Įkraunama...
Įkraunama...

John Masters organics

QUOTE(Placebo. @ 2011 07 18, 16:26)
Na išbandžiau šį serumą... o kvapas jo savotiškas, bet malonus?ar nelabai?
Nes man toks specifinis, nemalonus jaučiasi unsure.gif  Tai dabar galvoju, ar toks turi būt, ar gal gulėjo mėginukas pas mane per šiltai ir pagedo doh.gif

na kvapas tikrai toks savotiskas, bet man siaip normalus, nekaifuoju nuo jo bet ir nebritkus
QUOTE(Diamond'e @ 2011 07 19, 19:17)
Sveikutes 4u.gif
susidomejau ir as keliomis JMO priemonemis.. Mano plaukuciai garbanoti, nepaklusnus, puciasi, veliasi... Reikia pagalbos  biggrin.gif Galvoju ka prigriebti, ar Shine on, ar pomade, ar plaukų modeliavimo geli su vanile ir mandarinais? Gal pastaraji kuri nors jau esate isbandziusi ? smile.gif Nenoriu, kad plaukai susiriebaluotu, bet noreciau paklusnumo, svelnumo, fiksacijos smile.gif

mano panasus plaukai, turiu pomada tai ja naudoju kaip apsauga nuo karscio, jos fiksavimas minimalus, lasvai galima padauginti, suteikia ji svelnumo, nuima kazkiek siausimasi... siaip pati db daurausi i geli su vanile ir apelsinais....kiek teko girdeti atsiliepimu jei jusu plaukas storas, gali visai patikti ir shine on'eris tik jo paskirtis blizginti plauka ne fiksuoti ir daryti paklusnu smile.gif
QUOTE(ingaul @ 2011 07 20, 14:37)
Sampuna su cinku uzsisakiau.Tikiuos ir man tiks

turiu ir as ji, sakyciau tai sampunas riebesnei galvos odai, aisku kvapas dieviskas, kaskart pro ji paeidama visad atsisuku pauostyti buteliuka wub.gif plauku kolkas nepastebejau kad sausintu, pavelia, butinas balzamas smile.gif
QUOTE(Ugnia @ 2011 07 20, 17:09)
Nu tada tikrai aš per mažai dėjau  rolleyes.gif O nebandėte to aliejuko galams? Visai susigundyčiau, ir kažin galima po detanglerio dėti dar tą aliejuką?  g.gif

turiu aliejuka, visad ji naudoju, nesvarbu ar kauke ar balzama naudojau, labai patinka thumbup.gif
QUOTE(Galadrielė @ 2011 07 20, 18:28)
Ne, nebandžiau jo. Žinau kad pas mus Ramintele26 JMO asė, gal ji pakonsultuos geriau, nes ir aš kažkada pas ją kreipiausi patarimo. Aš kaskart kai ją prisimienu, man galvoje kyla mintis, kad dar čiut čiut ir ji galės būti JMO reklaminiu veidu biggrin.gif

teip zinoma, zviozda Dzonuko busiu lotuliukas.gif nu kad patinka man jo gaminiai nors tu ka, uzsisakiau va naujausia jo isradima - cacao bei cupuacu kuno/rankyciu drekinamaji sviestuka, tai ziuresim kas per stebuklas bigsmile.gif
QUOTE(Ugnia @ 2011 07 20, 18:34)
Aj nežinau ar ne per daug  biggrin.gif dabar visko norisi JMO, ir to volumiser kur galvos odai  doh.gif

sito ir as noriu, sian blyn auksciona praziurejau buciau taip pigiai nuciupus, tai sedziu apsinervavus baisiai doh.gif
Atsakyti
Ramintele26 - plaukuciai mano ploni, tai turbut meginsiu pirkti detangleri ir pomada. O pamada naudoji sausiem ar slapiem plaukam ? As mastau gal sausiem, truputi pafiksuoti, nes raso, kad jis garbanas ryskina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 07 20, 21:06)
sito ir as noriu, sian blyn auksciona praziurejau buciau taip pigiai nuciupus, tai sedziu apsinervavus baisiai doh.gif

