Įkraunama...
Įkraunama...

John Masters organics

Na va, pasidalinsiu įspūdžiais pabandžius šias priemones....

Plaukams Shine-on priemonė user posted image
Paskutinis š.... doh.gif Plaukai kaip neplauti, nors tepia žirnio dydžio kiekį... Rankos irgi nemaloniai aplipę, norisi kuo greičiau nusiplaut panaudojus.... KAip klijai,kaip medus, visiška nesąmonė... Gal kam ir tinka, bet man - siaubas doh.gif

Dušo želė ir kūno losjonas
user posted image
Želė neužskaitau, nes kvapo beveik nerasta, na putoja neblogai, skalsi, bet nekartotina, o losjonas visai nieko, maloniai švelniai kvepia, lengvai tepasi, gerai susigeria, visai kartotinas produktas....

Taigi imu daryt prielaidą, kad išgirtoji JMO linija - nieko stebuklingo schmoll.gif
Dar neišbandžiau rozmarinų šampūno, jei ir šis netiks, galutinai "nurašysiu" tą produkciją cool.gif Tikrai kad nesužavėjo....
Na veidui nieko nebandžiau, gal tiktų, gal patiktų, bet kažkaip ir noras kažką įsigyt išblėso.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 17 sausio 2012 - 13:22
as turiu anti aging seruma su vit c, nu nzn, nieko stebuklingo, uzsitepus gal siek tiek ir pafirmina,bet rausta oda nuo jo, gal as alergiska vit c, bet kad butu ilgalaikis poveikis tai ne, nesuzavejo, o dabar kazkur pasirito, tai ne nepasigendu rolleyes.gif
bandziau ta visu giriama detangleri ir po plovimo ir pries plovima, tai kaip eilinis balzamas, NS visu tipu plaukams man labiau patinka, na nebent aliejukas galiukams visai nieko, kuno pienelis gerai isigeria, skaniai kvepia, bet tikiu kad uz tokia kokybe galima rast kazka pigesnio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2012 01 17, 14:21)
Na va, pasidalinsiu įspūdžiais pabandžius šias priemones....

Želė neužskaitau, nes kvapo beveik nerasta, na putoja neblogai, skalsi, bet nekartotina

Kvapo nerasta? Jūs turbūt juokaujat. unsure.gif
Atsakyti
Nei kiek nejuokauju.... schmoll.gif Nesakau kad jo nebuvo, sakiau "BEVEIK nerasta", toks silpnas ir vos jaučiamas buvo, o tikėjaus tikros aromaterapijos duše.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2012 01 17, 18:05)
Nei kiek nejuokauju.... schmoll.gif  Nesakau kad jo nebuvo, sakiau "BEVEIK nerasta", toks silpnas ir vos jaučiamas buvo, o tikėjaus tikros aromaterapijos duše.... doh.gif

as manau taip yra nes naudojat ne tik naturalia kosmetika kurios kvapai intensyvus uztat si jums pasirode nekvapni, bet siaip kai pereini prie naturalios kosmetikos kuri tikrai nepasizymi intensyviais parfumais, kvapai svelnus paparastai buna, man sios duskes kvapas tikrai palyginus aromaterapija wub.gif ir tikrai ne vos juntamas smile.gif nepykit cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Raminta, manau tu teisi. Nes man ši duškė irgi stiiipriai kvepia. biggrin.gif Ir net MB sakė, kad jos labai skanus kvapas.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2012 01 17, 19:27)
Raminta, manau tu teisi. Nes man ši duškė irgi stiiipriai kvepia.  biggrin.gif Ir net MB sakė, kad jos labai skanus kvapas.

