Gal kas turite INGLOT 27TG sepeteli? Kokie atsiliepimai butu apie ji?
Ir gal patartumet, i koki sepeteli is Inglot dar reiketu atkreipti demesi? Aciu!
cia turbut jau buvo diskutuota, bet dar syki paklausiu - o ar dideli mokesciai, siunciant is Sigma puslapio? ar geriau per tarpininkus pirkti? ar prasyti, kad atveztu lauktuviu ?
QUOTE(miyako @ 2011 11 12, 14:22)
aš turiu man labai patinka... gražiai padengia ... nesišeria
QUOTE(miyako @ 2011 11 14, 12:00)
cia turbut jau buvo diskutuota, bet dar syki paklausiu - o ar dideli mokesciai, siunciant is Sigma puslapio? ar geriau per tarpininkus pirkti? ar prasyti, kad atveztu lauktuviu ?
Kiek teko is ju siustis, tiesa niekada nevirsydavau 75 lt, bet ant dezutes budavo nurodyta 4$ ir neradau nei karto pridetu dokumentu, tai tokiu atveju neturetu uzdeti muito
QUOTE(miyako @ 2011 11 12, 14:22)
Gal kas turite INGLOT 27TG sepeteli? Kokie atsiliepimai butu apie ji?
Ir gal patartumet, i koki sepeteli is Inglot dar reiketu atkreipti demesi? Aciu!
turiu, šiaip labai patinka, gražiai dengia, tik šeriasi jis kažkiek..
Gal kas naudojate Stila kosmetinius šepetėlius?
Domina bendrai jų kokybė
Domina bendrai jų kokybė
QUOTE(gizzy @ 2011 11 19, 19:24)
Labas vakaras
Noriu uzsisakyti is iherb.com sepetelius akims siuos, uzsisakinesiu is ten pirma karta, siusiuos i Danija ir idomu ar dar kokius mokescius reikes susimoket ar ne?
Noriu uzsisakyti is iherb.com sepetelius akims siuos, uzsisakinesiu is ten pirma karta, siusiuos i Danija ir idomu ar dar kokius mokescius reikes susimoket ar ne?
Viskas priklauso tik nuo to, kokia suma yra leidžiama Danijoje, reikia pasidomėti Daniškuose įstatymuose. Į LT galima iki 75 lt siųstisbe mokeščių, tai tikrai nemanau, kad Danijoje mažesnė suma Nepamirškit pasinaudot 5 dol nuolaida Ir dar vieną mėginuką įsidėti iš šito sąrašo
Sveikos, neseniai pradėjau dažytis ne tik turu, tad renkuosi amunicija. Kokį šepetėlį biriai pudrai rekomenduotumėt? Kad ir kaina būtų priimtina kaip pradedančiai, bet ir kokybė būtų tinkama. Noriu natūralaus pluošto.
Ir gal išduosit kur kosmetiką perkat? Iš kur siunčiatės?
QUOTE(irisas @ 2011 11 19, 19:55)
Nepamirškit pasinaudot 5 dol nuolaida Ir dar vieną mėginuką įsidėti iš šito sąrašo
Dekui, pasinaudojau ir nuolaida ir meginuka pasiemiau Laukiu sepetliu dabar
QUOTE(gizzy @ 2011 11 22, 19:07)
Dekui, pasinaudojau ir nuolaida ir meginuka pasiemiau Laukiu sepetliu dabar
prašom O aš spėliojau, iš kur pas mane įkapsėjo doleriukas Ačiū jums pasižvalgykite šioje parduotuvėje daugiau, tikrai labai nebloga Yra benraminčių temukė apie šią parduotuvę ir dar blog'as, kuriame įvairiausi atsiliepimai apie lietuvaičių išbandytus produktus Blog'as
Papildyta:
QUOTE(tindiriushka @ 2011 11 22, 15:10)
Sveikos, neseniai pradėjau dažytis ne tik turu, tad renkuosi amunicija. Kokį šepetėlį biriai pudrai rekomenduotumėt? Kad ir kaina būtų priimtina kaip pradedančiai, bet ir kokybė būtų tinkama. Noriu natūralaus pluošto.
Apie natūralaus pluošto darpagalvokite, ne visų oda priima natūralų produktą Kartais sintetinis būna švelnesnis ir patogesnis bet čia nepabandžius nesužinosi Aš pirkau šešetėlius iš coastalscents, bet dabar labai brangus siuntimas, nebent iš lietuviškojo puslapio. Galite pabandyti ir ecotools teptukus, jų būna pavienių ir rinkinukais. Aš iš jų naudoju tik kelis didelius, akims skirtus prisipirkus iš ankščiau Šiuo metu laukių kelių šepetėlių iš www.eyeslipsface.co.uk puslapio, jie nebrangūs, turiu keis, tai tikrai labai patinka, o ir kaina gera
O dėl kosmetikos pirkimo sudėtingas klausimas, nes parduotuvių tieeeek daug, kad neįmanoma viską rekomenduoti Aš asmeniškai naudoju mineralinę pudrą, nenoriu visokių cheminių pudrų ir krempudrų tepti ant veido šešėlius naudoju cheminius, deja nes išbandyti mineraliniai nelaiko net ir su pagrindu, ir labai daug šešėliųblizgių, o man galima tik matinius, tad pasirinkimas daug mažesnis lūpų blizgesius perku LT parduotuvėse. Reikia žinoti ko konkrečiai jums reikia O šiaip lįskite į skirtingas temas ir skaitykite apie pudras, šešėlus, skaistalus ir visa kitą tam tikrose temose.
Kaip tik dabar viskam 40 proc. nuolaida, galma ir šepetėlių prigriebt Siuntimas 3,95 svaro, apsimoka kooperuotis