Įkraunama...
Įkraunama...

John Masters organics

QUOTE(shemsa @ 2013 01 22, 15:03)
O naudojai dar kokius vitaminus plaukam papildomai ar ka? Ar tik JMO priemones?

Ne, papildomai nieko daugiau nenaudojau. Siaip mano plaukai sveiki, tas slinkimas prasidejo su sildymo sezonu, gal del sauso oro ar pan. net nzn nuo ko daugiau jie galejo pradeti taip slinkti.
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2013 01 20, 22:48)
beveik pusantro men. naudoju Honey & hibiscus hair reconstructing shampoo ir
Honey & hibiscus hair reconstor
user posted image

pritariu dėl šampūno drinks_cheers.gif jis mano No.1
Atsakyti
Gal kas gali parašyti atsiliepimus apie veido prausiklius? Kuris labiausiai patiko? O tas šveičiantis tinkamas kasdienai ar geriau naudoti kas kelias dienas?
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2013 03 11, 19:08)
Gal kas gali parašyti atsiliepimus apie veido prausiklius? Kuris labiausiai patiko? O tas šveičiantis tinkamas kasdienai ar geriau naudoti kas kelias dienas?

Neseniai subaigiau 'rose foaming' prausikli, bet nuomones neparasysiu, nes naudojau kaip vonios putas - tiesiog pompa neveike ir sukinet ir pylinetis i ranka nenorejom su vyru, o ir gautas dovanu buvo, tai ne taip svarbu. Be to, as kiek pabijojau del roziu, nes itariu, kad joms priemones oda alergiska.... Bet putojo gana normaliai.

Dabar naudojam 'jojoba & ginseng' sveicianti prausikli - labai svelnus, nesausina odos, sveiciamosios daleles irgi be galo svelnios, tikrai drasiai kasdien galima naudot. Makiazo neprausiu su juo vien del sveitimo efekto, tiesiog nenoriu i akis, kad patektu tu daleliu. Nors rodos pirmakart prausdamasi pasidazius buvau, tai pradejau akis juo trint, bet paskui iprasta prausikli ant akiu uzsidejau. Bet kiek pamenu nelabai ka nuprause, tai turbut siaip geriau naudot kai nesidazai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2013 03 11, 19:08)

Turėjau prausiklį su rožėm. Mano oda mišri, tačiau šaltuoju periodu prausiklis odą sausino, o va vasarai pats tas. Baigiau, nekartosiu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguze: 12 kovo 2013 - 07:28
QUOTE(micefee @ 2013 03 11, 20:08)

Aš kažkurioje temoje prieš kokius 1,5-2 metus rašiau labai didelį komentarą apie visus prausiklius, nes tuo metu buvau išbandžiusi visus 4u.gif
Rožių labiausiai putojo ir geriausiai prausė, tačiau man labiausiai patiko tas jojoba su grūdeliais - sunaudojau pilną pakuotę. Tas trečias visai niekam tikęs pasirodė. Makiažui prausti visi jie nelabai tinkami, tad nusivalius makiažą pieneliu naudojau nuprausti likučiams.
Mano pačios oda mišri, jautri, kartais paberia, tai tą su grūdeliais naudojau kasdien vakarais (rytais prausdavau odą pieneliu), tai nepastebėjau jokių neigiamų požymių. Nei jautrino odą, nei sausino. Netgi sakyčiau atvirkščiai, drėkino ir puoselėjo ją. O tie grūdeliai nemanau, kad labai stipriai atlieka tą šveitimo funkciją, bet kažkiek pašveičia odą g.gif
Atsakyti
Įsimylėjau JMO priemones kūnui ir plaukams, naujai išbandytas rinkinukas:
user posted image
Dušo želė švelniai plauna, o kvapas... Nesausina, tinka jautriai odai. Pienelis tooobulas, oda tokia prisotinta drėgmės, ilgai tas pojūtis išlieka, subtilus blizgėjimas, bet jokiu būdu neriebumas. Atsigauna ir kūnas ir siela, po tokios aromaterapijos wub.gif
Atsakyti
Atėjau pagirti JMO plaukų purintojo ir stipriklio smile.gif naudoju dar neilgai, tai apie stiprinimą nelabai ką turiu pasakyt, bet, kad plaukus papurina tai tikrai smile.gif
user posted image

išvis užsimaniau daugiau JMO priemonių išbandyti, nors esu turėjus plaukų pomadą ir citrusų detanglerį, tai šios priemonės visai nesužavėjo, tai tuom kart ir baigėsi šios firmos produktų bandymai.. o šiaip kur pigiausia pirkti šias priemones?
Atsakyti
Dalinuosi JMO naujienom smile.gif 4u.gif http://www.johnmasters.com/
Galvos oda stimuliuojantis sampunas, serumas ir purinamasis/stiprinamasis purskiklis (dvigubai didesnis kiekis). thumbup.gif
Idomu, kada atsiras ir Lietuvoje? ax.gif
Atsakyti
Gal galite palygintiabu JMO detanglerius, kuris labiau drėkina/maitina? Turiu citrusinį, eina į pabaigą, gal norėčiau šiek tiek sunkesnio (riebesnio). Išsiplovusi galvą įsispaudžiu nedidelį jo kiekį ir dar įlašinu 3 lašus ylang-ylang eliksyri (iš KN) ir tepu galus, neliečiant šaknų, labai patinka wub.gif
P.S. iš kur merginos, dažniausiai siunčiatės ar perkate JMO?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adera777: 16 gruodžio 2013 - 09:28
bare labiausiai maitinantis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2013 12 16, 11:28)
Gal galite palygintiabu JMO detanglerius, kuris labiau drėkina/maitina? Turiu citrusinį, eina į pabaigą, gal norėčiau šiek tiek sunkesnio (riebesnio). Išsiplovusi galvą įsispaudžiu nedidelį jo kiekį ir dar įlašinu 3 lašus ylang-ylang eliksyri (iš KN) ir tepu galus, neliečiant šaknų, labai patinka  wub.gif
P.S. iš kur merginos, dažniausiai siunčiatės ar perkate JMO?

Citrusinis pats lengviausias is JMO detangleriu. Bare ir Rozmarinu su pipirmetem tokie daugiau maitinantys, o sunkiausias, riebiausias - avokadu (man jis per riebus), nors ir stengdavausi tepti plaukus tik nuo vidurio, vistiek labai apsunkindavo, greiciau susiriebaluodavo. Mano megstamiausi Bare ir Pipirmeciu, juos vis pakaitom naudoju, abu vienodai geri smile.gif 4u.gif (P.S. Mano plaukai dazyti, saknys riebios, galai sausoki)
Atsakyti