Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

Merginos, gal kur nors matet pirkt dekliuku kabukiams? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2011 02 22, 19:56)
Merginos, gal kur nors matet pirkt dekliuku kabukiams?  ax.gif

maciau tik Inglot blush2.gif
Atsakyti
Adrinėja, o ji galima atskirai nusipirkt ar tik komplekte su kabukiu?
Atsakyti
QUOTE(Balerina:) @ 2011 02 19, 20:19)
Nu aisku, aciu 4u.gif  einu vel i maudynes, dabar nedesiu visai kondicionieriaus, gal pataisysiu nors kiek situacija biggrin.gif

Pagerėjo situacija? Nes maniškis taip išskydo, kad net padėjus į nepatogią padėtį jis įgavo keistą formą. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2011 02 23, 17:37)
Adrinėja, o ji galima atskirai nusipirkt ar tik komplekte su kabukiu?

atskirai parduodamas 4u.gif
Atsakyti
4u.gif mergaitės, kokius naudojat šepetėliu šešėliams? kiek geriausių jų turėt ir kokių?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2011 02 27, 17:06)
4u.gif mergaitės, kokius naudojat šepetėliu šešėliams? kiek geriausių jų turėt ir kokių?

Turiu du ir man puikiausiai užtenka, žiūrint kokie jūsų poreikiai. Vienu užtepu pagrindines apalvas, kitu retušuoju, jis didesnis. Bet dar galima naudoti ir kirstą, ir šepetėlį lainerio pravedimui, ir galybę kitų.
Atsakyti
sveikos,o gal galit rekomenduot is kur galima butu pigiau parsisiuti sepeteliu?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2011 02 27, 17:06)

turiu kokius 7 bet man dar negana doh.gif pradėjo nebepatikti kokybė (turiu smashbox šepetėlius) norisi geresnių, ką manot apie Sigma šepetėlius konkrečiai akių makiažui?? galvoju gal verta siųstis kaina gerokai skiriasi nuo MAC, o kokybė kiek girdėjau panaši, kai kur net lenkia Mac'ą g.gif Bėje, kaip tie CS šepetėliai, pagal kainą jaučiu ne kas unsure.gif nes bent jau šešėliai jų tai nelabai man patiko schmoll.gif ar šiaip ką patarsit gera kaina ir geros kokybės blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 28 vasario 2011 - 18:13
QUOTE(žvarba @ 2011 02 28, 18:07)

as situs ziurineju,bent jau atsiliepimuose raso,kad prilygsta MAC'ui Black Deluxe Reptile Brush Set
http://www.coastalsc...e-brush-set.cfm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 17 gegužės 2011 - 16:21
QUOTE(Elija* @ 2011 02 05, 19:19)
Kaip supratau is jusu visu pasisakymu MAC187 geriausias.

turiu šį, man jis iš tiesų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 02 28, 18:07)
turiu kokius 7 bet man dar negana doh.gif pradėjo nebepatikti kokybė (turiu smashbox šepetėlius) norisi geresnių, ką manot apie Sigma šepetėlius konkrečiai akių makiažui?? galvoju gal verta siųstis kaina gerokai skiriasi nuo MAC, o kokybė kiek girdėjau panaši, kai kur net lenkia Mac'ą g.gif Bėje, kaip tie CS šepetėliai, pagal kainą jaučiu ne kas unsure.gif nes bent jau šešėliai jų tai nelabai man patiko schmoll.gif ar šiaip ką patarsit gera kaina ir geros kokybės  blush2.gif

o kas nepatinka? šiaip išvis visą gyvenimą dažiausi tais prie šešėlių pridedamais šepetėlias (na tais retais kartais, kai išvis šešėliais dažydavaus), tačiau užėjo noras įsigyt kokybiškų priemonių, t.y. šepetėlių, šešėlių ir pan smile.gif kaip sakant atėjo noras dažytis po šimto metų biggrin.gif taigi esu kiek atsilikus, tai biškį net nepatogu klaust kartais, ale nu gi neklausi, nežinosi, tiesa? biggrin.gif

ir dar toks didelis klausimas, kas tos "braškės"?
Atsakyti