Įkraunama...
Įkraunama...

John Masters organics

QUOTE(Honey @ 2011 11 10, 17:16)
Oi, kaip gaila.. Gal per sunkus jis tau dabar ir verta palaukti pvz didesnių šalčių, kai oda labiau linkusi pasausėti? smile.gif

nu padesiu i spintele ji dabar, ziuresiu kaip oda be jo jausis ir ziuresiu kaip veliau bus ji pradejus naudot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2011 11 10, 16:16)
Oi, kaip gaila.. Gal per sunkus jis tau dabar ir verta palaukti pvz didesnių šalčių, kai oda labiau linkusi pasausėti? smile.gif

pasausės oda, todėl nebesikimš poros?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 11 10, 18:46)
pasausės oda, todėl nebesikimš poros?

na shemsa rašė, kad jai kemšasi tokiose vietose, kur šiaip jau nesikemša, tai sakau, gal per riebus tas kremas šiuo metu
Atsakyti
Ir as dalinuosi savo patyrimais naudojant John'o kosmetika smile.gif

Dabar naudoju:

Vanilinis kuno pienelis - tikrai labai patinka, nes skaniai kvepia, maloni pienelio tekstura, labai gerai drekina oda, skalsus, vienu zodziu vien pliusai. Babandzius si pieneli as ir "uzsikabinau" uz sios kosmetikos smile.gif

Bare sampunas ir Bare kondencionerius
- nelabai patinka, tikejausi daugiau. Sampunas plauna plaukus svariai, bet po to butinai reikia papildomo drekinimo. Kondencionierius lyg ir sudrekina, plaukai atrodo minksti, slidus, blizka, bet kai isdziuna, tai tokie atrodo sausoki. Viskas butu gerai, jei butu plaukai papure tik nuo saknu, bet ir plauku galai issipute (mano palukai apie 10 cm. uz peciu, labai nedaug pakarpyti), o to as tiesiog nepakenciu! Niekada nenaudoju plauku dziovintuvo, formavimo ivairiu priemoniu, todel labai daug reikalauju tiesiog is sampuno smile.gif Jei man issiplovus galva, plaukai yra gerai padrekinti, minksti, slidus ir dar TOBULAI krenta, tai skaitau sampunas yra geras thumbup.gif Zodziu, mano Nr. 1 is naturaliu sampunu buvo, yra ir tikriausiai bus Zenz therapy, nieks turbut nepajegs jo perspjauti biggrin.gif Bandau ivairius, bet gryztu vis prie to pacio. Reikes dar pabandyti ta Bare kondencionieriu leave - in, gal tada plaukai bus labiau paklusnus ir ne tokie sausi.

Roziu putu prausiklis veidui. Raso, kad ultra mild, tai galvojau mano jautrokai veido odai tikrai tiks, bet nelabai tiko. Dar besiprausiant pradeda niezeti veido oda ir norisi kuo greiciau ta prausikli nuplauti.

Esu naudojusi kremini veido prausikli su liepzedziais, tai labai patiko. Svelniai prause, odos netempe, na tikrai pasirode vertas demesio.

Padariau isvada, kad kas vienai tinka, tai nebutinai tiks ir man smile.gif

Su kai kuriais produktais nepasiseke, nelabai jie man patiko, bet noras toliau isbandyti naujus John'o produktus liko biggrin.gif
Atsakyti
Na laukiu atkeliaujancio mandarinu kremo ('mandarin maximum moisture') - nors buvo nuomone issakyta, kad jis lengvesnis nei roziu ir abrikosu kremukas, kuri ir paciai teko naudot, bet nepatikesiu kol neisbandysiu biggrin.gif Nu kazkaip norisi tiket, kad jau taip uzvadintas, tai tikrai turetu maksimaliai drekint, o ir kainos/kiekio santykis didokas. g.gif

Ziurejom su vyru tuos youtube video, tai maniskis aikciojo kai duso zele rode, o as aiksciojau nuo kuno pienelio - nors kvapas is esmes tas pats, bet realiai kitaip uodziasi ir man pienelis patinka, o vyrui dusgelis, bet abiems gerai, nes vienas kito produktu tada nenaudojam tongue.gif

Plaukams dar tebelaukia rekonstruktorius ('honey hibiscus') - niekaip neprisiruosiu isbandyt, norisi subaigt turimas kaukes, apmazint kondicionierius ir pan., o tas uztrunka... Na bet reikes susiimt kai dar labiau paspaus saltukas, nes plaukai greitai pajaucia dregmes trukuma. Dabar naudojamo 'citrus neroli' detangler'io taip ir neisbandau nuplaunant - tenkina mane nenuplaunamas variantas, tai vis uzmirstu kitaip isbandyt. Nenaudoju labai daznai, dar kitas priemones pribaigt/apmazint bandau, bet sitas tai kazkoks nesunaudojamas, praktiskai ne nesimato, kad naudota.

