QUOTE(žvarba @ 2011 02 28, 19:07)
turiu kokius 7 bet man dar negana pradėjo nebepatikti kokybė (turiu smashbox šepetėlius) norisi geresnių, ką manot apie Sigma šepetėlius konkrečiai akių makiažui?? galvoju gal verta siųstis kaina gerokai skiriasi nuo MAC, o kokybė kiek girdėjau panaši, kai kur net lenkia Mac'ą Bėje, kaip tie CS šepetėliai, pagal kainą jaučiu ne kas nes bent jau šešėliai jų tai nelabai man patiko ar šiaip ką patarsit gera kaina ir geros kokybės
man sigmos istiesu patinka, jei yra galimybes ir noras, tai siulau siuos siustis
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2011 02 28, 20:32)
o kas nepatinka? šiaip išvis visą gyvenimą dažiausi tais prie šešėlių pridedamais šepetėlias (na tais retais kartais, kai išvis šešėliais dažydavaus), tačiau užėjo noras įsigyt kokybiškų priemonių, t.y. šepetėlių, šešėlių ir pan kaip sakant atėjo noras dažytis po šimto metų taigi esu kiek atsilikus, tai biškį net nepatogu klaust kartais, ale nu gi neklausi, nežinosi, tiesa?
ir dar toks didelis klausimas, kas tos "braškės"?
ir dar toks didelis klausimas, kas tos "braškės"?
kas pereina ant sepeteliu specialiai tam skirtu, tai jau nekeicia i tas paralonines
o kiek ju reikia, kiekviena atranda pati, nes vienai uztenka vienos spalvos seseliu uztepti, kitai 2-3 ir plius pravedimas, atitinkamai sepeteliu padaugeja, nes jie visi skirtingas funkcijas atlieka. Jei klaustumet konkreciai, tai butu lengviau patarti.