Įkraunama...
Įkraunama...

John Masters organics

QUOTE(Bubė* @ 2011 08 29, 12:41)
Spėjau per feelunique nuolaidas pagriebti  Citrus & Neroli Detangler,bet dar negavau. Turėjau mėginuką,tai labai patiko.Gerai mano garbanotus plaukus išraizgo biggrin.gif  Kiek pastebėjau feelunique tokias nuolaidas daro tik vasaros pabaigoj,jei neklystu pernai irgi rugpjūčio mėn. kažkas panašaus buvo  smile.gif

o man nebezinau ar jis bepatinka, perdaug suploja plaukus, nors ir tepu tik per puse plauku ilgio, pirma diena lyg puse bedos atrodo, bet antra diena jau man noris eit galva plauti, tai turbut sunaudosiu kaip nuplaunama balzama jauciu g.gif
Atsakyti
Kaip aš myliu JMO priemones wub.gif Plaukams ypač biggrin.gif tai mylimąjį Nerol and citrus detangler ir purškiklį garbanoms formuoti thumbup.gif Pirmasis plaukus padaro švelnius švelnius (naudoju mažą kiekį po plovimo ir palieku - neriebina, plaukai bliiiiizga, švelnūs), o antrasis - jei daugiau papurškiu, padaro šlapią efektą, jei mažiau - paformuoja, bet nesulipina.
Kitas priemonės dar planuoju pratestuoti rolleyes.gif

Bandau prisiminti, ką dar naudojau g.gif veidui esu kažką.. Aaaa, jojobos prausiklį, toks su šveičiamosiom dalelė, bet jų nedaug. Na tas tai buvo numeris uno iš bandytų prausiklių smile.gif švelniai prausia, odos nenusausina (maniškė mišri į sausumą), kvapas tobulas - eterinių aliejų ir ekstraktų sinerginis junginys wub.gif

Gal vėliau dar prisiminsiu ką naudojusi smile.gif
Ir reikia baigt skaityt temą, nes įdomūs atisliepimai apie plaukų kremą ir pomadą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2011 08 10, 20:05)
Nusipirkau Dry Hair Nourishment and Defrizzer aliejuką , ir dabar galvoju ar bus nauda iš jo, jei tepsiu po  Neroli and Citrus detanglerio?  Ar  pasisavins plaukas aliejuką? g.gif

o kam skirtas aliejukas? ir kas yra detangleris? blush2.gif
mazu mano sausiems galams gydyt tiktu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 09 10, 08:04)
o kam skirtas aliejukas? ir kas yra detangleris? blush2.gif
mazu mano sausiems galams gydyt tiktu? ax.gif

Detangleris yra išpainiotojas biggrin.gif papraščiau - kondicionierius 4u.gif
Aliejukas skirtas perbraukti per visą plauko ilgį, išskyrus šaknis. Suglotnina, neleidžia pūstis, pamaitina, padrėkina galus, kad neskilinėtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 09 10, 12:24)
Aiskuma dabar biggrin.gif , verti tokiu pinigeliu? g.gif aplamai priemones ne popigiai, bet jeigu poveikis yra, galima pirkti.

Aš naudoju citrus & neroli, naudoju tik po plovimo, nenuplaunant - man jo visam gyvenimui biggrin.gif nedaug reikia vienam kartui, taupiai gaunasi. Plius, niekas tokių mikštų plaukų nepalikdavo, kaip šitas wub.gif
Jeigu reikia daugiau drėkinimo, tai gal avokadų intensyvus kondicionierius gal dar geriau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Petitgrain @ 2011 09 10, 18:08)

Jeigu reikia daugiau drėkinimo, tai gal avokadų intensyvus kondicionierius gal dar geriau? g.gif

Bent man tas kondicionierius buvo vienas is tu eiliniu, t.y. nieko blogo negaliu pasakyt, bet kartot nezadu... ax.gif

Po geru atsiliepimu ir as susigundziau 'citrus & neroli' detangler'iu - laukiu parkeliaujant....
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 09 10, 18:12)
Bent man tas kondicionierius buvo vienas is tu eiliniu, t.y. nieko blogo negaliu pasakyt, bet kartot nezadu...  ax.gif

Po geru atsiliepimu ir as susigundziau 'citrus & neroli' detangler'iu - laukiu parkeliaujant....

brukstelkit atsiliepima 4u.gif

man reikia drekinimo g.gif sausi galai - luzineja doh.gif
Papildyta:
Aš naudoju citrus & neroli, naudoju tik po plovimo, nenuplaunant - man jo visam gyvenimui biggrin.gif nedaug reikia vienam kartui, taupiai gaunasi. Plius, niekas tokių mikštų plaukų nepalikdavo, kaip šitas wub.gif

o kaip JMO sampunai?
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 09 10, 18:41)
brukstelkit atsiliepima 4u.gif

man reikia drekinimo g.gif sausi galai - luzineja doh.gif
Papildyta:
o kaip JMO sampunai?

perskaiciau visa tema, sampunai tureciau pasakyt vidutiniski, cia pagal atsiliepimus.
Atsakyti

Aš labai džiaugiuosi Rosemary and Peppermint kondicionieriumi. Tai kol kas geriausias iš mano naudotų kondicionierių. O šiandien įsigijau jūsų išgirtąjį citrus & neroli (galėsiu palyginti), bei Bare Unscented Shampoo (rekomendavo parduotuvėje). Mano nuomone, John Masters Organics priemonės plaukams yra nuostabios, o ir mūsų kirpyklose be didelio vargo galėtų jas naudoti... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angel-le: 11 rugsėjo 2011 - 18:32
QUOTE(fuksė @ 2011 09 10, 17:41)
o kaip JMO sampunai?

Kiek bandziau, man ne vienas netiko, manau, kad jie skirti pakenktiems ar sausiems plaukams, nes man tiesiog apsunkindavo, lyg perdaug primaitindavo, likdavo nemalonus.
Atsakyti
Ramintele, kiek pamenu esi naudojus JMO ta shine-on, aliejuka ir Aubrey Organics New Styke seruma. Gali palyginti juos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2011 09 19, 22:01)
Ramintele, kiek pamenu esi naudojus JMO ta shine-on, aliejuka ir Aubrey Organics New Styke seruma. Gali palyginti juos?  4u.gif

shine-on'erio neesu bandziusi, aliejuka turiu labai patinka, o AO NuStyle kalbi apie si?
user posted image jis man buvo per sunkus, nes mano plaukai ploni, bet siaip gerai drekinantis tai serumas... JMO serumas lengvesnis, neriebina, galiukai zvilga po jo smile.gif
Atsakyti