Įkraunama...
Įkraunama...

John Masters organics

Turbūt jau visą asortimentą esu išbandžius JMO, paliaupsinsiu labiausiai patikusias priemones:

1. Regeneruojantis šampūnas - tobulas. Toks lengvas, labai švelniai plauna, plaukai po plovimo švelnūs, glotnūs.
2. Cinko - kartojamas n kartų, neapsunkina plaukų, plaukai ilgiau nesusiriebaluoja, nei įprastai.
3. Vanilės dušo gelis - be žodžių wub.gif
4. Serumas riebiai odai - oda mano visai ne riebi, šildymo sezonu buvo visiškai dehidruota, kakta luposi, nosis pleiskanojo doh.gif Priemonę pasirinkau atsižvelgdama tik į produkto sudėtį, tiko idealiai. Visi riebiausi kremai buvo bejėgiai, visos problemos susitvarkė, oda švaresnė nei įprastai, dingo odos sausumai, galiu džiaugtis normalia oda net ir šildymo sezonu.
5. Aliejukas plaukų galiukams - kažkaip nieko įspūdingo ar tokio woow panaudojus pirmas savaites nebuvo, bet kuo ilgiau naudoju, tuo labiau įsitikinu, kad ir šis neabejotinai prisidėjo prie mano plaukų atsigavimo.
6. Simondisijų veido valiklis - idealus mano sausai, linkusiai ragėti odai. Puikiai nuvalo makiažą ir šiaip ryte atgaivina odą.
7. Lūpų balzamas - pirma JMO bandyta priemonė, nors iš smalsumo vis ką nors naujo išbandau, bet vėl ir vėl, nuolankiai grįžtu prie lip calmo biggrin.gif

Lyg ir viskas šiam kartui, iš mažiausią įspūdį palikusių priemonių būtų - nakvišų šampūnas ir nerolio detangleris. Šampūnas per daug apsunkindavo plaukus, o nerolio detangleris lyg ir pasausindavo, nors tam kartui ir neblogai paformuodavo drėgnus plaukus smile.gif
Atsakyti
Ambicija, noriu pasiteirauti, kokie Jūsų plaukai? Renkuosi šampūną ir svarstau, nakvišų ar cinko, ačiū.
Atsakyti
O tai nerolio detangleris rimtai sausina plaukus? Nes mano kondicionieriaus liko paskutiniems kartams, tai renkuosi tarp nerolio ir pipirmėtės detanglerių. Turiu vidutinio ilgio plaukus sausais galais ir riebiom šaknim. Nesinori, kad labai apsunkintų plaukus, bet kad sausintų, tai ir vargiai ar norėčiau..
Atsakyti
Turejau abu detanglerius, o nerolio dabr vel kartoju. Didelio skirtumo nematau tarp ju, bet nerolio kvapas man labiau patinka. Nesausina nei vienas man.
Atsakyti
Nerolio detangleris vienas populiariausių JMO produktų. Retai kam jis netinka, nebent plaukai garbanoti ar labai jau sausi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 02 18, 22:32)
O tai nerolio detangleris rimtai sausina plaukus?

galėtų nebent per "lengvas" būt, bet tikrai nesausina smile.gif
Atsakyti
Aaa, aišku viskas. Keistai nuskambėjo man tas jo "sausinimas", nes jau apsisprendus pirkt buvau būtent jį. Gal kur nuolaidų yra? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 02 18, 22:32)
O tai nerolio detangleris rimtai sausina plaukus? Nes mano kondicionieriaus liko paskutiniems kartams, tai renkuosi tarp nerolio ir pipirmėtės detanglerių. Turiu vidutinio ilgio plaukus sausais galais ir riebiom šaknim. Nesinori, kad labai apsunkintų plaukus, bet kad sausintų, tai ir vargiai ar norėčiau..

Turėjau ir nerolio, ir pipirmėčių, tai antrasis man labiau patiko, sakyčiau, mano atradimas ilgiems, besipučiantiems, sausokiems plaukams, o svarbiausia lengvas.. Žodžiu, nerolio manes taip nesužavėjo, o ir gaivus kvapas pipirmėčių man superinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2014 02 18, 20:21)
Turbūt jau visą asortimentą esu išbandžius JMO, paliaupsinsiu labiausiai patikusias priemones:

1. Regeneruojantis šampūnas - tobulas. Toks lengvas, labai švelniai plauna, plaukai po plovimo švelnūs, glotnūs.

"Regeneruojantis šampūnas" - Kuris čia būtų konkrečiai ir kur perkate?
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2014 02 19, 08:59)
Turėjau ir nerolio, ir pipirmėčių, tai antrasis man labiau patiko, sakyčiau, mano atradimas ilgiems, besipučiantiems, sausokiems plaukams, o svarbiausia lengvas.. Žodžiu, nerolio manes taip nesužavėjo, o ir gaivus kvapas pipirmėčių man superinis smile.gif

Baigiu pasimest visai. O ir taip atrodo sunku išsirinkt hihihi.gif

Dar buvau pradėjus galvot apie šampūnus, aliejuką plaukų galams, kondicionuojanti dulksna su žalia arbata ir įdomiai atrodo g.gif Bet jei jau tarp dviejų detanglerių nesugebu išsirinkt, tai gal kitus pirkinius atidėsiu tolimesniam laikui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 02 19, 13:28)
Baigiu pasimest visai. O ir taip atrodo sunku išsirinkt  hihihi.gif

Dar buvau pradėjus galvot apie šampūnus, aliejuką plaukų galams, kondicionuojanti dulksna su žalia arbata ir įdomiai atrodo  g.gif Bet jei jau tarp dviejų detanglerių nesugebu išsirinkt, tai gal kitus pirkinius atidėsiu tolimesniam laikui biggrin.gif

pabandykite pipirmėčių, tikrai nieko neprarasite, nebus prastesnis nei nerolio tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 02 19, 12:28)
Baigiu pasimest visai. O ir taip atrodo sunku išsirinkt  hihihi.gif

Jei plaukai nėra ypatingai sausi ir ne garbanoti, imkit nerolio. Jis lengvas, bet normaliems plaukams jo pilnai pakanka. Tikrai siūlau pabandyti nerolio, nors pipirmėčių aš neturėjau. biggrin.gif Galų gale, nepatiks, parduosit. Tikrai atsiras norinčių pirkti.
Atsakyti