Įkraunama...
Įkraunama...

John Masters organics

QUOTE(Redgrape @ 2011 11 25, 00:25)
Vaje, kaip aš myliu Džoniuką  thumbup.gif  Kol kas patiko beveik visos bandytos priemonės (išskyrus levandų purškiklį plaukams ir plaukų formavimo žele).  O visa kita mylima ir kartotina. Nerolio detangleris, apelsinų /vanilės kūno pienelis bei prausiklis su jojoba tai iš viso nerealios priemonės  bigsmile.gif
Jau pakeliui nedidelis siuntinukas. O su nuolaida tai visai normalios priemonių kainos gaunasi. Lietuvoj perkant man kažkaip gaila mokėt beveik dvigubai  g.gif Tikiuosi nenuvils ir dar nebandytos priemonės  cool.gif

o kuom nepatiko plauku zele?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 11 25, 12:13)
o kuom nepatiko plauku zele?

Na pakietina kažkaip man plauką g.gif Pvz. Lavera plaukų formavimo putos gražiai suformuoja garbanas, kažkiek pafiksuoja, bet plaukas lieka minkštas ir švelnus. Tai dabar vonioj stovi abi priemonės, bet ranka nevalingai tiesiasi prie Laveros, o JMO taip ir stovi nenaudojamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2011 11 25, 12:50)
Na pakietina kažkaip man plauką  g.gif Pvz. Lavera plaukų formavimo putos gražiai suformuoja garbanas, kažkiek pafiksuoja, bet plaukas lieka minkštas ir švelnus. Tai dabar vonioj stovi abi priemonės, bet ranka nevalingai tiesiasi prie Laveros, o JMO taip ir stovi nenaudojamas  g.gif

Gelį labai MB mėgsta, bet taip - jis tikrai šiek tiek pakietina plauką. kažkaip atrodo, kad jis labiau skirtas trumpų plaukų šukuosenas formuot - visokius pakėlimus ir t.t. smile.gif

shopingas, gal jau gavai mandarinų kremą? baisiai knieti išgirst atsiliepimus iš tavęs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2011 11 25, 13:58)
shopingas, gal jau gavai mandarinų kremą? baisiai knieti išgirst atsiliepimus iš tavęs  4u.gif

Gavau, bet dar nenaudoju - salciams atejus nusipirkau Weleda migdolu krema, tai ji noriu sutept, tai manau JMO be sausio nepraimsiu... Nebent abu turet ir pakaitom naudot, nes paciai labai smalsu.
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2011 11 25, 12:50)
Na pakietina kažkaip man plauką  g.gif Pvz. Lavera plaukų formavimo putos gražiai suformuoja garbanas, kažkiek pafiksuoja, bet plaukas lieka minkštas ir švelnus. Tai dabar vonioj stovi abi priemonės, bet ranka nevalingai tiesiasi prie Laveros, o JMO taip ir stovi nenaudojamas  g.gif

blink.gif O aš kaip tik tą GEL užsisakiau, gal reiks skubiai pakoreguot kašiką kol galima unsure.gif Dar skaičiau, kad tą gelį geriausia pamaišyt su datangleriu, tada atseit poveikis super g.gif Nu pasimečiau dbr, kū daryc.... Jamt ar ne doh.gif

Gal kuri bandėt ir galit atsiliept apie Shine-On priemonę ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 26 lapkričio 2011 - 18:29
QUOTE(NORIKA @ 2011 11 26, 19:28)
blink.gif  O aš kaip tik tą GEL užsisakiau, gal reiks skubiai pakoreguot kašiką kol galima  unsure.gif  Dar skaičiau, kad tą gelį geriausia pamaišyt su datangleriu, tada atseit poveikis super  g.gif  Nu pasimečiau dbr, kū daryc.... Jamt ar ne  doh.gif

