Įkraunama...
Įkraunama...

John Masters organics

QUOTE(Diamond'e @ 2011 07 27, 21:56)
Na isbandziau vanilla texturizer.
thumbup.gif
labaaai tiko, mano plaukai garbanoti, puciasi, tai uzdejau jo siek tiek ant slapiu plauku, taip papurinau, po to dar truputi ant sausu ir gavosi labaaai grazios garbaneles. Tokios dideles, fainos labai. Plaukas nesulimpa smile.gif uzteko labai mazai, tarp delnu patryniau ir i plaukucius paskirsciau.Tikrai kartosiu  wub.gif

o kaip su fiksacija? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond'e @ 2011 07 27, 21:56)

kas čia per daiktas? smile.gif
Atsakyti
O turi JMO ką nors dažytiems plaukams, kad išlaikytų spalvą? Mačiau šampūną Herbal Cider Hair Clarifier and Color Sealer, tik nelabai suprantu kam jis g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 07 27, 22:33)
o kaip su fiksacija? bigsmile.gif

AS jo nedaug dejau, nes nemegstu kietu plauku, bet man fiksuoja gerai, grazios, dideles garbanos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2011 07 27, 23:15)
kas čia per daiktas? smile.gif

http://www.johnmasters.com/ht.htm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 07 27, 13:19)
o koki jus kieki ispaudziat vienam kartui?

Laaabai mažą, vieno ar dviejų lazdyno riešutų dydžio. Pakanka. mirksiukas.gif Nors ir jeigu daugiau užvarvolinu, man kažkodėl vis tiek neriebalina...

QUOTE(jurguze @ 2011 07 28, 08:45)
O turi JMO ką nors dažytiems plaukams, kad išlaikytų spalvą? Mačiau šampūną Herbal Cider Hair Clarifier and Color Sealer, tik nelabai suprantu kam jis g.gif

Neturi. Sidras kaip tonikas skirtas naudojimui vieną kartą per savaitę, taip pat plaukams suteikia žvilgėjimą.
Atsakyti
QUOTE(Diamond'e @ 2011 07 27, 22:56)
thumbup.gif
labaaai tiko, mano plaukai garbanoti, puciasi, tai uzdejau jo siek tiek ant slapiu plauku, taip papurinau, po to dar truputi ant sausu ir gavosi labaaai grazios garbaneles. Tokios dideles, fainos labai. Plaukas nesulimpa smile.gif uzteko labai mazai, tarp delnu patryniau ir i plaukucius paskirsciau.Tikrai kartosiu  wub.gif

O tai jeigu pvz aš garbanas juo patepčiau, jis man jas tokias ir išlaikytų? Nereikėtų iš naujo formuoti? Kaip ilgai išlaiko garbanas? Ar įmanoma visą dieną išbūti?

QUOTE(micefee @ 2011 07 28, 11:36)
Laaabai mažą, vieno ar dviejų lazdyno riešutų dydžio. Pakanka.  mirksiukas.gif Nors ir jeigu daugiau užvarvolinu, man kažkodėl vis tiek neriebalina...

drinks_cheers.gif
Aš kadangi galvą plaunu kas antrą dieną, tai būna kartais tepu dvi dienas iš eilės, jeigu noriu, kad garbanos susiformuotų ir neriebina.
O dažniausiai dedu tokį kiekį kaip 2-3 lazdyno riešutai, tepu tik galus, o jeigu kitą dieną tepu vėl, tai dedu vieno riešutuko dydžio kiekį
Atsakyti
MAno plaukai i6 prigimties garbanoti, tai bent jau man 2 dienas graziai laikosi. Vakar lijo, ir plaukai nei putesi nei ka. Super nuima pasiputima.. Tik va, gal truputi riebaluojasi greiciau plaukuciai ..
Atsakyti
Jungiuosi ir as i jusu buri ,nusprendziau pakeisti savo kosmetikos priemones i ekologiskas ,perskaiciau kruva atsiliepimu ir patarimu (aciu merginoms aciuks.gif ) ,tai iskart pradejau nuo JMO ir Dr.Hauschka smile.gif Nuvaziavau i Bioteka ,papasakojau savo rimtus ketinimus pakeisti visa savo kosmetika i ekologiska ,tai iskart gavau kruva meginuku ivairiu is JMO ,pagrinde veidui ,ju dar nebandziau kol kas,veliau parasysiu atsiliepimus .Bet nusiperkau ir isbandziau karta sampuna John Masters Organics cinko ir šalavijų šampūnas kartu su kondicionieriumi , kuris ypac tinka dazytiems plaukam ir jautriau galvos odai ,tai sampunas man tikrai patiko ,bet jo kvapas tai ne schmoll.gif Pasirodo jautri kvapams ir nemegstu saldziu doh.gif ..o sis sampunas kvepia karamele .Konsultante Biotekoje pasake, kad klientes svaigsta del sio kvapo...tai as nepatikrinus nusipirkau .Tai dabar dvejoju naudot toliau ar ne (jei kuriai Vilnietei reikia tokio ,galeciau perleisti pigiau ax.gif atsiprasau jei ne i tema parasiau )
O dar nusipirkau labai giriama pieneli kunui orange&vanilla . Bet irgi paskubejau ,nusiperkau priemone ,nors turejau meginuka .Tai pabanziau namuose pradziai megini ir vel susimasciau ,tas visu girimas nuostabus kvapas wub.gif man atrodo per saldus ir nesa kazkokiu prarugusiu pieno produktu ... doh.gif Bet jei ne kvapas tikrai superine priemone odai ,gerai drekina . Nezinau kas cia su mano uosle pasidare doh.gif ...anksciau naudojau kosmetika kuri kvepe juros gaiva,dumbliais ,tai man labai patiko kvapai ,o dabar pasirodo per maza isrinkti geras priemones reikia dar ir kvapa pataikyti doh.gif Ir isvis dabar baisu ,ka nors ir pirktis ,internetu uzsakineti be meginiu doh.gif

