Isbandziau siandien 'citrus & neroli' detangler'i - smagus, geras, bet kazko ypatingo kolkas nepajauciau. Aisku nebrokuoju ir tikiuosiu ateityje dar labiau juo dziaugsiuosiu. Tepiau kaip nenuplaunama kondicionieriu ant dregnu plauku ir tepiau tik galus, tai isdziuve plaukai nesusivele, lengvai sukuojami, purus, nesuriebalinti.
Dar vyras uzsake 'honey & hibiscus' plauku rekonstruktoriu, tai kita savaite jau gausiu. Tik nezinau iskart bandysiu ar i sandeliuka desiu, nes noriu pribaigt keleta priemoniu plaukams pries kazka naujo issiimant.
Na ir kai isejo kalba apie JMO produktus, tai maniskis pagyre 'blood orange & vanilla' duso zele - sake jam labai labai patinka (jau antra miniuka naudoja, nesasi i sportklubi). O vat kuno pienelis to paties kvapo jam nepatiko. Man kaip tik atvirksciai: pienelis super buvo, o dusgelis kazkokiu persigerusiu apelsinu kvepia ir nepatinka.
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 09 19, 22:18)
shine-on'erio neesu bandziusi, aliejuka turiu labai patinka, o AO NuStyle kalbi apie si?
jis man buvo per sunkus, nes mano plaukai ploni, bet siaip gerai drekinantis tai serumas... JMO serumas lengvesnis, neriebina, galiukai zvilga po jo
jis man buvo per sunkus, nes mano plaukai ploni, bet siaip gerai drekinantis tai serumas... JMO serumas lengvesnis, neriebina, galiukai zvilga po jo
o serumas JMO ar gydo galiukus?
QUOTE(fuksė @ 2011 09 20, 10:19)
o serumas JMO ar gydo galiukus?
net nzn, siaip maniskiai dar biskuti buna baltu galiuku bet nebetaip kaip anksciau
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 09 19, 22:18)
shine-on'erio neesu bandziusi, aliejuka turiu labai patinka, o AO NuStyle kalbi apie si?
Taip, apie si. O dregmes kuris daugiau suteikia?
QUOTE(giedrulia77 @ 2011 09 20, 14:44)
Taip, apie si. O dregmes kuris daugiau suteikia?
negaliu pasakyti nes AO labai trumpai turejau kadangi jis man labai riebino
QUOTE(shopingas @ 2011 09 10, 18:12)
Bent man tas kondicionierius buvo vienas is tu eiliniu, t.y. nieko blogo negaliu pasakyt, bet kartot nezadu...
Po geru atsiliepimu ir as susigundziau 'citrus & neroli' detangler'iu - laukiu parkeliaujant....
Po geru atsiliepimu ir as susigundziau 'citrus & neroli' detangler'iu - laukiu parkeliaujant....
Man tai visai patinka tas JMO intensyvus kondicionierius plaukai švelnūs po jo, blizga (tik nežinau ar nuo kondicionieriaus, ar nuo šampūno tas blizgesys), neapsunkinti. Anksčiau favoritas buvo Sante BC, bet JMO tikrai jį pralenkia tuo, kad neblogai padrėkina plaukus, bet nereik bijot, kad padauginsiu ir prisiplos prie galvos. Be to, tai vienas iš nedaugelio kondicionierių, kuriuos galiu tept aukščiau negu nuo pusės plaukų ilgio ir neriebina
citrus ir neroli detangleris man nepaliko visai jokio įspūdžio, bet aš jį bandžiau kaip nuplaunamą kondicionierių, gal reiks kada pamėgint nenuplaut
JMO šampūnai man gan eiliniai, labiau patiko veido priežiūros priemonės.
QUOTE(Honey @ 2011 10 02, 15:57)
Man tai visai patinka tas JMO intensyvus kondicionierius
citrus ir neroli detangleris man nepaliko visai jokio įspūdžio, bet aš jį bandžiau kaip nuplaunamą kondicionierių, gal reiks kada pamėgint nenuplaut
Čia kuris tas intensyvus? Rekonstruktorius?
Man detangleris irgi visai jokio įspūdžio nepaliko kaip nuplaunamas, o kaip nenuplaunamas suuuuper Nes mano šaknys dažnai prisiploja padauginus ko nors, o šitą galiu drąsiai tepti nors ir ant pačių šaknų - nesuriebina ir neapsunkina plauko.
QUOTE(Galadrielė @ 2011 10 02, 19:24)
Čia kuris tas intensyvus? Rekonstruktorius?
Šitas - levandų ir avokadų:
Rekonstruktoriaus nebandžiau, labai traukia jis mane, tai gal kai subaigsiu šitą reiks pasiryžt įsigyt
QUOTE(Honey @ 2011 10 02, 21:04)
Šitas - levandų ir avokadų:
Rekonstruktoriaus nebandžiau, labai traukia jis mane, tai gal kai subaigsiu šitą reiks pasiryžt įsigyt
Turiu mėginuką šito avokadų konciniorieriaus, vis neišbandau.
O rekonstruktorius man nepatiko - pernelyg plaukus apsunkina ir riebina, nors dedu visai lašiuką, o ir sausų galų visai nesutramdo
QUOTE(Galadrielė @ 2011 10 02, 21:09)
O rekonstruktorius man nepatiko - pernelyg plaukus apsunkina ir riebina, nors dedu visai lašiuką, o ir sausų galų visai nesutramdo
O aš rekonstruktoriaus ir šampūno ir kondicionieriaus mėginukus turėjau, nepakartojami pasirodė Turbūt nuo plauko priklauso, manieji labai linkę sausėti ir pūstis, tai pateisino priemonės savo vardą
QUOTE(ernesin @ 2011 10 02, 22:42)
O aš rekonstruktoriaus ir šampūno ir kondicionieriaus mėginukus turėjau, nepakartojami pasirodė Turbūt nuo plauko priklauso, manieji labai linkę sausėti ir pūstis, tai pateisino priemonės savo vardą
o tą levandų kondicionierių esi bandžiusi? spėju, tau turėtų būt per lengvas
apie drėkinamą kaukę veidui kažkaip nepastebėjau atsiliepimų, gal yra bandžiusių?
QUOTE(ernesin @ 2011 10 02, 23:42)
Mano galai irgi linkę sausėti ir pūstis, o šaknys riebaluojasi, bet matyt čia tikrai nuo plauko ir nuo norimo matyti efekto priklauso. Šampūną tai irgi norėčiau išbandyti, nes iš JMO bandžiau tik tą su cinku