda slidumo, nuramina plauką po šampūnavimo. Kas liečia galvos odą, normali ji, žiemos metu linkusi greičiau riebaluotis. Jeigu jūsų plaukai linkę riebaluotis, tai privenkit nakvišų šampūno, geriau tada cinko. Nors kiek draugėms rekomendavau, geriausi atsiliepimai buvo apie medaus ir kinrožių, pastarasis atitinka visų poreikius su kaupu
Papildyta:
QUOTE(illuminated @ 2014 02 19, 14:28)
Baigiu pasimest visai. O ir taip atrodo sunku išsirinkt
Dar buvau pradėjus galvot apie šampūnus, aliejuką plaukų galams, kondicionuojanti dulksna su žalia arbata ir įdomiai atrodo Bet jei jau tarp dviejų detanglerių nesugebu išsirinkt, tai gal kitus pirkinius atidėsiu tolimesniam laikui
Dar buvau pradėjus galvot apie šampūnus, aliejuką plaukų galams, kondicionuojanti dulksna su žalia arbata ir įdomiai atrodo Bet jei jau tarp dviejų detanglerių nesugebu išsirinkt, tai gal kitus pirkinius atidėsiu tolimesniam laikui
Dalis naujų scalp priemonių jau pas mane, laukit atsiliepimų