Įkraunama...
Įkraunama...

John Masters organics

QUOTE(Galadrielė @ 2011 10 03, 08:32)
Mano galai irgi linkę sausėti ir pūstis, o šaknys riebaluojasi, bet matyt čia tikrai nuo plauko ir nuo norimo matyti efekto priklauso. Šampūną tai irgi norėčiau išbandyti, nes iš JMO bandžiau tik tą su cinku

mano plaukai tokie kaip tavo (riebesnės šaknys su sausėjančiais galais), tai nei vienas iš jų šampūnų nepatiko (nebandžiau tik bare). po rekonstruktoriaus atrodydavo net, kad neišsiplauna normaliai galva iki galo. neblogas gal tik rozmarinų normaliems plaukams, bet šiek tiek trūksta purumo man po jo.
faktas, kad bent kiek sausesnei galvos odai/plaukams JMO šampūnai turėtų būt super. o kitiems plaukams, tai kaip ir sakai - priklauso nuo plaukų ir ko norisi iš šampūno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2011 10 03, 08:09)
o tą levandų kondicionierių esi bandžiusi? spėju, tau turėtų būt per lengvas smile.gif

apie drėkinamą kaukę veidui kažkaip nepastebėjau atsiliepimų, gal yra bandžiusių?  smile.gif

Nesu, bet gali būti, nes man ir nerolio šiek tiek per lengvas smile.gif

QUOTE(Galadrielė @ 2011 10 03, 08:32)
Mano galai irgi linkę sausėti ir pūstis, o šaknys riebaluojasi, bet matyt čia tikrai nuo plauko ir nuo norimo matyti efekto priklauso. Šampūną tai irgi norėčiau išbandyti, nes iš JMO bandžiau tik tą su cinku

Mano šaknys irgi linkę riebaluotis, bet aš niekada šaknų nei su kondicionieriais neis su kaukėmis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2011 10 03, 08:42)
mano plaukai tokie kaip tavo (riebesnės šaknys su sausėjančiais galais), tai nei vienas iš jų šampūnų nepatiko (nebandžiau tik bare). po rekonstruktoriaus atrodydavo net, kad neišsiplauna normaliai galva iki galo. neblogas gal tik rozmarinų normaliems plaukams, bet šiek tiek trūksta purumo man po jo.
faktas, kad bent kiek sausesnei galvos odai/plaukams JMO šampūnai turėtų būt super. o kitiems plaukams, tai kaip ir sakai - priklauso nuo plaukų ir ko norisi iš šampūno smile.gif

mano pacios saknys riebesnes, galai sausesni, tai tiek sampunas su cinku tiek su levandomis labai tiko, ne manau kad jie labai tiktu sausaodems schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Galadrielė @ 2011 10 02, 21:09)

O rekonstruktorius man nepatiko - pernelyg plaukus apsunkina ir riebina, nors dedu visai lašiuką, o ir sausų galų visai nesutramdo schmoll.gif

o man kaip tik galiukai tokie sveikesni po jo atrodo, labai susvelnina plauka ir jo neapsunkina smile.gif

o balzamas su levandomis tikrai lengvas bet intensyvesnis nei citrus neroli detangleris, mano galai nera super sausi tai dregmes tikrai uzteko, dar pora lasiuku aliejuko ir super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 10 03, 11:59)
mano pacios saknys riebesnes, galai sausesni, tai tiek sampunas su cinku tiek su levandomis labai tiko, ne manau kad jie labai tiktu sausaodems schmoll.gif

JMO puslapyje rašo, kad jie abu tinkami visų tipų plaukams. smile.gif dėl rozmarinų/levandų nesiginčiju, bet tas su cinku gal čia tik man toks riebus pasirodė unsure.gif
Ramintele, gal bandei bare?
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2011 10 03, 09:42)

