Įkraunama...
Įkraunama...

John Masters organics

QUOTE(Honey @ 2011 11 25, 13:58)
shopingas, gal jau gavai mandarinų kremą? baisiai knieti išgirst atsiliepimus iš tavęs  4u.gif

Na va, mano Weleda kremas baigesi greiciau nei tikejausi, tai siandien jau isbandziau JMO 'mandarin maximum moisture' kremuka. Aisku po vieno karto tas atsiliepimas toks silpnas, o ir oda mano dabar pasausejus, pajautrejus, kazkokia nelygi lieciant, nes persalus esu, tai viska skauda, net veido oda lieciant skauda doh.gif Zodziu, pasikremuoju ir daugiau nenoriu jokiu didesniu odos prieziuru siuo metu...

Bet kremukas pasirode gana skalsus, neriebus, bet ne per lengvas (nors Weleda 'almond' riebesnis pasirode), tikrai gerai padrekinantis. Ziuresiu kaip toliau seksis su juo draugaut, bet po to vieno karto patinka. Sunku jau prisimint roziu ir abrikosu kremuka, bet jis buvo lengvesnis man rodos ir daugiau reikejo jo tept nei sio.
Atsakyti
kuri jmo priemone purintu ir pakeltu plaukus? turiu garbanotus, dabar ilgis toks ganetinai nusverantis zemyn ir nera tiek daug purumo, o jo noretusi.. smile.gif
Atsakyti
isbandziau JMO citrus detangleri smile.gif galiu pasakyti, kad tikrai saunus dalykas. Mano plaukai ziauriai issauseje tai tik sis balzamas ispainioja ir islaiko plaukus minkstus iki kito plovimo. O sampunas sausiems plaukams (nepamenu dabar kaip tiksliai vadinasi) nesuzavejo. Toks jausmas, kad plauku apacia neisplauta. Dar bandysiu sampuna su cinku, tikiuosi, kad tiks wub.gif ir roziu kremo meginuka pabandziau tai irgi fainas pasirode. Oda buvo baisiai issausejus, bet po sio kremo nulis issausejimo pozymiu. jau ir dideles pakuotes norisi wub.gif ax.gif
Atsakyti
Radau ,,metoda" kaip neroli detangleris man dar geriau veikia nei tepant po plovimo: pries plovima gausiai istepu plaukus juo ir idealiu atveju palieku per nakti, kita diena plaunant plaukus jie visiskai kitokie buna,nei iprastai, begalo svelnus, minksti, slysta tarp pirstu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 12 21, 12:06)
Radau ,,metoda" kaip neroli detangleris man dar geriau veikia nei tepant po plovimo: pries plovima gausiai istepu plaukus juo ir idealiu atveju palieku per nakti, kita diena plaunant plaukus jie visiskai kitokie buna,nei iprastai, begalo svelnus, minksti, slysta tarp pirstu wub.gif

drėgnus plaukus ištepate?
Atsakyti
QUOTE(anj @ 2011 12 21, 11:26)
drėgnus plaukus ištepate?

Sausus
Atsakyti
QUOTE(vaio @ 2011 12 21, 03:56)
Dar bandysiu sampuna su cinku, tikiuosi, kad tiks  wub.gif

Turiu pasakyti, kad jis sunkesnis už kitus du. Aš po jo nebenaudoju balzamo. Ir labai smarkiai kvepia karamele (toks saldus saldus kvapas). Bet kas gerai, kad tikrai atlieka savo funkciją, t.y. tinka jautriai galvos odai.

QUOTE(Fleur de force @ 2011 12 21, 12:06)
Radau ,,metoda" kaip neroli detangleris man dar geriau veikia nei tepant po plovimo:

O, įdomu. bigsmile.gif Reikės pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(vaio @ 2011 12 21, 03:56)
Dar bandysiu sampuna su cinku, tikiuosi, kad tiks  wub.gif 

Man jo kvapas wub.gif

QUOTE(Fleur de force @ 2011 12 21, 13:53)

Tada turbut nemazai jo susinaudoja ant sausu tepant g.gif blush2.gif

QUOTE(micefee @ 2011 12 21, 15:05)
Bet kas gerai, kad tikrai atlieka savo funkciją, t.y. tinka jautriai galvos odai.

drinks_cheers.gif
Ir siaip man patinka sis sampunas, vis bijojau ji isigyti, kazkaip pardaveja biotekoj vis sakydavo, kad riebiai galvos odai jis nelabai tinka, bet vis pasiskaitydavau neblogu atsiliepimu apie ji, tai neiskenciau, nusipirkau ir nesigailiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2011 12 21, 15:05)
Tada turbut nemazai jo susinaudoja ant sausu tepant g.gif  blush2.gif

Tikra tiesa, nemazai, bet efektas... smile.gif
Atsakyti
Dabar baisiai noriu plauku galiuku aliejuko wub.gif gal kas dar turite atsiliepimu?
Atsakyti
QUOTE(vaio @ 2011 12 22, 14:00)
Dabar baisiai noriu plauku galiuku aliejuko  wub.gif  gal kas dar turite atsiliepimu?

Turiu 4u.gif Bet dar tik kelis kartus naudojau, tai pasidalinsiu tik pirmaisiais įspūdžiais: labai skalsus. Mano plaukai iki pečių tai reikia max 2 lašiuku. Padauginus, plaukai kaip neplauti atrodo. Įdomus pojūtis juo tepantis, toks smagiai šaldantis. Man patiko biggrin.gif.
Beje, čia temoje viena mergaitė rašė, kad jį naudojant sumažėjo galiukų skilinėjimas.
Atsakyti
QUOTE(anj @ 2011 12 22, 17:54)
Turiu 4u.gif Bet dar tik kelis kartus naudojau, tai pasidalinsiu tik pirmaisiais įspūdžiais: labai skalsus. Mano plaukai iki pečių tai reikia max 2 lašiuku. Padauginus, plaukai kaip neplauti atrodo. Įdomus pojūtis juo tepantis, toks smagiai šaldantis. Man patiko  biggrin.gif.
Beje, čia temoje viena mergaitė rašė, kad jį naudojant sumažėjo galiukų skilinėjimas.

pacios plaukai ploni, ilgis panasus, dedu ir 3 ir 4 lasiukus buna is skubejimo ilasinu jokio riebinimo schmoll.gif ir saldancio pojucio nepajauciau schmoll.gif o aliejukas is tiesu geras 4u.gif
Atsakyti