Įkraunama...
Įkraunama...

John Masters organics

Sveikos, norejau isbandziusiu Shine On paklaust, ar verta ji pirkt? mano plauku galai sausi, plaukai puciasi, noreciau juos paglotninti ir pablizginti g.gif
Idomu, ar jis turi koki gydomaji poveiki, ar tik blizgesio priduoda?
Atsakyti
Man itin patiko drėkinantis žalios arbatos ir rožių serumas - beveik savaitę naudojau mėginuką. Labai sudrėkino odą, visai jos neapsunkino. Tekstūra ir kvapas verti 11 balų wink.gif
Per kelis kartus sunaudojau reconstructor šampūno mėginuką - visai patiko, na bet stebuklų nepamačiau wink.gif bijojau jog apsunkins, bet visai neapsunkino mano riebesnių nei normalūs plaukų.
O styling gelis - malonios tekstūros, skanaus kvapo, bet stebuklingai neįpatingas.
Kol kas ką bandžiau, tik serumas atrodo vertas tų pinigų. Kad ir kokie faini kūno pieneliai, bet tikrai per brangūs..
Atsakyti
QUOTE(ingridzi @ 2011 10 25, 15:17)
Sveikos, norejau isbandziusiu Shine On paklaust, ar verta ji pirkt? mano plauku galai sausi, plaukai puciasi, noreciau juos paglotninti ir pablizginti  g.gif

Is atsiliepimu susidariau nuomone kad daugiau tinkamas storesniems plaukuciams nes gali apsunkinti, suteikia blizgesio, glotnumo bet manau negydo schmoll.gif
QUOTE(Flos @ 2011 10 25, 16:36)
Man itin patiko drėkinantis žalios arbatos ir rožių serumas - beveik savaitę naudojau mėginuką. Labai sudrėkino odą, visai jos neapsunkino. Tekstūra ir kvapas verti 11 balų wink.gif
Kol kas ką bandžiau, tik serumas atrodo vertas tų pinigų. Kad ir kokie faini kūno pieneliai, bet tikrai per brangūs..

ir man jis labai patinka thumbup.gif naudoji ji vakare ar pries kremuka?
o mane papirke duso gelio bei kuno losjono porele wub.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau isbandziusiu Shine On paklaust, ar verta ji pirkt? mano plauku galai sausi, plaukai puciasi, noreciau juos paglotninti ir pablizginti  g.gif

man shine on palikdavo lipnokus galus, bet gal nemokėjau naudotis. labiau patinka aliejukas galams (tik irgi reikia stengtis nepadaugint) - pablizginti gal ir nepablizgins, bet plaukai nesipučia visai jo dėka smile.gif

QUOTE(Flos @ 2011 10 25, 16:36)
Kad ir kokie faini kūno pieneliai, bet tikrai per brangūs..

nesutinku mirksiukas.gif JMO vanilės pienelis apskritai vienintelis man taip patikęs kūno pienelis, kadangi sausą odą itin gerai sudrėkina, BET tuo pačiu yra lengvas ir iškart susigeria.
Atsakyti
siandien isbadziau levander sampuna ir rekonstruktoriu 'honey & hibiscus', tai sampunas laabai skalsus pasirode, o rekonstruktorius, net nzn, dar kazkaip neturiu nuomones, kazkaip galvojau, kad jis toks bus laabai tirstas, bet kai pradariau meginuka, nu man toks biski skystokas pasirode g.gif lyg ir daugiau drekinimo tikejaus, minkstumo daugiau plauku, gal galvoju permazai tepiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 10 25, 18:01)

ir man jis labai patinka thumbup.gif  naudoji ji vakare ar pries kremuka?

Naudojau vakare, po nusiprausimo ir hidrolato ir kelis kartus ryte - maišiau su Hauchkos bronziku ir karta pries krempudra tepiau. Kosmetologė buvo užmačius, jog oda nusausėjo. Dabar pati matau, jog atsigavo. Visgi orų permainos daro savo.