o kaip kitoms su kvapais ar naudojat kosmetika jei kvapas labai nepatinka, o priemone labai tinka jusu odai ,plaukams ? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 29 liepos 2011 - 11:26

QUOTE(evvva @ 2011 07 29, 12:17)
Jungiuosi ir as i jusu buri ,nusprendziau pakeisti savo kosmetikos  priemones i ekologiskas ,perskaiciau kruva atsiliepimu ir patarimu (aciu merginoms  aciuks.gif  )  ,tai iskart pradejau nuo JMO ir Dr.Hauschka  smile.gif  o kaip kitoms su kvapais ar naudojat kosmetika jei kvapas labai nepatinka, o priemone labai tinka jusu odai ,plaukams ? rolleyes.gif

sveikute.... na kvapas istiesu yra labai svarbus smile.gif
as irgi turiu ir cinko sampuna ir kuno pieneli ir duso geli to pacio kvapo, na man kvapai net labai wub.gif net nzn taip dar nebuvo kad kvapas labai nepatiktu.... siaip jei labai tiktu mano odai ar plaukams kazkaip bandyciau susidraugauti su kvapu nors aisku tai irgi nera lengva jei kvapas labai erzina....
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 07 29, 12:38)
sveikute.... na kvapas istiesu yra labai svarbus smile.gif
as irgi turiu ir cinko sampuna ir kuno pieneli ir duso geli to pacio kvapo, na man kvapai net labai wub.gif net nzn taip dar nebuvo kad kvapas labai nepatiktu.... siaip jei labai tiktu mano odai ar plaukams kazkaip bandyciau susidraugauti su kvapu nors aisku tai irgi nera lengva jei kvapas labai erzina....

va va....duso geli irgi bandziau ,kokius 3 kartus net,vis norejau susidraugauti verysad.gif ,bet man jo kvapas dar blogesnis nei pienelio kunui ,nors prausia tikrai gerai,skalsus toks ,ne daug sakyciau reikia rolleyes.gif

Buvau net sumascius kokiu eteriniu alieju ilasint kur man skaniai kvepia ,bet atsisakiau sios minties ,pabijojau eksperementuoti, priemones sugadint cool.gif
Atsakyti
As parduotuveje neseniai pabandziau JMO losjona su vanile ir dar kazkuo, tikslaus pavadinimo neprisimenu. Tai kvapas taip pat ne man schmoll.gif dar butu nieko, jei jis greit isgaruotu, bet puse dienos as ji jauciau. Pries tai norejau isbandyti nemazai produktu, bet jei pas visus tas pats su kvapais, geriau susilaikysiu.
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2011 07 29, 13:33)
va va....duso geli irgi bandziau ,kokius 3 kartus net,vis  norejau susidraugauti  verysad.gif ,bet man jo kvapas dar blogesnis nei pienelio kunui ,nors prausia tikrai gerai,skalsus toks ,ne daug sakyciau reikia  rolleyes.gif

Kuno pienelis man labai patinka, o vat to paties kvapo duso zele jau nelabai... Atsiduoda kazkokiu girtu apelsinu ar pan. - erzina tas kvapas.

Bandyti sampunai, kondicionieriai, veido kremai man kvapu itiko, vieni labiau patiko, kiti maziau, bet sakyciau is tu, kur neutralesni kvapai.

O del susidraugavimo, tai kiekvienam skirtingai - yra produktu su kuriais taip ir nesusidraugavau del kvapo ir vistiek po ilgo kentejimo teko ismest, o yra tokiu, kurie is pradziu iki negalejimo slykstus buvo, o paskui net kartot norejosi.
Atsakyti