Įkraunama...
Įkraunama...

John Masters organics

QUOTE(Honey @ 2011 11 24, 11:27)
manau, plaukai išsausėjo ne dėl to, kad naudojot "ekologiškas priemones", o tiesiog dėl to, kad jos nebuvo tinkamai parinktos smile.gif kokias naudojot, jei ne paslaptis?
jei ieškot būtent iš JMO, tai pabandykit šampūną ir kondicionierių su medumi ir kinrožėmis iš atstatančios serijos. kitas variantas - JMO šampūnas sausiems plaukams (evening primrose) ir atstatantis kondicionierius. jei plaukai tikrai super sausi, tai tą kondicionierių galit naudoti ir kaip kaukę, t.y. ilgiau palaikyt, neliečiant šaknų smile.gif

Ačiū už atsakymą 4u.gif
Sutinku, kad plaukai išsausėjo ieškant sau tinkamų ekologiškų priemonių. Man Nimfali pardavėja sakė, kad ekologiški šampūnai sausina plaukus, todėl būtinai reikia naudoti kondicionierių (ką visada ir darydavau).
Naudojau Aubrey organic dviejų rūšių šampūnus ir kondicionierius, Druide kelių rūšių, ,Lavera, Natuderm, Sante, bet labiausiai išsausėjo nuo Eubiona ramunėlių-kivių šampūno. Grįžau prie Aubrey GPB šampūno ir kondicionierio, nes jie man labai pamaitindavo plaukus, bet pastebiu, kad dabar jie per "silpni" plaukams atstatyti.
O Vilniuje šios kosmetikos galima nusipirkti tik Biotekoje, ar yra ir kitose parduotuvėse?
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2011 11 24, 15:29)
Ačiū už atsakymą  4u.gif
Sutinku, kad plaukai išsausėjo ieškant sau tinkamų ekologiškų priemonių.

sorry uz poster_offtopic.gif , bet jus jau ne pirmas zmogus, kuri girdziu sakant, kad nuo ekologisku priemoniu nusiuro plaukai, paplikejo oda ir t.t. Tai koks tada tikslas jas naudoti? Nejaugi bijote, kad nuo silikoniniu sampunu susirgsit veziu? Juk visokiu ir neekologisku priemoniu yra - ir geresniu, ir prastesniu, bet kankinti save vien tam, kad naudotum kazka ekologiska man yra absurdas.. Pati nespjaunu i naturalias ar ekologiskas priemones bet tik iki tos ribos, kai jos man padeda atrodyti ir jaustis geriau negu cheminiai produktai, jeigu butu atvirksciai, tai man jau panasu i radikalu ekstremizma, a la amisu bendruomene - gyvenkime be elektros, nors ji ir galetu musu gyvenimus padaryti 100 kartu patogesnius.

Cia ne konkreciai jums skirta, gal jus turit kitokiu priezasciu nenaudoti chemines kosmetikos, tik siaip seniai audziau minti: man idomu, ka masto zmogus, radikaliai atsisakydamas cheminiu priemoniu, netgi aukojant savo isvaizda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 24 lapkričio 2011 - 14:49
Natūralios, kaip ir nenatūralios priemonės, gali netikti smile.gif todėl ieškant savo šampūno, galimi ir netinkantys variantai.

Kitas dalykas, nenatūralūs šampūnai iš esmės gali net dažniau tikti, nes jie aptraukia plauką silikono luobele ir viskas - plaukas blizga, lengvai krenta. O viduje silikono luobelės jis yra sausinamas. O nuo tokių šampūnų pereinant prie natūralių, kada yra atplaunamas silikonas iš plauko, iš pradžių plaukai gali ir šiauštis, ir atrodyti, kad sausėja.

O bet tačiau, po kurio laiko (man konkrečiai po kokių dviejų savaičių), plaukas pradėjo blizgėti sveikai, o ne nuo silikono. Dabar išsiplovus galvą cheminių šampūnu, ją ima niežtėti, plaukai sukrenta greitai.

Natūralias priemones žmonės pasirenka, nes DOMISI nenatūralių naftos produktų žala organizmui. Nemanau, kad moterys naudoja natūralias priemones ir joms nusispjaut, kaip jos atrodo, bele natūralios g.gif

Konkrečiai JMO priemonės ir yra prabangiai plauko priežiūrai, palepinimui. Taipogi, todėl ir nėra ant svieto vieno šampūno ir vieno kondicionieriaus, todėl jų yra labai daug, kad kiekvienas galėtų atrasti savo odai ir plaukams tinkamas priemones.

