Įkraunama...
Įkraunama...

John Masters organics

QUOTE(Honey @ 2011 10 05, 09:43)

Honey, 05 Spa 2011 - 09:43, parašė:

Honey, 05 Spa 2011 - 09:43, parašė:

o kaip jo kvapas? smile.gif

Labai patiko, kakava kvepia, bet taip ne labai saldziai ar ikyriai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2011 10 03, 12:20)

Honey, 03 Spa 2011 - 12:20, parašė:

Honey, 03 Spa 2011 - 12:20, parašė:

JMO puslapyje rašo, kad jie abu tinkami visų tipų plaukams. smile.gif dėl rozmarinų/levandų nesiginčiju, bet tas su cinku gal čia tik man toks riebus pasirodė unsure.gif

JMO puslapyje rašo, kad jie abu tinkami visų tipų plaukams. smile.gif dėl rozmarinų/levandų nesiginčiju, bet tas su cinku gal čia tik man toks riebus pasirodė unsure.gif

Pabandžiau levandų šampūno mėginuką, tai po abiejų plovimų plaukai atrodė nerealiai, minkšti, purus, tiesūs ir toks jausmas, kad man būtinai reikia šito šampūno, nes jis tobulas! smile.gif) tačiau klausimas, ar visąlaik po šio šampūno išliks toks poveikis ar tik čia keli kartai pabandymo taip veikia stebuklingai? smile.gif nesinori tiek daug pinigu isleist, jeigu tokio efekto nebebus po ilgesnio plovimo..
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 10 05, 10:28)

Fleur de force, 05 Spa 2011 - 10:28, parašė:

Vakar pratestavau Biotekoj naujaji krema su kakava, tai pasirode labai riebus, tikriausiai butu idealus kojoms saltuoju sezonu,o rankoms pries miega tepti,nes diena pasitepus po kurio laiko vis norejosi nusiplauti - nesusigeria iki galo,tai toks nemalonus jausmas siek tiek.

Vakar pratestavau Biotekoj naujaji krema su kakava, tai pasirode labai riebus, tikriausiai butu idealus kojoms saltuoju sezonu,o rankoms pries miega tepti,nes diena pasitepus po kurio laiko vis norejosi nusiplauti - nesusigeria iki galo,tai toks nemalonus jausmas siek tiek.

as ji jau kuris laikas karts nuo karto pateplioju juo rankas bei kojas kur sausiau tai labaiiiiiiii patinka tepu dregna oda, labai gerai drekina, o jau kvepas wub.gif susigeria man irgi gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blueberry_nights @ 2011 10 05, 13:05)

blueberry_nights, 05 Spa 2011 - 13:05, parašė:

blueberry_nights, 05 Spa 2011 - 13:05, parašė:

Pabandžiau levandų šampūno mėginuką, tai po abiejų plovimų plaukai atrodė nerealiai, minkšti, purus, tiesūs ir toks jausmas, kad man būtinai reikia šito šampūno, nes jis tobulas! smile.gif) tačiau klausimas, ar visąlaik po šio šampūno išliks toks poveikis ar tik čia keli kartai pabandymo taip veikia stebuklingai? smile.gif nesinori tiek daug pinigu isleist, jeigu tokio efekto nebebus po ilgesnio plovimo..

jeigu jūsų plaukams šampūnas tiko dabar, jo poveikis išliks toks pat ir naudojant didelę pakuotę mirksiukas.gif nebent pasikeistų pačių plaukų/galvos odos būklė.
Atsakyti
Gavua savo JMO rekonstruktoriu ('honey & hibiscus'), tik kolkas i sandeliuka iskeliavo, nes kondicionieriu ir visokiu tepaliuku ir taip pilna vonioje.... ax.gif Nu bet labai nekantrauju isbandyt rolleyes.gif

O siaip mano JMO sarasas tik dideja i dideja. Kolkas tokie norai: ‘birch’ ir ‘orange’ muilai, ‘rosemary’ detangler'is, argan oil,’pomegranate’ oil, ‘jojoba & ginseng’ exfoliating face cleanser, ‘linden blossom’ face crème cleanser, ‘rose & aloe’ hydrating toning mist, ‘calendula’ hydrating & toning mask, ‘rose’ foaming face wash, ‘green tea & rose’ hydrating face serum.

