Honey, 05 Spa 2011 - 09:43, parašė:
Honey, 05 Spa 2011 - 09:43, parašė: o kaip jo kvapas?
Labai patiko, kakava kvepia, bet taip ne labai saldziai ar ikyriai
Honey, 03 Spa 2011 - 12:20, parašė:
Honey, 03 Spa 2011 - 12:20, parašė: JMO puslapyje rašo, kad jie abu tinkami visų tipų plaukams. dėl rozmarinų/levandų nesiginčiju, bet tas su cinku gal čia tik man toks riebus pasirodė
Fleur de force, 05 Spa 2011 - 10:28, parašė:
Fleur de force, 05 Spa 2011 - 10:28, parašė: Vakar pratestavau Biotekoj naujaji krema su kakava, tai pasirode labai riebus, tikriausiai butu idealus kojoms saltuoju sezonu,o rankoms pries miega tepti,nes diena pasitepus po kurio laiko vis norejosi nusiplauti - nesusigeria iki galo,tai toks nemalonus jausmas siek tiek.
blueberry_nights, 05 Spa 2011 - 13:05, parašė:
blueberry_nights, 05 Spa 2011 - 13:05, parašė: Pabandžiau levandų šampūno mėginuką, tai po abiejų plovimų plaukai atrodė nerealiai, minkšti, purus, tiesūs ir toks jausmas, kad man būtinai reikia šito šampūno, nes jis tobulas! ) tačiau klausimas, ar visąlaik po šio šampūno išliks toks poveikis ar tik čia keli kartai pabandymo taip veikia stebuklingai? nesinori tiek daug pinigu isleist, jeigu tokio efekto nebebus po ilgesnio plovimo..
Honey, 02 Spa 2011 - 14:57, parašė:
Honey, 02 Spa 2011 - 14:57, parašė: Man tai visai patinka tas JMO intensyvus kondicionierius
citrus ir neroli detangleris man nepaliko visai jokio įspūdžio, bet aš jį bandžiau kaip nuplaunamą kondicionierių, gal reiks kada pamėgint nenuplaut
JMO šampūnai man gan eiliniai, labiau patiko veido priežiūros priemonės.
Fleur de force, 05 Spa 2011 - 10:28, parašė:
Fleur de force, 05 Spa 2011 - 10:28, parašė: Vakar pratestavau Biotekoj naujaji krema su kakava, tai pasirode labai riebus, tikriausiai butu idealus kojoms saltuoju sezonu,o rankoms pries miega tepti,nes diena pasitepus po kurio laiko vis norejosi nusiplauti - nesusigeria iki galo,tai toks nemalonus jausmas siek tiek.
Honey, 05 Spa 2011 - 10:43, parašė:
Honey, 05 Spa 2011 - 10:43, parašė: o kaip jo kvapas?
shopingas, 07 Spa 2011 - 01:15, parašė:
shopingas, 07 Spa 2011 - 01:15, parašė: Gal padauginot? Nes kaip ir visu sviestu, jo reikia labai mazai.
shopingas, 07 Spa 2011 - 02:15, parašė:
shopingas, 07 Spa 2011 - 02:15, parašė: Kolkas tokie norai: ‘birch’ ir ‘orange’ muilai, ‘rosemary’ detangler'is, argan oil,’pomegranate’ oil, ‘jojoba & ginseng’ exfoliating face cleanser, ‘linden blossom’ face crème cleanser, ‘rose & aloe’ hydrating toning mist, ‘calendula’ hydrating & toning mask, ‘rose’ foaming face wash, ‘green tea & rose’ hydrating face serum.
normaliai naudojus tik krema, bet nepasirode ypatingi ar kazkuo issiskiriantys is kitu. Noriu dabar isbandyt 'mandarin maximum moisture' krema ziemai - oda sausa, tai manau puikiai padrekintu.
Honey, 07 Spa 2011 - 11:09, parašė:
Honey, 07 Spa 2011 - 11:09, parašė: Šitos kaukės ir aš norėčiau
O kokį kremą naudojai? turbūt rožių ir abrikosų? man patiko šis labiau, nes šiek tiek riebesnis negu mandarinų.
