Įkraunama...
Įkraunama...

John Masters organics

QUOTE(Placebo. @ 2011 07 21, 13:02)
o man kaip tik patiesina plaukus citrus&neroli kondicionierius ax.gif

mano plaukai patys is saves garbanojasi tai as uztepu detanglerio, naturaliai isdziovinu tai ryte tokios grazios garbaneles buna smile.gif
QUOTE(Diamond'e @ 2011 07 21, 14:33)

manau orange vanila gelis nebent nes shine on'eris tai toks kaip zele, pomada aliejine
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 07 22, 17:24)
O as manau, kad kai plaukas priprates prie visokio brudo, todel gaves naturaliu priemoniu, nepriima ju. Tad turbut naturalu, jog pirmus kartus plaukas "pyksta". Man taip buvo su sampunu be silikonu. Pirmus 5-6 kartus, plaukai isvis nenorejo klausyti, na bet as uzsispyriau ir toliau naudojau ir ka gi... po gero menesio plaukai tapo neatpazystami : patys is saves storesni, blizgesni, sveikesni.

as anksciau pries kelis metus visad pirkausi brangius sampunus, kaukes bet plaukai vistiek atrode nekaip, buvo labai isploneje, perejus prie naturalios kosmetikos su laiku pastebejau kad plaukai tikrai pasikeite, tapo kaip jus sakot is saves storesni, blizgesni, sveikesni drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 07 22, 17:24)
O as manau, kad kai plaukas priprates prie visokio brudo, todel gaves naturaliu priemoniu, nepriima ju. Tad turbut naturalu, jog pirmus kartus plaukas "pyksta". Man taip buvo su sampunu be silikonu. Pirmus 5-6 kartus, plaukai isvis nenorejo klausyti, na bet as uzsispyriau ir toliau naudojau ir ka gi... po gero menesio plaukai tapo neatpazystami : patys is saves storesni, blizgesni, sveikesni.

as jau daugiau nei pora metu naudoju natur priemones ir mano plaukai nuo to laiko brudo nemate biggrin.gif Tiesiog nepasirode tas detangleris is pradziu toks ypatingas, ir as galvojau, ko cia visos alpeja del jo cool.gif O siandien ir efektas pasirode biggrin.gif
Atsakyti
TIk bijau, kad tas orange vanila gelis nebutu per dideles fiksacijos, nes raso "spiky hairstyles" Ai nueisiu pirmadieni i bioteka ir turbut ten issirinksiu: pomada ar vanilla gelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 07 22, 19:15)
mano plaukai patys is saves garbanojasi tai as uztepu detanglerio, naturaliai isdziovinu tai ryte tokios grazios garbaneles buna smile.gif

Pas mane tas pats, nes plaukai banguoti, tai nuo detnaglerio garbanos per visą ilgį smulkios tokios apsidaro, tik pašukuoju ir dingsta jos, pasidaro vėl tik banguoti plaukai verysad.gif Matyt reikia tą gelį imti dar, kad užfiksuoti jas g.gif
O jaučiu tas detangleris garbanoja tik toms, pas ką natūraliai plaukai linkę suktis, nes čia kažkas rašė, kad tiesina plaukus jis
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 07 22, 18:49)
Pas mane tas pats, nes plaukai banguoti, tai nuo detnaglerio garbanos per visą ilgį smulkios tokios apsidaro, tik pašukuoju ir dingsta jos, pasidaro vėl tik banguoti plaukai verysad.gif Matyt reikia tą gelį imti dar, kad užfiksuoti jas g.gif
O jaučiu tas detangleris garbanoja tik toms, pas ką natūraliai plaukai linkę suktis, nes čia kažkas rašė, kad tiesina plaukus jis

net nzn as nesukuoju pirma diena po plovimo plauku blush2.gif su tokiom spec sukytem labai retom tik praeinu o tik kirpciukus fenuoju ryte ir naudoju pomada, pas mus cia db kasdien lyja taip normaliai tai pomada jau nebeatlaiko ir kirpciukai mano tada i visas puses issiraito uztat manau uzgriebt dar ta vanila orange geliuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 07 22, 21:27)
net nzn as nesukuoju pirma diena po plovimo plauku blush2.gif su tokiom spec sukytem labai retom tik praeinu o tik kirpciukus fenuoju ryte ir naudoju pomada, pas mus cia db kasdien lyja taip normaliai tai pomada jau nebeatlaiko ir kirpciukai mano tada i visas puses issiraito uztat manau uzgriebt dar ta vanila orange geliuka g.gif

Aš iš vakaro galvą plaunu, plaukai kiek žemiau nei iki pusės nugaros dabar, tai nešuokuoti negaliu biggrin.gif O kai drėgmės lauke yra, tai net detanglerių nereikia - garbanos garantuotos thumbup.gif Turiu aš miniuką to geliuko, žiūriu reikia traukti į dienos šviesą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 07 22, 23:52)
Aš iš vakaro galvą plaunu, plaukai kiek žemiau nei iki pusės nugaros dabar, tai nešuokuoti negaliu biggrin.gif O kai drėgmės lauke yra, tai net detanglerių nereikia - garbanos garantuotos  thumbup.gif  Turiu aš miniuką to geliuko, žiūriu reikia traukti į dienos šviesą bigsmile.gif

Idomu butu, ar tas gelis geriau uz pomada veikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond'e @ 2011 07 23, 13:01)
Idomu butu, ar tas gelis geriau uz pomada veikia  ax.gif

Pomados nebanžiau, tai negalėsiu palyginti
Atsakyti
QUOTE(Diamond'e @ 2011 07 23, 12:01)
Idomu butu, ar tas gelis geriau uz pomada veikia  ax.gif

manau geriau nes parasyta kad spyglius galima net su geliuku isformuoti o stai su pomada to nelabai isivaizduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 07 23, 14:36)
manau geriau nes parasyta kad spyglius galima net su geliuku isformuoti o stai su pomada to nelabai isivaizduoju smile.gif

Ramintėle, o tas modeliavimo gelis duoda plaukams impulsą banguotis? Na, kaip detangleris g.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 07 23, 17:08)
Ramintėle, o tas modeliavimo gelis duoda plaukams impulsą banguotis? Na, kaip detangleris g.gif

zinok nezinau nebandzius as jo smile.gif
Atsakyti
Na isbandziau vanilla texturizer.
thumbup.gif
labaaai tiko, mano plaukai garbanoti, puciasi, tai uzdejau jo siek tiek ant slapiu plauku, taip papurinau, po to dar truputi ant sausu ir gavosi labaaai grazios garbaneles. Tokios dideles, fainos labai. Plaukas nesulimpa smile.gif uzteko labai mazai, tarp delnu patryniau ir i plaukucius paskirsciau.Tikrai kartosiu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(shemsa @ 2011 07 27, 21:53)
pas mane banguoti, paslakus labai  4u.gif

Tai kaip suprantu, geliukas plauka minkstina ir gal siek tiek lygina? Ta prasme nefiksuoja garbanu, o jas padaro svelnias, lengvai krentancias >? ax.gif
Atsakyti