Bet įdomu jis neriebins, nes mano šaknys linkusios į riebumą g.gif
Dar beje mačiau Jūs turite tą actą, o kam jis skirtas, kokiam efektui išgauti? Ir kaip naudojamas? Patinka? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnia: 20 liepos 2011 - 22:17
QUOTE(Diamond'e @ 2011 07 20, 22:23)
Ramintele26 - plaukuciai mano ploni, tai turbut meginsiu pirkti detangleri ir pomada. O pamada naudoji sausiem ar slapiem plaukam ? As mastau gal sausiem, truputi pafiksuoti, nes raso, kad jis garbanas ryskina ax.gif

tik velgi perspeju pomada grynai toks kaip sviestukas, grynas aliejus, jei ka nenustebkit mirksiukas.gif perpeju nes pomada man irgi asociavosi tikrai ne su aliejumi doh.gif o ja as naudoju ant dregnu plauku pries fenuojant smile.gif o detangleris tikrai paryskina garbaneles mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ugnia @ 2011 07 20, 23:07)
Bet įdomu jis neriebins, nes mano šaknys linkusios į riebumą g.gif
Dar beje mačiau Jūs turite tą actą, o kam jis skirtas, kokiam efektui išgauti? Ir kaip naudojamas? Patinka?  bigsmile.gif

manau tikrai nereibins, apie ji dauk atsiliepimu skaiciau kurie tik patys geriausi, apie joki riebinima neraso nieks schmoll.gif
actas atgaivina, isvalo jei taip galima sakyti galvos oda, ja sureguliuoja, atgaivina spalva, suteikia plaukui gyvybes, apimties thumbup.gif as ji tik bandziau visos pakuotes neturiu bet tuoj turesiu biggrin.gif
Atsakyti
Aš kažkaip iš pradžių irgi visko labai norėjau, bet po kelių nelabai patikusių priemonių, visgi apsiraminau ir į JMO nebesižvalgau.
Labai patiko tik citrus&neroli detangler'is. Kol kas geriausias iš bandytų tokio tipo priemonių. Taip pat patiko ir apelsinų ir vanilės kūno pienelis.
Didelio įspūdžio nepaliko ir tikrai nebus kartojami shine on priemonė, apelsinų ir vanilės dušo gelis ir kremas riebiai veido odai. Nors priemonės ir nėra prastos, bet esu atradus ir geresnių ax.gif
Ir visiškas nesusipratimas buvo šampūnas su nakvišų aliejumi sausiems plaukams. Blogai plovė, vėlė plaukus.
Atsakyti
O as galvojau, kad pomada tai kazkas panasaus i vaska doh.gif gal yra kokia kita priemone is JMo kuri buti panasi i vaska? Tokios konsistencijos..
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 07 20, 22:27)
... o detangleris tikrai paryskina garbaneles mirksiukas.gif

o man kaip tik patiesina plaukus citrus&neroli kondicionierius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond'e @ 2011 07 21, 10:52)
O as galvojau, kad pomada tai kazkas panasaus i vaska  doh.gif gal yra kokia kita priemone is JMo kuri buti panasi i vaska? Tokios konsistencijos.. Galbut bourbon vanilla& tangerine hair texturizer labiau pafiksuotu ir garbanom tiktu? Jau net nebezinau ka imti  biggrin.gif

Atsakyti
Man irgi labiausiai patinka Citrus/Neroli detangleris.

Duškė taip pat patinka, dieviškai kvepia, taupiai naudojasi, bet kartojama nebus vien dėl savo kainos. Truputį per didelė prabanga pirkti dušo gelį už 50lt...

Shine on... Vis bandau susidraugauti... Nežinau, stebuklų tikrai nedaro... Iš pradžių išvis atrodė, kad suvelia plaukus. Paskutinį kartą bandant lyg ir geriau buvo - atsirado plaukams kažkoks švelnumas, bet vis tiek pasipūtę buvo. Antrą kartą nepirksiu.

