Įkraunama...
Įkraunama...

John Masters organics

QUOTE(Honey @ 2011 12 30, 15:58)
dar pabandyk ant drėgnų plaukų tept kaip nenuplaunamą smile.gif

Būtinai...
Va dabar išsiterliojau prieš miegą, tipo kaukę naktinę pasidariau biggrin.gif Bet po kiek laiko žiū viskas susigėrė, nei žymės neliko, bet plaukas nėra sutaukintas, sukibintas.... Įdomiai sakyčiau.
Na ryt bus matyt, dar perplausiu juo ir ant drėgnų teptelsiu, o tada arba apsikabinus atsiprašysiu, arba iš lentynos išvarysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Jau kokias 3 savaites plaunu plaukus jmo levandu sampunu. Malonu juo plauti, skaniai kvepia, plaukai lyg ir minktesni palieka, negu nuo kitu sampunu. Bet noretusi, kad uz tokia kaina plaukai atrodytu kaip isplauti dar nors antra diena biggrin.gif
O detangleri turiu irgi ir naudoju kaip nenuplaunama priemone, bet nebeiseina wow efekto isgauti g.gif , nei tie plaukai baisiai minksti, nei slidus palieka schmoll.gif Nors karta, kai turejau tik miniuka, buvo, kad plaukai laabai minksti palike buvo. Nzn, gal kiekio nebenutaikau. merginos, ar daug dedat? Ar tiek, kad sunktusi suspaudus plaukus, ar maziau? Bijau, kad atrodys kaip neplauta galva per daug uzkrovus. O taip noris pasidziaugti mikstuciais plaukais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 31 gruodžio 2011 - 12:20
Mano plaukų nedaug, tai dedu tik 1-2 lazdyno dydžio rutuliukus. Aš, beje, susipilu jį į tą kelioninį buteliuką, man lengviau dozuoti.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 12 31, 13:13)
Mano plaukų nedaug, tai dedu tik 1-2 lazdyno dydžio rutuliukus. Aš, beje, susipilu jį į tą kelioninį buteliuką, man lengviau dozuoti.

dėdavau daug mažiau ir plaukus sulipindavo. netiko man ir nepatiko šita priemonė, deja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 31 gruodžio 2011 - 13:24
O as kiek bedeciau jo, plaukai nelieka riebaluoti. Tiek ant sausu, tiek ant slapiu. Faina, nera sansu, kad padauginsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopka @ 2012 01 02, 15:30)
O as kiek bedeciau jo, plaukai nelieka riebaluoti. Tiek ant sausu, tiek ant slapiu. Faina, nera sansu, kad padauginsiu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif visiskai pritariu smile.gif tiesa ant sausu nebandzius as ax.gif
Atsakyti
vienu zodziu, priejau isvados, kad nothing special man levandu sampunas ir detangleris. vakar ploviau galva, dejau daugiau to detanglerio, tai siandien plaukai sukrite, gavau purkst sauso sampuno, pries kisant nosi laukan. Nzn, ar cia mano plaukai netinka siam sampunui (mano rieboki, o sampunas normaliems plaukams), ar sampunas plaukams, nors malonu plaut juo galva, skaniai kvepia, bet kai subaigsiu-nebepirksiu. Ir detangleris tik viena karta yra normaliai suminkstines plaukus (buvo is kito buteliuko, miniuko), o dabar jokio stebuklingo poveikio g.gif NEBEPIRKSIU schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 02 sausio 2012 - 23:58
Pasiskaičius atsiliepimus, susigundžiau išgirtuoju Citrus and neroli detangler. Iškilo klausimas: Jei aš naudoju nenatūralų šampūną ir naudoju šitą detangler'į, tai bus taip pat geras poveikis? Gal yra kas nors naudojančių nenatūralų šampūną ir galėtų pakomentuoti detangler'io poveikį. Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 01 03, 11:50)
Gal yra kas nors naudojančių nenatūralų šampūną ir galėtų pakomentuoti detangler'io poveikį. Ačiū  mirksiukas.gif

