Pamaciau Lancome tinklapyje stai toki sepetuku rinkini, gal kas esat tureje ir galetumet pakomentuoti kokybe?
http://www.lancome-u...default,pd.html
Sveikos,
Su sepeteliais tik pradedu susidraugauti, todel noriu paprasyti pagalbos. Gal galetumete patarti ir parekomenduoti sepetelius skaistalams, kuriais jie graziai dengtusi, galima butu gerai isskaidyti.. Pradziai galvoju issibandyti ka nors is ELF ar CS.
Su sepeteliais tik pradedu susidraugauti, todel noriu paprasyti pagalbos. Gal galetumete patarti ir parekomenduoti sepetelius skaistalams, kuriais jie graziai dengtusi, galima butu gerai isskaidyti.. Pradziai galvoju issibandyti ka nors is ELF ar CS.
Merginos, man kilo toks klausimas, ar po kiekvieno pasidazymo seseliais jus plaunate sepeteli?
o koki rekomenduotumete skystai pudrai kad butu plokscias nes man atrodo su juo geriau iseitu pasidazyti, gal kas esat bandziusios is ELF
http://www.eyeslipsf...t~prodID~42.htm
http://www.eyeslipsf...t~prodID~42.htm
QUOTE(Roxetė @ 2012 01 14, 22:02)
Merginos, man kilo toks klausimas, ar po kiekvieno pasidazymo seseliais jus plaunate sepeteli?
ne apskritai mano seseliu sepeteliai yra rieciausiai plaunami, ne taip kaip veido
QUOTE(Portishead @ 2012 01 14, 22:33)
ne apskritai mano seseliu sepeteliai yra rieciausiai plaunami, ne taip kaip veido
as pasirodysiu gal kiek kvailute, bet as neplaunu is viso...
juos reikia plaut?
po to labai blogai tepasi
QUOTE(Roxetė @ 2012 01 14, 23:02)
Tikrai ne, plaunu kai visus kitus plaunu, t.y. vienu metu visus tuo metu susikaupusius isplaunu. Bet as daugmaz panasiom spalvom dazausi paprastai, sepeteliu irgi ne po viena turiu, tai kai plaunu buna kokie 4-5 seseliam viso (plaunu kas savaite ar dvi).
QUOTE(CherLoyd @ 2012 01 15, 01:02)
as pasirodysiu gal kiek kvailute, bet as neplaunu is viso...
juos reikia plaut?
juos reikia plaut?
Kaip ir visus sepetelius, taip ir seseliu reikia plaut. Na juk apdulka jie, nuo produkto ir veido visokiu mikrobu buna ir tt.
Jus gal slapiu ar neisdziuvusiu, ar isvis plogai isplautu po to tepat, todel ir blogai tepasi? Nes normaliai isplovus ir isdziovinus tikrai jokio skirtumo nebuna tpeant plautu ar neplautu. Paimkit i koki indeli (galit ir i stikline) kelis lasus jusu naudojamo sampuno, ipilkit silto vandens, tada tame muiluotam vandeny pamakaluokit sepeteli, nuplaukit po svaraus vandens srove (kad nebegtu putos ar nesvarumai), nuspauskit ir paguldykit dziut. Ir naudokites tada kai bus pilnai isdziuves - skirtumo tikrai nepajausit, t.y. nebus taip, kad blogai tepa.
Sveikos merginos. Noreciau gauti Jusu patarima. Makiazo sepeteliuose esu naujoke. Turiu kelis sepetelius akiu seseliams tepti ir viena sepetuka sausai pudrai deti. Taciau noreciau "suaugti" ir isbandyti kazka daugiau Buvau nusiziurejusi body shop firmos sepetukus (pvz pudrai ir skaistalams deti), taciau pasiskaitinejusi cia sitoj temoj susidariau ispudi, kad body shopo sepetukus peikiate... Gal galetumete kanors man patarti kaip naujokei, visiskai neismananciai ir pasimetusiai sepeteliu gausoj?
QUOTE(Roxetė @ 2012 01 14, 22:02)
taip. visus sepetelius plaunu kiekviena karta po naudojimo nesinori 'purvinais' liest veido
As neplaunu kaskart, bet kai jau panaudoti gan, isplaunu su specialiu sepeteliu sampunu, po to padedu ant ranksluoscio nakciai ir ryte kaip nauji reikia juos plauti nes kitaip veidui bus prastoka, visgi nesvarus tampa
QUOTE(Blueberrie @ 2012 01 15, 18:45)
As neplaunu kaskart, bet kai jau panaudoti gan, isplaunu su specialiu sepeteliu sampunu, po to padedu ant ranksluoscio nakciai ir ryte kaip nauji reikia juos plauti nes kitaip veidui bus prastoka, visgi nesvarus tampa
o koks pas jumis sampunas sepeciam?
as tai plaunu sampunu kur ir plaukams naudoju, sepeteliai svelnus lieka.
o seseliu sepetelius kazkaip retai plaunu apskritai, nes taip yra kad beveik pastoviai naudoju tas pacias spalvas... va veidui sepetelius kai kremine pudra tepdavau tai dazniau reikedavo plaut, o dabar su mineraline kai dazausi tai nesistengiu daznai plaut
QUOTE(Portishead @ 2012 01 15, 20:52)
o dabar su mineraline kai dazausi tai nesistengiu daznai plaut
O Jums nuo mineralinės ne greičiau jie taip lyg susiriebaluoja ir susivelia, nei nuo paprastos birios? nes aš tokią išvadą pasidarius, kad tikrai dažniau tenka plauti mineralinę naudojant. Būna, kad tiesiog nemaloniai tepasi, išplaunu ir pagerėja iškart.
Šiaip aš nusistačius prieš plovimą po kiekvieno pasidažymo, nes mano nuomone šepetėlio tinkamumas naudoti nuo to tikrai nepailgėja, greičiau susidėvi. Juolab nėra būtinybės tai daryti, ypač sausų produktų šepetėliams (nebent jų turima labai mažai ir reikia plauti, kad išsiplautų likusi spalva).