QUOTE(Honey @ 2011 10 02, 14:57)

Honey, 02 Spa 2011 - 14:57, parašė:

Honey, 02 Spa 2011 - 14:57, parašė:

Man tai visai patinka tas JMO intensyvus kondicionierius smile.gif

citrus ir neroli detangleris man nepaliko visai jokio įspūdžio, bet aš jį bandžiau kaip nuplaunamą kondicionierių, gal reiks kada pamėgint nenuplaut  g.gif

JMO šampūnai man gan eiliniai, labiau patiko veido priežiūros priemonės.  smile.gif

Man tai visai patinka tas JMO intensyvus kondicionierius smile.gif

citrus ir neroli detangleris man nepaliko visai jokio įspūdžio, bet aš jį bandžiau kaip nuplaunamą kondicionierių, gal reiks kada pamėgint nenuplaut  g.gif

JMO šampūnai man gan eiliniai, labiau patiko veido priežiūros priemonės.  smile.gif

Del sampunu pritariu drinks_cheers.gif - man jie irgi tokie eiliniai, kainos neverti. Isvis JMO kainos palyginti aukstos, nors ir sudetys geros.

O su kondicionieriais atvirksciai: 'citrus & neroli' man labai patinka, net ant sausu plauku tepant nesuriebalina (nuplaut nebandziau), o levandu intensyvus nepatiko, na eilinis toks.

Veidui kai ka tik ant rankos bandzius, normaliai naudojus tik krema, bet nepasirode ypatingi ar kazkuo issiskiriantys is kitu. Noriu dabar isbandyt 'mandarin maximum moisture' krema ziemai - oda sausa, tai manau puikiai padrekintu.

QUOTE(Fleur de force @ 2011 10 05, 10:28)

Ten siaip sviestukas skaitosi, tai ir tekstura/riebumas kaip sviesto. Man patinka ir naudoju rankoms bei kojoms vakarais pasitept - normaliai susigeria, o dar jei oda dregnesne buna, tai isvis puikiai. Gal padauginot? Nes kaip ir visu sviestu, jo reikia labai mazai.

QUOTE(Honey @ 2011 10 05, 10:43)

Honey, 05 Spa 2011 - 10:43, parašė:

Honey, 05 Spa 2011 - 10:43, parašė:

Man tai kakavos, sokolado, bet nera per saldus ar per kartus, toks vidutinis. O siaip gana intensyvus kvapas, maniskiui nepatinka, po as naudoju ir kaifuoju. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 10 07, 01:15)

shopingas, 07 Spa 2011 - 01:15, parašė:

shopingas, 07 Spa 2011 - 01:15, parašė:

Gal padauginot? Nes kaip ir visu sviestu, jo reikia labai mazai.

Gal padauginot? Nes kaip ir visu sviestu, jo reikia labai mazai.

Taip,gali buti,bet nakciai tai puiku butu,kad ir daugiau uztepus,pamaitintu gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 10 07, 02:15)

shopingas, 07 Spa 2011 - 02:15, parašė:

shopingas, 07 Spa 2011 - 02:15, parašė:

Kolkas tokie norai: ‘birch’ ir ‘orange’ muilai, ‘rosemary’ detangler'is, argan oil,’pomegranate’ oil, ‘jojoba & ginseng’ exfoliating face cleanser, ‘linden blossom’ face crème cleanser, ‘rose & aloe’ hydrating toning mist, ‘calendula’ hydrating & toning mask, ‘rose’ foaming face wash, ‘green tea & rose’ hydrating face serum.

normaliai naudojus tik krema, bet nepasirode ypatingi ar kazkuo issiskiriantys is kitu. Noriu dabar isbandyt 'mandarin maximum moisture' krema ziemai - oda sausa, tai manau puikiai padrekintu.

Kolkas tokie norai: ‘birch’ ir ‘orange’ muilai, ‘rosemary’ detangler'is, argan oil,’pomegranate’ oil, ‘jojoba & ginseng’ exfoliating face cleanser, ‘linden blossom’ face crème cleanser, ‘rose & aloe’ hydrating toning mist, ‘calendula’ hydrating & toning mask, ‘rose’ foaming face wash, ‘green tea & rose’ hydrating face serum.

normaliai naudojus tik krema, bet nepasirode ypatingi ar kazkuo issiskiriantys is kitu. Noriu dabar isbandyt 'mandarin maximum moisture' krema ziemai - oda sausa, tai manau puikiai padrekintu.

Šitos kaukės ir aš norėčiau rolleyes.gif

O kokį kremą naudojai? turbūt rožių ir abrikosų? smile.gif man patiko šis labiau, nes šiek tiek riebesnis negu mandarinų. Nors oda po abiejų lieka švelni, sudrėkinta. Be to, mandarinai, ilgiau naudojant, šviesina pigmentines dėmes ir atgaivina brandžią odą, bet kadangi man nei to, nei to nereikia, tai renkuos kt kremą.

