Įkraunama...
Įkraunama...

John Masters organics

Išbandžiau Citrus&neroli kondicionierių ir kaip nuplaunamą - irgi patiko thumbup.gif plaukai glotnūs, švelnūs, purūs bigsmile.gif
O kaip nenuplaunama priemonė plaukam, tai išvis super thumbup.gif
Atsakyti
o as ir taip ir taip bandau, mano siurenom netinka niekap sad.gif
Atsakyti
QUOTE(RainyDay @ 2011 07 10, 19:47)
o as ir taip ir taip bandau, mano siurenom netinka niekap sad.gif

Neįtikėtina...visai netinka? nieko nedaro? unsure.gif Gal daugiau tept nenuplaunant pabandyk 4u.gif
Atsakyti
bandziau maroccan clay veidui, visai nebloga kaukyte, man patiko kad jau sumaisyta, todel paciam nereikia terliotis, gerai valo tinka net ir jautriai odai, tik laikyt tuomet nepatartina per ilgai:) kad nenusausintu labai.

jei kas dievinate moli, tikrai verta isbandyti:)

Atsakyti
Gal kuri galetu pakomentuoti drekinancia kauke (berods su ramunelem ji)?
Atsakyti
QUOTE(mazoji_eglute @ 2011 07 11, 11:51)
bandziau maroccan clay veidui, visai nebloga kaukyte, man patiko kad jau sumaisyta, todel paciam nereikia terliotis

Ta prasme nebereikia su vandeniu maišyti? Jau iš karto paruošta - imi ir tepi ant veido?
Atsakyti
QUOTE(mazoji_eglute @ 2011 07 11, 11:51)
bandziau maroccan clay veidui, visai nebloga kaukyte, man patiko kad jau sumaisyta, todel paciam nereikia terliotis, gerai valo tinka net ir jautriai odai, tik laikyt tuomet nepatartina per ilgai:) kad nenusausintu labai.

jei kas dievinate moli, tikrai verta isbandyti:)

mano oda siuo metu labai isausejusi, alergija baisi, darausi sia kaukyte, atvirksciai odele lieka tarsi padrekinta, be galo svelni, nesujautrinta, ir tikrai neissausinta, o laikau visad apie 30min

QUOTE(micefee @ 2011 07 11, 12:55)
Ta prasme nebereikia su vandeniu maišyti? Jau iš karto paruošta - imi ir tepi ant veido?

taip ji jau gatava, tokia dar kaip su smeliuku viduj kai masazuioji jauciasi smile.gif
Atsakyti
atsiliepsiu apie JMO nerolio kondicionierių plaukams-nuplaunu kai netingiu, kai tingiu mažą kiekį palieku nenuskalautą, patinka. neapriebina, nenusausina, optimalus variantas, plaukai blizga, lengviau šukuojasi, minkšti:)
Atsakyti
O as palieku atsiliepima apie Green tea rose drekinanti seruma sausai/normaliai odelei 4u.gif nugis labaiiiiiiiiii patiko, kvapas svelnus, toks savotiskas, konsistencija kaip pienelio, bet drekina tikrai gerai, greit susigeria thumbup.gif odos neriebina nors maniske misri, vasara linkusi T zona greit uzblizgeti, poru nekemsa, odelele svelnia palieka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 07 14, 19:32)
O as palieku atsiliepima apie Green tea rose drekinanti seruma sausai/normaliai odelei 4u.gif nugis labaiiiiiiiiii patiko, kvapas svelnus, toks savotiskas, konsistencija kaip pienelio, bet drekina tikrai gerai, greit susigeria thumbup.gif odos neriebina nors maniske misri, vasara linkusi T zona greit uzblizgeti, poru nekemsa, odelele svelnia palieka wub.gif

Na išbandžiau šį serumą... o kvapas jo savotiškas, bet malonus?ar nelabai?
Nes man toks specifinis, nemalonus jaučiasi unsure.gif Tai dabar galvoju, ar toks turi būt, ar gal gulėjo mėginukas pas mane per šiltai ir pagedo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2011 07 18, 16:26)
Na išbandžiau šį serumą... o kvapas jo savotiškas, bet malonus?ar nelabai?
Nes man toks specifinis, nemalonus jaučiasi unsure.gif 

Cia jau kiekvienai kitaip tas kvapas - sio nebandzius, bet naudojau abrikosu ir roziu krema (atrodo toks buvo), tai man kvapas nebuvo nemalonus, bet labai speficinis, tikrai nei abrikosu, nei roziu neprimine.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2011 06 30, 05:05)
Šiandien išbandžiau:

Face Serum For Oily Skin Balancing Bearberry
Šiltuoju metų laiku mano oda būna riebi, kitu laiku - mišri. Dėl šios priežasties vasarai renkuosi kuo lengvesnius kremus.
Jau iš pavadinimo aišku, kad kremas (serumas) yra lengvos gelinės konsistencijos (pagamintas alavijo pagrindu). Bekvapis. Gaivus, greitai susigėrė, oda ilgam išliko matinė. Nelipnus. Nelabai patogus dozatorius, nes arba neišsispaudžia, arba išsispaudžia per daug.

Atrodytų smulkmena, bet tas dozatorius tikrai labai nepatogus ir išsispaudžia per daug, ir negana to ne normaliai išsispaudžia, o tiesiog 'iššauna', turiu uždengus ranka laikyt. Labai neekonomiškai naudojasi verysad.gif Niekam daugiau tai nekliūna?
Atsakyti