Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

Atėjo mano Coastal Scents šepetėlių siuntinys, galiu pasidalinti pirmaisiais įspūdžiais.

Labiausiai patiko:

user posted image

user posted image
Black & Hot Pink Angled Kabuki. Pink Perfection Kabuki. Abu kabukiai nepaprastai švelnūs. Nepaisant neoninių spalvų, jų tiesiog nesinori paleisti iš rankų wub.gif Angled Kabuki šiek tiek tvirtesnis, juo įmanoma brūkštelti ir aiškesnį kontūrą, nors bandžiau jį kol kas tik bronzantui (labai patiko), tačiau įsivaizduoju, kad jį galima pritaikyti ir skystai krempudrai. Mažesni nei atrodo nuotraukose.

user posted image
Synthetic Angle Blush and Define. Palyginus su kabukiais pasirodė šiurkštokas, tačiau puikiai atlieka savo darbą, nedrasko nei odos, nei perdaug skaistalų, mano nedideliam veidui jo dydis ir forma buvo pats tas.

user posted image
Divine Powder Buffer Brush. Labai universalus šepetėlis, tinkantis turbūt bet kuriai pudrai, aš bandžiau su krempudra - rezultatas buvo labai geras.

user posted image
Divine Medium Eyeshadow Brush. Iš pradžių nustebino savo dydžiu - tikėjausi jo mažesnio, tačiau iškart po pirmo panaudojimo "prilipo" dėl savo švelnumo, formos, gero šešėlių kabinimo.

user posted image
Doefoot Angle Blender. Pirktas ne tiek dėl didelio poreikio, kiek iš estetinių sumetimų, tačiau labai švelnus ir gražiai limpantis į kreives po antakiais ar akies vidiniame kamputyje, tinka ne tik blendinti, bet ir highlighteriui brūkštelti, jei nereikia didelio spalvos intensyvumo.

user posted image
Destiny Blender Brush. Tiesiog švelnus ir malonus šepetėlis, daro savo darbą.

Nenuvylė:

user posted image
Chisel Angle Fluff Shadow Brush. Tinka šešėliui tepti palei blakstienas bei ant apatinio voko, dėl voko raukšlės nesu tikra, galbūt tiktų toms, kurių akys didesnės.

user posted image
Black Pointed Crease. Tiks voko raukšlei, antakiams ir kitur, kur reikia aiškesnio kontūro, tačiau kol kas man atrodo, kad jam truputį trūksta preciziškumo - tačiau tai gali būti rankų, o ne įrankio problema.

Neįspūdingi:

user posted image
Pink Oval Taklon Lip Brush. Jis mažyyyyyyytis, įsivaizduoju, kad kai kas jį iškart perleistų concealerio, o ne lūpų dažų tepimui. Didelėms lūpoms bus tikrai nepatogus, be to, jis gana kietas. Turėjau dėl jo daug dvejonių, tačiau pasibandžiau lūpų dažams ir manau, kad prisijaukinsiu jį kasdieniam naudojimui, tačiau intensyviai spalvai tepti teks pasiieškoti kito.

Baby Buki Brush. Kadangi gavau jį dovanų, tai labai nebrokysiu - tiesiog rankinukinis kabukis, jei kas tokius mėgsta, aš dar nesugalvojau kur pritaikyti.
Divine Taklon Liner. Šis liko nepabandytas, nors rankose atrodė labai neblogai.
Atsakyti
sauniai apsipirkot smile.gif o man tas rozinis kabuki nepatiko, pardaviau isparduotuvej:) norejau naudot bronzantui ir presuotai pudrai bet kazkaip nelabai kabino g.gif ir nebuvo tokio minkstumo kokio noreciau.. .o lupoms sepetelis atvirksciai patiko, beveik kiekviena diena naudojamas, svelnesne spalva iseina nei tiesiai lupdaziu braukiant...
user posted image
sis man asmeniskai ilgokas, as kai salia prie veido veidrodi pastatau tai nepatogu ilgais sepeteliais naudotis, tam reikalui man sis geresnis:
user posted image

sis seseliam ir man super,tik as juo pagrinde tamsesnius seselius tepu thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 30 rugpjūčio 2011 - 13:44
QUOTE(Adrinėja @ 2011 08 29, 19:05)
tai turbut nedaug esat bande smile.gif
pudrai visai nieko, bet seseliams tai man nelabai  rolleyes.gif


man irgi šešėliams nepatiko blush2.gif

QUOTE(rzrzr @ 2011 08 30, 09:22)
Atėjo mano Coastal Scents šepetėlių siuntinys, galiu pasidalinti pirmaisiais įspūdžiais.

