Įkraunama...
Įkraunama...

John Masters organics

QUOTE(mazoji_eglute @ 2011 08 02, 16:03)
Na nemanau, kad ekologiška priemonė gali atlaikyti, bet kokias oro sąlygas:))
Jeigu papulsi į liūti, tai deja, bet liūtis padarys savo:) ji nėra tokia stipri kaip koks lakas, tiesiog lengvai fiksuojanti formuojanti priemonė, ypatingai tinka bangoms (man asmeniskai, nes tam as ji ir naudoju:) o spygliukus gal ploniems trumpiems plaukams ir iseitu padaryti, bet jie bus kieti(nes reikes daug jo tepti)

Hm dėl kondicionavimo net nežinau, manau labiau fiksuoja, bet kasdien naudojant tai nemanau kad plauką išsausintų ar nušiurintų.

Tai vadinasi jeigu mano plaukai natūraliai banguoti, o kartais sušoka į garbanas, tuo styling gel aš jas užtvirtinsiu jų neapsunkindama, suteiksiu lengvą fiksaciją ir tiek? Beje, ar jis riebina plaukus? Ir kaip taupiai naudojasi?

O jeigu noriu stiprios fiksacijos, reikia imti tą kitą?

Atsiprašau, kad taip kankinu, bet labai įdomu, nes renkuosi kurią priemonę pirkti iš šitų dviejų 4u.gif
Atsakyti
Na ateinu su pirmaisiais atsiliepimais apie JMO 'cacao & capuacu' ranku ir kuno sviesta 4u.gif
user posted image

Jau rasiau, kad pirkau internetu is ebay, kaina nerealiai gera pasitaike, tai buvo puiki proga isbandyt. Nors dabar svarstau ar nebuvo pradaryti jie, t.y. bent pabandyti, nes nepanasu, kad butu nuspausti, bet tiesiog prasukus buvo kiek aliejuotas pavirsius ir keli plaukeliai-pukeliai prie kaklelio prilipe (o gal buvo atsuktas tik pauostyt, bet sitas neaisku tebelieka), nors tas pasiriebalimas, tai labai galimas ir del keliones - cia karsciai, tai nieko nuostabaus, jei ir del to paskystu.....

Zodziu, baigiu apie tik man vienai idomius dalykus ir geriau pasakoju apie pati sviestuka, t.y. kas visoms idomu biggrin.gif Kvapas neikyrus, gana lengvas, kaip tikros kakavos, t.y. tos karcios, be jokiu saldumu ar kitu prieskoniu. Na siaip as prie kuno sviestu esu ipratus ir jie man turi but indelyje, kur kabinama pirstu (nemegstu tokiu indeliu, bet cia grynai del teksturos taip), o vat sitas isspaudziamoj tutelej, tai as aisku ipratus prie kietesnio sviesto pavidalo ir spustelejau kiek per daug biggrin.gif Jau buvau issigandus, kad nesusigers ir pan., bet sviestukas susigere labai greitai, labai lengvai, kvapo greitai nebeuzuodziau, odyte liko labai svelni, be jokio riebaliuko pavirsiuje. Pats sviestas minkstas, grynai kaip koks nors kietas sviestas (t.y. kakavos, mangu ar pan) issuktas su aliejumi - na, pagal sudeti kaip ir is esmes taip yra padaryta. ax.gif Pirkiniu patenkinta, netgi jei butu pabandyti ar prauostyti, uz tokia kaina buvo verta isigyt ir isbandyt, o ir pats produktas labai patinka kolkas. Tik uz pilna kaina ($32 uz 1vnt) nepirkciau nei uz ka - galima su kitais sviestais apsieit (grynais arba issuktais ar dar kokiais pagerintais).
Atsakyti
Kaip zadejau pakomentuosiu ka paskutines 4 dienas is Jonuko wub.gif priemoniu naudojau biggrin.gif .Mano oda misri ir kai kur pleiskanuojanti .

rytais prausiau veida su ROSE FOAMING FACE WASH -
patiko ,gan gerai man nuplauna makiaza ,gal kazkiek per skystas , kvapas roziu aisku ne mano ,bet nepasakyciau ,kad man jis ikirus ,naudoti tikrai galiu .