Kalbant apie kitas priemones veidui, mano nr. 1 yra JMO rožių prausiklis: gerai nuprausia makiažą, negraužia akių (kokia kankynė buvo pvz su laveros ar kt prausikliais doh.gif ), kvapas toks lengvas rožių wub.gif patinka, kad dozuojamas, dabar jau atitaikiau kokio kiekio pakanka nupraust veidą, tai ir naudojasi daug taupiau, nes pirmą buteliuką subaigiau žaibiškai iš to džiaugsmo turbūt biggrin.gif

Linden blossom prausiklis pasirodė riebokas. Nors oda sausa, bet man nepatinka pienelių konsistencijos prausikliai, kadangi man po jų išlieka jausmas, kad oda nešvariai nuprausta. Bet čia jau asmeninės antipatijos. smile.gif

Jojobos šveitiklis - super thumbup.gif iš pradžių buvo keista, kad jo tokios didelės šveičiamos dalelės, palyginti su kt pylingais (pvz kad ir logonos aloe), tokie atrodo gabalai kreme. Tačiau nepastebėjau, kad braižytų odą, kaip tik - gerai nuvalo veidą, šerpetojimus.

Rose and aloe toning mist aš purškiu nakčiai, kai nesinori tepti kremo, bet nelabai jis man - vien dėl to, kad palieka lipnų veidą. sunaudosiu ir antro nebepirksiu.

JMO paakių kremas yra lengvas geliukas, kuris šiek tiek ilgai geriasi. nors jo sudėtis pakankamai turtinga, bet manęs asmeniškai nesužavėjo, gal kad labiau norėtusi lengvo kremuko, o ne gelio. smile.gif

kol kas tiek prisimenu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 07 spalio 2011 - 10:10
QUOTE(Honey @ 2011 10 07, 11:09)

Honey, 07 Spa 2011 - 11:09, parašė:

Šitos kaukės ir aš norėčiau  rolleyes.gif

O kokį kremą naudojai? turbūt rožių ir abrikosų? smile.gif man patiko šis labiau, nes šiek tiek riebesnis negu mandarinų.

Kalbant apie kitas priemones veidui, mano nr. 1 yra JMO rožių prausiklis: gerai nuprausia makiažą, negraužia akių (kokia kankynė buvo pvz su laveros ar kt prausikliais doh.gif ), kvapas toks lengvas rožių  wub.gif patinka, kad dozuojamas, dabar jau atitaikiau kokio kiekio pakanka nupraust veidą, tai ir naudojasi daug taupiau, nes pirmą buteliuką subaigiau žaibiškai iš to džiaugsmo turbūt biggrin.gif
Jojobos šveitiklis - super  thumbup.gif iš pradžių buvo keista, kad jo tokios didelės šveičiamos dalelės, palyginti su kt pylingais (pvz kad ir logonos aloe), tokie atrodo gabalai kreme. Tačiau nepastebėjau, kad braižytų odą, kaip tik - gerai nuvalo veidą, šerpetojimus.
JMO paakių kremas yra lengvas geliukas, kuris šiek tiek ilgai geriasi. nors jo sudėtis pakankamai turtinga, bet manęs asmeniškai nesužavėjo, gal kad labiau norėtusi lengvo kremuko, o ne gelio. smile.gif

Šitos kaukės ir aš norėčiau  rolleyes.gif

O kokį kremą naudojai? turbūt rožių ir abrikosų? smile.gif man patiko šis labiau, nes šiek tiek riebesnis negu mandarinų.

Kalbant apie kitas priemones veidui, mano nr. 1 yra JMO rožių prausiklis: gerai nuprausia makiažą, negraužia akių (kokia kankynė buvo pvz su laveros ar kt prausikliais doh.gif ), kvapas toks lengvas rožių  wub.gif patinka, kad dozuojamas, dabar jau atitaikiau kokio kiekio pakanka nupraust veidą, tai ir naudojasi daug taupiau, nes pirmą buteliuką subaigiau žaibiškai iš to džiaugsmo turbūt biggrin.gif
Jojobos šveitiklis - super  thumbup.gif iš pradžių buvo keista, kad jo tokios didelės šveičiamos dalelės, palyginti su kt pylingais (pvz kad ir logonos aloe), tokie atrodo gabalai kreme. Tačiau nepastebėjau, kad braižytų odą, kaip tik - gerai nuvalo veidą, šerpetojimus.