Pas mane tai išvis plaukų būklė tokia įdomi - galvos oda sausoka, šaknys riebaluojasi, o galai sausėja ir pučiasi. Tai vat vis tų galų negaliu sutramdyti doh.gif O tas šampūnas su cinku kaip tik tokiai galvos odai ir skirtas, tai visai nieko toks, bet tikrai nepadarė tokio įspūdžio, kad pirkčiau visą pakuotę. Aišku, vien kvapas ko vertas... wub.gif bet tai ne rodiklis prikimui.
Honey, labai geras pastabėjimas, kad galva tarsi nedaplauta po rekonstruktoriaus. Tau po jo trūksta purumo, o man norėtųsi daugiau drėkinimo, nes pagal nutįsusius plaukus jaučiu tik apsunkinantį maitinimą

QUOTE(ernesin @ 2011 10 03, 12:18)
Mano šaknys irgi linkę riebaluotis, bet aš niekada šaknų nei su kondicionieriais neis su kaukėmis mirksiukas.gif

Ir aš niekada netepu šaknų. Maximum iki ausų tepu viską, o tuo rekonstruktorium tik pačius pačius galiukus ir tik vos vos. Su detangleriu tik tepu per visą ilgį, tačiau irgi neliečiu šaknų.
Nors kaukę vieną radau plaukams, kuria drąsiai tepu ir plaukų šaknis - purumas nei kiek nuo to nenukenčia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2011 10 03, 12:20)
JMO puslapyje rašo, kad jie abu tinkami visų tipų plaukams. smile.gif dėl rozmarinų/levandų nesiginčiju, bet tas su cinku gal čia tik man toks riebus pasirodė unsure.gif
Ramintele, gal bandei bare?

keista, man kaip tik po cinko galvos oda bei plaukai net siugzda nuo svaros, sakyciau is pradziu atrode kad net kiek pasausina bet sunaudojau beveik visa butelaiti jau ir plauku tikrai neisausino gal tik pradzioj taip pasirode g.gif
ne Bare neesu bandziusi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 10 03, 15:32)

Nors kaukę vieną radau plaukams, kuria drąsiai tepu ir plaukų šaknis - purumas nei kiek nuo to nenukenčia smile.gif

Prašom grait pasidalinti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 10 03, 23:40)
Prašom grait pasidalinti bigsmile.gif

Nugi Vilpėdėj užsitavarinau per akciją Natura Sibericos ir nustvėriau tokią plaukų kaukę. Šiaip labai patenkinta, kraunu ant visos galvos, plaukai griečiau nuo jos nesiriebaluoja, purumas nenukenčia, kol kas labai patinka, tik reikia labai gerai išskalauti.
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 10 04, 08:14)
Nugi Vilpėdėj užsitavarinau per akciją Natura Sibericos ir nustvėriau tokią plaukų kaukę. Šiaip labai patenkinta, kraunu ant visos galvos, plaukai griečiau nuo jos nesiriebaluoja, purumas nenukenčia, kol kas labai patinka, tik reikia labai gerai išskalauti.

O kaip kvapas?? Nes man su NS kvapais kažko nesiseka draugauti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 10 04, 23:19)
O kaip kvapas?? Nes man su NS kvapais kažko nesiseka draugauti sad.gif

Kvapas ne toks intensyvus kaip pvz dušo gelių. Toks švelnus, neįkyrus, gaivus. Atidaryk pardėje ir pauostyk, jos gi necelofanuotos smile.gif
Atsakyti
Vakar pratestavau Biotekoj naujaji krema su kakava, tai pasirode labai riebus, tikriausiai butu idealus kojoms saltuoju sezonu,o rankoms pries miega tepti,nes diena pasitepus po kurio laiko vis norejosi nusiplauti - nesusigeria iki galo,tai toks nemalonus jausmas siek tiek.
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 10 05, 10:28)
Vakar pratestavau Biotekoj naujaji krema su kakava, tai pasirode labai riebus, tikriausiai butu idealus kojoms saltuoju sezonu,o rankoms pries miega tepti,nes diena pasitepus po kurio laiko vis norejosi nusiplauti - nesusigeria iki galo,tai toks nemalonus jausmas siek tiek.

o kaip jo kvapas? smile.gif
Atsakyti