Pradejau plaukus plaut nauju budu - cia is to tingumo, kad visokius rekonstruktorius ir kaukes reikia palaikyt kelias minutes, o as plaunu galva palenkus i prieki, tai man tokioj pozoj nepatogu laukt ir neiskentus issiplaunu greitai viska... Na bet kaukes/kondicionierius ir tt gi tepu tik ant galiuku ir siek tiek link virsaus, o sampunu tik nuo saknu plaunu, galus tik perbraukiu pries vandeniu isskalaujant sampuna.
Taigi, pagalvojau ko nesudejus visko i viena, t.y. pirma sudrekinu plaukus, galus kuo nors patepu (rekonstruktorium ar kondicionierium), o tada imuosi sampunu nuo saknu plaukus plaut. Na ir vienu kartu viska isskalauju - tai ir darbelio maziau, ir tos galiuku priemones ilgiau pabuna.
Nu bet po visko siandien uzsimaniau dar JMO '
citrus & neroli' detangler'i isbandyt kaip nuplaunama kondicioeniuriu - pyliau labai nedaug jo, tepiau nuo galu, bet ir iki saknu patepiau kiek ten ant ranku dar like buvo, isskalavau, tai plaukuciai isdziuve fantastiskai minksti, smagus, slidus
QUOTE(Gita111 @ 2011 11 14, 13:52)
Maciau, kad jau ir JMO pilsto argano alieju, bet jo buteliukas kainuoja labai jau brangiai, rinkoje galima rasti zymiai pigiau
O gal JMO toks brangus, kad rankomis spaustas, velniai zino
Tikrai pritariu, kad argano aliejus turi toki specifini kvapa, bet man jis visai malonus
O poveikis odai tikrai zymus :Man asmeniskai nera britkiau kvepiancio aliejaus kaip makadamiju, tau nieko?
Tai jau senokai argano aliejus pas JMO atsirades - kaina nemaza, bet 60ml, as pirmaji buvau nusiziurejus is Acure Organics, tai ten $29 uz 30ml (sita esu ir naudojus), bet laukiau kol subaigsiu turimus dalykus, tada vyras parnese Aura Cacia aliejus (makadamiju ir tamanu) ir nusikele isbandymai. I ta laika aptikau 100% Pure firmos argana, ten 30ml $19, tai jau si zadejau pirkt, bet dabar Aura Cacia atradau, o jis 30ml kazkur $15. Nu bet neapsisprendus dar is tikruju, kuri - labiausiai 100% Pure traukia, nes siaip ju produktai smagus, sudetys puikios, bet is kitos puses, gi cia arganas, tai nekvepes braskem
Makadamiju man nera skaniai kvepiantis, na riesutai, gal kazkiek pakepinti ir tiek - tiksliai ne tai, kad nera skaniai kvepiantis, o kvepia, bet normaliai, be jokiu 'ai, oi, kaip nerealu'.