O kuno sviestas ('cocoa butter & cupuacu'), tai irgi is tu skalsiuju - baiminausi, kad tu 30ml ne nematyt bus, bet kas vakara tepu kojas ir rankas ir tepu riebiai, tai dar siam menesiui tikrai turetu uztekt, gal net gruodzio gerai daliai uzteks (naudoju nuo rugpjucio, tik pradzioj reciau tepliojausi). thumbup.gif Tai ta proga antraji is sandeliuko pardaviau, nes ir vienas ilgai naudojamas, sandeliuke n priemoniu, o norisi isbandyt visko ivairaus. Siaip geras sviestukas, man patinka kvapas (vyrui ne), gerai padrekina, skalsus, bet kainos tai tikrai nevertas - tu sviestu tokia pat gera sudetim yra begales ir galima trigubai pigiau nusipirkt. Bet aisku nesigailiu, kad isbandziau. Beje, stovi jis prie lovos ant zemes pas mane, tai kol dar nebuvo sildymo, galima buvo pasakyt temperatura pagal sviestuko konsistencija biggrin.gif Na o dabar po truputi pasisildom, tai ir konsistencija visuomet pastovi. Tik idomiai, kad tepant tokie kaip smulkus grudeliai lieka, kurie ilgiau tirpsta (cia kaip pvz mango svieste) - pradzioje tikrai to nepastebedavau, o dabar pasijaute. Matyt atsiskyre ir buvo ar kaip ir liko gale visi. g.gif

Atsakyti
Dar norejau paklausti, gal kas naudojote JMO granatu alieju veidui? Siaip labiau megstu veidui visokius aliejus nei kremus, nors ir tuos smalsu isbandyti, bet palauksiu vasaros. Tai va domintu atsiliepimai apie granatu aliejuka, ar gerai susigeria i oda, koks odai poveikis ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gita111 @ 2011 11 13, 11:11)
Dar norejau paklausti, gal kas naudojote JMO granatu alieju veidui? Siaip labiau megstu veidui visokius aliejus nei kremus, nors ir tuos smalsu isbandyti, bet palauksiu vasaros. Tai va domintu atsiliepimai apie granatu aliejuka, ar gerai susigeria i oda, koks odai poveikis ir pan.  smile.gif

As planuoju isigyt, bet jauciu, kad tik apie ziemos vidury tas bus - dar turiu kitu alieju, juos tik vakarais naudoju, o dabar dar reciau, tai ilgam dar trauksiu... Siaip granatu aliejus man atrodo padrekina, pamaitina, labiau tinkamas sausesnei odai. Nu bet vistiek nesuprantu kodel JMO alieju misinys butent taip uzvadintas, nes ten nera vien granatu aliejus - jame 12 alieju misinys, o pirmose vietose saulegrazu ir alyvuogiu aliejai.

Sudetis tokia:
Helianthus annuus (sunflower) oil,* olea europaea (olive) oil,* oenothera biennis (evening primrose) oil,* punica granatum (pomegranate seed) oil,* lavandula angustifolia (lavender) flower oil,* cananga odorata (ylang ylang) flower oil,* pelargonium graveolens (geranium) flower oil,* aniba rosaeodora (rosewood) oil,* citrus aurantium (petitgrain) flower oil,* salvia sclarea (sage) flower oil,* citrus reticulata (tangerine) peel oil,* rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil*
Atsakyti
Tai va sudetis sio aliejaus ir intriguoja, nes labai turtinga ir ivari smile.gif O granatu vardu matomai pavadinta del to, kad sis aliejus reciausias ir brangiausias biggrin.gif Beje paskutiniu metu vietoj naktinio kremo naudoju vien tik granatu alieju, tai kazkas toookio thumbup.gif Sakoma kosmetika nedaro stebuklu, bet kartais daro smile.gif O dienos metu naudoju aliejaus misinuka pagaminta ersketroziu aliejaus pagrindu, tai kai uzsisedau ant to aliejaus, tai metus ir naudoju. Bet jau norisi ivairoves, norisi oda palepinti ir kitais aliejais. Del to taip norisi pabandyti JMO aliejuka, kazin kur butu galima nusipirkti meginuka?
Atsakyti
QUOTE(Gita111 @ 2011 11 13, 16:11)

