Įkraunama...
Įkraunama...

John Masters organics

QUOTE(Adera777 @ 2014 02 19, 10:32)
"Regeneruojantis šampūnas" - Kuris čia būtų konkrečiai ir kur perkate?

http://internet.biot...roduct_id=33243 šis, medaus ir konrožių smile.gif Perku biotekoje, Kaune akropolyje yra, o Vilniuje berods Oze įsikūrę smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Martina* @ 2014 02 18, 23:12)
Ambicija, noriu pasiteirauti, kokie Jūsų plaukai? Renkuosi šampūną ir svarstau,  nakvišų ar cinko, ačiū.

Mano plaukai sausi, na gal ne kiek sausi, o pati plauko struktūra nedėkinga, todėl turiu atidžiai rinktis priemones, kad plaukai atrodytų normaliai, nes net ir menkiausias ne tas ingredientas, kaip pvz nerolio detanleryje esantys citrusai, iškart ant mano plauko pasimato, kad priemonė gali pasausint, o kitos struktūros plaukui tie citrusai anaiptol - suteiktų blizgesio. Rozmarinų detangleris man labiau patiko, gaivus, lengvas, duoda slidumo, nuramina plauką po šampūnavimo. Kas liečia galvos odą, normali ji, žiemos metu linkusi greičiau riebaluotis. Jeigu jūsų plaukai linkę riebaluotis, tai privenkit nakvišų šampūno, geriau tada cinko. Nors kiek draugėms rekomendavau, geriausi atsiliepimai buvo apie medaus ir kinrožių, pastarasis atitinka visų poreikius su kaupu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(illuminated @ 2014 02 19, 14:28)
Baigiu pasimest visai. O ir taip atrodo sunku išsirinkt  hihihi.gif

Dar buvau pradėjus galvot apie šampūnus, aliejuką plaukų galams, kondicionuojanti dulksna su žalia arbata ir įdomiai atrodo  g.gif Bet jei jau tarp dviejų detanglerių nesugebu išsirinkt, tai gal kitus pirkinius atidėsiu tolimesniam laikui biggrin.gif

Dalis naujų scalp priemonių jau pas mane, laukit atsiliepimų biggrin.gif
Atsakyti
Nusipirkau vis dėlto Nerolio detanglerį, kažkokio wooow įspūdžio iš pirmo karto dar nebuvo, bet šiaip patiko, tolimesnį įspūdį vėliau susidarysiu.
Galvoju gal bandyt aliejuką plaukams arba pomadą g.gif Pagal kainą ir kiekį, tai pomadą lyg ir labiau apsimokėtų, bet įdomu, kas labiau tiktų išplovus galvą, drėgnus plaukus (galiukus) patept, nuimt pūtimąsi, pasišiaušimą, sušvelnint plauką? Dabar baiginėju uoga uoga Bling Bling, visai nieko toks, na sudėtis elementari labai, nėr brangus, tai kaip toks - geras, bet ilgą laiką naudoju, galvoju gal ką kito išbandyt.
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 02 22, 21:39)
Nusipirkau vis dėlto Nerolio detanglerį, kažkokio wooow įspūdžio iš pirmo karto dar nebuvo, bet šiaip patiko, tolimesnį įspūdį vėliau susidarysiu.
Galvoju gal bandyt aliejuką plaukams arba pomadą  g.gif Pagal kainą ir kiekį, tai pomadą lyg ir labiau apsimokėtų, bet įdomu, kas labiau tiktų išplovus galvą, drėgnus plaukus (galiukus) patept, nuimt pūtimąsi, pasišiaušimą, sušvelnint plauką? Dabar baiginėju uoga uoga Bling Bling, visai nieko toks, na sudėtis elementari labai, nėr brangus, tai kaip toks - geras, bet ilgą laiką naudoju, galvoju gal ką kito išbandyt.