roziu ir abrikosu kremukas ir man labai patinka, lengvas bet gerai padrekina, nealergizuoja, atidejus ji vesiasniems oram ir planuoju ji naudoti kartu su zaliosios arbatos ir roziu serumu smile.gif
roziu prausiklis ir man labai patinka, tik kazkaip pastaruoju metu pastebejau kad greitai naudojasi ax.gif kazkaip skalsumo jame pritrukau, bet prausia labai svelniai bet efektingai thumbup.gif
jojobos prausiklis irgi superinis, palieka oda be galo svelnia, nebruzina jos, man labai jis patinka, vienu metu buvo prisirinke dauk prausikliu masciau ji parduoti bet visgi liko jis ir labai mielai ji subaigiau, kadanors tikrai kartosiu smile.gif
apie paakiu kremuka labai dekinga uz atsiliepima, kaip tik nebeturiu paakiams nieko masciau apie ji rolleyes.gif o kaip kremukas ar gerai drekina? rauksliu thu thu thu kolkas neturiu tai man aktualus tik drekinimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 10 07, 13:04)

Ramintele 26, 07 Spa 2011 - 13:04, parašė:

roziu ir abrikosu kremukas ir man labai patinka, lengvas bet gerai padrekina, nealergizuoja, atidejus ji vesiasniems oram ir planuoju ji naudoti kartu su zaliosios arbatos ir roziu serumu smile.gif
roziu prausiklis ir man labai patinka, tik kazkaip pastaruoju metu pastebejau kad greitai naudojasi ax.gif kazkaip skalsumo jame pritrukau, bet prausia labai svelniai bet efektingai thumbup.gif
jojobos prausiklis irgi superinis, palieka oda be galo svelnia, nebruzina jos, man labai jis patinka, vienu metu buvo prisirinke dauk prausikliu masciau ji parduoti bet visgi liko jis ir labai mielai ji subaigiau, kadanors tikrai kartosiu smile.gif
apie paakiu kremuka labai dekinga uz atsiliepima, kaip tik nebeturiu paakiams nieko masciau apie ji rolleyes.gif o kaip kremukas ar gerai drekina? rauksliu thu thu thu kolkas neturiu tai man aktualus tik drekinimas smile.gif

drinks_cheers.gif as sita abrikosu ir roziu kremuka ir laikau vesesniams orams, dabar dar dabaigineju madaros kremuka misriai odai kol dar nera labai salta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 10 07, 13:04)

kaip tau tas žalios arbatos serumas? man kvapelis jo labai nekoks, bet poveikis neblogas. smile.gif

dėl rožių prausiklio visiškai sutinku, kad labai greit naudojasi, tačiau poveikis kol kas geriausias iš visų mano bandytų prausiklių ax.gif

žinok, tas paakių gelis padrėkina, bet man jo užtepus lieka lipnumas ir jaučiasi toks paakių tempimas. tikrai nelabai malonu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2011 10 07, 13:33)

Honey, 07 Spa 2011 - 13:33, parašė:

Honey, 07 Spa 2011 - 13:33, parašė:

kaip tau tas žalios arbatos serumas? man kvapelis jo labai nekoks, bet poveikis neblogas. smile.gif

dėl rožių prausiklio visiškai sutinku, kad labai greit naudojasi, tačiau poveikis kol kas geriausias iš visų mano bandytų prausiklių ax.gif

žinok, tas paakių gelis padrėkina, bet man jo užtepus lieka lipnumas ir jaučiasi toks paakių tempimas. tikrai nelabai malonu  unsure.gif

žinok, tas paakių gelis padrėkina, bet man jo užtepus lieka lipnumas ir jaučiasi toks paakių tempimas. tikrai nelabai malonu  unsure.gif

serumo kvapas man toks savotiskas, bet pakenciamas, o poveikis labai patinka thumbup.gif
jeigu tempimas ir lipnus tai tada ne, nenoriu paakiu kremuko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2011 10 07, 11:09)

O kokį kremą naudojai? turbūt rožių ir abrikosų? smile.gif man patiko šis labiau, nes šiek tiek riebesnis negu mandarinų. Nors oda po abiejų lieka švelni, sudrėkinta. Be to, mandarinai, ilgiau naudojant, šviesina pigmentines dėmes ir atgaivina brandžią odą, bet kadangi man nei to, nei to nereikia, tai renkuos kt kremą.

Aha, roziu ir abirkosu naudojau - siaip visai nieko, bet nesuzavejo. Man pasirode lengvas, bet pakankamai drekinantis. Kitam poste skaiciau, kad saltajam sezonui atidejo ji, tai man atrodo, kad ziemai jis per lengvas....

O apie sita mandarinu kalbejai?
user posted image

Sakai sis lengvesnis uz ta roziu ir abrikosu? As kazkaip isivaizdavau, kad sis riebesnis, labiau drekinantis butu.... g.gif
Atsakyti