diena tepiausi - ROSE &APRICOT dieniniu kremu .
Kvapas tai toks grynai vaistinis man ,kaip buna vaistines ramuneles tai gal yra ir vaistines rozes lotuliukas.gif Bet kremas patiko ,labai legvas ,super greitai isigeria ,sakyciau kaip su matiniu efektu . Bet kadangi turiu issausejusias serpetuojancias vietas prie nosies tai ten reik tept kitu kremu jautriai odai ,nealirgizuoja tas dieninis ,bet ir nenuramina tas vietas .(O siaip anksciau as taip ir dariau ,kosmetologe paskyre naudot du kremus ,veida istepdavau man skirtai odai kremu ,o serpetuojancias vietas palikdavau ir tepdavausi jautriai odai gydomoju ,tai po kiek menesiu dingo tos serpetuojancios vietos gan ilgam , pradejau naudot tik viena krema jau kelis metus sekmingai ir naudojau ... Tik va neseniai vel atsirado tos jautrios vietos )

vakare oda lepinau vitamin C anti-aging face serum .
Kvapas visai nieko , serumas gaivina veideli ,palepina ,bet jautriai odai netinka sakyciau , o ypac toms mano jautrioms vietoms ,momentais net perstedavo trumpam.

ai dar pamirsau pasakyti , kad nugalejau savo uosle ,del kuno pienelio su vanile ir apelsinais (kur pradziai man nepatiko ,kaip prarugusiu jogurtu smirdejo ) ,sekmingai tepuosi ir i jo kvapa pradejau nekreipt demesio . lotuliukas.gif Puikiai drekina mano oda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 03 rugpjūčio 2011 - 12:15
QUOTE(evvva @ 2011 07 29, 11:17)
O dar nusipirkau labai giriama pieneli kunui orange&vanilla . Bet irgi paskubejau ,nusiperkau priemone ,nors turejau meginuka .Tai pabanziau namuose pradziai megini  ir vel susimasciau ,tas visu girimas nuostabus kvapas  wub.gif  man atrodo per saldus ir nesa kazkokiu prarugusiu pieno produktu ... doh.gif Bet jei ne kvapas tikrai superine priemone odai ,gerai drekina . Nezinau kas cia su mano uosle pasidare  doh.gif  ...anksciau naudojau kosmetika kuri kvepe juros gaiva,dumbliais ,tai man labai patiko kvapai ,o dabar  pasirodo per maza isrinkti geras priemones reikia dar ir kvapa pataikyti  doh.gif  Ir isvis dabar baisu ,ka nors ir pirktis ,internetu uzsakineti  be meginiu  doh.gif

o kaip kitoms su kvapais ar naudojat kosmetika jei kvapas labai nepatinka, o priemone labai tinka jusu odai ,plaukams ? rolleyes.gif

Na, jeigu patinka gaivūs kvapai, tai suprantama, kad tokie intensyvūs ir saldūs nepatiks. O jei dar esat jautri kvapams ir tokių negalit pakęst, tai kam kankintis 4u.gif

QUOTE(shopingas @ 2011 07 29, 17:07)
Kuno pienelis man labai patinka, o vat to paties kvapo duso zele jau nelabai... Atsiduoda kazkokiu girtu apelsinu ar pan. - erzina tas kvapas.

drinks_cheers.gif va va, aš ir taip apibūdinčiau duškę, girtas apelsinas biggrin.gif
o kūno pienelio kvapas pasaka wub.gif tiesa, man grynai vanilė + migdolai, apelsino nėr unsure.gif

QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 07 30, 13:21)
jau gavau ir isbandziau Rose apricot antioxidant day kremuka normaliai/sausai odelei smile.gif mano oda siaip misri, vasara T zona tampa riebesne nei iprastai taciau siuo metu oda mano sudurniavusi, pleiskanoja vietomis, isausejusi, taigi todel sis kremukas ir buvo perkamas kad padrekinti papildomai isausejusias vietas smile.gif kremukas tikrai lengvas, labai greit susigere, oda paliko be galo svelni, sudrekinta thumbup.gif kvapas irgi malonus, mano nosis jaucia rozes wub.gif kremukas skalsus.... malonus akiai buteliukas wub.gif ziuresim kaip seksis toliau su juo draugauti, ar nekims poru ax.gif

šitą dabar naudoju iš mėginuko, kvapas silpnesnis nei rožių-žaliosios arbatos serumo, bet panašus (vis gi nesugedęs turbūt buvo). O kremas man toks neutralus, nieko nei blogo, nei labai gero kolkas negaliu pasakyt unsure.gif

parašykit po ilgesnio naudojimo kaip jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2011 08 03, 13:08)
Kaip zadejau pakomentuosiu ka paskutines 4 dienas is Jonuko  wub.gif  priemoniu naudojau  biggrin.gif .Mano oda misri ir kai kur pleiskanuojanti .

rytais prausiau  veida su ROSE FOAMING FACE WASH -
patiko ,gan gerai man nuplauna makiaza ,gal kazkiek per skystas , kvapas roziu aisku ne mano ,bet nepasakyciau ,kad man jis ikirus ,naudoti tikrai galiu .

