Įkraunama...
Įkraunama...

John Masters organics

QUOTE(zuika_puika @ 2013 12 16, 21:45)
Citrusinis pats lengviausias is JMO detangleriu. Bare ir Rozmarinu su pipirmetem tokie daugiau maitinantys, o sunkiausias, riebiausias - avokadu (man jis per riebus),

drinks_cheers.gif avokadų mano favoritas iš visų nuplaunamų kondicionierių apskritai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2013 12 16, 10:28)
Gal galite palygintiabu JMO detanglerius, kuris labiau drėkina/maitina? Turiu citrusinį, eina į pabaigą, gal norėčiau šiek tiek sunkesnio (riebesnio). Išsiplovusi galvą įsispaudžiu nedidelį jo kiekį ir dar įlašinu 3 lašus ylang-ylang eliksyri (iš KN) ir tepu galus, neliečiant šaknų, labai patinka  wub.gif
P.S. iš kur merginos, dažniausiai siunčiatės ar perkate JMO?

Už citrusinį ir su pipirmėtėmis, ir su avokadais drėkina stipriau. Bet man tas su avokadais labai netiko, nes nors plaukai ir sausi, ypač į galiukus, bet vis tiek stiprokai apsunkindavo, plaukai labai sukrisdavo, nebent pačius galiukus tepdavau smile.gif O su pipirmėtėmis puikus - dabar kaip tik naudoju, priekaištų neturiu - gerai padrėkina, padaro iššukuojamus ir švelnius, neglotnina, nepriploja plaukų. Nors ir tą citrusinį labai mėgstu, manau, naudosiu pakaitom su pipirmėčių smile.gif
Atsakyti
Ačiū, mergytės, už patarimus. 4u.gif tongue.gif wub.gif O kur perkate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adera777: 17 gruodžio 2013 - 08:58
QUOTE(Adera777 @ 2013 12 17, 10:57)
Ačiū, mergytės, už patarimus.  4u.gif  tongue.gif  wub.gif  O kur perkate?

As perku Biotekoje ax.gif
Atsakyti
O nenuplaunamas tik citrusinis detangleris ar ir daugiau yra?
Atsakyti
lovelula.com siuo metu JMO taiko 20% thumbup.gif Siuntimas nemokamas.

QUOTE(Adera777 @ 2013 12 20, 12:36)

Tik citrusinis, bet kaip suprantu ta peppermint irgi galima nenuplaut, nors jo taip nereklamuoja.
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2013 12 20, 11:36)

bare irgi nenuplaunamas. peppermint nerašo, kad nenuplaunamas, bet aš nenuplaunu jo, nors mano plauki ploni, bet viskas gerai - susigeria, nesuriebina smile.gif
Atsakyti
O iš kur megineliu gaunate? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Ar siuntėtės iš šios parduotuvės, ar patikima?
http://www.naturisim...o...ics
Kaip suprantu, siuntimas nemokamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2013 12 31, 16:55)
Ar siuntėtės iš šios parduotuvės, ar patikima?
http://www.naturisim...o...ics
Kaip suprantu, siuntimas nemokamas  4u.gif

patikima 4u.gif
Atsakyti
Naujovė, bus įdomūs atsiliepimai pabandžiusių
http://www.naturisim...ts.cfm?id=2981
Atsakyti
Sitas JMO plauku vaskas man tikras atradimas, ziauriai geras produktas, ypac siulau pabandyt labai sausu, pazeistu plauku savininkems, ir toms, kurioms plaukai puciasi ir kurios juos tiesina, prisipazinsiu, ne is pirmo karto atradau kaip ji naudoti, bet po kurio laiko supratau, tad pasidalinsiu 4u.gif As tepu juo sausus plaukus pries tiesindama tiesintuvu, rezultatas nuostabus buna, glotnus plaukai, pamaitinti, nesipucia, tiesumas laikosi iki kito plovimo, tiesa, tos kurios nemegsta apsunkintu plauku, na joms gal ir nepatiks, bet toms, kuriu plaukai puciasi ir yra ziauriai sausi, tai tikrai siulau pabandyt 4u.gif Dar buna papildomai patepu juo galiukus pries eidama i lauka, kai lauke taip salta, tai ypac gerai veikia plaukus, beto juo galima tepti ir issausejusias nagu odeles mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 21 sausio 2014 - 19:52