Na aš visalaik tepu detanglerį po plovimo, bet tas gelis man vistiek pakietina plauką. Bet mano plaukas sausokas. Gal riebesniam plaukui būtų kitoks rezultatas g.gif
Galiu pigiai parduot tą gelį, nes aš jo greičiausiai nenaudosiu...
Atsakyti
blink.gif  O aš kaip tik tą GEL užsisakiau, gal reiks skubiai pakoreguot kašiką kol galima  unsure.gif  Dar skaičiau, kad tą gelį geriausia pamaišyt su datangleriu, tada atseit poveikis super  g.gif  Nu pasimečiau dbr, kū daryc.... Jamt ar ne  doh.gif
Gal kuri bandėt ir galit atsiliept apie Shine-On priemonę  ax.gif
user posted image

o kam tu žadi tą gelį naudoti? kokia įdomi įdėja dėl maišymo su detangleriu, reikės pamėginti kt galvos plovimą bigsmile.gif

aš shine on esu bandžiusi kelis kartus skirtingai, tai nelikau sužavėta, tik tiek, kad skaniai kvepia biggrin.gif jo konsistencija tokia želė ir ant sausų plaukų nerekomenduočiau tept, nes net mažas kiekis kažkaip sulipino galus ir nesmagu buvo tuos plaukus liesti. naudojant drėgniems plaukams ir išdžiuvus to lipnumo nebuvo, tačiau jokio pastebimo poveikio nepamačiau, gal šiek tiek plaukus ir pablizgino smile.gif tačiau jei jau norisi leave-in priemonės, tai, mano subjektyvia nuomone, geriau rinktis detanglerį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 26 lapkričio 2011 - 19:41

Gal kuri bandėt ir galit atsiliept apie Shine-On priemonę  ax.gif
user posted image

Bandžiau, berods ir atsiliepimą rašiau.
Net ir nedideliu kiekiu tepant plaukus per visą ilgį (neliečiant šaknų) per sunki priemonė. Per daug apsunkina, jaučiasi šioks toks lipnumas (nesvarbu ar ant drėgnų, ar ant sausų plaukų tepant). Man labiausiai patinka tept galus kokius 10 cm, tada gražiai suglotnina linkusius pūstis galus, padaro juos tiesesnius, nes šiek tiek linkę banguotis. Žvilgesio tai neypatingai daug suteikia.
Visa laimė, kad pirkau gerokai pigiau. Antrąkart nepirkčiau.
Atsakyti
Detanglerį jau užsisakiau ir laukiu iš seniau.... biggrin.gif va dėl GEL ir Shin-On mąstau.... g.gif Tai gelį jaučiu išgyvendinu iš norų sąrašo jau, dbr beliko kažką sugalvot užsisakyt, kol dar akcija-atrakcija, nes nieko ničnieko nesu bandžius iš JMO, o pasiskaičius temą - ir to, ir ano norisi.... biggrin.gif
Papildyta:
O kažin kaip šis dalykiukas? Vertas dėmesio...?
dry hair nourishment & defrizzer
user posted image
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2011 11 26, 22:31)
O kažin kaip šis dalykiukas? Vertas dėmesio...?

man tai vienas iš sėkmingiausių pirkinių plaukams apskritai smile.gif jo tereikia vos poros lašelių ir labai gerai suglotnina, pamaitina galus. tik labai svarbu nepadaugint, nes kitaip paprasčiausiai suriebins. dar galėtų kvapas malonesnis būti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 27 lapkričio 2011 - 00:05
po NORIKOS atsiliepimo pamaišiau šiandien styling gelį su detangleriu - visai patiko smile.gif plaukų galai mažiau styrojo ir pūtėsi, tačiau nesulipo ir nesukietėjo.
Atsakyti
[quote=apčy,2011 11 29, 18:09]Tai, kad neapsimoka jo siųstis iš užsienio, be jokių papildomų nuolaidų jis kainuoja tiek pat ar net brangiau nei pas mus. Biotekoj, beautyfly.lt jo kaina 56 lt
[/quote

aisku, aciu 4u.gif
Tai citrinu ir aitriuju apelsinu ir yra tas "citrus & neroli"? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonyia: 29 lapkričio 2011 - 20:54