Įkraunama...
Įkraunama...

John Masters organics

Cia ziuriu visoms patinka detangleris biggrin.gif tai galiu nuramint, kad man pvz jis jokio stebuklo nedaro schmoll.gif yra tikrai puikesniu priemoniu be jo, nat cia individualu.
Atsakyti
Nu stebuklų nebūna apskritai biggrin.gif Bet man jis irgi patiko - mane nustebino, kad natūrali priemonė gali suteikti tokį efektą iškart, turiu galvoj kosmetinį. O turbūt ir ilgalaikis poveikis kažkoks yra. Ir turbūt jam didelis pliusas, kad galima naudoti įvairiai, ne tik kaip nuplaunamą balzamą. Tai aš irgi pasisakau už detanglerį thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 23 gruodžio 2011 - 14:01
Aš dar tylėjau dėl detanglerio, nes pati netikėjau, jog ir man jis gali tikti lotuliukas.gif bet iš tiesų - neapsunkino plaukų, juos padarė labai minkštus, tokius sveikus. Išbandžiau visą derinį - levandų šampūnas, detangleris ir gelis formavimui. Plaukai purūs, nesukrinta visą dieną, garbanojant garbanos laikosi nuostabiai.
Atsakyti
Nusipirkau ir aš detanglerį prisiskaičius atsiliepimų smile.gif Tepiau pradžiai ant sausų plaukų ir laikiau per naktį, tada ryte galvą išsiploviau ir panaudojau kaip nenuplaunamą kondicionierių. Šiaip kol plaukai buvo šlapi, tai pakankamai sunkiai man jie išsišukavo, bet išdžiūvę tikrai tapo tokie minkšti, gana švelnūs. Tokie įspūdžiai po pirmo karto, bet kol kas dar jo neįsimylėjau labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaio @ 2011 12 21, 23:31)

Labai aciu 4u.gif noriu jau jo bigsmile.gif o jei ji naudojant kaip nenuplaunama kondicionieriu, tai paskui dar reikia tepti koki aliejuka ar pilnai pakanka jo vieno g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aikštingoji @ 2011 12 29, 22:01)
Labai aciu 4u.gif  noriu jau jo bigsmile.gif o jei ji naudojant kaip nenuplaunama kondicionieriu, tai paskui dar reikia tepti koki aliejuka ar pilnai pakanka jo vieno g.gif

visad naudoju aliejuka, neapsunkina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aikštingoji @ 2011 12 29, 22:01)
Labai aciu 4u.gif  noriu jau jo bigsmile.gif o jei ji naudojant kaip nenuplaunama kondicionieriu, tai paskui dar reikia tepti koki aliejuka ar pilnai pakanka jo vieno g.gif

As tai ji tik viena tepu, jei kaip nenuplaunama kondicionieriu naudoju.
Atsakyti
Gavau šiandien išgirtą detanglerį, pasitepiau ant sausų plaukų ir..... nieko unsure.gif nei kažkas suminkštėjo, nei pagražėjo, nei paslidėjo.... unsure.gif
Niu bandysiu rytoj kaip nuplaunamą balzamą, o po plovimo dar drėgnus patepsiu, gal tada ir pasimatys koks ryškesnis poveikis.... g.gif
Atsakyti
aciu uz atsakymus 4u.gif

o kuriam laikui sio aliejuko uztenka, nes kainyte nemaza kaip uz toki kieki g.gif

dry hair nourishment & defrizzer

user posted image
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2011 12 30, 14:59)
Gavau šiandien išgirtą detanglerį, pasitepiau ant sausų plaukų ir..... nieko  unsure.gif  nei kažkas suminkštėjo, nei pagražėjo, nei paslidėjo.... unsure.gif
Niu bandysiu rytoj kaip nuplaunamą balzamą, o po plovimo dar drėgnus patepsiu, gal tada ir pasimatys koks ryškesnis poveikis.... g.gif

dar pabandyk ant drėgnų plaukų tept kaip nenuplaunamą smile.gif

aš jau rašiau šitoj temoj, bet pasikartosiu, kad man šitas detangleris nepadarė didelio įspūdžio, nors naudojau visokiais būdais vieną patį ir maišiau su kitais produktais.
Papildyta:
QUOTE(Aikštingoji @ 2011 12 30, 15:53)
aciu uz atsakymus 4u.gif

o kuriam laikui sio aliejuko uztenka, nes kainyte nemaza kaip uz toki kieki g.gif

aš jį naudoju beveik po kiekvieno galvos plovimo, jei tik nepamirštu, tai po pusės metų liko apie pusė buteliuko.
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2011 12 30, 14:59)
Gavau šiandien išgirtą detanglerį, pasitepiau ant sausų plaukų ir..... nieko  unsure.gif  nei kažkas suminkštėjo, nei pagražėjo, nei paslidėjo.... unsure.gif

Aš kitą kartą irgi bandysiu šitaip jį naudoti, nes man vien kaip nenuplaunamas jis irgi stebuklų didelių nepadarė biggrin.gif tik labai didelis pliusas, kad plaukų jis tikrai neriebina, kaip kiti nenuplaunami kondicionieriai
Atsakyti
Labai susižavėjau iš pradžių detangleriu citrusiniu, dieną po plovimo buvo suuuper, tokie plaukai faini, maniškiams tai tikrai nebūdinga biggrin.gif Bet va po kelių dienų pasirodė tas sausumas, kaip ir įtariau, kad gali man pasausinti tie citrusai, čia kaip kažka minėjo, plaukai šiugžda tiesiog, bet kas turi trumpesnius, sveikus plaukus, nori tvarkingo purumo bus pats tas smile.gif
Atsakyti