As ta pati galeciau pasakyti apie losjona, kvapas tikrai labai intensyvus, visa kuna istepus man net vos ne per stiprus buna kuri laika.
Atsakyti
QUOTE(Ramint@ @ 2012 01 17, 18:50)
as manau taip yra nes naudojat ne tik naturalia kosmetika kurios kvapai intensyvus uztat si jums pasirode nekvapni, bet siaip kai pereini prie naturalios kosmetikos kuri tikrai nepasizymi intensyviais parfumais, kvapai svelnus paparastai buna, man sios duskes kvapas tikrai palyginus aromaterapija wub.gif ir tikrai ne vos juntamas smile.gif nepykit cia tik mano nuomone 4u.gif

Nu ko jau čia pykt? Už Jūsų nuomonę? Tikrai ne, juk man taip atrodo, kitai kitaip...
Beje sakau gal sočiai pavalgius ėjau dušintis, tai visi receptoriai atsijungę buvo, eisiu pauostyt kai praalksiu, nes tada uoslė kaip vilkšunio būna biggrin.gif Gal kitaip ir pasirodys.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2012 01 18, 00:13)
Nu ko jau čia pykt? Už Jūsų nuomonę? Tikrai ne, juk man taip atrodo, kitai kitaip...
Beje sakau gal sočiai pavalgius ėjau dušintis, tai visi receptoriai atsijungę buvo, eisiu pauostyt kai praalksiu, nes tada uoslė kaip vilkšunio būna  biggrin.gif  Gal kitaip ir pasirodys.... ax.gif

tai Jūs tik vieną kartą pabandėt priemones ir taip nusivylėt?
Atsakyti
Na zinokite, atejau pagirti Shine on - buvau prisiskaicius nekokiu atsiliepimu (nors ir super teigiamu pasitaike), bet paemiau is drauges i indeli pameginimui. Mano plaukas iki peciu, gan plonas, greit besiriebaluojantis. Is pradziu emiau per daug priemones, ir cia esmine klaida - tada susiriebaluoja greitai ir efekto beveik jokio (nebent kazkam reikia slapiu plauku efekta isgauti). Bet kai truputi geliuko tarp delnu paskirstau ir ant vos dregnu uztepu per visa ilgi - tai unreal - nesielektrina, graziai krenta, ir bliizga - tikras Shine on 4u.gif Tai mano nuomone, kai pradedi taisyklingai naudoti sia priemone - sekme garantuota, ir ilgiem plaukam, ir trumpiem, manau, tinka smile.gif
tai va kol kas man mieliausia priemone is bandytu JMO...
Atsakyti
QUOTE(Catrin @ 2012 02 21, 14:19)
Na zinokite, atejau pagirti Shine on - buvau prisiskaicius nekokiu atsiliepimu (nors ir super teigiamu pasitaike), bet paemiau is drauges i indeli pameginimui. Mano plaukas iki peciu, gan plonas, greit besiriebaluojantis. Is pradziu emiau per daug priemones, ir cia esmine klaida - tada susiriebaluoja greitai ir efekto beveik jokio (nebent kazkam reikia slapiu plauku efekta isgauti). Bet kai truputi geliuko tarp delnu paskirstau ir ant vos dregnu uztepu per visa ilgi - tai unreal - nesielektrina, graziai krenta, ir bliizga - tikras Shine on 4u.gif  Tai mano nuomone, kai pradedi taisyklingai naudoti sia priemone - sekme garantuota, ir ilgiem plaukam, ir trumpiem, manau, tinka smile.gif
tai va kol kas man mieliausia priemone is bandytu JMO...

Mmm reiks pabandyt dregnus plaukus patept, nes labai jau pradejo elektrintis, tepdavau tiesiog citrus neroli, bet gal reik pabandyt ir shine on, ui noriu spindinciu plauku ir as:)
Atsakyti
QUOTE(Petitgrain @ 2012 01 31, 14:35)
tai Jūs tik vieną kartą pabandėt priemones ir taip nusivylėt?

Detanglerį bandžiau ne vieną kartą, shine on - vieną, kūno losjoną - porą kartų.... 4u.gif
Tačiau yra priemonių, kur po pirmo karto būna wow, o čia nieko panašaus... schmoll.gif
Atsakyti