Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(Gratis @ 2011 07 17, 20:14)
Gal galima nuorodas šepetėlių iš CS?

Paziurjeua dabar CS puslapi, bet ju nebera (rudu kotu) - maniskiai senokai pirkti, jau kokie 2-3 metai jiems. Tokiais pat kotais turejau ir seseliams skirtus ir tikrai vieni geresniu man buvo.

Dar TOKI is esamu CS puslapyje esu naudojus, tai kazkaip nelabai man jis, nors tokio tipo is ELF patinka ir naudoju padengt biria pudra.

O cia siaip - SITAS CS sepetelis forma pasirode labai artimas mano megstamam (turiu 2vnt) SEPHORA 'mineral powder brush' (SITAM). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 07 18, 00:38)

Ačiū, ar irgi iš ELF'o naudoju pudrai, geras jis smile.gif . Ieškau dabar skaistalams/kontūravimui/highlighter'iui, todėl ir domėjausi apie CS smile.gif
Atsakyti
man tai geriausi ECOTOOLS sepeteliai thumbup.gif , ;labai svelnuciai, gerai kabina produkta , zodziu priekaistu jokiu jiems neturiu wub.gif o turiu seseliu sepetuku rinkini, pudros, maskuoklio, antakiu-pravedimo sepeteli thumbup.gif dar noriu skaistalu ir kremines pudros, ai dar turiu kabuki, tai mineralineio nepamainomas man wub.gif
dar turiu mac, clinique, no7, urban decay, bet nei vienas neprilygsta man ECOTOOLS wub.gif
Atsakyti
Gal kas naudoja UBU firmos šepetėlius kur Eurokos prekiauja?Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angel666: 19 liepos 2011 - 18:47
Merginos, o kuri rekomenduotumete geriau: si SEPHORA 'mineral powder brush' ar http://sephora.com/b...ldPaginate=true? g.gif blush2.gif
man norisi biriai pudrai...kad veida, kakla galeciau tepti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seila: 20 liepos 2011 - 12:08
QUOTE(Seila @ 2011 07 20, 13:07)
Merginos, o kuri rekomenduotumete geriau: si SEPHORA 'mineral powder brush' ar  http://sephora.com/b...ldPaginate=true? g.gif  blush2.gif
man norisi biriai pudrai...kad veida, kakla galeciau tepti...

Priklausomai kokio jums norisi padengimo, itrynimo - jei daugiau pamaskavimo reikia, kad labiau padengtu, tai 'mineral powder brush', nes jis koncentruotas labiau, o ir siaip tinkamas ir skaistalams (bet turekit omeny, kad nera jis didelis).

Tas roziniu kotu Sephora septelis milziniskas, puresnis, tai ir pudryte lengviau dengia, bet del dydzio greiciau viska padaro.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 07 20, 15:01)
Tas roziniu kotu Sephora septelis milziniskas, puresnis, tai ir pudryte lengviau dengia, bet del dydzio greiciau viska padaro.

na tada vienareiksminkai jamsiu ta rozini bigsmile.gif 4u.gif aciu drinks_cheers.gif gal dar prie to pacio galetumete pasidalinti informacija ir rekomenduoti sepeteli krempudrai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2011 07 20, 16:25)
gal dar prie to pacio galetumete pasidalinti informacija ir rekomenduoti sepeteli krempudrai? 4u.gif

Nenaudoju krempudros, tai ne ka ir ismanau jos sepeteliuose. Siaip daugiausiai krema su spalva naudojus esu, bet pirstais man gerai pasisskirsto. Nors esu su tokiu ELF tepus - gerai pasidengia, o ir isiap su juo as ir biria/presuota pudra kartais tepu. Isvis man tokio tipo sepeteliai atrodo patogesni kreminei pudrai nei tie plokstieji.

Esu dar toki DIOR pudros sepeteli turejus - velgi ji galima ir kreminei, ir sausai pudrai naudot, labai smagus, kokybiskas, bet man velgi neitiko naturalus sereliai. Kam jie problemu nekelia, tai rekomenduoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 20 liepos 2011 - 16:21
sveikos,reikia patarimo del sepetelio ax.gif noriu sepeteliu akim,dazysiu visa voka,kokios formos jis turetu buti?
Atsakyti
QUOTE(Mochera @ 2011 08 08, 15:35)
sveikos,reikia patarimo del sepetelio ax.gif noriu sepeteliu akim,dazysiu visa voka,kokios formos jis turetu buti?

vokui padengti geriausiai tinka tokie:
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 08 08, 20:48)
vokui padengti geriausiai tinka tokie:
user posted image user posted image

kazkodel atrodo,kad pirmasis turetu buti kietas g.gif ar jie turi kokius nors numeriukus?isivaizduoju,kad ju parduotuvese buna ivairiu firmu ir dydziu g.gif
jis turetu buti naturaliu sereliu?
Atsakyti
QUOTE(Mochera @ 2011 08 08, 19:01)
kazkodel atrodo,kad pirmasis turetu buti kietas g.gif ar jie turi kokius nors numeriukus?isivaizduoju,kad ju parduotuvese buna ivairiu firmu ir dydziu g.gif
jis turetu buti naturaliu sereliu?

taip atrodo, nes trumpo plauko jis smile.gif konkrečiai tuos, kur sukėliau yra Sigma firmos šepetėliai, jei Jūs tik pradedate naudotis šepetėliais, gal pasidairykit pigesnių pvz iš Coastalscents, daugelio jų kokybė pralenkia kainą smile.gif
kas dėl šerio natūralumo, kiekviena renkasi pagal save, man nesvarbu ar natūralūs ar ne, turiu ir tokių ir tokių šepetėlių ax.gif kai šepetėlis kokybiškas, jis, nesvarbu ar natūralus ar ne, puikiai atliks savo darbą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 08 rugpjūčio 2011 - 22:22