Kalbant apie kitas priemones veidui, mano nr. 1 yra JMO rožių prausiklis: gerai nuprausia makiažą, negraužia akių (kokia kankynė buvo pvz su laveros ar kt prausikliais ), kvapas toks lengvas rožių patinka, kad dozuojamas, dabar jau atitaikiau kokio kiekio pakanka nupraust veidą, tai ir naudojasi daug taupiau, nes pirmą buteliuką subaigiau žaibiškai iš to džiaugsmo turbūt
Jojobos šveitiklis - super iš pradžių buvo keista, kad jo tokios didelės šveičiamos dalelės, palyginti su kt pylingais (pvz kad ir logonos aloe), tokie atrodo gabalai kreme. Tačiau nepastebėjau, kad braižytų odą, kaip tik - gerai nuvalo veidą, šerpetojimus.
JMO paakių kremas yra lengvas geliukas, kuris šiek tiek ilgai geriasi. nors jo sudėtis pakankamai turtinga, bet manęs asmeniškai nesužavėjo, gal kad labiau norėtusi lengvo kremuko, o ne gelio.
Ramintele 26, 07 Spa 2011 - 13:04, parašė:
Ramintele 26, 07 Spa 2011 - 13:04, parašė: roziu ir abrikosu kremukas ir man labai patinka, lengvas bet gerai padrekina, nealergizuoja, atidejus ji vesiasniems oram ir planuoju ji naudoti kartu su zaliosios arbatos ir roziu serumu
roziu prausiklis ir man labai patinka, tik kazkaip pastaruoju metu pastebejau kad greitai naudojasi kazkaip skalsumo jame pritrukau, bet prausia labai svelniai bet efektingai
jojobos prausiklis irgi superinis, palieka oda be galo svelnia, nebruzina jos, man labai jis patinka, vienu metu buvo prisirinke dauk prausikliu masciau ji parduoti bet visgi liko jis ir labai mielai ji subaigiau, kadanors tikrai kartosiu
apie paakiu kremuka labai dekinga uz atsiliepima, kaip tik nebeturiu paakiams nieko masciau apie ji o kaip kremukas ar gerai drekina? rauksliu thu thu thu kolkas neturiu tai man aktualus tik drekinimas
Ramintele 26, 07 Spa 2011 - 13:04, parašė:
Ramintele 26, 07 Spa 2011 - 13:04, parašė: roziu ir abrikosu kremukas ir man labai patinka, lengvas bet gerai padrekina, nealergizuoja, atidejus ji vesiasniems oram ir planuoju ji naudoti kartu su zaliosios arbatos ir roziu serumu
roziu prausiklis ir man labai patinka, tik kazkaip pastaruoju metu pastebejau kad greitai naudojasi kazkaip skalsumo jame pritrukau, bet prausia labai svelniai bet efektingai
jojobos prausiklis irgi superinis, palieka oda be galo svelnia, nebruzina jos, man labai jis patinka, vienu metu buvo prisirinke dauk prausikliu masciau ji parduoti bet visgi liko jis ir labai mielai ji subaigiau, kadanors tikrai kartosiu
apie paakiu kremuka labai dekinga uz atsiliepima, kaip tik nebeturiu paakiams nieko masciau apie ji o kaip kremukas ar gerai drekina? rauksliu thu thu thu kolkas neturiu tai man aktualus tik drekinimas
Honey, 07 Spa 2011 - 13:33, parašė:
Honey, 07 Spa 2011 - 13:33, parašė: kaip tau tas žalios arbatos serumas? man kvapelis jo labai nekoks, bet poveikis neblogas.
dėl rožių prausiklio visiškai sutinku, kad labai greit naudojasi, tačiau poveikis kol kas geriausias iš visų mano bandytų prausiklių
žinok, tas paakių gelis padrėkina, bet man jo užtepus lieka lipnumas ir jaučiasi toks paakių tempimas. tikrai nelabai malonu
Honey, 07 Spa 2011 - 11:09, parašė:
Honey, 07 Spa 2011 - 11:09, parašė: O kokį kremą naudojai? turbūt rožių ir abrikosų? man patiko šis labiau, nes šiek tiek riebesnis negu mandarinų. Nors oda po abiejų lieka švelni, sudrėkinta. Be to, mandarinai, ilgiau naudojant, šviesina pigmentines dėmes ir atgaivina brandžią odą, bet kadangi man nei to, nei to nereikia, tai renkuos kt kremą.
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė