Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

Koki sepeteli rekomenduotumet skaistalams?

http://www.sigmabeau...oduct_p/f15.htm

http://www.sigmabeau...oduct_p/f50.htm

http://www.coastalsc...hes/br-247.html

Ir gal kuri turit toki sepeteli meteoritams?
http://www.escentual...nmakeup004/?p=2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutelia: 07 sausio 2012 - 16:01
QUOTE(shopingas @ 2011 07 16, 18:53)
As siuo metu turiu SIGMA (maskavimo, seseliams ivairiu bei kirsta skaistalu/konturavimo), ECOTOOLS (bronzato, kuri naudoju pudrai), ELF (po $1 baltais koteliais seseliu tepimui visam vokui ir 'studio' linijos kabuki bei pudrai, veduoklini ir skaistalams), MAC (viso voko dengimui seseliu), DIOR (pravedimo, bet naudoju plonai seseliu linijai tept), SEPHORA (2vnt 'mineral powder', nr45), dar ESTEE LAUDER (seseliu sklaidymui), TARTE (maskuoklio dvipusi is rinkinio), WET'N'WILD (is rinkinio kabuki), SMASHBOX (is rinkinio, pusmenulio formos, naudoju skaistalams), kazkoki bevardi blakstienoms/antakiams, PHYSICIAN's FORMULA (is rinkinio pravedimo) ir COASTAL SCENTS (pudros bei kirsta skaistalu/konturavimo).




Shopingas, o kokie tavo megstami ELF ir SIGMA skaistalams? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 01 07, 18:44)
Shopingas, o kokie tavo megstami ELF ir SIGMA skaistalams?  ax.gif


ELF skaistalu is tikruju neturiu (kazkodel isivaizdavau, kad butent ji turiu, bet perziurejau uzsakyma ir pasirodo ne) - va SITA 'complexion' sepeteli turiu. Jis visiskai nepurus, toks gana plokscias ir koncentruotesnis, tai pudrai man nepatinka, skaistalams irgi, nes koncentruotai tepa, neina issklaidyt. Nors dabar pagalvojau, kad nieko butu kokiam highlighter'iui ar pan. ELF man is 'studio' linijos kabukis patinka, visi kiti ELF sepeteliai normalus, bet nera superiniai.

Sigma skaitalu sepetelis pas mane is kelioninio rinkinuko, jo nr SS168 - norejau imest nuoroda to rinkinuko, bet ziuriu, kad dabar jau kitokios sudeties rinkiniai, nebera to, koki turiu.
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 01 07, 15:52)
Koki sepeteli rekomenduotumet skaistalams?



sveiki,
ta F15 turiu rinkiny, bet dar nebandytas. Kodel butent norite Duo Fibre tipo? Siaip as is coastalscents turiu rozini, Duo fibre tipo, standartinio dydzio kaip jusu rodytas F50 (to savo Sigma rinkinyje neturiu) tai va dydis skaistalams kaip tik, ne per didelis, svelniai labai skaistalus uzdeda tokio tipo sepetelis. O dabar skaistalams naudoju F10, dar visai tinka tam F25, kuri ir konturavimui naudoju kai yra laiko ilgiau pasimaliavot, abu puikus 4u.gif
Atsakyti
Koki siulytumete skaistalams, bet butent is tu nukirstu skersai ? smile.gif
Atsakyti
O F40 gal kuri naudojat skaistalams? 4u.gif
Atsakyti
Labas smile.gif as naudoju f40 skaistalams, man asmeniskai labai gerai atlieka funkcija, yra minkstu sereliu, bet pakankamai standus, patogu konturuoti bronzantais ir deti skaistalus, taciau kiek pamenu jis agamintas is ozkos kailio, tai reikia gerai praplauti, nes truputi oziu nuo jo nesa, net mano suo raukesi, kai daviau pauostyt lotuliukas.gif Priklausomai nuo to, ar dedu sausus ar kreminius skaistalus naudoju F40, F82 arba stippling brush
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 01 07, 15:52)
Koki sepeteli rekomenduotumet skaistalams?
http://www.coastalsc...hes/br-247.html




QUOTE(Linutelia @ 2012 01 08, 10:20)
O F40 gal kuri naudojat skaistalams?  4u.gif

abu turiu, abu skaistalams puikiai tinka wub.gif
Atsakyti
O sis Eco tools ne perdidelis skaistalams būtų? g.gif
http://www.drugstore...msrch=eco tools
Atsakyti
Sveikos merginos, sugalvojau ir as ant senatves ismokti naudotis sepeteliais biggrin.gif
Pradziai galvoju kokius tris pasiimti, koki kabuki mineralinei, maskuojanti paakiams ir baigiamajai pudrai, gal dar skaistalams reiketu ir brondzantui g.gif Kazkaip ziuriu jau gaunasi nebe trys visai lotuliukas.gif Galvoju gal imti visus is ELF, kaina tokia nesikandziojanti atrodo g.gif Is kur juos uzsakinejate, man reik kad siustu i Anglija o gal yra pacioje Anglijoje? O gal Lietuvoje yra?
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 01 09, 13:39)
O sis Eco tools ne perdidelis skaistalams būtų? g.gif
http://www.drugstore...msrch=eco tools


ne per didelis smile.gif taciau yra pigiau
http://www.iherb.com...mp;rcode=dap639
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2012 01 10, 10:20)
Sveikos merginos, sugalvojau ir as ant senatves ismokti naudotis sepeteliais  biggrin.gif
Pradziai galvoju kokius tris pasiimti, koki kabuki mineralinei, maskuojanti paakiams ir baigiamajai pudrai, gal dar skaistalams reiketu ir brondzantui  g.gif Kazkaip ziuriu jau gaunasi nebe trys visai  lotuliukas.gif Galvoju gal imti visus is ELF, kaina tokia nesikandziojanti atrodo  g.gif Is kur juos uzsakinejate, man reik kad siustu i Anglija o gal yra pacioje Anglijoje? O gal Lietuvoje yra?

Man jie už tokią kaina labai patinka, nenorėčiau mokėti šimtus už šepetėlius rolleyes.gif Perkam iš www.eyeslipsface.co.uk Jums UK išvis su jais paprasta būtų smile.gif
Atsakyti