čia man vienai Sigmos psl nekrauna?? dėl akcijos turbūt
esu visiškai žalia kosmetikos atžvilgiu, gal galit apšviest ir pasakyt kokiu šepetėliu reiktų tept šešėlių bazę?
QUOTE(Vook @ 2011 11 25, 18:45)
esu visiškai žalia kosmetikos atžvilgiu, gal galit apšviest ir pasakyt kokiu šepetėliu reiktų tept šešėlių bazę?
tam reikalui iš vis neverta leisti pinigų, aš tepu pirštu arba jei labai norit galima naudoti minkštesnį maskuoklio šepetėlį, bet neverta vaikytis gerų vardų ar brangių šepetėlių tam geriau investuoti į šešėlių šepetėlius ar pačius šešėlius
QUOTE(žvarba @ 2011 11 25, 16:49)
čia man vienai Sigmos psl nekrauna?? dėl akcijos turbūt
ir man nekrauna, taip norejau pora sepeteliu su nemokamu siuntimu gal cia suplanuota buvo:D
papildau- su google chrome kazkaip automatiskai i eile "istojau".
dar reikia nepamirst kodo BF2011
QUOTE(Portishead @ 2011 11 25, 23:35)
ir man nekrauna, taip norejau pora sepeteliu su nemokamu siuntimu gal cia suplanuota buvo:D
supykau ant Sigmos sugundė ir paliko ant ledo
QUOTE(žvarba @ 2011 11 26, 11:17)
supykau ant Sigmos sugundė ir paliko ant ledo
Kai kodas baigesi atsidare ir psl
as spejau uzsisakyt, per savo nemiga - 4 ryto
rinkini sepeteliu pasiemiau ir dry'n shape dekla kad butu kur dziaut tuos sepecius, patiko apie ji atsiliepimai...
rinkini sepeteliu pasiemiau ir dry'n shape dekla kad butu kur dziaut tuos sepecius, patiko apie ji atsiliepimai...
QUOTE(Giselle @ 2011 11 26, 14:51)
Kai kodas baigesi atsidare ir psl
akurat
QUOTE(Portishead @ 2011 11 26, 14:55)
as spejau uzsisakyt, per savo nemiga - 4 ryto
baltai pavydžiu
as laukiau laukiau, kada uzsikraus puslapis normaliai, bet paskui pagalvojau, kad, matyt, specialus marketinginis triukas. Neabejoju, kad vistiek liko daug zmoniu, kurie net su mokamu siuntimu veliau uzsisake tai, ko norejo su nemokamu cia as tik pamasciau "garsiai". galite su mano nuomone nesutikt.
QUOTE(žvarba @ 2011 11 26, 16:26)
man idomu kaip cia bus su mokesciais gal zinot kiek mazdaug laiko keliauja siuntiniai is sigmos?
QUOTE(Portishead @ 2011 11 26, 19:47)
man idomu kaip cia bus su mokesciais gal zinot kiek mazdaug laiko keliauja siuntiniai is sigmos?
greit ateina, gaudavau maždaug per 10d o kas dėl mokesčių aš visada siuntą skaidydavau iki 75Lt tai neužsiroviau
QUOTE(Portishead @ 2011 11 26, 15:55)
dry'n shape dekla kad butu kur dziaut tuos sepecius, patiko apie ji atsiliepimai...
Turiu 2 siuos deklus - laikau paprastia speetelius ir dziovinu, bet ne stebuklas del dziovinimo jis. Man sepeteliai neisdziusta pilonai per nurodyta laika. Nors kai turiu viskam po kelis vnt, tai vieni dziusta, o kitus naudoju, tai nelabai kreipiu demesi i laika tada. Na o kai isdziusta, istruakiu is tu gumyciu ir paprastai dekle padedu ir uzdarau - nedulka, tvarkingai sudeti buna ir visada po ranka. Na o naudojami kitur pas mane stovi.