Nu stebuklų nebūna apskritai Bet man jis irgi patiko - mane nustebino, kad natūrali priemonė gali suteikti tokį efektą iškart, turiu galvoj kosmetinį. O turbūt ir ilgalaikis poveikis kažkoks yra. Ir turbūt jam didelis pliusas, kad galima naudoti įvairiai, ne tik kaip nuplaunamą balzamą. Tai aš irgi pasisakau už detanglerį
Aš dar tylėjau dėl detanglerio, nes pati netikėjau, jog ir man jis gali tikti bet iš tiesų - neapsunkino plaukų, juos padarė labai minkštus, tokius sveikus. Išbandžiau visą derinį - levandų šampūnas, detangleris ir gelis formavimui. Plaukai purūs, nesukrinta visą dieną, garbanojant garbanos laikosi nuostabiai.
Nusipirkau ir aš detanglerį prisiskaičius atsiliepimų Tepiau pradžiai ant sausų plaukų ir laikiau per naktį, tada ryte galvą išsiploviau ir panaudojau kaip nenuplaunamą kondicionierių. Šiaip kol plaukai buvo šlapi, tai pakankamai sunkiai man jie išsišukavo, bet išdžiūvę tikrai tapo tokie minkšti, gana švelnūs. Tokie įspūdžiai po pirmo karto, bet kol kas dar jo neįsimylėjau labai
QUOTE(vaio @ 2011 12 21, 23:31)
Labai aciu noriu jau jo o jei ji naudojant kaip nenuplaunama kondicionieriu, tai paskui dar reikia tepti koki aliejuka ar pilnai pakanka jo vieno
QUOTE(Aikštingoji @ 2011 12 29, 22:01)
Labai aciu noriu jau jo o jei ji naudojant kaip nenuplaunama kondicionieriu, tai paskui dar reikia tepti koki aliejuka ar pilnai pakanka jo vieno
visad naudoju aliejuka, neapsunkina
QUOTE(Aikštingoji @ 2011 12 29, 22:01)
As tai ji tik viena tepu, jei kaip nenuplaunama kondicionieriu naudoju.
Gavau šiandien išgirtą detanglerį, pasitepiau ant sausų plaukų ir..... nieko nei kažkas suminkštėjo, nei pagražėjo, nei paslidėjo....
Niu bandysiu rytoj kaip nuplaunamą balzamą, o po plovimo dar drėgnus patepsiu, gal tada ir pasimatys koks ryškesnis poveikis....
Niu bandysiu rytoj kaip nuplaunamą balzamą, o po plovimo dar drėgnus patepsiu, gal tada ir pasimatys koks ryškesnis poveikis....
aciu uz atsakymus
o kuriam laikui sio aliejuko uztenka, nes kainyte nemaza kaip uz toki kieki
dry hair nourishment & defrizzer
dry hair nourishment & defrizzer
QUOTE(NORIKA @ 2011 12 30, 14:59)
Gavau šiandien išgirtą detanglerį, pasitepiau ant sausų plaukų ir..... nieko nei kažkas suminkštėjo, nei pagražėjo, nei paslidėjo....
dar pabandyk ant drėgnų plaukų tept kaip nenuplaunamą
aš jau rašiau šitoj temoj, bet pasikartosiu, kad man šitas detangleris nepadarė didelio įspūdžio, nors naudojau visokiais būdais vieną patį ir maišiau su kitais produktais.
Papildyta:
QUOTE(Aikštingoji @ 2011 12 30, 15:53)
aciu uz atsakymus
aš jį naudoju beveik po kiekvieno galvos plovimo, jei tik nepamirštu, tai po pusės metų liko apie pusė buteliuko.
QUOTE(NORIKA @ 2011 12 30, 14:59)
Aš kitą kartą irgi bandysiu šitaip jį naudoti, nes man vien kaip nenuplaunamas jis irgi stebuklų didelių nepadarė tik labai didelis pliusas, kad plaukų jis tikrai neriebina, kaip kiti nenuplaunami kondicionieriai
Labai susižavėjau iš pradžių detangleriu citrusiniu, dieną po plovimo buvo suuuper, tokie plaukai faini, maniškiams tai tikrai nebūdinga Bet va po kelių dienų pasirodė tas sausumas, kaip ir įtariau, kad gali man pasausinti tie citrusai, čia kaip kažka minėjo, plaukai šiugžda tiesiog, bet kas turi trumpesnius, sveikus plaukus, nori tvarkingo purumo bus pats tas