diena tepiausi - ROSE &APRICOT  dieniniu kremu .
Kvapas tai toks grynai vaistinis man ,kaip buna vaistines ramuneles tai gal  yra ir vaistines rozes  lotuliukas.gif  Bet kremas patiko ,labai legvas ,super greitai isigeria ,sakyciau kaip su matiniu efektu . Bet kadangi turiu issausejusias serpetuojancias vietas prie nosies tai ten reik tept kitu kremu jautriai odai ,nealirgizuoja tas dieninis ,bet ir nenuramina tas vietas

ir mano nuomone apie roziu prausikli tokia pat, skystokas ir jis man, bet kvapas patinka, makiaza nuprausia puikiai, tik nelabai skalsus prausiklis nes nuprausti veida reikia kokiu 3, 4 paspaudimu....
O Vat del kremuko visiskai atvirkscia nuomone... man jis labai pagelbejo odai, ir isvis nuo jo pastebejau toki labai gera efekta - jis labai susvelnino oda, neriebina kas man aktualu, ir nuramina oda, nebeliko sausu, serpetojanciu vietu, nors velgi naudojau kartu su Suki balancing lotion'u, kuri tepu pries kremuka smile.gif

Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 08 03, 11:35)
mergynos is kokio cia tiksliai pardavejo pirkot ebay? galit imest nuoroda?nes as nerandu tokio dalyko ebay g.gif

As is sio pirkau - dabar nera pas ji pardavime. Na siaip reiketu sekt, o tiksliau kas kelias dienas permest ebay paieska - gal ne tik pas ji, bet ir kur kitur issoktu. Tuos sviestukus visai atsitiktinai nusipirkau - kazka per atostogas prie kompiuterio veikiau ir uzmeciau aki i savo noru sarasa, ten uzmaciau ta sviestuka, paskui prisiminiau, kad buvo sioj temoj rasyta, jog ebay buvo uz gera kaina, tai prisijungiau ebay ir iskart radau ir dar aukcionas sekancia diena besibaigiantis buvo. thumbup.gif Grynai sutapimas!

Beje, tuo paciu ir patikslinsiu atsiliepima apie sviestuka, nes naudojau dar 2 kartus. Konsistencija ir tt jau aprasyti ir nuomones nekeiciu, bet del kvapo jau man kitaip jis atrodo - siandien man jis saldokas, sokolada, o ne kakava, primena. Vyrui vakar daviau isbandyt, tai jam kvapas per stiprus ir per saldus g.gif Matyt is po keliones vakar mano pojuciai kitokie buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 08 03, 14:37)

O Vat del kremuko visiskai atvirkscia nuomone... man jis labai pagelbejo odai, ir isvis nuo jo pastebejau toki labai gera efekta - jis labai susvelnino oda, neriebina kas man aktualu, ir nuramina oda, nebeliko sausu, serpetojanciu vietu, nors velgi naudojau kartu su Suki balancing lotion'u, kuri tepu pries kremuka smile.gif

mano odai jis irgi tiko ,oda svelnutele ,bet grynai tom serpetojancioms vetoms jo per mazai ...Dabar susimasciau ,kad galiu naudoti du kremukus vienu metu ,situo teptis visa veida ,o tas problematiskas vietas jautriai odai kremu ir problemos bus isprestos biggrin.gif

Atsakyti
Nusipirkau Dry Hair Nourishment and Defrizzer aliejuką , ir dabar galvoju ar bus nauda iš jo, jei tepsiu po Neroli and Citrus detanglerio? Ar pasisavins plaukas aliejuką? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnia: 10 rugpjūčio 2011 - 19:07
QUOTE(Ugnia @ 2011 08 10, 20:05)
Nusipirkau Dry Hair Nourishment and Defrizzer aliejuką , ir dabar galvoju ar bus nauda iš jo, jei tepsiu po  Neroli and Citrus detanglerio?  Ar  pasisavins plaukas aliejuką? g.gif

Kodėl gi ne? Pasisavins, manau.
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2011 08 10, 19:05)
Nusipirkau Dry Hair Nourishment and Defrizzer aliejuką , ir dabar galvoju ar bus nauda iš jo, jei tepsiu po  Neroli and Citrus detanglerio?  Ar  pasisavins plaukas aliejuką? g.gif

o ne pirmiau aliejuką reik tepti? unsure.gif
beje, parašykit ilgiau panaudojus kaip jis jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2011 08 11, 17:00)
o ne pirmiau aliejuką reik tepti? unsure.gif
beje, parašykit ilgiau panaudojus kaip jis jums 4u.gif

O nežinau žinokite, nes aš bet kokį aliejuką visada ant galo tepu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2011 08 12, 09:44)
O nežinau žinokite, nes aš bet kokį aliejuką visada ant galo tepu  g.gif

Aišku, na bandykit ir taip, ir taip. Nemanau, kad kondicionierius kažokią plėvelę ant plauko paliktų, atliks savo darbą ir aliejukas ax.gif
Atsakyti