QUOTE(Honey @ 2011 10 03, 09:42)
mano plaukai tokie kaip tavo (riebesnės šaknys su sausėjančiais galais), tai nei vienas iš jų šampūnų nepatiko (nebandžiau tik bare). po rekonstruktoriaus atrodydavo net, kad neišsiplauna normaliai galva iki galo. neblogas gal tik rozmarinų normaliems plaukams, bet šiek tiek trūksta purumo man po jo.
faktas, kad bent kiek sausesnei galvos odai/plaukams JMO šampūnai turėtų būt super. o kitiems plaukams, tai kaip ir sakai - priklauso nuo plaukų ir ko norisi iš šampūno
Pas mane tai išvis plaukų būklė tokia įdomi - galvos oda sausoka, šaknys riebaluojasi, o galai sausėja ir pučiasi. Tai vat vis tų galų negaliu sutramdyti
O tas šampūnas su cinku kaip tik tokiai galvos odai ir skirtas, tai visai nieko toks, bet tikrai nepadarė tokio įspūdžio, kad pirkčiau visą pakuotę. Aišku, vien kvapas ko vertas...
bet tai ne rodiklis prikimui.
Honey, labai geras pastabėjimas, kad galva tarsi nedaplauta po rekonstruktoriaus. Tau po jo trūksta purumo, o man norėtųsi daugiau drėkinimo, nes pagal nutįsusius plaukus jaučiu tik apsunkinantį maitinimą
QUOTE(ernesin @ 2011 10 03, 12:18)
Mano šaknys irgi linkę riebaluotis, bet aš niekada šaknų nei su kondicionieriais neis su kaukėmis
Ir aš niekada netepu šaknų. Maximum iki ausų tepu viską, o tuo rekonstruktorium tik pačius pačius galiukus ir tik vos vos. Su detangleriu tik tepu per visą ilgį, tačiau irgi neliečiu šaknų.
Nors kaukę vieną radau plaukams, kuria drąsiai tepu ir plaukų šaknis - purumas nei kiek nuo to nenukenčia
www.kinokadras.ltGeras kinas, įdomūs faktai, kino aprašai ir pasiūlymai ką žiūrėti kai norisi kažko ypatingo