Atsakyti
Ačiū už atsakymą  4u.gif
Sutinku, kad plaukai išsausėjo ieškant sau tinkamų ekologiškų priemonių. Man Nimfali pardavėja sakė, kad ekologiški šampūnai sausina plaukus, todėl būtinai reikia naudoti kondicionierių (ką visada ir darydavau).
Naudojau Aubrey organic dviejų rūšių šampūnus ir kondicionierius, Druide kelių rūšių, ,Lavera, Natuderm, Sante, bet labiausiai išsausėjo nuo Eubiona ramunėlių-kivių šampūno. Grįžau prie Aubrey GPB šampūno ir kondicionierio, nes jie man labai pamaitindavo plaukus, bet pastebiu, kad dabar jie per "silpni" plaukams atstatyti.
O Vilniuje šios kosmetikos galima nusipirkti tik Biotekoje, ar yra ir kitose parduotuvėse?

Eubiona su kiviais yra purinantis šampūnas, o purinantys neretai pasausina plaukus. kad visi eko šampūnai sausina plaukus yra netiesa, žinau daug pavyzdžių, kai moterys naudoja šampūnus be kondicionierių ir viskas joms ok, čia priklauso nuo plauko būklės gal labiau. kadangi jau esam JMO temoj, tai tikrai rekomenduočiau pamėginti tuos JMO šampūnus apie kuriuos rašiau anksčiau. tačiau turėkit omeny, kad vien šampūnu plaukų neatgaivinsite - reguliariai naudokit kaukes (tinka aliejinės, pvz makadamijų), gydomuosius aliejukus plaukų galiukams ir t.t. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jearmaine @ 2011 11 24, 15:49)
sorry uz poster_offtopic.gif ,

čia tema apie JMO priemones, o off galit nukelt į jus dominančio asmens až arba į su jūsų klausimu susijusią temą, jei tokia egzistuoja 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymą  4u.gif

pirkti galima ir internetu:
http://persikas.lt
http://www.beautyfly.lt

Pries perkant didele pakuote, siulyciau Biotekoje paprasyti meginuku. Jei neturetu, gal galetu ipilti pabandymui g.gif. Tik turekite savo induka.
Butinai pameginkite Citrus and Neroli Detangler, bet cia butu, kaip papildoma drekinimo priemone. Tikrai sauniai plaukai po jo atrodo: svelnus, purus.
Atsakyti
QUOTE(Petitgrain @ 2011 11 24, 17:05)

Natūralias priemones žmonės pasirenka, nes DOMISI nenatūralių naftos produktų žala organizmui. Nemanau, kad moterys naudoja natūralias priemones ir joms nusispjaut, kaip jos atrodo, bele natūralios g.gif

o pvz nepagalvojat, kad valgydama dar netiek visko suvalgot visokie E ir ttttt, nieks nezino ko jie ten prodedfa, tai manau, kad nera jau ten taip blogai kas naudoja ne naturalias priemones ir ale gali sukelt visokias ligas ir ttttt tai manau yra truputi perdeta 4u.gif

o kas del JMO tai zinokit odos priemones man netinka verysad.gif isskyrus zalios arbatos seruma thumbup.gif
bet va plauku priemones tai man labai netgi patinka wub.gif ir losjonas kunui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(anj @ 2011 11 24, 18:57)
Butinai pameginkite Citrus and Neroli Detangler, bet cia butu, kaip papildoma drekinimo priemone. Tikrai sauniai plaukai po jo atrodo: svelnus, purus.

aha, vienas detangleris net ir kaip nenuplaunamas labai sausiems plaukams bus per lengvas, bet tikrai įdomu, kaip drėkintų, jei naudot pvz atstatantį kondicionierių kaip nuplaunamą ir tada detanglerį kaip leave-in smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anj @ 2011 11 24, 18:57)