Pomada skirta storiems, garbanotiems ar banguotiems, besipučiantiems plaukams. Aliejukas universalesnis, neįsivaizduoju savo plaukų priežiūros be jo, o va pomada naudoju tik epizodiškai ir šiaip ji turi savybę niekada nesibaigti, įdomus dalykas biggrin.gif
Atsakyti
Man JMO priemonės plaukams irgi labai labai wub.gif Bandžiau visus šampūnus, išskyrus BARE, detanglerius ir kondicionierius visus, Shine on, Mandarinų ir vanilės priemonę, labai patiko su šilku gelis plaukams, veidui prausiklis su rožėm man vienas geriausiu - ploviau akis su juo, negraužė visai. Kremas veidui neblogas su abrikosais pasirodė, bet negalėjau su kvapu susigyventi ..

Čia aprašiau dabar naudojamą Levandų ir avokadų kondicionierių smile.gif
http://veidrodeli.bl...levandu-ir.html

Atsakyti
QUOTE(Petitgrain @ 2014 03 03, 00:18)
Man JMO priemonės plaukams irgi labai labai  wub.gif
labai patiko su šilku gelis plaukams

Kuo patiko gelis plaukams, kokie jūsų plaukai ir koks to gelio poveikis?
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2014 03 05, 09:44)
Kuo patiko gelis plaukams, kokie jūsų plaukai ir koks to gelio poveikis?

Mano plaukai nei tiesūs, nei garbanoti, tai tą gelį naudodavau ant šlapių plaukų nedidelį kiekį ir paformuodavau garbanas. Tada dar kartais dėdavau ir ant sausų. Labiausiai patiko, kad išlaikydavo natūralias bangeles, bet jų nesulipindavo smile.gif tokios natūralios ir švelnios. Plius, tas gelis turi dar ir kondicionuojančių savybių. Draugės vyras jį labai mėgsta, tiesiog trumpiem plaukam paformuot naudoja. Na jo pliusas, kad nelipina, bet formuoja.
Atsakyti
QUOTE(Petitgrain @ 2014 03 06, 21:00)
Mano plaukai nei tiesūs, nei garbanoti, tai tą gelį naudodavau ant šlapių plaukų nedidelį kiekį ir paformuodavau garbanas. Tada dar kartais dėdavau ir ant sausų. Labiausiai patiko, kad išlaikydavo natūralias bangeles, bet jų nesulipindavo smile.gif tokios natūralios ir švelnios. Plius, tas gelis turi dar ir kondicionuojančių savybių. Draugės vyras jį labai mėgsta, tiesiog trumpiem plaukam paformuot naudoja. Na jo pliusas, kad nelipina, bet formuoja.

Ačiū labai už nuomonę. O po kurio laiko nepastebėjote, kad sausintų plaukus, nes aš to labai nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2014 03 07, 09:54)
Ačiū labai už nuomonę. O po kurio laiko nepastebėjote, kad sausintų plaukus, nes aš to labai nenoriu.

Nepastebėjau žinokit wink.gif pagal sudėtį neatrodo, kad turėtų sausinti. Pabandykit užklausti išparduotuvėj, gal kas galėtų nupilti pabandymui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2013 10 03, 00:54)
Dalinuosi JMO naujienom smile.gif 4u.gif  http://www.johnmasters.com/
Galvos oda stimuliuojantis sampunas, serumas ir purinamasis/stiprinamasis purskiklis (dvigubai didesnis kiekis). thumbup.gif
Idomu, kada atsiras ir Lietuvoje?  ax.gif

Man atrodo, kad jau yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Petitgrain @ 2014 03 08, 16:29)
Man atrodo, kad jau yra smile.gif

Yra, yra, jau naudoju sampuna, labai patinka ax.gif
Atsakyti
Oze Biotekoj mačiau Bare šampūnui -50% smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2014 03 10, 15:04)
Yra, yra, jau naudoju sampuna, labai patinka  ax.gif

Gal galėtumėte papasakoti plačiau?smile.gif