QUOTE(Akvilija @ 2011 12 04, 13:12)
pirma karta pirksiu BM mineraline pudryte, ir renkuosi sepeteli, kazkaip is BE irgi noriu jo..
O kodel butent BE? Manot, kad jei tos paciso firmos kaip ir pudra, tai bus labiau tinkamas, geresnis tam reikalui?
Nes ne tik mano nuomone, BE sepeteliai yra aplamai vieni is prastesniu ir siaip jie siurkstus.
Bent antroj otai nepirkciau as, o rinkinuko neciupinejus, tai nezinau ar tokie pat, kaip visi ju sepeteliai.
O butinai is Sephoros asortimento norit sepetelio? Nes jei ne, tai pasirinkimas didelis geru sepeteliu, kurie ir svlenus, ir gerai teptu pudra. Jei is Sephoros, tai rekomenduociau siuos (ziurejau, kad butu kaina panasi kaip jusu norimu):
#45 (pati turiu juso du, naudoju ir pudrai, ir skaistalams, ir highlighter'iui - sepetelis nera didelis, bet labai smagus ir puikiai dengia viska) arba
#44 (nepamenu sita ar tokio modelio balta rankena turejau (rodos balta, bet jis $35), tai labai saunus sepetelis, puikiai tinka mineralinei, o bronzatui man toks tipas per daug tvirtas).
Jei nebutinai is Sephoros, tai labai rekomenduoju toki
ECOTOOLS - pasakiskai svelnus, savo darba atlieka, o kaina zymiai mazesne (net su siuntimu). Uzsisakyt galit ir pati, o jei dar nepirkus is to puslapio, tai ir $5 nuolaida pirkimui galit gaut (zr. mano parasa). O jei is ten jau esat pirkus, tai net su siuntimu sio sepetelio kaina gera. Iherb'e is pudrai tinkamu dar yra
TOKS ir
SITAS, nors as rekomenduoju ta 'bronzer brush', nes tik ji realiai esu turejus.
Dar man patinka
ELF 'studio line' kabuki sepeteliai,
EcoTools kabukiu rinkinukas (Iherb'e berods buvo, nezinau ar tebera). Visu ju kainos mazesnes nei jusu norimu BE, bet bent man jie 100 kartu geresni uz BE sepetelius, net nera ka lygint.