Aš naudoju nenatūralų šampūną, man atrodo, didelio skirtumo nėra - detangleris vis tiek duoda savo poveikį arba jo neduoda smile.gif Man patiko - kaip nenatūralistei net keista, kad natūrali priemonė gali būti efektyvi. Man jis gerai išpainioja plaukus, pašvelnina, lengviau šukuojas (čia kaip leave in), bandžiau ir kaip nuplaunamą - irgi visai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2012 01 03, 12:38)

Ten šiek tiek ne taip parašiau - turėjau galvoj, kad keista, kad efektas matomas iškart.
Na, aš įpratus prie įvairių pasakymų, kad pvz natūralūs medikamentai veikia palaipsniui, iš lėto, neduoda staigaus rezultato, o apie natūralios kosmetikos plaukams naudojimą, tai išvis girdėjau n pasisakymų, kad plaukai nutriušo, sukrito, atrodo tragiškai ir pan, kol a la plaukas prisitaiko prie tų natūralių priemonių (čia man taip natūralistės aiškina).
Tai dėl to man ir keista, kad po šitos priemonės teigiamas rezultatas matomas iškart.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 03 sausio 2012 - 12:45
QUOTE(jearmaine @ 2012 01 03, 13:42)
Ten šiek tiek ne taip parašiau - turėjau galvoj, kad keista, kad efektas matomas iškart.
Na, aš įpratus prie įvairių pasakymų, kad pvz natūralūs medikamentai veikia palaipsniui, iš lėto, neduoda staigaus rezultato, o apie natūralios kosmetikos plaukams naudojimą, tai išvis girdėjau n pasisakymų, kad plaukai nutriušo, sukrito, atrodo tragiškai ir pan, kol a la plaukas prisitaiko prie tų natūralių priemonių (čia man taip natūralistės aiškina).
Tai dėl to man ir keista, kad po šitos priemonės teigiamas rezultatas matomas iškart.

dabar supratau smile.gif aš irgi tokių pasisakymų esu girdėjusi, kad "pasirodo tikra plauko būklė" pradėjus naudoti tik natūralias priemones, bet negaliu nei patvirtinti, nei paneigti, nes man taip nebuvo - jei plaukai sukrisdavo ar atrodė tragiškai, tai pati kalta, kad išsirinkau netinkantį šampūną biggrin.gif
Atsakyti
Na naudoju jau kuri laika 'Mandarin maximum moisture' kremuka, tai nuomone kazkiek pasikeite. As visada rytais naudoju seruma ir tada tepu krema, o vakarais paprastai koki aliejuka (jei ne, tai seruma) ir tada vel krema. Tai vat si JMO kremuka dazniausiai vakarais naudoju, dienai tik kelis kartus tepiausi. Man patinka, drekinimo uztenka, pats kremas labai lengvas, gana nedaug reikia. Taciau karta pasmalsavau ir isbandziau ji tepti tiesiai ant odos, t.y. nei serumo, nei aliejuko pries tai netepiau. Va tada pajauciau, kad drkeinimo galetu ir daugiau but, kuri laika lyg tempimas, lyg siaip toks odos nesmagumas buvo, na jauciau oda - vadinasi is saves tikrai nera toks super duper drekinantis. Vyro oda i misruma, vietom sausesne, vietom riebesne, tai pasirodo ir jis sita JMO kremuka naudoja (issiaiskinau atsitiktinai, nes jo kremas baigesi, tai klausiau kuo dabar tepasi) - jam uztenka drkeinimo, bet sake ir jam jis is lengvesniu. Tai priejom prie isvados, kad kainos tikrai nevertas - puikios sudeties ir labiua drkeinanciu yra ir uz trecdali ar dar mazesne kaina. Nors isbandyt buvo idomu, o ir nemokamai gavau.
Atsakyti