As tai megstu vakarais aliejus naudot - dabar tamanu ir makadamiju turiu, bet norimu sarase ir erzketroziu, ir baobabu, ir argano, ir avieciu, ir braskiu, ir avokadu. Nu zodziu, sarasas be galo... biggrin.gif Siaip esu argano naudojus toki gero dydzio megineli, tai jau per ta laika pastebejau jo geruma, bet mane truputi erzina jo kvapas (nors ir silpnas, bet vistiek toks vaistinis), tai pilnai taip ir neapsispendziu. Bet ir JMO aliejukas noruose, jauciu sis greiciausiai ir atsidurs pas mane, o ne kiti.
Atsakyti
Na va siandien isbandziau Bare kondencionieriu nenuplaunant, t.y. palikau ant plauku. Ant buteliuko neraso, kad galima leave-in, bet John'o oficialiame puslapyje paskaiciau, kad galima, tai ir surizikavau. Rezultatu likau labai patenkinta thumbup.gif Nesitikejau, kad bus taip gerai - plaukai neapsunkinti, gerai padrekinti, labai graziai krenta ir paklusnus thumbup.gif Tai taip toliau ir naudosiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2011 11 13, 22:02)
As tai megstu vakarais aliejus naudot - dabar tamanu ir makadamiju turiu, bet norimu sarase ir erzketroziu, ir baobabu, ir argano, ir avieciu, ir braskiu, ir avokadu. Nu zodziu, sarasas be galo...  biggrin.gif Siaip esu argano naudojus toki gero dydzio megineli, tai jau per ta laika pastebejau jo geruma, bet mane truputi erzina jo kvapas (nors ir silpnas, bet vistiek toks vaistinis), tai pilnai taip ir neapsispendziu. Bet ir JMO aliejukas noruose, jauciu sis greiciausiai ir atsidurs pas mane, o ne kiti.

Maciau, kad jau ir JMO pilsto argano alieju, bet jo buteliukas kainuoja labai jau brangiai, rinkoje galima rasti zymiai pigiau smile.gif O gal JMO toks brangus, kad rankomis spaustas, velniai zino g.gif Tikrai pritariu, kad argano aliejus turi toki specifini kvapa, bet man jis visai malonus smile.gif O poveikis odai tikrai zymus :Man asmeniskai nera britkiau kvepiancio aliejaus kaip makadamiju, tau nieko?
Atsakyti
Pradejau plaukus plaut nauju budu - cia is to tingumo, kad visokius rekonstruktorius ir kaukes reikia palaikyt kelias minutes, o as plaunu galva palenkus i prieki, tai man tokioj pozoj nepatogu laukt ir neiskentus issiplaunu greitai viska... Na bet kaukes/kondicionierius ir tt gi tepu tik ant galiuku ir siek tiek link virsaus, o sampunu tik nuo saknu plaunu, galus tik perbraukiu pries vandeniu isskalaujant sampuna.

Taigi, pagalvojau ko nesudejus visko i viena, t.y. pirma sudrekinu plaukus, galus kuo nors patepu (rekonstruktorium ar kondicionierium), o tada imuosi sampunu nuo saknu plaukus plaut. Na ir vienu kartu viska isskalauju - tai ir darbelio maziau, ir tos galiuku priemones ilgiau pabuna.

Nu bet po visko siandien uzsimaniau dar JMO 'citrus & neroli' detangler'i isbandyt kaip nuplaunama kondicioeniuriu - pyliau labai nedaug jo, tepiau nuo galu, bet ir iki saknu patepiau kiek ten ant ranku dar like buvo, isskalavau, tai plaukuciai isdziuve fantastiskai minksti, smagus, slidus thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Gita111 @ 2011 11 14, 13:52)
Maciau, kad jau ir JMO pilsto argano alieju, bet jo buteliukas kainuoja labai jau brangiai, rinkoje galima rasti zymiai pigiau  smile.gif O gal JMO toks brangus, kad rankomis spaustas, velniai zino g.gif Tikrai pritariu, kad argano aliejus turi toki specifini kvapa, bet man jis visai malonus  smile.gif  O poveikis odai tikrai zymus  :Man asmeniskai nera britkiau kvepiancio aliejaus kaip makadamiju, tau nieko?

Tai jau senokai argano aliejus pas JMO atsirades - kaina nemaza, bet 60ml, as pirmaji buvau nusiziurejus is Acure Organics, tai ten $29 uz 30ml (sita esu ir naudojus), bet laukiau kol subaigsiu turimus dalykus, tada vyras parnese Aura Cacia aliejus (makadamiju ir tamanu) ir nusikele isbandymai. I ta laika aptikau 100% Pure firmos argana, ten 30ml $19, tai jau si zadejau pirkt, bet dabar Aura Cacia atradau, o jis 30ml kazkur $15. Nu bet neapsisprendus dar is tikruju, kuri - labiausiai 100% Pure traukia, nes siaip ju produktai smagus, sudetys puikios, bet is kitos puses, gi cia arganas, tai nekvepes braskem biggrin.gif

Makadamiju man nera skaniai kvepiantis, na riesutai, gal kazkiek pakepinti ir tiek - tiksliai ne tai, kad nera skaniai kvepiantis, o kvepia, bet normaliai, be jokiu 'ai, oi, kaip nerealu'. 4u.gif
Atsakyti
Paziurejau tos merginos video, tai jinai detangleri priskiria prie styling products g.gif As galvoju ji isigyti ir naudoti plauku galiuku prieziurai ir pan. Tai jis daugiau styling ar kaip nenuplaunamas balzamas, maitinantis ir pan?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 16 lapkričio 2011 - 12:44