QUOTE(Placebo. @ 2011 07 18, 16:26)
Na išbandžiau šį serumą... o kvapas jo savotiškas, bet malonus?ar nelabai?
Nes man toks specifinis, nemalonus jaučiasi Tai dabar galvoju, ar toks turi būt, ar gal gulėjo mėginukas pas mane per šiltai ir pagedo
Nes man toks specifinis, nemalonus jaučiasi Tai dabar galvoju, ar toks turi būt, ar gal gulėjo mėginukas pas mane per šiltai ir pagedo
na kvapas tikrai toks savotiskas, bet man siaip normalus, nekaifuoju nuo jo bet ir nebritkus
QUOTE(Diamond'e @ 2011 07 19, 19:17)
Sveikutes
susidomejau ir as keliomis JMO priemonemis.. Mano plaukuciai garbanoti, nepaklusnus, puciasi, veliasi... Reikia pagalbos Galvoju ka prigriebti, ar Shine on, ar pomade, ar plaukų modeliavimo geli su vanile ir mandarinais? Gal pastaraji kuri nors jau esate isbandziusi ? Nenoriu, kad plaukai susiriebaluotu, bet noreciau paklusnumo, svelnumo, fiksacijos
susidomejau ir as keliomis JMO priemonemis.. Mano plaukuciai garbanoti, nepaklusnus, puciasi, veliasi... Reikia pagalbos Galvoju ka prigriebti, ar Shine on, ar pomade, ar plaukų modeliavimo geli su vanile ir mandarinais? Gal pastaraji kuri nors jau esate isbandziusi ? Nenoriu, kad plaukai susiriebaluotu, bet noreciau paklusnumo, svelnumo, fiksacijos
mano panasus plaukai, turiu pomada tai ja naudoju kaip apsauga nuo karscio, jos fiksavimas minimalus, lasvai galima padauginti, suteikia ji svelnumo, nuima kazkiek siausimasi... siaip pati db daurausi i geli su vanile ir apelsinais....kiek teko girdeti atsiliepimu jei jusu plaukas storas, gali visai patikti ir shine on'eris tik jo paskirtis blizginti plauka ne fiksuoti ir daryti paklusnu
QUOTE(ingaul @ 2011 07 20, 14:37)
Sampuna su cinku uzsisakiau.Tikiuos ir man tiks
turiu ir as ji, sakyciau tai sampunas riebesnei galvos odai, aisku kvapas dieviskas, kaskart pro ji paeidama visad atsisuku pauostyti buteliuka plauku kolkas nepastebejau kad sausintu, pavelia, butinas balzamas
QUOTE(Ugnia @ 2011 07 20, 17:09)
Nu tada tikrai aš per mažai dėjau O nebandėte to aliejuko galams? Visai susigundyčiau, ir kažin galima po detanglerio dėti dar tą aliejuką?
turiu aliejuka, visad ji naudoju, nesvarbu ar kauke ar balzama naudojau, labai patinka
QUOTE(Galadrielė @ 2011 07 20, 18:28)
Ne, nebandžiau jo. Žinau kad pas mus Ramintele26 JMO asė, gal ji pakonsultuos geriau, nes ir aš kažkada pas ją kreipiausi patarimo. Aš kaskart kai ją prisimienu, man galvoje kyla mintis, kad dar čiut čiut ir ji galės būti JMO reklaminiu veidu
teip zinoma, zviozda Dzonuko busiu nu kad patinka man jo gaminiai nors tu ka, uzsisakiau va naujausia jo isradima - cacao bei cupuacu kuno/rankyciu drekinamaji sviestuka, tai ziuresim kas per stebuklas
QUOTE(Ugnia @ 2011 07 20, 18:34)
Aj nežinau ar ne per daug dabar visko norisi JMO, ir to volumiser kur galvos odai
sito ir as noriu, sian blyn auksciona praziurejau buciau taip pigiai nuciupus, tai sedziu apsinervavus baisiai