Jungiuosi ir as i jusu buri ,nusprendziau pakeisti savo kosmetikos priemones i ekologiskas ,perskaiciau kruva atsiliepimu ir patarimu (aciu merginoms
) ,tai iskart pradejau nuo JMO ir Dr.Hauschka
Nuvaziavau i Bioteka ,papasakojau savo rimtus ketinimus pakeisti visa savo kosmetika i ekologiska ,tai iskart gavau kruva meginuku ivairiu is JMO ,pagrinde veidui ,ju dar nebandziau kol kas,veliau parasysiu atsiliepimus .Bet nusiperkau ir isbandziau karta sampuna John Masters Organics cinko ir šalavijų šampūnas kartu su kondicionieriumi , kuris ypac tinka dazytiems plaukam ir jautriau galvos odai ,tai sampunas man tikrai patiko ,bet jo kvapas tai ne
Pasirodo jautri kvapams ir nemegstu saldziu
..o sis sampunas kvepia karamele .Konsultante Biotekoje pasake, kad klientes svaigsta del sio kvapo...tai as nepatikrinus nusipirkau .Tai dabar dvejoju naudot toliau ar ne (jei kuriai Vilnietei reikia tokio ,galeciau perleisti pigiau
atsiprasau jei ne i tema parasiau )
O dar nusipirkau labai giriama pieneli kunui orange&vanilla . Bet irgi paskubejau ,nusiperkau priemone ,nors turejau meginuka .Tai pabanziau namuose pradziai megini ir vel susimasciau ,tas visu girimas nuostabus kvapas
man atrodo per saldus ir nesa kazkokiu prarugusiu pieno produktu ...
Bet jei ne kvapas tikrai superine priemone odai ,gerai drekina . Nezinau kas cia su mano uosle pasidare
...anksciau naudojau kosmetika kuri kvepe juros gaiva,dumbliais ,tai man labai patiko kvapai ,o dabar pasirodo per maza isrinkti geras priemones reikia dar ir kvapa pataikyti
Ir isvis dabar baisu ,ka nors ir pirktis ,internetu uzsakineti be meginiu
o kaip kitoms su kvapais ar naudojat kosmetika jei kvapas labai nepatinka, o priemone labai tinka jusu odai ,plaukams ?