Pomada yra grynas vaškas. Pas mane ji neskystėja nors ir kaip karšta. Galima tepti ir ant sausų (nuimti pasišiaušimui, bet lengva perdozuoti ypač jei plaukų nedaug) ir ant šlapių.

Dar turiu rožių vandenį. Tai irgi paprastas rožių vandenukas, kiekis nedidelis, o kaina atvirkščiai. biggrin.gif Kartojamas nebus, už tokią kainą galiu ir kelis butelius paprasto rožių vandens nusipirkti.

Levandų šampūnas sausiems plaukams kartojamas nebus. Plauna gerai, putoja gerai, bet mano jautriai galvos odai netinka. Jis su amino rugštimis dėl to man atsirado labai daug pleiskanų...

Cinko šampūno dar negavau, prieš išvažiuojant į Lietuvą pastrigo muitinėj, tai tikiuosi grįžusi rasti. Ir tikiuosi tiks, nes rašo, kad tinkamas jautriai galvos odai... Žiūrėsim.

Dar labai noriu aliejaus plaukų galiukams, šaknų purškalo, kur skatina plaukų augimą ir acto plaukų skalavimui.

Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 07 21, 17:24)
Man irgi labiausiai patinka Citrus/Neroli detangleris.

Duškė taip pat patinka, dieviškai kvepia, taupiai naudojasi, bet kartojama nebus vien dėl savo kainos. Truputį per didelė prabanga pirkti dušo gelį už 50lt...

Shine on... Vis bandau susidraugauti... Nežinau, stebuklų tikrai nedaro... Iš pradžių išvis atrodė, kad suvelia plaukus. Paskutinį kartą bandant lyg ir geriau buvo - atsirado plaukams kažkoks švelnumas, bet vis tiek pasipūtę buvo. Antrą kartą nepirksiu.

Pomada yra grynas vaškas. Pas mane ji neskystėja nors ir kaip karšta. Galima tepti ir ant sausų (nuimti pasišiaušimui, bet lengva perdozuoti ypač jei plaukų nedaug) ir ant šlapių.

Dar turiu rožių vandenį. Tai irgi paprastas rožių vandenukas, kiekis nedidelis, o kaina atvirkščiai.  biggrin.gif Kartojamas nebus, už tokią kainą galiu ir kelis butelius paprasto rožių vandens nusipirkti.

Levandų šampūnas sausiems plaukams kartojamas nebus. Plauna gerai, putoja gerai, bet mano jautriai galvos odai netinka. Jis su amino rugštimis dėl to man atsirado labai daug pleiskanų...

Cinko šampūno dar negavau, prieš išvažiuojant į Lietuvą pastrigo muitinėj, tai tikiuosi grįžusi rasti. Ir tikiuosi tiks, nes rašo, kad tinkamas jautriai galvos odai... Žiūrėsim.

Dar labai noriu aliejaus plaukų galiukams, šaknų purškalo, kur skatina plaukų augimą ir acto plaukų skalavimui.

O pomada pafiksuoja bent kiek ? smile.gif
Atsakyti
prisdedu ir as prie pagyru detangler'iui drinks_cheers.gif bet tik is trecio karto poveikis pasijaute- plaukai minkstuciukai wub.gif ,tikriausiai nenutaikiau pirmus du kartus reikiamo kiekio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2011 07 22, 16:20)
prisdedu ir as prie pagyru detangler'iui drinks_cheers.gif bet tik is trecio karto poveikis pasijaute- plaukai minkstuciukai wub.gif ,tikriausiai nenutaikiau pirmus du kartus reikiamo kiekio  biggrin.gif

O as manau, kad kai plaukas priprates prie visokio brudo, todel gaves naturaliu priemoniu, nepriima ju. Tad turbut naturalu, jog pirmus kartus plaukas "pyksta". Man taip buvo su sampunu be silikonu. Pirmus 5-6 kartus, plaukai isvis nenorejo klausyti, na bet as uzsispyriau ir toliau naudojau ir ka gi... po gero menesio plaukai tapo neatpazystami : patys is saves storesni, blizgesni, sveikesni.
Atsakyti