Man tai detangleris beveik wow - tikrai super lengvai plaukai išsišukuoja, fainai krenta, visai neriebina, ar žirnio dydžio kiekį tepu, ar pusę delno. O kūno pienelis simpatiškas, bet nėra kažkuo išskirtinis, man TBS sviestai fainesni. Čia nebent kas labai chemijos bijo, tada geras pasirinkimas.
Pavasarį norėčiau išbandyti veido kremą ar kaukę JMO
Sveikos, noreciau patarimo
Renkuosi sampuna. Esu bandzius Bare bekvapi. Kazkokio labai didelio ispudzio nepaliko. Mano plaukai linke riebaluotis prie saknu, o galai daugiau sausi. Dabar noreciau isbandyti arba Levandu ir rozmarino arba su nakvisu aliejumi . Ta su nakvisu aliejumi bandziau (meginuka turejau) ir man jis patiko. Siaip raso, kad skirtas dazytiem ir sausiem plaukam, bijau ar nuo jo man neprades labiau riebaluotis plaukai? Tuos du kartus kai ploviau viskas buvo gerai, plaukai buvo purus ir sekancia diena (siaip kasdien plaunu). Idomu kaip po ilgesnio naudojimo?
O del to su levandom ir rozmarinu, tai psichologiskai bijau ji bandyt nes turejau Weledos rozmarinu sampuna, tai kai tik juo isiplaudavau iskart pleiskanu atsirasdavo! As suprantu, ten matyt kazkas man is to sampuno sudeties netiko, o tas rozmarinas niekuo detas, bet...
Jei kazkas naudojot kazkuri is siu sampunu, lauksiu atsiliepimu
Renkuosi sampuna. Esu bandzius Bare bekvapi. Kazkokio labai didelio ispudzio nepaliko. Mano plaukai linke riebaluotis prie saknu, o galai daugiau sausi. Dabar noreciau isbandyti arba Levandu ir rozmarino arba su nakvisu aliejumi . Ta su nakvisu aliejumi bandziau (meginuka turejau) ir man jis patiko. Siaip raso, kad skirtas dazytiem ir sausiem plaukam, bijau ar nuo jo man neprades labiau riebaluotis plaukai? Tuos du kartus kai ploviau viskas buvo gerai, plaukai buvo purus ir sekancia diena (siaip kasdien plaunu). Idomu kaip po ilgesnio naudojimo?
O del to su levandom ir rozmarinu, tai psichologiskai bijau ji bandyt nes turejau Weledos rozmarinu sampuna, tai kai tik juo isiplaudavau iskart pleiskanu atsirasdavo! As suprantu, ten matyt kazkas man is to sampuno sudeties netiko, o tas rozmarinas niekuo detas, bet...
Jei kazkas naudojot kazkuri is siu sampunu, lauksiu atsiliepimu
Gal yra bandžiusių prausimosi putas su rožėm? Verta dėmesio?
QUOTE(ambicija @ 2012 02 24, 02:55)
Aš kadaise bandžiau, visai nieko toks. Gerai putoja, švelniai prausia. Pamenu bandžiau visus JMO prausiklius ir visgi nusipirkau tą su granulėmis, nes jis man labiausiai patiko, o rožių buvo antroje vietoje
QUOTE(NORIKA @ 2012 02 22, 15:25)
Detanglerį bandžiau ne vieną kartą, shine on - vieną, kūno losjoną - porą kartų....
Tačiau yra priemonių, kur po pirmo karto būna wow, o čia nieko panašaus...
Tačiau yra priemonių, kur po pirmo karto būna wow, o čia nieko panašaus...
Aš tik detanglerį sunaudojusi, neprastas bet wow efkto irgi nebuvo, ne į temą paklausiu, bet gal galite pasidalinti kokios tos priemonės, kurios po pirmo karto sužavi
man detangleris ir wow efekto nepaliko gal ,kad mano plaukai garbanoti ir siausiasi ,tai efektas tik kokiai 10 min po to plaukai kokie buvo,tai as ji pasitobulinau, pries istepant plaukus kelis lasus isilasinu dr hauschka neem hair oil ,vat po tokio mixo plaukai graziai krenta, nesisiausia
QUOTE(ernesin @ 2012 02 24, 11:35)
Aš tik detanglerį sunaudojusi, neprastas bet wow efkto irgi nebuvo, ne į temą paklausiu, bet gal galite pasidalinti kokios tos priemonės, kurios po pirmo karto sužavi
na nežinau net, bet kol kas mėgstu ALTERNA priemones ir nuo jų tikrai mano plaukams būna wow....
QUOTE(ambicija @ 2012 02 24, 01:55)
mano oda sausa, tai man gan sunku surast prausiklį, kuris nesausintų, bet ir nepaliktų kokios nors plėvės ant veido, tai JMO rožių man pats pačiausias tam reikalui naudoju jau 4 ar 5 pakuotę.
Baigiu sunaudoti JMO šampūną su cinku, tai galiu pasakyti, kad antrą kartą nepirkčiau... Nes mano jautriai galvos odai nepadeda, vis tiek pleiskanų pilna ir galvą niežti. Balzamo po jo nenaudoju, plaukams nieko ypatingo nepadaro (nei slidumo, nei purumo, nei švelnumo nepriduoda).
QUOTE(micefee @ 2012 02 24, 15:40)
Baigiu sunaudoti JMO šampūną su cinku, tai galiu pasakyti, kad antrą kartą nepirkčiau... Nes mano jautriai galvos odai nepadeda, vis tiek pleiskanų pilna ir galvą niežti. Balzamo po jo nenaudoju, plaukams nieko ypatingo nepadaro (nei slidumo, nei purumo, nei švelnumo nepriduoda).
O as ipusejau buteliuka, bet jau zinau, kad bus butinai kartojamas sis sampunas man kaip tik susvelnina plauka, nevelia plauku, nereikia net balzamo, isdziuvus plaukai labai graziai krenta, nesisiausia
QUOTE(NIDCKA @ 2012 02 24, 11:31)
man detangleris ir wow efekto nepaliko gal ,kad mano plaukai garbanoti ir siausiasi ,tai efektas tik kokiai 10 min po to plaukai kokie buvo,tai as ji pasitobulinau, pries istepant plaukus kelis lasus isilasinu dr hauschka neem hair oil ,vat po tokio mixo plaukai graziai krenta, nesisiausia
pabandyk pasiimt kondicionieriaus-kaukes megineli su avokadais. Gal bus to ko reikia? man ziemai kai plaukai ziauriai isielektrina, bent karta per menesi si kaukyte labai padeda, tai labai sausam plaukui turetu buti tikrai nebloga, net ir dazniau naudojant.
na cia tik tarp kitko:)
Gavau mėginuką John masters organics evening primrose shampoo for dry hair
Kvapas patiko, žolelių visokių, viskas lyg normaliai su juo, bet po kiek laiko pradėjo labai niežėti galvą, ne plaunant, o jau išdžiuvus plaukams, gal kokia alegija man nuo jo buvo, turėjau neapsikentusi plauti galvą su kitu šampūnu. Džiaugiuosi, kad čia buvo tik mėginukas, o ne visa pakuotė šampūno
Kvapas patiko, žolelių visokių, viskas lyg normaliai su juo, bet po kiek laiko pradėjo labai niežėti galvą, ne plaunant, o jau išdžiuvus plaukams, gal kokia alegija man nuo jo buvo, turėjau neapsikentusi plauti galvą su kitu šampūnu. Džiaugiuosi, kad čia buvo tik mėginukas, o ne visa pakuotė šampūno