Įkraunama...
Įkraunama...

John Masters organics

QUOTE(lait @ 2011 07 29, 17:55)
As parduotuveje neseniai pabandziau JMO losjona su vanile ir dar kazkuo, tikslaus pavadinimo neprisimenu. Tai kvapas taip pat ne man schmoll.gif dar butu nieko, jei jis greit isgaruotu, bet puse dienos as ji jauciau. Pries tai norejau isbandyti nemazai produktu, bet jei pas visus tas pats su kvapais,  geriau susilaikysiu.

vieninteliai is JMO tokie kvapai yra duske su pieneliu bei cinko sampunas, visi kt produktu kvapai kuriuos bandziau o bandziau nemazai gana ramus smile.gif bet velgi kvapas labai individualus dalykas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond'e @ 2011 07 28, 22:24)
MAno plaukai i6 prigimties garbanoti, tai bent jau man 2 dienas graziai laikosi. Vakar lijo, ir plaukai nei putesi nei ka. Super nuima pasiputima.. Tik va, gal truputi riebaluojasi greiciau plaukuciai ..

Kurią čia priemonę naudojote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 07 29, 20:24)
Kurią čia priemonę naudojote? 4u.gif

vanilla texturizer smile.gif)
Atsakyti
jau gavau ir isbandziau Rose apricot antioxidant day kremuka normaliai/sausai odelei smile.gif mano oda siaip misri, vasara T zona tampa riebesne nei iprastai taciau siuo metu oda mano sudurniavusi, pleiskanoja vietomis, isausejusi, taigi todel sis kremukas ir buvo perkamas kad padrekinti papildomai isausejusias vietas smile.gif kremukas tikrai lengvas, labai greit susigere, oda paliko be galo svelni, sudrekinta thumbup.gif kvapas irgi malonus, mano nosis jaucia rozes wub.gif kremukas skalsus.... malonus akiai buteliukas wub.gif ziuresim kaip seksis toliau su juo draugauti, ar nekims poru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 07 30, 14:21)
jau gavau ir isbandziau Rose apricot antioxidant day kremuka normaliai/sausai odelei smile.gif mano oda siaip misri, vasara T zona tampa riebesne nei iprastai taciau siuo metu oda mano sudurniavusi, pleiskanoja vietomis, isausejusi, taigi todel sis kremukas ir buvo perkamas kad padrekinti papildomai isausejusias vietas smile.gif kremukas tikrai lengvas, labai greit susigere, oda paliko be galo svelni, sudrekinta thumbup.gif kvapas irgi malonus, mano nosis jaucia rozes wub.gif kremukas skalsus.... malonus akiai buteliukas wub.gif ziuresim kaip seksis toliau su juo draugauti, ar nekims poru ax.gif

lyg mano oda aprasei lotuliukas.gif kaip tik turiu sio kremo ,bed dar nebandziau ,tai ryt bandysiu ir as pasitepti rolleyes.gif

cia aisku ne i tema rasau ax.gif
topsecret.gif bet mano odai atradimas buvo sita kauke ,nereali wub.gif ypac tas serpuotuojancias ,pleiskanuojancias vietas kai patepi ,viskas praeina,oda lyg silkas pasidaro svelni , tepu vakare ir palieku nakciai . Ir dar drekinamasis kremas man ju patinka.Kaina aisku didele ,bet jie daznai akcijas visokias padaro ..O kauke pardavime yra ir 15 ml. pirkti uztenka tikrai ilgam ,kadangi uzsitept reikia labai plonu sluoksniu smile.gif

Kauke perku cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 30 liepos 2011 - 17:01
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 07 31, 11:17)
kai isbandysi kremuka bus idomi tavo nuomone smile.gif
ale kaina kaukytes  blink.gif  reiks pasieiskoti iskur pigiau arba laukti nimfalio nuolaidu biggrin.gif

visai pamirsau, einu teptis kremu ,kai kelis kartus pasitepsiu parasysiu kas ir kaip ,nes po vieno karto galiu tik apie kvapa parasyti ir kremo isvaizda rolleyes.gif .