Sitas geris wub.gif Dar noriu ismegint su rozmarinais detangler'i, bet jau esu tikra, kad kazkokiu kitu priemoniu plaukams nebeieskosiu. 'Citrus & neroli' detangler'is man kazkoks stebuklas - plaukai po jo svlenus, graziai krenta, minksti, nesivelia, lengva issukuot. Bandziau ir nuplaunant, ir ne, nors paprastai naudoju nenuplaunant - po sampuno ir kondicionieriaus ant dregnu plauku patepu jo ir viskas. Net ant sausu esu bandzius, tai irgi nesuriebalina, plaukai grazus lieka. Vertas kiekvieno cento man jis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 11 24, 21:58)
Sitas geris  wub.gif Dar noriu ismegint su rozmarinais detangler'i, bet jau esu tikra, kad kazkokiu kitu priemoniu plaukams nebeieskosiu. 'Citrus & neroli' detangler'is man kazkoks stebuklas - plaukai po jo svlenus, graziai krenta, minksti, nesivelia, lengva issukuot. Bandziau ir nuplaunant, ir ne, nors paprastai naudoju nenuplaunant - po sampuno ir kondicionieriaus ant dregnu plauku patepu jo ir viskas. Net ant sausu esu bandzius, tai irgi nesuriebalina, plaukai grazus lieka. Vertas kiekvieno cento man jis thumbup.gif

toks klausimas iškilo: nerolio detangleris yra kondicionierius. Ar reikia plaukui dviejų kondicionierių? Nes šampūnas plauką pašiaušia, kondicionierius jį uždaro. Tai tas antras kondicionierius ką duoda? g.gif va toks klausimas kilo, nes pati kartais naudoju po šampūno kondiškę ir paskui nerolio detanglerį rolleyes.gif ir susimąsčiau, ar tai nėra priemonių taškymas lotuliukas.gif
labai įdomios nuomonės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Petitgrain @ 2011 11 24, 22:20)
toks klausimas iškilo: nerolio detangleris yra kondicionierius. Ar reikia plaukui dviejų kondicionierių? Nes šampūnas plauką pašiaušia, kondicionierius jį uždaro. Tai tas antras kondicionierius ką duoda? g.gif  va toks klausimas kilo, nes pati kartais naudoju po šampūno kondiškę ir paskui nerolio detanglerį rolleyes.gif ir susimąsčiau, ar tai nėra priemonių taškymas lotuliukas.gif
labai įdomios nuomonės ax.gif

Uz visas neatsakysiu, bet man matyt reikia - plaukai sviesinami, tai nuo to vien jau sausesni. Siaip galiukai sausiausi - atrodo normaliai, bet isvis be kondicionieriaus plovimo neisivaizduoju plauku, na o paskui vistiek norisi kazko dar papildomai uzdet/uztept. Va sis detangler'is man ir duoda tai ko noriu, t.y. plaukai lengvai issisukuoja, lieka svelnus. Po nuplaunamo kondicionieriaus man vistiek dar kazko norisi. Isimtis buvo tik 2 dalykai: Lavera mango pienelis (? - berods taip vadinasi) ir sis JMO detangler'is - siuos du galiu nuplaut, nieko papildomai netept ir plaukai lieka idealus.

Na o butent del sio JMO, tai jis uzvadintas detangler'iu, t.y. kad lengvina issukavima, nesuvelia plauka, jis toks labai lengvas kondicionierius - lyg ir neturetu atlikt tos tikrosios kondicionieriu paskirties primaitint plauka... O kaip realiai, tai visoms skirtingai....

Ir siaip gi vistiek jei ne sita tept, tai dauguma kazka papildomai plaukam naudojam: seruma, aliejuka ir pan. - is esmes gi tas pats taskymas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Petitgrain @ 2011 11 24, 23:33)
gali būti, nežinau.. svarstau dabar kaip čia yra  biggrin.gif aj natūraliai toks klausimas kilo smile.gif

Sandeliuke ir noruose dar keli sampunai/kondicionieriai yra, bet jau mastau, kad apsieiciau tik su JMO 'citrus & neroli' detangler'iu - visgi jo galiojimas ne toks ilgas, kiekis didziulis, naudojasi taupiai, tai manau galima naudot kaip nuplaunama ir jei truksta jau paskui uztept kaip nenuplaunama dar. Butu ir viena priemone (krepseliui lengviau), ir tikrai ta tinkanti ir universali. 4u.gif
Atsakyti
Vaje, kaip aš myliu Džoniuką thumbup.gif Kol kas patiko beveik visos bandytos priemonės (išskyrus levandų purškiklį plaukams ir plaukų formavimo žele). O visa kita mylima ir kartotina. Nerolio detangleris, apelsinų /vanilės kūno pienelis bei prausiklis su jojoba tai iš viso nerealios priemonės bigsmile.gif
Jau pakeliui nedidelis siuntinukas. O su nuolaida tai visai normalios priemonių kainos gaunasi. Lietuvoj perkant man kažkaip gaila mokėt beveik dvigubai g.gif Tikiuosi nenuvils ir dar nebandytos priemonės cool.gif
Atsakyti