QUOTE(Honey @ 2011 10 25, 18:53)
nesutinku mirksiukas.gif JMO vanilės pienelis apskritai vienintelis man taip patikęs kūno pienelis, kadangi sausą odą itin gerai sudrėkina, BET tuo pačiu yra lengvas ir iškart susigeria.

Aš tik jo kainą vertinau wink.gif žinoma labai subjektyviai, pagal savo perkamąją galią 4u.gif o jo nuostabus kvapas, tekstūra ir drėkinimas mane sužavėjo... noriu kažką pan susimakaluoti...
Atsakyti

QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 10 25, 18:01)
Is atsiliepimu susidariau nuomone kad daugiau tinkamas storesniems plaukuciams nes gali apsunkinti, suteikia blizgesio, glotnumo bet manau negydo schmoll.gif

Anksčiau buvau išpeikusi, žadėjau netgi parduoti savąjį shine on'ą, bet dabar baigiu reabilituoti. Svarbiausia tepti ant gerai išskalautos galvos, nepalikti detanglerio, nes kitaip per sunku gaunasi, susiriebina. Tepu ant drėgnų plaukų, tai priduoda švelnumo, blizgesio. Labai smarkiai nesuglotnina, šiek tiek. Gydomąjį poveikį abejoju ar turi...
Atsakyti

Man jis tikrai nevertas savo pinigu. Nieko nedaro,dar kaip tik svelnuma, kuri suteikia kondicionierius, nuo plauku nuima. 4u.gif
Atsakyti
nu ateinu su atsiliepimais apie JMO bandytas priemones thumbup.gif
dabar naudoju seruma drekinanti su zaliaja arbata ir roziu kremuka, tai abu labai patinka, oda tokia padrekinta, tokiam orui kaip tik thumbup.gif
vakar isbandziau pieneli, nu sitas tai bus man nr.1, o jau kvapas wub.gif vos vonioj kaifuot nepradejau biggrin.gif wub.gif jau noriu pilnos pakuotes thumbup.gif
bandziau levandu ir rozmarinu sampuna, sitas ir patiko labai, svarei isplauna labai, skalsus , beja pasirode labai panasus i dabar mano naudojama weledos sampuna su rozmarinais thumbup.gif
dar bandziau rekonstruktoriu, ytai sitas patinka visdelto, llllabai gerai padrekina mano sausus galus, noriu ir jau pilnos pakuotes thumbup.gif
o apie detangeleri nerolio ir citrus jau turbut mano komentaro ir nereik biggrin.gif visi zino, kad fainas jis, beja man pojo nei serumo galiuku nereikia thumbup.gif
dar serumas su vit c naudoju dar tik kelis kartus, tai nuomones neturiu dar g.gif
dar isbandysiu kondicionieriu su avokadu siandien, ziuresiu kaip patiks g.gif
Atsakyti
cia tai mergaite megsta dzonuka thumbup.gif
My Webpage
My Webpage
Atsakyti
zinokit ateinu pas jus pasiguost sad.gif
itariu , kad roziu kremukas man kemsa poras, jau buvo apsitvarke inkstirai, o va ant barzdos ir ypas kakto (kur labai retai man kemsas poros) pilna inkstiru doh.gif
jauciu teks parduot ji g.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 11 10, 16:18)
zinokit ateinu pas jus pasiguost sad.gif
itariu , kad roziu kremukas man kemsa poras, jau buvo apsitvarke inkstirai, o va ant barzdos ir ypas kakto (kur labai retai man kemsas poros) pilna inkstiru  doh.gif
jauciu teks parduot ji  g.gif

Oi, kaip gaila.. Gal per sunkus jis tau dabar ir verta palaukti pvz didesnių šalčių, kai oda labiau linkusi pasausėti? smile.gif
Atsakyti