o kauke tai auksine gaunas jei be nuolaidu pirkti . doh.gif
Nimfali pavasari pvz dare 25-40 proc. nuolaida visam asortimentui .Drauge uzrode si kremuka ,o ji is taupanciu ir tikrai neislaudautu ,nusipirko mazesnes talpos kauke ir sake tikrai labai ilgam uztenka ,neverta pirkt 40 ml.
Atsakyti
o kokie atsiliepimai apie JMO sampunus? Brangoki rupuziokai........ g.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas galėtų palyginti JMO Sweet Orange & Silk Protein Styling Gel ir JMO Bourbon Vanilla and Tangerine Hair Texturizer? Aš kažkaip nelabai suprantu skirtumą tarp jų... g.gif Texturizer turbūt geriau fiksuoja, jeigu galima padaryti bed - head, tačiau turi būti dar kažkoks esminis skirtumas, nes visgi kainos panašios, o kiekiai ohoho kaip skiriasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galadrielė: 31 liepos 2011 - 18:39
QUOTE(Galadrielė @ 2011 07 31, 18:38)
Merginos, gal kas galėtų palyginti JMO Sweet Orange & Silk Protein Styling Gel ir JMO Bourbon Vanilla and Tangerine Hair Texturizer? Aš kažkaip nelabai suprantu skirtumą tarp jų... g.gif Texturizer turbūt geriau fiksuoja, jeigu galima padaryti bed - head, tačiau turi būti dar kažkoks esminis skirtumas, nes visgi kainos panašios, o kiekiai ohoho kaip skiriasi

ooo skirtumas tikrai yra smile.gif

styling gel turejau - jis labai naturaliai suformuoja garbanas (man) plaukai nesulipe krentantys, malonu malonu. Ir kvapas puikus.

O kiek teko dometis Texturizeris daug lipnesnis dalykas, su juo galima labai garbanotus plaukus "paslankesnius ir ramesnius" padaryti, biotekos pardaveja sake bande spygliukus padaryti, sake kazkaip sulipo:) ir viskas aplipo, todel patare geriau jo labai nedaug deti ir tokiems itin nepaslankiems plaukams ar itin pasisiaususiems turetu buti super:)

o styling gel ir formuoja ir fiksuoja nesulipindamas plauku.

tai cia mano tokia nuomone;)
Atsakyti
QUOTE(mazoji_eglute @ 2011 08 01, 19:18)
ooo skirtumas tikrai yra smile.gif

styling gel turejau -  jis labai naturaliai suformuoja garbanas (man) plaukai nesulipe krentantys, malonu malonu. Ir kvapas puikus.

O kiek teko dometis Texturizeris daug lipnesnis dalykas, su juo galima labai garbanotus plaukus "paslankesnius ir ramesnius" padaryti, biotekos pardaveja sake  bande spygliukus padaryti, sake kazkaip sulipo:) ir viskas aplipo, todel patare geriau  jo labai nedaug deti ir tokiems itin nepaslankiems plaukams ar itin pasisiaususiems turetu buti super:)

tai cia mano tokia nuomone;)

Dėkui 4u.gif

O kaip fiksacija to styling gel? Atlaiko visą dieną bet kokiomis oro sąlygomis? Ir ar jis tik fiksuoja, ar ir kondicionuoja plauką kažkiek?
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 08 01, 21:30)
Dėkui 4u.gif

O kaip fiksacija to styling gel? Atlaiko visą dieną bet kokiomis oro sąlygomis? Ir ar jis tik fiksuoja, ar ir kondicionuoja plauką kažkiek?

Na nemanau, kad ekologiška priemonė gali atlaikyti, bet kokias oro sąlygas:))
Jeigu papulsi į liūti, tai deja, bet liūtis padarys savo:) ji nėra tokia stipri kaip koks lakas, tiesiog lengvai fiksuojanti formuojanti priemonė, ypatingai tinka bangoms (man asmeniskai, nes tam as ji ir naudoju:) o spygliukus gal ploniems trumpiems plaukams ir iseitu padaryti, bet jie bus kieti(nes reikes daug jo tepti)

Hm dėl kondicionavimo net nežinau, manau labiau fiksuoja, bet kasdien naudojant tai nemanau kad plauką išsausintų ar nušiurintų.

Atsakyti
QUOTE(mazoji_eglute @ 2011 08 01, 17:18)

ok, o jei kalbesime ne apie garbanas, o tiesius plaukus, ar uzteks jo fiksacijos, jeigu jis labai lengvas? Na pavyzdziui, tiesius plaukus tiesiog "priploti", kai uodega uzsirisi, kad nestovetu koks vienas kitas issikises, arba tiesiems kirpciukams formuoti. Kazi ka tada geriau rinktis (kad fiksuotu) - texturiseri ar geli g.gif
Atsakyti