Baby Buki Brush. Kadangi gavau jį dovanų, tai labai nebrokysiu - tiesiog rankinukinis kabukis, jei kas tokius mėgsta, aš dar nesugalvojau kur pritaikyti.
Divine Taklon Liner. Šis liko nepabandytas, nors rankose atrodė labai neblogai.

user posted image
šis man niekam tikęs pasirodė doh.gif
user posted image
šį labai norėčiau išbandyti ateity
user posted imageuser posted image
šiuos abu naudoju kasdien wub.gif
Baby buki brush man pasirodė niekam tikęs šiurkštus ir nepritaikomas doh.gif
iš CS man dar patiko šie:
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 30 rugpjūčio 2011 - 14:17
QUOTE(Portishead @ 2011 08 30, 13:41)
o man tas rozinis kabuki nepatiko, pardaviau isparduotuvej:) norejau naudot bronzantui ir presuotai pudrai bet kazkaip nelabai kabino  g.gif ir nebuvo tokio minkstumo kokio noreciau.. .o lupoms sepetelis atvirksciai patiko, beveik kiekviena diena naudojamas, svelnesne spalva iseina nei tiesiai lupdaziu braukiant...

nežinau, ar apie tą patį rožinį kalbam - aš ėmiau Pink Perfection, bet presuotai neplanuoju jo naudoti, o bronzantui ir meteoritams jis man tiko ir patiko. Angled Kabuki man pasirodė švelnesnis, tačiau abu gana minkšti. o su lūpų šepetėliu apsiprasiu, tik tikėjausi jo minkštesnio, na bet daug mano lūpdažių švelnių spalvų, tai jiems tiks.

QUOTE(žvarba @ 2011 08 30, 14:15)
šis man niekam tikęs pasirodė doh.gif

pirmą kartą paėmus į rankas aš irgi pagalvojau, kad padariau klaidą, bet pasibandžiau ir teko jo atsiprašyt, nes dengia gražiai. na, dar pažiūrėsiu, kaip jis laikys ir ar nejautrins odos.

QUOTE(žvarba @ 2011 08 30, 14:15)
šį labai norėčiau išbandyti ateity

ėmiau jį iš smalsumo, bet nesigailiu. lyginant su kitais, jis gana masyvus, labai maloniai rankoje guli, na ir tas jo universalumas imponuoja - jei keliaučiau neapsikraudama daiktais, jis galėtų atstoti ne vieną šepetėlį. bet nėra ir tobulas - nepavadinčiau jo itin švelniu, tačiau bent jau mano egzempliorius atrodo kokybiškai pagamintas.
Atsakyti
siandien gavau siuntinuka, kadangi senieji Lancome nors buvo labai smagus, bet susitryne smile.gif buvau uzsisakiusi makiazo sepeteliu rinkini, likau labai patenkinta, labai kokybiski sepetukai,patogus rankoje, puikia dengia, su drobiniu dekliuku, ekologiski, siu 6 sepeteliu pilnai uztenka patenkinti mano makiazo 'vingrybiu' poreikius, labai sis puikiai linija brezia smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

noriu paprašyti jūsų pagalbos ir patarimo 4u.gif
nors perskaičiau šią ir ankstesnias temas (kiek pavyko rasti) ir matau, kad čia pasisakančios labai pažengusios, mano pagalbos šauksmas labai jau žemiškas biggrin.gif

iki šiol nenaudojau labai daug kosmetikos, todėl nenaudojau ir šepetėlių, tiesiog nebuvo didelio poreikio, o dabar vis norisi dažniau ir labiau blush2.gif todėl noriu įsigyti pradžiai nedidelį šepetėlių rinkinuką, kad nebūtų labai brangus (bet ir ne pigiausias;)), kad būtų kol kas tik labiausiai reikalingi šepetukai - pradžiai pasibandymui.

dažniausiai dažausi akis, antakius (pieštuku), naudojų birią pudrą, retsykiais šešėlius, noriu išbandyti skaistalus.

