QUOTE(mazoji_eglute @ 2011 08 02, 16:03)
Na nemanau, kad ekologiška priemonė gali atlaikyti, bet kokias oro sąlygas:))
Jeigu papulsi į liūti, tai deja, bet liūtis padarys savo:) ji nėra tokia stipri kaip koks lakas, tiesiog lengvai fiksuojanti formuojanti priemonė, ypatingai tinka bangoms (man asmeniskai, nes tam as ji ir naudoju:) o spygliukus gal ploniems trumpiems plaukams ir iseitu padaryti, bet jie bus kieti(nes reikes daug jo tepti)
Hm dėl kondicionavimo net nežinau, manau labiau fiksuoja, bet kasdien naudojant tai nemanau kad plauką išsausintų ar nušiurintų.
Jeigu papulsi į liūti, tai deja, bet liūtis padarys savo:) ji nėra tokia stipri kaip koks lakas, tiesiog lengvai fiksuojanti formuojanti priemonė, ypatingai tinka bangoms (man asmeniskai, nes tam as ji ir naudoju:) o spygliukus gal ploniems trumpiems plaukams ir iseitu padaryti, bet jie bus kieti(nes reikes daug jo tepti)
Hm dėl kondicionavimo net nežinau, manau labiau fiksuoja, bet kasdien naudojant tai nemanau kad plauką išsausintų ar nušiurintų.
Tai vadinasi jeigu mano plaukai natūraliai banguoti, o kartais sušoka į garbanas, tuo styling gel aš jas užtvirtinsiu jų neapsunkindama, suteiksiu lengvą fiksaciją ir tiek? Beje, ar jis riebina plaukus? Ir kaip taupiai naudojasi?
O jeigu noriu stiprios fiksacijos, reikia imti tą kitą?
Atsiprašau, kad taip kankinu, bet labai įdomu, nes renkuosi kurią priemonę pirkti iš šitų dviejų