QUOTE(žvarba @ 2012 01 16, 11:10)
Imciau F20
QUOTE(Ameera @ 2012 01 15, 20:34)
O Jums nuo mineralinės ne greičiau jie taip lyg susiriebaluoja ir susivelia, nei nuo paprastos birios? nes aš tokią išvadą pasidarius, kad tikrai dažniau tenka plauti mineralinę naudojant. Būna, kad tiesiog nemaloniai tepasi, išplaunu ir pagerėja iškart.
na kazkaip nesusiriebaluoja, gal nuo sepetelio priklauso? va su kremine iskart sulipdavo sereliai, o nuo mineralines viskas tvarkoj, nesivelia
užsisakiau F20 laukiu laukiu laukiu
QUOTE(žvarba @ 2012 01 17, 10:50)
užsisakiau F20 laukiu laukiu laukiu
Kiek atsiejo?
Parkeliavo mano EcoTools šepetėliai. Visumoj esu patenkinta, šepetėliai daug minkštesni nei iš Coastal Scents.
1. EcoTools Bamboo Foundation Brush
Naudoju skystai pudrai tepti, dar iki galo nemoku greitai ir tolygiai užsitepti, nes anksčiau tepdavau pirštais. Bet po truputį po truputį ir bus
2. EcoTools Bamboo 6 Piece Eye Brush Set
Labai visi patinka akims, nebado, švelnūs kiekvienas atlieka savo paskirtį.
3. EcoTools Bamboo 5 Piece Brush Set
Du apatinius naudoju šešėliams, bet galima naudoti ir maskavimui.
Mažas kabukis man kiek per mažas veidui, norėtųsi didesnio. O tas didesnis, dar nepanaudojau
Tai tiek įspūdžių.
1. EcoTools Bamboo Foundation Brush
Naudoju skystai pudrai tepti, dar iki galo nemoku greitai ir tolygiai užsitepti, nes anksčiau tepdavau pirštais. Bet po truputį po truputį ir bus
Du apatinius naudoju šešėliams, bet galima naudoti ir maskavimui.
Mažas kabukis man kiek per mažas veidui, norėtųsi didesnio. O tas didesnis, dar nepanaudojau
Tai tiek įspūdžių.
QUOTE(Malena @ 2012 01 17, 10:52)
Kiek atsiejo?
nuskaičiavo 78, bet pagal muitinės kursą gavosi 74 su centais, tikiuosi praslįsiu
Papildyta:
QUOTE(Gisana @ 2012 01 17, 10:58)
šitą ir aš užsisakiau, laukiu parkeliaujant, lyg man dar maža būtų
Parkeliavo mano EcoTools šepetėliai. Visumoj esu patenkinta, šepetėliai daug minkštesni nei iš Coastal Scents.
O kiek uz visa sita geri atsejo? Man jie labai zavus atrodo.Tik kad siustis tai nemoku
O tas didesnis, dar nepanaudojau
Tai tiek įspūdžių.
O tas didesnis, dar nepanaudojau
Tai tiek įspūdžių.
tą didesnįjį galvojau bronzantu pritaikyti bet galiausiai vis tik nusipirkau F20
QUOTE(aureka @ 2012 01 17, 11:13)
O kiek uz visa sita geri atsejo? Man jie labai zavus atrodo.Tik kad siustis tai nemoku
jokio mokslo čia nereikia, tik kortelę tinkamą atsiskaitymams internetu pasidarykit ir tada jau tik knopkes spaudyt lieka tokie rinkinukai iHerbs +/-10$ berods
QUOTE(aureka @ 2012 01 17, 12:13)
55Lt
QUOTE(Gisana @ 2012 01 17, 11:58)
šitų ir aš laukiu tikiuosi patiks