Įkraunama...
Įkraunama...

John Masters organics

QUOTE(Caridian @ 2012 11 09, 15:24)
Ar bandete JMO vazelina? Gal galit palyginti su Hauschkos?

pakankamai riebus ir maitinantis (gal šiek tiek mažiau nei hauschkos, bet abu patiko), tačiau man gerokai per stiprus tas citrusų kvapas. iš pradžių malonu, bet paskui ima erzinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 09 lapkričio 2012 - 14:32
QUOTE(Honey @ 2012 11 09, 14:32)
pakankamai riebus ir maitinantis (gal šiek tiek mažiau nei hauschkos, bet abu patiko), tačiau man gerokai per stiprus tas citrusų kvapas. iš pradžių malonu, bet paskui ima erzinti smile.gif

Uzsitepus lieka blizgejimas? Hauschkoj tai man patinka smile.gif
o nesaldantis ar kaip kitaip nera dirginantis JMO?
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 11 09, 15:57)
Uzsitepus lieka blizgejimas? Hauschkoj tai man patinka smile.gif
o nesaldantis ar kaip kitaip nera dirginantis JMO?

Jeigu galima, atsakysiu smile.gif
lieka blizgėjimas, tačiau DH riebesnis, nei JMO. Ir kvapas, bent man, kiek įkyrus. Tačiau šaldymo ar kitokio dirginimo nepajutau smile.gif

Merginos, ar esat naudojusios Herbal Cider Hair Rinse? atleiskit, jei klausiau biggrin.gif
Beje, gal jau kurios nors MB išbandė vyriškas priemones naujas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 11 09, 14:24)
Ar bandete JMO vazelina? Gal galit palyginti su Hauschkos?

Turiu abu, JMO man patinka labiau, Hauschkos man per kietas, be to, nejauciu kad drekintu, o JMO jauciu, kad ir drekina, man jo konsistencija labiau patinka, kvpas man jo tikrai neikyrus, net atvirksciai-labai malonus, nera jis ir saldantis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Petitgrain @ 2013 01 16, 17:35)

Beje, gal jau kurios nors MB išbandė vyriškas priemones naujas? rolleyes.gif

Pirkau dovanu Eucalyptus & agave 2 in 1 moisturizer and aftershave Tai kvapas tik nepatiko biggrin.gif "pusu kvapas" sake, man tai nieko, neintensyvus tas kvapas visai, ir labiau eukaliptu smile.gif Siaip lengva tekstura, drekina gerai.

O ta Herbal Cider ir pati vis zadu isbandyt, maciau dar su nuolaida buvo, jei isbandysiu parasysiu atsiliepimus.

Dar i tema
beveik pusantro men. naudoju Honey & hibiscus hair reconstructing shampoo ir
Honey & hibiscus hair reconstor
user posted image
ir apie pora men. Deep scalp follice treatment & volumizer for thinning hair
user posted image
Esu labai patenkita siom priemonem. Nustojo slinkti plaukai. (Anksciau kuokstais slinkdavo, ypac slapi, na ir sausus sukuojant pilnas sepetys likdavo).
Kondicionierius lengvas neapsunkindavo plauku, tas purskiklis irgi nesuriebaluodavo plauku (mano riebus prie saknu), plaukai ilgiau islikdavo purus. Tikrai man tiko ir patiko, manau, kad verti kiekvieno cento. rolleyes.gif
Atsakyti
O sampunas neriebina plauku?ir kaip ta purskikli naudoji,koki efekta duoda jis?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2013 01 21, 12:40)

aš prieš bandydama šį šampūną irgi kažkodėl buvau susidariusi nuomonę, kad turėtų riebinti, bet buvau maloniai nustebinta ax.gif

o to purškiklio nesupratau (tikėjaus daugiau purumo iš jo), bet gal dėl to, kad plaukai neslenka, todėl smagu, kad kažkam jis padėjo smile.gif jį reikia purkšti ant drėgnų plaukų į šaknis ir truputį įmasažuoti.
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2013 01 21, 13:24)
aš prieš bandydama šį šampūną irgi kažkodėl buvau susidariusi nuomonę, kad turėtų riebinti, bet buvau maloniai nustebinta ax.gif

drinks_cheers.gif As lygiai taip pat galvojau, kad riebins, bet neriebino, tik mano galvos odai, matyt, netiko, nes labai nieztedavo man galva nuo sio sampuno g.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2013 01 21, 14:40)

Nei sampunas nei kondicionierius man neriebino plauku (nors jie pas mane linke greitai riebaluotis)abu tokios lengvos teksturos. Tikrai labai patiko.
Del purskiklio tai jau atsake smile.gif as ji stengdavausi purksti ant saknu. Jis yra skirtas pagerinti galvos odos buklei, stimuliuoti cirkuliacijai, reguliuoti riebalu issiskyrima, suteikti purumo. Nezinau kuri butent is triju naudotu priemoniu labiausiai padejo, bet tikrai poveikis zymus (kas liecia plauku slinkima), kaip ir anksciau minejau, mano plaukai budavo puresni, ne taip greitai susiriebaluodavo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2013 01 22, 13:25)
Nei sampunas nei kondicionierius man neriebino plauku (nors jie pas mane linke greitai riebaluotis)abu tokios lengvos teksturos. Tikrai labai patiko.
Del purskiklio tai jau atsake smile.gif as ji stengdavausi purksti ant saknu. Jis yra skirtas pagerinti galvos odos buklei, stimuliuoti cirkuliacijai, reguliuoti riebalu issiskyrima, suteikti purumo. Nezinau kuri butent is triju naudotu priemoniu labiausiai padejo, bet tikrai poveikis zymus (kas liecia plauku slinkima), kaip ir anksciau minejau, mano plaukai budavo puresni, ne taip greitai susiriebaluodavo.  ax.gif

O naudojai dar kokius vitaminus plaukam papildomai ar ka? Ar tik JMO priemones?
Atsakyti
Merginos, norejau paklausti kaip paziureti argan aliejuko galiojima? ten ant dugno buvo kazkas uzrasyta bet apsitryne ir nesimato.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2013 01 22, 18:03)
Merginos, norejau paklausti kaip paziureti sito aliejuko galiojima? ten ant dugno buvo kazkas uzrasyta bet apsitryne ir nesimato.
user posted image

Nėra atidaryto dangtelio ženklo? nes kitos JMO priemonės tai nuo atidarymo galiojimas eiti atgal pradeda.
berods jų arganas 6mėn nuo atidarymo galioja
Atsakyti