Aš irgi šiandien lygiai tokį patį mėginuką išbandžiau Dar laukiu kol plaukai išdžius, bet man tai visai patiko Švelnesni plaukai plaunant buvo. Dabar nedėjau kondicionieriaus, noriu pažiūrėt, kokie plaukai bus
QUOTE(Cinside @ 2012 03 17, 12:04)
Aš irgi šiandien lygiai tokį patį mėginuką išbandžiau Dar laukiu kol plaukai išdžius, bet man tai visai patiko Švelnesni plaukai plaunant buvo. Dabar nedėjau kondicionieriaus, noriu pažiūrėt, kokie plaukai bus
O, bus įdomu išgirsti ar neniežėjo tau galvos laukiu atsiliepimo
QUOTE(kregzde @ 2012 03 17, 18:53)
O, bus įdomu išgirsti ar neniežėjo tau galvos laukiu atsiliepimo
Nu ne Neniežėjo. Viskas ok. Stebuklo, kad mokėt 80 Lt nebuvo, plaukai, kai be kondicionieriaus, visai minkšti. Jeigu nesusiriebaluos greit, dar pamąstysiu
As taip pat turejau Evening Primrose sampuno meginuka, po to visa buteliuka pirkau ir tikrai labai dziaugiuosi. Plaukai ilgiau issilaiko nesusiriebalave, gana taupiai naudojasi, patinka kvapas. Galvos odos nedirgino, bet man butinai reikia kondicionieriaus su juo. Naudoju Rosemary & Peppermint detangler'i man jis tikrai labai patinka, anksciau netepdavau kondicionieriaus ant plauku saknu, tik galus, bet sis nei kiek nesuriebaluoja plauku, juos minkstina, skaniai kvepia ilga laika. Plauku galiukams naudoju JMO pomada, nedaug reikia, galiukai maziau skilineja, atrodo sveikiau. Dar zadu isbandyti ir aliejuka, bet pomada tikrai labai apsimoka del kiekio ir del to kad labai taupiai naudojasi.
Aš tai naudoju prasusiklį su smulkiomis granulėmis tai man jis Nr. 1, kiek išbandžius prausiklių kad ir kitų firmų tai šitas pats
Taip pat naudoju aliejų paakiams, bet kad kaip kažkas rašė kad jis daro stebuklus tai tikrai to nėra, eilinis paakių aliejus antrą kartą tikrai jo nepirkčiau.
Dabar noriu išbandyti visų išgirtąjį plaukų kondicionierių danglerį
Taip pat naudoju aliejų paakiams, bet kad kaip kažkas rašė kad jis daro stebuklus tai tikrai to nėra, eilinis paakių aliejus antrą kartą tikrai jo nepirkčiau.
Dabar noriu išbandyti visų išgirtąjį plaukų kondicionierių danglerį
QUOTE(zuika_puika @ 2012 03 19, 20:45)
As taip pat turejau Evening Primrose sampuno meginuka, po to visa buteliuka pirkau ir tikrai labai dziaugiuosi. Plaukai ilgiau issilaiko nesusiriebalave, gana taupiai naudojasi, patinka kvapas. Galvos odos nedirgino, bet man butinai reikia kondicionieriaus su juo. Naudoju Rosemary & Peppermint detangler'i man jis tikrai labai patinka, anksciau netepdavau kondicionieriaus ant plauku saknu, tik galus, bet sis nei kiek nesuriebaluoja plauku, juos minkstina, skaniai kvepia ilga laika. Plauku galiukams naudoju JMO pomada, nedaug reikia, galiukai maziau skilineja, atrodo sveikiau. Dar zadu isbandyti ir aliejuka, bet pomada tikrai labai apsimoka del kiekio ir del to kad labai taupiai naudojasi.
As karts nuo karto irgi panaudoju si sampuna, pamenu is pat pradziu man irgi buvo kazkoks lyg niezejimas - bet gal tai buvo ne del sampuno kaltes...dabar net nezinau, nes tuo metu isbandziau net keleta priemoniu, bet po to jis liovesi - negaliu net pasakyti del ko, gal buvo koks rudeninis galvos odos "disbalansas:)", o siuo metu JMO man puikiai atgaivina plaukus, gerai isplauna nesvarumus ir nuo ju nesusidaro pleiskanu, siuos sampunus ir kondicionierius naudoju kai noriu sustiprinti plaukus ir pagerinti ju struktura po paprastesniu priemoniu. Plius kad panaudojus buteliuka, norisi pakeisti sampuna, kad plaukai nepriprastu prie vienos priemones ir jos efektu galeciau vel dziaugtis is naujo:)
Ar kuri esat naudojus Citrus detanglerį ilgiau negu 6 mėn? Manojo kvapas kažkaip pasikeitė, ir žiūriu, kad tik 6 mėnesius tegalioja, o dar pusė bonkos likus..
Aš naudoju savąjį jau laaabai ilgai, jau net nebepamenu nei kada, nei kur pirkau. Nieko nepastebėjau.
QUOTE(jearmaine @ 2012 06 25, 23:23)
Ar kuri esat naudojus Citrus detanglerį ilgiau negu 6 mėn? Manojo kvapas kažkaip pasikeitė, ir žiūriu, kad tik 6 mėnesius tegalioja, o dar pusė bonkos likus..
As jau +- daugiau nei 6men ji turiu - neipusejus dar, bet jis koks buvo, toks tebera... Siaip visgi kai sudetis jo naturali, tai manau normalu, kad gali kist kvapas kazkiek - juk keiciasi, garuoja ir pan, bet manau nebutinau jau sugedes del kvapo. Nebent koks nemalonus jis, tai tada....
QUOTE(jearmaine @ 2012 06 26, 00:23)
Aš savąjį naudojau apie 10mėn, laikiau vonioje ir nesikeitė nei kvapas, nei tekstūra
QUOTE(jearmaine @ 2012 06 26, 00:23)
Mano Citrus detanglerio kvapas irgi siandien pasikeite, iskart ta pastebejau. Bet man jau visai ant dugno jo like, tai gerai kad spejau sunaudot Naudoju apie 3-4 men. Laikau vesioj patalpoj (ne vonioj).
QUOTE(zuika_puika @ 2012 06 30, 17:19)
Mano Citrus detanglerio kvapas irgi siandien pasikeite, iskart ta pastebejau. Bet man jau visai ant dugno jo like, tai gerai kad spejau sunaudot Naudoju apie 3-4 men. Laikau vesioj patalpoj (ne vonioj).
Nu va, aš irgi laikiau tamsioj vėsioj vietoj. Bet naudosiu toliau, ką darysi. Gal kaip kaukę sutepsiu blogiausiu atveju, bet tikiuosi, neprireiks.