kokios firmos rekomenduotumėte įsigyti?
ar užtenka tokio rinkinuko pradžiai (kiekio)?
user posted image

ar turėtų būti didesnis?
user posted image

ar turėtų būti visai kitoks?

būsių be galo dėkinga 4u.gif wub.gif

P.S. foto skolintos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2011 08 30, 22:17)


Sakyciau pagrindiniai sepeteliai butu pudros (tam puikia tiktu ir kabuki tipo), skaistalu ir pora seseliu (vienas viso voko padengimui, kitas issklaidymui). Bent pradziai tiek tikrai uzteks, nes su tuo viso voko padengimo sepeteliu galima drasiai ir voko rauksle paryskint (reiketu sereliu galais ta daryt). Po to jau ziuresit kiek dazotes, kiek naudojat tam tikrus sepetelius, kokie toliau poreikiai ir galit susipirkt po truputi ko labiausiai reikia.

Ko tikrai nerekomenduoju, tai The Body Shop sepeteliu - tik 'face&body' normalus, kiti man be rysio, o ypac akiu. Na ir Erdesos nerekomenduoju, nes siurkstus.

Galit is CoastalScents pirkt tuos labiausiai reikiamus - kaip tik dabar ju puslapyje nuolaidos keliems rinkinukams, o visoms kitoms prekems 20% nuolaida. Sigma verti demesio sepeteliai, ELF 'studio line' sepeteliai geri ir nebrangus (ir rinkinuka jie turi).

Na o jei labai norisi butent rinkinuko, tai rekomenduociau visu megstamus EcoTools - nusipirkit veido, kita akiu rinkinukus ir turesit ko jums reikia. Iherb.com jie pigiau nei LT perkant, siuntimas $4-6, o ir pirmakart perkant $5 nuolaida buna, tai kaip ir nemokamas siuntimas gaunasi.

Arba dar visai neblogi buna is ebay sepeteliu rinkiniai, kur netikri MAC ir pan tipo. Nera patys paciausi jie, bet jei geri, nebrangus, svelnus ir daug sepeteliu - atsirinksit kas reikalingiausia, o veliau galesit po viena susipirkt tuos pacius paciausius ir geresnes kokybes.

Is ebay dar TOKIUS Go 7 Proffesional sepetelisu galiu rekomenduot - buvo pirmasis rimtesnis mano rinkinukas, bet tikrai vieni is geresniu kada nors naudotu (na bent taip prisimenu as juos).
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 08 31, 03:38)

Na o jei labai norisi butent rinkinuko, tai rekomenduociau visu megstamus EcoTools

Butent siuos snd Douglas'e nusipirkau smile.gif
user posted image
kadangi cia pirmi mano sepeteliai, gal jus man galit paaiskini kuris is tu dvieju -antras ar trecias ziurint is kaires skirtas seseliu issklaidymui ..nes jie man kazkokie per dideli abieji..oi, tundra as doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2011 08 31, 16:16)
Butent siuos snd Douglas'e nusipirkau  smile.gif
user posted image
kadangi cia pirmi mano sepeteliai, gal jus man galit paaiskini kuris is tu dvieju -antras ar trecias ziurint is kaires skirtas seseliu issklaidymui ..nes jie man kazkokie per dideli abieji..oi, tundra as  doh.gif  biggrin.gif

nei vienas dėje smile.gif išsklaidymui, daugiau mažiau, dažniausiai būna tokie šepetėliai smile.gif pagooglinkit "blending brush" wink.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 31 rugpjūčio 2011 - 17:09
QUOTE(žvarba @ 2011 08 31, 18:07)
nei vienas dėje smile.gif

Tai kam tie du skirti doh.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2011 08 31, 18:34)
Tai kam tie du skirti  doh.gif ?


1. skaistalu (is esmes galima naudot ir pudrai, jei ne per mazas)
2. maskuoklio
3. seseliu (padengt visa voka, paciu krasteliu galima ir raukslei naudot)
4. pravedimo/antakiu
5. blakstienu/antakiu sukutes
Atsakyti
1. 4. 5. tiek ir as supratau biggrin.gif , o uz 2. 3. aciu 4u.gif
tik vat galvoju as tai as ,bet tai konsultante ka.. sakiau kad man seseliu issklaidymui reik..
Atsakyti